Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Najlepsza WM'ka

pangawer1674325974

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Tutaj wybieracie ulubioną WM'kę i piszecie dlaczego była tą najlepszą.

Jeśli był taki temat to sory.

• 1 miesiąc temu...
  • Odpowiedzi 11
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Kacpios

1

• Luks

1

• pangawer1674325974

1

• klaudusia1536

1

Top użytkownicy w tym temacie

Dlaczego wybrałam WM25....po prostu WM25 była chyba najlepszą wrestlemanią jaką oglądałam . to tyle nara :t_up:

klaudusia1536

Wybrałem Wrestlemania XXV.Było tam dużo znakomitych i pełnych akcji Meczy.Na przykład: Jeff vs Matt Hardy TLC Match albo Triple H Vs Randy Orton for the WWE Championship.No i Main Event...HBK oraz DeadMen pokazali prawdziwą klasę Wrestling.Dowodem na to może być Przyznanie właśnie tej walce Match Of The Year 2009.

paparoach.png

18659.png

No przepraszam bardzo ale ankieta jest nie pełna, taki temat byl i osoby, które zagłosowały nie mają pojęcia co się dzieje. oglądaliście dwie Wm-ki i wybieracie, która najlepsza czy wam nie wstyd? Takie WM-ki ja XV, XVI, czy XII to coś nieporównywalnie lepszego niż WM-ka XXV. Co było na 25-tej nudna walka braci, ssąca walka staruszków czy mein Event, który był najgorszym ME w historii tej gali.

• 4 tygodnie później...

• Reputacja:   1
  • Styl:  Jasny

Zagłosowałem na WM XXV ponieważ spodobały mi się walki Taker vs HBK i Show vs Cena vs Edge.Taker vs HBK - ta walka została uznana za Match Of The Year 2009.Show vs Cena vs Edge -Tutaj mi się spodobało gdy Cena podniósł Show'a i Edge'a na Attitude Adjustment,to wymagało wielkiej siły.Fajna też była akcyjka czyli dwa AA.Najpierw Show'owi a potem Edge'owi na Show'a.

Boogeyman1996 masz rację WM-ki XV i XVI były świetne.

Szejmaskopia.png

Osiągnięcia na BGZ

Newsman roku 2011

Były Moderator 26/07/2011 - 10/04/2012 (259 dni)

Zgadzam się z Boogeymanem. Wrestlemania 25 była słaba, chociaż ten mecz Undertakera i Shawna był bardzo dobry. Według mnie najlepsza była Wrestlemmania 17. Były tam walki na poziomie np. The Rock vs Stone Cold, Undertaker vs Triple H i ten TLC mecz. Jak taki Money in the Bank z Wrestlemani 25 morze być lepszy od tych meczy?

