Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Wielki powrót Hardy Boyz?

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

3be534d5c58a0cd4.jpg

Hardy Boyz - tag team braci Hardych. Jeden i drugi bardzo dobrze wyszkolony, w WWE stoczyli kilka udanych pojedynków, mieli dużo razy pas Tag-Teamów. Później feud między nimi i Matt staje się Heelem. Na sam koniec walka na Wrestlemanii 25, wygrana przez Matta i ta końcówka, Jeff skacze z drabiny, a jego brat się odsuwa. Potem Twist of Fate na Jeffie i przypięcie i wygrana Matta. Później jego brat opuszcza WWE. Niedługo później okazało się, że nielegalnie przetrzymywał narkotyki w domu. 4 marca, na gali TNA Impact, podczas walki Assylum Cage, z trybun wybiega... Jeff Hardy. Zaatakował go Homicide, lecz Hardy kilka razy uderzył go krzesłem i na koniec dodał Twist of Fate. Potem wszedł na klatkę i usiadł na niej... Po tej gali długo się nie pojawiał, w końcu dowiedzieliśmy się, że podpisał kontrakt z Total Nonstop Action, na aż 100 występów. Na Impacie 8 marca po walce Flair & AJ Styles vs. Hogan & Abyss, znowu mogliśmy ujrzeć znajomą sylwetkę. Jeff wbiegł na ring i wykonał dwa swoje finishery na Stylesie. Wreszcie po przerwie mogliśmy ujrzeć Swanton Bomb (a raczej połowę, bo skończyl się czas transmisji :D). Dwa tygodnie później, razem z innym wrestlerem, który walczył w TNA - RVD, pokonał Beer Money. Na następnej tygodniówce, Hardy, RVD i Eric Young pokonali Nasha, Waltmana i Halla w Stell Cage Matchu. Podczas gdy Matt, powiedzmy sobie szczerze był szmacony w federacji Vinca McMahona. Ze swoimi umiejętnościami mógłby startować nawet po główny pas federacji. Tymczasem nawet nie walczy w walkach o pretendenta do tytułu mistrza interkontynentalnego. Walczył w Money in the bank, ale i jak wiemy, tam też nie odniósł sukcesu. Chociaż był pierwszoplanową postacią w tej walce. Praktycznie co chwilę był na drabinie. Wróćmy jednak do Jeffa, który ostatnio na Twitterze napisał, że próbuje przekonać swojego brata - Matta, aby przeszedł do TNA.. Czyżby powrót Hardy Boyz? Z pewnością w wielkim stylu by wrócili. Mogli by wykonywać ekstremalne akcje, które w WWE były zabronione. Ja osobiście, bardzo chętnie bym znowu zobaczył braci Hardy w jednej drużynie i ich finisher - Leg Drop + Swanton Bomb. Byłoby to także dobre rozwiązanie dla federacji Dixie Carter. Reaktywacja tego tag-teamu przyciągnęła by pewnie wielu fanów do TNA. Miejmy nadzieję, że Jeffowi uda się sprowadzić Matta do TNA. Tymczasem zapraszam do dyskusji na takie (i nie tylko) tematy:

Czy wierzycie, że Hardy Boyz będzie reaktywowane?

Czy chcielibyście zobaczyć ich znowu w akcji?

Wolelibyście ten tag-team w WWE czy TNA?

Dziękuję Koprowi za podrzucenie mi pomysłu.

Artx7.png

Były moderator (6 maja - 21 września 2010)

• Odpowiedzi 15
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• lipson93

1

• Luba

1

• Modzio1674325957

1

• Jeff amp Rey

1

Top użytkownicy w tym temacie

Czy wierze że Hardy Boyz będzie reaktywowane ?

Powiem szczerze ja osobiście jestem przekonany że Jeff namówi swojego starszego brata do federacji Total Nonstop Action.Myślę że napewno Matt niechce być tak dalej szmacony przez Vince'a bo to jest cholernie wkurzające żeby takie umiejętności tak niszyczyć powiedzmy sobie prawde Matt jest świetnym zawodnikiem dla niektórych to napewno dziwne że tak pisze ale taka jest prawda

Czy chciałbym zobaczyć ich znowu w akcji ?

