Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

"Fortunate Sons", Powrót Meliny, Wywiad z Dreamerem i inne

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

:arrow: TNA podobno miało wielką okazje na podpisanie kontraktu z gwiazdą Ring of Honor Roderickiem Strongiem lecz nie złożyli odpowiedniej propozycji i Roderick podpisal nowy kontrakt z RoH. Prywatnie Strong jest współlokatorem gwiazdy WWE Evana Bourne. Znają się jeszcze oni z czasów kiedy Evan występował na scenie niezależnej jako Matt Sydal.

:arrow: Czwartkowa powtórka Impactu osiągneła Rating 0.6 podczas gdy WWE Superstars osiągneło rating 0.8.

brett_dibiase.jpgJoe-Hennig.jpg200px-Tdibiase3.jpg

:arrow: Planuje się nową stajnie w WWE o nazwie "Fortunate Sons". Liderem grupy ma być Ted DiBiase Jr. Oprócz niego do stajni mają należeć brat Teda czyli Brett DiBiase i Joe Hennig (syn zmarłego Curta "Mr.Perfecta" Henniga). DiBiase nawiązal na ostatnim RAW w promo do "Fortunate Sons" ale nie wiadomo czy będzie to kontynuowane.

:arrow: Około miesiąc temu Vince McMahon zniósł kilka zakazów. Jak posiadanie kont na Twitterze lub Facebooku bez zgody federacji czy mówienie o Scenie Indy co widać w NXT. Został zniesiony zakaz stosowania krwi. Ale wszystko może być znowu zabronione jeszcze szybciej jak Vince McMahon powiedział, że nie jest już zabronione. Co widać na przykład po tym, że na Superstars jedna walka była opóźniona przez to, że Chavo Guerrero zaczął krwawić. Spiker próbował tłumaczyć jakoś to publiczności ale jej się to nie podobało. Michael Cole powiedział, że Chavo krew dostała się do oka i to mogło spowodować oślepnięcie. Także na tapingu Smackdown walka została opóźniona spowodu krwotoku Edga.

melina.jpg

:arrow: WWE Diva Melina miała operacjew styczniu i jej powrót planuje sie na Lipiec. Bywa ona na wielu Tapingach TV za kulisami i podobno zdorwieje w oczach.

24240609260903814186333.png

:arrow: Cody Rhodes ma przerwe po tym jak otrzymał Punt Kick od Randy Ortona na Wrestlemanii i nie wiadomo kiedy wróci.

:arrow: W tej chwili WWE stara podpisać się transakcje a cały weekend w Los Angeles żeby w niedziele odbyło się tam Summerslam, a w poniedziałek RAW.

:arrow: Niedawno Tommy Dreamer udzielił wywiadu dla Slam Wrestling. Oto najciekawszy fragment:

"Odeszłem z WWE ponieważ czułem, że chce robić więcej. Jeśli nie będe mógł zrobić tego w TNA nie będe tam pracował. Jeśli pracuję - powiedziałem to Vincowi McMahonowi i powiedziałem to Paulowi E., oraz chciałbym powiedzieć to Dixie Carter - jeżeli pracuję dla firmy to pracuję 24 godziny na dobe i daje z siebie wszystko co mam. Jeśli nie mogę tego dla was zrobić lub wy tego nie chcecie to ja dla was nie pracuje".

:arrow: Źródła mówią, że Ring of Honor ze zbliżającego poniedziałku ma być najlepszą tygodniówką jaką kiedykolwiek wyprodukowali!

:arrow: Ted DiBiase Sr. i Nikita Volkoff zostali dodani do NWA Legends Fantes, które odbędzie się w sieprniu w Charlotte. Dołączyli do takich gwiazd jak Tully i Joe Blanchard, Reggie Parks, Sting, Al Perez, Brytyjska legenda Billy Robinson

:arrow: Flava Flav znany z amerykańskich Reality Show oraz z tego, że jest raperem i występuje w grupie Public Enemy zostanie RAW Guest Hostem 10 maja. 24 maja na RAW Guest Hostem będzie aktor Jon Lovitz.

:arrow: Dos Cars Jr. zadebiutował na RAW live w Wiedniu w Austrii. Walczył w masce przeciwko Christianowi ale przegrał. Zdążył zaprezentować swój gimmick i jest on heelem. Podkreślił, że publiczność może oglądać najlepszego wrestlera z meksyku w historii.