Mój głos idzie na WM , której nie ma w tej ankiecie , a mianowicie chodzi mi o WrestleManie XVII , która odobyła sie Houston Texas 1 kwietnia 2001 roku , jeszcze wtedy nie oglądałem wrestlingu , ale kilka mc temu oglądałem wszystkie WM'ki i nie powiem tak , że WM XVII czy też WM XIV były dużo razy lepsze niż te ostatnie szczególnie te niewypały czyli WM XXV i XXVI , z których podobaly mi się tylko 2 albo 3 walki , a ME był nudny , nic ciekawego się nie działo. Więc zaczne od początku WM XVII na , której 1 pojedynek , który był całkiem dobry to walka o pas WWF IC pomiędzy Chrisem Jericho , a Williamem Regalem , to co wtedy pokazywał Chris to było coś wspaniałego , ale wiadomo wtedy był młodszy , choć nie powiem , że teraz walczy źle. Kolejna walka , która zapadła mi w pamięć to walka o pas WWF Hardcore , którego przed galą posiadaczem był Raven i wtedy myślałem , że jest w stanie obronić ten pas ponieważ dobrze się spisywał , ale Kane nie dał złudzeń co do tego , że jemu się należy ten pas , walka była naprawdę bardzo dobra. Następna walka o pas WWF European , którego bronił Test w walce przeciwko ( świętej pamięci ) Eddiemu Guerrero i przegrał ten pojedynek choć liczyłem , że będzie to dłuższa walka , ale i tak byłem zachwycony tym pojedynkiem. Następna walka dwóch znakomicie technicznych wrestlerów Kurt Angle i (świętej pamięci ) Chris Benoit , walka nie toczyła się o żaden pas , ale była bardzo emocjonująca bardziej liczyłem wtedy na zwycięstwo Chrisa , ale zwycięstwo Kurta było zasłużone. Walka Undertakera z Triple H , w której Triple H był kolejną ofiarą Deadmana , wtedy nie liczono na to , że Taker może wygrywać na każdej WrestleMani , a jednak stało sie i podczas tegorocznej WM także wygrał walke z HBK'em kończąc jego karierie, a wracając do samej walki z WM XVII to stała ona na wysokim poziomie i chętnie oglądałem ją po raz pierwszy wogóle nie przewijając jej. Wkońcu walka , która najbardziej została zapamiętana przeze mnie , chodzi mi oczywiście o najlepszy w historii ( według mnie ) TLC Match w , którym Dudley Boyz bronili pasów tag teamowych przeciwko The Hardyz Boyz i Edgowi & Christianowi. Przez dłuższą część walki cały czas , któryś z teamów przeważał , ale skończyło się jak chciałem Edge & Christian zostali nowymi WWF Tag Team Championami , w pamięci pozostał mi ten fenomenalny spear w wykonaniu Edga na wiszącego Jeffa Hardego , który trzymał pasy to było coś niesamowitego. Teraz została mi ostatnia walka najważniejsza podczas tej gali o mistrzostwo WWF , pas którego posiadaczem przed walką był The Rock , a miał do wykonania bardzo trudne zadanie , a mianowicie , obronić pas przed Stone Coldem Steav'em Austinem , co było bardzo trudnym zadaniem i jak się okazało było niewykonalne dla Rocka , walka trwała prawie 30 minut i podobało mi się wtedy , że obaj wykręcili tak fenomenalny pojedynek.

312uw4g.png

49238945.png

nvcncv.png

hdfh.png

• Styl:  Jasny

Mój głos to oczywiście inna WMka czyli WM X7 - najlepsza w historii WWF/E gala. Niesamowicie fenomenalne walki!!!! Jedynie co nie mogło się podobac z matchów to tylko 2 matche: Ivory vs Chyna oraz 6 man TT match - Acolytes & Tazz vs RTC. Reszta to poprostu fenomen. Sam opener - IC title match był super - jak porównac Regal'a wtedy a teraz to jest mi go naprawdę żal, że musi jobbowac Marelli. Takie matche jak TT TLC match, Taker vs Triple H oraz The Rock vs Stone Cold to można oglądac w kółko cały czas i się nie nudzą, a teraz?? Mamy się zachwycac terminatorem Cenatorem????Obecne WMki to po prostu nie porozumienie do tego co działo sie 10 lat temu!!!!

Nie ma żadnego Dobra, ani żadnego Zła

Jest tylko Ciało i wzór jaki Nim wypełniamy

10044082184e92e55ee9063.jpg

Moim zdaniem najlepszą Wrestlemanią była 26 .Nie było na niej walki ,która mi się nie podobała .Oczywiście była tam walka HBK vs. Undertaker ,którą niestety wygrał Dead Man .

10248323974c22fdae58aa9.jpg

• 4 tygodnie później...

WrestleMania III walka Hulka z André moim zdaniem Najlepsza Walka tej Gali i Wielu Innych :)

Randy Orton /// Hulk Hogan Rules !!