Oczywiście że tak dla TNA które próbuje nawiązać do WWE troche jeszcze brakuje pod względem oglądalności ale napewno TNA wkońcu weźmie w góre bo WWE moim zdaniem jest dla małych dzieciaszków.

Czy wolał bym ich tag team w WWE czy TNA ?

Phhh Oczywiście że w TNA zresztą to by było spore przyciągnięcie fanów do TNA a nie do WWE.W Federacji Vince'a niem oli się pokazać z tak dobrej strony jak mogą się pokazywać w TNA . W WWE mogli podjąć mało ryzykownych akcji a TNA ty się wkrótce będzie szczycić kto wie ? jakieś bardzo ryzykowne akcje podwójne - moim zdaniem napewno.

dzięki za fajny temat pozdro :)

Ten tag team raczej nie powróci. W WWE tag teamy nie są popularne od kąd pasy zostały połączone. A w TNA są tylko jedne pasy tag team a tamtejsze tagteame robią dużo wspólnych akcji a Matt z Jeffem raczej by nie uciągli. Jeff dostosował by sie ale Matt już nie.

Są na to jakieś szanse , ale nie jestem tego do końca pewien.Wydaje mi się , że Matt jest wierny tylko WWE i będzie bardzo trudno przekonać go na przejście do TNA.Chociaż możliwe też , że uzna iż jest szmacony w WWE i postanowi je opuścić.Jednak nawet , gdy to się uda nie wiem czy zarząd TNA na to pozwoli.

Oczywiście tak samo , jak Brothers of Destruction.Mieli swietne zagrania , a kazdy ich match byl na bardzo wysokim poziomie.Uwielbiałem oglądać ich razem w akcji.

Sądzę ,że TNA dało by to jeszcze większy rozgłos niż sam Jeff.Na pewno podskoczyły by ich ratingi.W TNA ten tag team mógłby lepiej wykorzystać swoje umiejętności .Moim zdaniem osiągneli by tam bardzo dużą popularność.W ich udziale ujrzelibyśmy zdumiewające i hardcorowe akcje , nie to co w WWE .W federacji Vinca nie mogliby przez politykę WWE 4 KIDS tworzyć tak wspaniałych matchy.

Matt zawsze był gorszy od Jeff'a. Choć broniłem go w niejednej dyskusji, wyśmiewając się z krytyki Konmen'a i Łajta, kończyły mi się argumenty i coraz bardziej zaczynałem wierzyć w to, że Mateusz nie odzyska swojej dawnej formy...

Historia braci Hardy to niezwykła opowieść o pasji, miłości i zdradzie. Obaj świetnie współgrali tworząc znakomity TT jakim był The Hardy Boyz. Za czasów mark modu fascynowałem się J. Hardym i wszystkim co z nim związane, włączając w to jego miejsce zamieszkania, datę urodzenia i właśnie jego TT. Zacząłem poznawać Matt'a, wydawał się ciekawym zapaśnikiem, posiadającym technikę i zdolności stworzenia "dobrej" walki. Obaj stali się moimi ulubieńcami i te de i te pe.

W końcu Mateusz kompletnie stracił formę, rozpoczął feud ze swoim bratem, Jeff odszedł z federacji, zresztą co ja będę o tym nawijać...Każdy zna tą historię !

Otóż tak :

Ja Matt'a nie widzę w niedalekiej przyszłości jako pierwszoplanowego wrestler'a, co w takim razie skreśla kompletnie z jego kariery powrót T - H - B.

Jeff to Main Event'er, ma świetny kontakt z publicznością etc. Chociaż...Jakoś to było w WWE...

Ogólnie rzecz biorąc nie powinno być żadnego powrotu "legendarnego" Tag Team'u. Jakiś booker musiałby wymyślić jakiś kapitalny segment, gdzie Jeff przebacza Matt'owi, wszyscy się kochają...Ohhh...Ohyda. Nie żyjmy przeszłością...Hardys byli wspaniałym TT, ale tego TT już nie ma...Pogódźcie się z tym.