:arrow: Daniel Bryan mówił, że nie dobrze czuł się biegnąc z beczką w rękach i gdyby chodziło o to kto najdłużej utrzyma beczke w rękach to wygrałby ale i tak nie wie co to ma wspólnego z wrestlingiem. lecz dodał, że takie jest życie i za tydzień mogą trafić do Scrabble Matchu w metalowej klatce lub Lumbejils Matchu gdzie divy będą pilnowały porządku. Ujawnił też, że częśc ubioru z podpisem "maroon" dostał podczas szkolenia wrestlingowego od Williama Regala. Było to w 2000 roku.

:arrow: Dixie Carter ogłosiła, że The Brian Kendrick oraz Christy Hemme podpisali z Total Nonstop Action Wrestling wieloletnie kontrakty i już nie może się doczekać kiedy zaczną pokazywać 100% swoich umiejętności na ring TNA.

brock_20kisses_20rena_20sable_20lesnar_20after_20winning_20title_20at_20ufc_2091.jpg

:arrow: Była WWE Diva i WWF Womens Championka Sable (Rena Lesnar) jest w 4 miesiącu ciąży ze swoim trzecim dzieckiem. Dla Brocka LEsnara będzie to drguei dziecko z Reną.

:arrow: W spoilerze obecna karta an Extreme Rules oraz na TNA LockDown:

Extreme Rules 2010:

WWE Champion John Cena vs Batista (Last Man Standing Match)

World Heavyweight Champion Jack Swagger vs Chris Jericho lub Edge

CM Punk vs Rey Mysterio (Jeśli Punk przegra traci włosy)

TNA LockDown 2010:

TNA WORLD HEAVYWEIGHT CHAMPIONSHIP

"The Pope" D'Angelo Dinero vs Champion "The Phenomenal" AJ Styles

LETHAL LOCKDOWN

Team Hogan: Abyss (capitan), Jeff Jarrett, Jeff Hardy and Rob Van Dam vs. Team Flair: Sting (kapitan), Desmond Wolfe, Beer Money

CAGE MATCH

Kurt Angle vs. Mr. Anderson

:arrow: Oto wiadomość dla polskich fanów od TNA. Wiadomość pojawiła się na Twitterze Dixie Carter:

Our hearts & prayers go out to our Polish fans for the loss of their president & so many government officials in the plane crash.

Oto polska wersja wiadomości:

"Nasze serca i modlitwy idą do naszych polskich fanów z powodu utraty ich prezydenta i tak wielu urzędników rządowych w katastrofie lotniczej."

• Odpowiedzi 12
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• SweetChinMusic

2

• Ulicznik Xeb

1

• Sandman1674325971

1

• WacaHLR

1

Newsy krótkie, ale za to ciekawe.Co do tej nowej stajni.Mogli zostawić nazwę Legacy bo tak to trzeba będzie wszystko budować od początku.Melina wracaj jak najszybciej.Gratulacje dla Brocka i jego żony :) Dzięki za newsy

Rated-R Superstar !

15855262764b295303a1d20.jpg

Nowa stajnia, której liderem ma być DiBiase Jr? To może być ciekawe. Sam lubię Teda i uważam, że założenie nowej stajni (w której będzie liderem) to dobry krok ze strony WWE. Bardzo dobrze, że Melina szybko wraca do zdrowia. Szczerze? Te divy, które "walczą" teraz w SD i na Raw to po prostu parodia. Tylko ładny wygląd i tyle. Poziom trzyma jedynie Beth Phoenix, reszta to tylko sztuczne lale do upiększania gal, dlatego tak oczekuje powrotu Meliny, bo jej walki zawsze były ciekawe ;). Co do Extreme Rules...już ja widzę ich extreme rules. Może i Vince zniósł zakaz stosowania krwi, ale raczej na pewno jeśli zobaczymy chociażby mały ślad krwi na twarzy jakiegoś zawodnika zaraz wlecą na ring sanitariusze z ręcznikami. Dlatego bardziej wyczekuje imprezy organizowanej przez TNA. Dzięki za newsy :).

Edytowane przez Gość

Bardzo ciekawe newsy i mam nadzieje , że informacje na temat powstania nowej stajni w WWE ( bracia Dibiase , i Joe Henning ) sprawdzą się :) , bardzo chciałbym , żeby Tommy dołączył do federacji Dixie Carter , bo bardzo chętnie bym go zobaczył już na Lockdown , ale narazie raczej to się nie stanie.