Wybralem Wrestle Manie 25. To pierwsza WMka, która całą oglądałem i była super. I te nie zapomniane show undertaker vs. hbk :D

"Najlepiej jest, lepiej nie było, i lepiej nigdy nie będzie." PJC 4EVER!! PJC ROXX!!

http://2.bp.blogspot.com/_wxXUk4l2mnw/SYB3EZ3W2EI/AAAAAAAACjY/FYbo31jN1tg/S1600-R/PJC.jpg

Najlepsza była WM'ka 25. To było niezapomniane widowisko. Znakomite walki i w ogóle.

Undertaker vs Michaels- dla mnie najlepsza walka. wszystkich WM'ek

ksgj.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Grok
      Autor: Noah Leatherland TJPW zawitała do Shin-Kiba 1st RING na galę Prelude to Grand Princess, zaledwie kilka tygodni przed samym wielkim wydarzeniem. W głównym starciu Yuki Arai wysłała jasny sygnał ostrzegawczy do Miu Watanabe przed ich walką o Princess of Princess Title, zmuszając mistrzynię do poddania się. Na poprzedniej gali TJPW First Sparkle Watanabe zmusiła Arai do poddania się za pomocą backbreaker submission. Tym razem w Shin-Kiba 1st RING obie zawodniczki ponownie stanęły naprzeciw
    • Grok
      TNA Wrestling nagrało w piątek walki na nadchodzące odcinki Impactu. Po czwartkowym odcinku live Impact z Gateway Center Arena w College Park w Georgii TNA Wrestling tapowało serię walk telewizyjnych – zaraz po show i ponownie w piątek wieczorem. Spoilery z 5 marca znajdziecie tutaj. Poniżej te z 6 marca. Sprawdzone dzięki PWInsider, WrestlingHeadlines.com i raportom fanów. Spoilery z tapingów TNA Impact TV z 6 marca 2026 r.: The Hardys (Matt Hardy i Jeff Hardy) pokonali Sinner i Saint
    • VictorV2
      Nie zgodze się z tym że winę ponosi booking.  I nawet nie musimy szukać daleko przykładu, zostajemy w rodzinie. Jak bardzo over był Goldust, tylko dlatego że Dustin znalazł sposób żeby to działało? Jeśli dobrze pamiętam, historia była taka że pomysł Goldusta wymyślił Vince żeby wkurzyć Dusty'ego, upokarzając jego syna. W tej sytuacji booking chciał żeby pomysł flopnął a pomysł stał się dość ikoniczny.  Są zawodnicy którzy dostawali głupie, beznadziejne pomysły które nie miały racji byt
    • Bastian
      Zgodnie z przewidywaniami złoto wróciło do Cody' ego Rhodesa. Niestety, ale title reign Drew był tylko zmyłką, aby droga do WM42 nie wydawała się aż tak oczywista. Mnie takie decyzje nigdy się nie podobają. Mógł już Rhodes trzymać ten pas od udanego rewanżu z Ceną aż do WMki, wygrać na RR z Zaynem, tak jak to zrobił McIntyre. No ale trzeba nabić licznik Cody' emu, żeby nie wyglądało to tak marnie na tle Ceny, Ortona czy Lesnara. Rhodes - Orton to dream match, będę czekał na to bardziej niż
    • Kaczy316
      Zawsze są jakieś plusy i minusy, Cody jako zawodnik nie jest zły, cała otoczka wokół tego i booking jedynie to dno, a fani chcą na czymś wyrazić swoją frustrację i obrywa się Rhodesowi za to, a prawda jest taka, że winę ponosi booking, a kto za to ponosi winę? Tu już trudno powiedzieć, bo czasem to writterzy, czasem Triple H, a czasem TKO, więc można obwiniać zarząd jako całość zamiast skupiać się na jednej osobie, otoczka i booking to tragedia w tej kwestii od stycznia teasujemy Cody vs Jacob v
  • Dodaj nową pozycję...