Ew. ( gdyby jednak doszło do reaktywacji ) widziałbym ich w federacjach niezależnych, gdzie J. miałbym totalną swobodę i swoimi fantastycznymi umiejętnościami odwracałby uwagę widzów od Matt'a "nie w formie" Hardy'ego.

website-profiled-pp.jpg

Hay gente que confunde la Lucha Libre con la Ucha Libre.

Steve Winters

Czy wierzycie, że Hardy Boyz będzie reaktywowane? Nie wieże, że Matt przejdzie do TNA. Bardziej realnym scenariuszem jest taki, w którym kontrakt Jeffa się kończy, i wraca do WWE by reaktywować team ze swoim bratem. Nie wierzę w reaktywację Hardy Boyz.

Czy chcielibyście zobaczyć ich znowu w akcji? Nie te czasy. Matt nie jest już w formie, nie nadaje się do jakichś super szybkich i efektownych walk. Jeff też nie jest w maksymalnej formie, i nie zobaczymy już takich walk z ich udziałem, jak 10 lat temu.

Wolelibyście ten tag-team w WWE czy TNA? Oczywiście, że w TNA, ale pod jednym warunkiem - nie dostali by żadnych pasów. W WWE nie ma miejsca dla Jeffa, a w TNA dla Matta, taka jest moja opinia.

11956.png

pfksygna.png

Nw jak wy ale ja sądze że matt to bardzo dobry zawodnik. Powinien dostać walke o pas united states lub intercontinental. Sądze że Jeff'a Matt powinin namawiać do powrotu do WWE. Wkońcu w WWE wszystko sie zaczeło Hardyboz. Chociaż te akcje efektowne byłyby zabronione, to powinno sie tak stać: Jak reaktywacja HardyBoz w WWE. Bo TNA stara sie przyciągnąć uwage widzów a gdy stanie sie bardziej popularne od WWE to zabronią efektownych akcji a odblokują w WWE i tak w kółko macieju. Więc Matt namów brata do powrotu do WWE i powrotu HardyBOyz! :t_up:

Czy wierzycie, że Hardy Boyz będzie reaktywowane ?

Zależy gdzie bo w TNA jakoś ich nie widzę w ogóle nie pasują tam,ale widzę że zapowiada się feud Drew vs. Matt o IC Championship.

Czy chcielibyście zobaczyć ich znowu w akcji ?

Co tu dużo gadać....PEWNIE !!!

Wolelibyście ten tag-team w WWE czy TNA ?

Nie wiem jak wy ale ja ich wolę w WWE.Jeden skaczący drugi trochę mniej i właśnie takie tagi powinny być tworzone a nie np. taki Showmiz.Jeden najwyżej skoczy w przeciwnika w narożnik a drugi to No Comment...

IT'S TIME TO PLAY THE GAME

beznazwy1vu.jpg

I HEAR VOICES IN MY HEAD

Ja myśle że Jeff miał dobry pomysł żeby był w tag teamie z Mattem w końcu by powruciło Hardy Boyz :applause: .Osobiście wolałbym żeby walczyli w WWE niż w TNA zawsze to lepsze walki i wieksza sława. Bardzo lubie Jeffa sam chętnie bym zobaczył jak razem trzymaja pas WWE Tag Team :D i chciałbym zobaczyć Swanton Bomb robione przez Jeffa.Terz wiadomo że Jeff odszedł z WWE bo po pierwsze kończył mu sie kontrakt a po drugie miał ustalane zadużo walk i niemiał czasu dla rodziny.Ja bardzo bym chciał żeby Hardy Boyz powruciło,oby Matt się zgodził :t_up: .Zgodzicie się z moim komentażem? :thinking:

Wierzyć, to wierzę. Są duże szanse na to aby Matt byłby w TNA ale czy znowu wróci ten tag. Raczej nie sądzę Jeff i Matt to dwa różne światy. Jeff ma na razie tag'a z RVD i szpera coś o pas TNA Heavyweight. Uważam, że we wczesnej przyszłości zdobędzie ten pas. Po prostu Jeff jest stworzony do maint eventów. Matt to midcarter, jedynie o jakie pasy będzie mógł walczyć to Global championship i X Division championship. No ale jeśli mówiąc o reaktywacji tag'u to była by możliwa ale to by nie trwało długo, po prostu by się razem wspierali aby wejść na szczyt i czasami walczyli razem w drużynie. To tyle z ich strony.