Edit/Boogey: Tym razem cię oszczędze ale następnym razem warn. Jeśli nie wiesz o co chodzi to policz zdania. Są tylko dwa, a w regulaminie działu, którego podejrzewam nie czytałeś pisze, że trzeba napisać minimum trzy!!

cmpunkg.png

WCE Continental Champion 30.06.2010 - 18.08.2010 ( Evan Bourne )

WCE Unifield Tag Team Champion 26.02.2010 - xx.xx.xxxx ( Joey Mercury )

Ta nowa stajnia to bardzo ciekawy pomysł, kolejny tag team, których w WWE jest bardzo mało, może Ted z bratem i z Joe Henningiem stworzą jakąś dobrą staję i będzie trochę więcej widowiska.

Każdy z niecierpliwością chyba czeka na powrót Meliny, nie mogę się już doczekać Lipca. Teraźniejsze walki div są normalnie nudne, a jej zawsze trzymały jakiś tam poziom, dlatego nie mogę się już doczekać jej powrotu. Do tego jest piękna.

TNA oglądam od niedawna, ale chciałbym żeby Tommy szybko dołączył do załogi TNA i już na Lock Down pokazał to co umie. To będzie kolejna sława którą sprowadziło TNA i tym samym będzie zwabiać do siebie coraz więcej widzów. Jeszcze parę takich lepszych gwiazd i powoli będzie zagrażać WWE w ratingu.

Te wzniesienie tych zakazów to chyba nie będzie na długo, zawsze jeśli tylko komuś spadnie kropelka krwi to zaraz lecą z ręcznikami, nie to co było jakiś czas temu, wtedy to się krew lała i nic, no ale WWE4kids zadbało o to by takich akcji widzowie już nie zobaczyło.

Dziękujemy TNA za wyrazy współczucia.

No i piwko dla autor, dzięki za newsy

johncenanexusk.jpg

Hustle Loyalty Respect

Never Give Up

Jeszcze parę takich lepszych gwiazd i powoli będzie zagrażać WWE w ratingu.

Taa? Mają Kendricka,Andersona,Hardego,Hogana,Flaira,The Band i jakoś Ratingi nie idą w górę więc wątpie by TNA w ciągu najbliższych lat zagroziło WWE Ratingami.Jedyną osobą która może podnieść rating jest jasiek, a jego przejście do TNA jest po prostu nie możliwe.Jak pisałem wcześniej posta to nie było tego ostatniego newsa więc teraz coś napisze.No dziękujemy TNA, a raczej Dixie Carter za wyrazy współczucia.Bardzo ładny gest.

Rated-R Superstar !

15855262764b295303a1d20.jpg

Dixie :applause: Twoje zachowanie budzi podziw ! Ta a Vince !? News krótki ale wartościowy :) Chciałbym zobaczyć tą stajnie , bardzo ! Na Melinę czekam i to bardzo .. Cody'ego jakoś mnie nie będzie brakować a Extreme Rules się doczekać nie mogę fajne walki będą OO Punk ciesz się z włosów póki je masz !

Hmmm... Będzie fajnie jeśli wypali ta stajnia. Życzę Tedowi jr. żeby się udało.Extreme Rules zapowiada się ciekawie. Osobiście najbardziej czekam na pojedynek Punka z Mysterio.Miło, że TNA pamiętało o dzisiejszej katastrofie. Ogólnie newsy dobre ;]

eddiec.th.jpg

punkem.jpg

Fortunate sons - hmm.. ciekawe, no ale co się stanie z codym??? Melina wracaj jak najszybciej. Dzieki za newsy

Edit/Boogey: Popatrz na posty wyżej. Dał bym ci warna ale są trzy zdania. Następnym razem takie coś usunę spamerze :evil:

ShawnMichaelsSig.jpg

ICON

• Styl:  Jasny

Witam.

Bardzo ciekawe newsy. Mam nadzieję że nowa stajnia z braćmi DiBiase i Henningiem dostanie jakąś szansę na pasy Tag Teamowe. Skoro Ted ma poprowadzić stajnię, to raczej nie zdobędzie jakiegoś mistrzowska indywidualnego (wątpię, żeby powtórzyła się sytuacja z The Mizem).

Mam nadzieję, że zniesienie tych zakazów przez Vinca, oznacza coś nowego w WWE (ale mało prawdopodobne).

Oby Melina i Cody szybko powrócili. Jestem ciekaw jak w roli Guest-Hostów sprawią się Flava i Jon.

Dziękujemy Dixie za ciepłe słowa :applause:

Tag team big show i miz to jest porażka miz ma 3 pasy i jest ciotą!! to jak to jest???????

Regulamin działu

Odpowiedź w temacie powinna zawierać minimum 3 zdania.

rito a ja widze że ty nie masz 3 zdań w swojej wypowiedzi......

rito a ja widze że ty nie masz 3 zdań w swojej wypowiedzi......

A ja nie widzę w twojej. Chłopaku ogarnij się...Non-stop spamujesz.

A ja skomentuję newsy...

O Fortunate stajni, już pisałem w mojej dyskusji więc tu nie będę się powtarzał... Co do Meliny to mam nadzieję na jak najszybszy powrót bo jest słitaśna i robi fajny szpagacik :D Brockowi życzę szczęścia. Bugimen, widzę że dużo poprawiłeś jakość pisania swoich newsów tak trzymaj. :waving:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Grok
      Paul Heyman nie pojawi się na Raw w najbliższym czasie. W trakcie poniedziałkowego odcinka Michael Cole ogłosił, że Heyman doznał stłuczenia kręgosłupa szyjnego, rozcięć twarzy i skrzywienia przegrody nosowej po ataku Rollinsa z zeszłego tygodnia. W efekcie Heyman jest poza akcją na nieokreślony czas z powodu tych urazów. W zeszłotygodniowym Raw Heyman wyszedł na ring i nawyzywał Rollinsa, który powrócił podczas Elimination Chamber, by zepsuć Loganowi Paulowi wygraną w walce. Rollins kontynu
    • HeymanGuy
      Gang zamaskowanych chłopów imieniem Triple H’a znów atakuje, nie uważamy że ta formuła lekko się wyczerpała? O ile nie lubię The Vision te podchody z zamaskowanymi zaczynają mnie męczyć niczym piłka Polską reprezentacje. Heymana trochę w TV chyba nie będzie, jakaś kontuzja po tym ataku się wkradła, albo po prostu dobrze sprzedają atak Rollinsa. Bayley idzie na AJ Lee o pas IC, no spodziewałem się wygranej Raquel, była ostatnio na fali i miała prawo to wygrać ale Bayley chyba jest lepszą decyzją,
    • Attitude
      Nazwa gali: WWE Monday Night RAW #1711 Data: 09.03.2026 Federacja: World Wrestling Entertainment Typ: Online Stream Lokalizacja: Seattle, Washington, USA Arena: Climate Pledge Arena Format: Live Platforma: Netflix Komentarz: Corey Graves & Michael Cole Karta: Wyniki: Powiązane tematy: World Wrestling Entertainment - dyskusje ogólne WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia WWE RAW - dyskusje, spoiler
    • Grok
      Michael Oku jest najbardziej znany na świecie z serii meczów z Willem Ospreayem. Teraz dostanie szansę, by pokazać, na co naprawdę go stać, w starciu z inną gwiazdą AEW. Właściciel Revolution Pro Wrestling Andy Quildan i Tom Campbell ogłosili na kanale YouTube RevPro, że Oku zmierzy się z Ricochetem, mistrzem AEW National Championship, na gali RevPro Live in Coventry w niedzielę, 22 marca. To będzie ich pierwszy w historii singles match. Spotkali się wcześniej tylko raz: Ricochet połączył s
    • Grok
      Women’s Intercontinental Title będzie broniony w przyszłym tygodniu. Bayley wygrała gauntlet match na Raw, co dało jej title shot przeciwko AJ Lee na najbliższym odcinku, gdy Raw zawita do San Antonio. W finale Asuka złapała Bayley w Asuka Lock, ale Bayley wyrwała się i skontrowała Rose Plant. W gauntlecie wzięły też udział Ivy Nile, Raquel Rodriguez, Lyra Valkyria oraz IYO SKY. Na poprzednim Raw Lee celebrowała swój tytułowy sukces z Elimination Chamber, ale znalazła też chwilę, by rzucić o
  • Dodaj nową pozycję...