No pewnie chętnie bym ich zobaczył. Są razem świetni, ich ekstremalne akcje i zgranie to coś co paru ekipom brakuje ale czy ich zobaczymy to jeszcze nie wiadomo. No ale chciał bym ich zobaczyć znowu w akcji.

Prosta odpowiedź ich tag wolę w TNA, tam mogą się jeszcze rozwinąć i pokazać na co ich naprawdę stać, bo powiedzmy sobie szczerze. W WWE nie pokazali by ich specjalnych ekstremalnych akcji, np. nie chce mi się pisać :P Po prostu wole ich tag w TNA.

ahfo.png

luba_049.png

• 4 tygodnie później...

Ja wierze ,że ten tag team będzie reaktywowany ponieważ wydaje mi się ,że Matt dołączy do TNA(czego bardzo bym chciał).To by było piękne znowu zobaczyć Hardy Boyz w jednym ringu.

Osobiście chciałbym ich zobaczyć znowu w akcji ,ale to już napisałem wyżej.

Oczywiście ,że w TNA.Ostatnio zacząłem się jarać TNA więc jak by jeszcze ten TT doszedł to już wogóle.

the_hardy_boyz_1.jpg

-uważam , że to jest dość realne , ale jak narazie Matt jest nadal w WWE , ciekawe czy Vince będzie chciał go jakoś zatrzymać , albo jego też oleje , tak jak już dużo innych osób m.in. Mike Knox , Maria , Mickie James , Shelton Benjamin , Elijah Burke , Mr. Anderson , Charlie Hass , Gregory Helms .

-szczerze mówiąc to tak chciałbym zobaczyć ich znowu razem tylko Matt musiałby trochę forme swoją podnieść , bo o forme Jeffa jestem spokojny :D.

-teraz gdy Jeff nie ma już zapewne zamiaru wrócić do WWE to napewno już lepiej , żeby ten tag team był w TNA , oczywiście jeżeli go reaktywują.

cmpunkg.png

WCE Continental Champion 30.06.2010 - 18.08.2010 ( Evan Bourne )

WCE Unifield Tag Team Champion 26.02.2010 - xx.xx.xxxx ( Joey Mercury )

• 2 tygodnie później...

Niestety nie w federacji Vince'a Matt ma kontrakt wyższy niż w federacji Dixie. Matt raczej nie przejdzie bo trudno mu będzie rozwiązać kontrakt.

Oczywiście, że tak ale jak już pisałem raczej nie zobaczę.

TNA is Hardcore! (no przynajmniej w porównaniu do $$$WWE$$$) Hardyz w TNA to byłby cud.

"Ja mam paszport Polsatu"
  • 2 miesiące temu...

To ja także się wypowiem. Hardy Boys może i będzie reaktywowane ale nie w TNA. O ile mi wiadomo Matt sam mówił że dobrze się czuje w World Wrestling Entertaiment więc szybko nie przejdzie, o ile w ogóle przejdzie do TNA. Owszem, chciałbym ich zobaczyć myślę że stworzyliby kapitalny Match ale tylko w TNA bo w WWE nie ma na co liczyć bo przecież ta gówniana era PG. Ale to nie dział o WWE więc wracamy do TNA. Wolelibyście ten TT w WWE czy TNA? Ja chyba jednak w TNA bo tam jest gwarancja, że nie zobaczymy dziecinnej bajeczki tylko prawdziwą walkę. Hardy Boys są jednymi z najlepszych Tag-Teamów w historii, będąc szczerym, wykręcali bardzo dobre Matche więc jeśli Hardyz to tylko w TNA. Więc to chyba tyle.

Tak wierze ale wątpie żeby stało sie to w WWE jeżeli już to raczej w TNA.

Z chęcią zobaczył bym ich znowu razem ale wątpie w to że byli by tak dobrzy jak kiedyś bo to już nie ta forma(Mat)

Hmm trudno powiedzieć myśle jednak że raczej TNA wydaje mi się że mieli by tam więcej swobody co napewno wpłyneło by na ich walki.

Calik Rules