Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Najlepsza stajnia w WWE

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Tutaj możecie napisać o swojej ulubionej stajni w WWE.

Możecie dodać jakies zdjecie.

Moją ulubioną stajnią w WWE była Evolution

1257950979711756205.jpg

Podobało mi sie w nich wszystko , m.in to że młody Randy mogł rozwijac sie przy kimś takim jak RIC FLAIR.Podobał mi sie ich feud z BILLEM i HBK.

1.Legenda - Ric Flair - Nature Boy był swietny moze nie za czasow EVO bo już byl podstarzaly ,ale nawet wtedy nie zawodził

2.The Game HHH-Świetny zawodnik stający sie powoli legendą ,był jednym z silniejszych punktów tej stajni,bardzo dobry przy micu

3.Batista - Bardzo silny zawodnik co tu dużo mówic

4.Randy Orton - Wtedy rozwijająca sie gwiazda WWE , juz od poczatku wyroznial sie swietną techniką.

PS.To mój pierwszy wątek

• Odpowiedzi 32
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Rocky1674304328

2

• Kacpios

2

• sm

1

• robson619

1

Top użytkownicy w tym temacie

Moją ulubioną stajnią w WWE było MNM ( Melina , Nitro( Morrison) , Mercury).

mnmm.jpg

John Morrison - wtedy jeszcze Johny Nitro był jednym z moich ulubionych wrestlerów , a teraz jeszcze bardziej podoba mi się jego styl , pamiętam jego walki kiedy był hellem , posiadacz pasów WWE Tag Team Champions z Mercurym , bardzo zapamiętałem ich walke o te pasy w Steel Cage Matchu z Reye'm Mysterio & Batistą , kiedy to Mark Henry przerwał łaćnuch i wszedł do środka.

Melina - zawsze była dużą częścią tej stajni zwłaszcza dla Johna Morrisona :)

Joey Mercury - jej walki z Morrisonem o pasy tag teamowe były naprawdę znakomite , z chęcią nadal oglądam kiedy to wygrywali i bronili tych tytułów , potem niestety został zwolniony , ale podobno podpisał ponowny kontrakt więc liczę , że pojawi się niedługo na SD :)

cmpunkg.png

WCE Continental Champion 30.06.2010 - 18.08.2010 ( Evan Bourne )

WCE Unifield Tag Team Champion 26.02.2010 - xx.xx.xxxx ( Joey Mercury )

Moją ulubioną stajnią było Evolution.Była tam ogromna siła doświadczenia i młodziutki Orton, który się przy nich uczył.

evolution.JPG

Brak tu Ortona, ale mniejsza z tym

Batista-Był siłą całego zespołu

Ric Flair- Umysł stajni, nigdy nie zawodził

Triple H-Świetny zawodnik zarówno teraz jak i wtedy.Więc co tu dużo mówić

Randy Orton-Jeszcze wtedy niedoświadczony Orton, ale cały czas walczył na wysokim poziomie

Moją ulubioną stajnia tez było Evolution;)

Świetni wrestlerzy, Randy reprezentujący przyszłość WWE, Triple H i Batista teraźniejszość a Ric przeszłość;)

Jednocześnie byli :

Tag Team Championami - Batista i Ric Flair

WHC Championem - Triple H

Intercontinental Championem - Randy

14355673994c6b0adce2c5a.png

Don't make me spear you out !

45324833.jpg

A pamiętacie ich :D The Brood, to była dopiero ekipa :D Młodziutcy Edge i Christian przy Gangrelu się wychowywali :D Teraz brakuje takich motywów w WWE, że tak powiem paranormalnych :P Patrząc na Christaiana teraz aż trudno uwierzyć że to ta sama osoba była. Nie sądze żeby ta przemiana mu wyszła na dobre...

Moja ulubiona stajnia............................EVOLUTION !!!!!

Evolution.jpg

Triple H - Co tu dużo gadać świetny jako heel i świetny technicznie zawodnik.

Randy Orton - Wtedy młodziutka gwiazda WWE ale już wtedy najmłodszy WHC.

Ric Flair - Wtedy legenda i miałem wielki szacunek dla niego,teraz nie na widzę sku*****na jak psa za to co zrobił po pięknym pożegnaniu w WWE.

Batista - Bardzo silny zawodnik :D.

IT'S TIME TO PLAY THE GAME

beznazwy1vu.jpg

I HEAR VOICES IN MY HEAD

the_hardy_boyz_1.jpg

Zdecydowanie HardysBoyz. 6 World Tag team Champion mówi samo za siebie.I jeszcze ich ekstremalne akcje.Który z Nas był by obojętny meczu TLC z ich udziałem :t_up:

Poza tym Evolution.W tamtych czasach najlepsze gwiazdy połączone w jedną Stajnie.Troche głupio się rozpadła.Zdrada Triple H... :shock: .Mogła by się inaczej a raczej godniej rozpaśc.

paparoach.png

18659.png

Straight Edge Society

picture1k.png

Oni są najlepsi. Ale Evolution też było niezłe. Najlpesze są takie stajnie które dominują nad całym WWE np. Evolution , Legacy.

canadiandestroyerani.gifth_ththswanton1vz0.gif

9178.png

24669.png

8806.gif

8791.png

• 2 tygodnie później...

hmm najlepszą stajnią w WWE było jak inni pisali Evolution ,mimo że nie przepadałem za nimi to poprostu daje sobie sprawe co osiągneli. ;)

Również uważam, że Evolution to była najlepszą stajnią w WWE. Triple H, Batista, Ric Flair i młody Randy Orton, to było coś. Jednak w sumie dobrze WWE postopiło, dbając o ich indywidualne kariery. Chciałbym jeszcze wspomnąć o The McMahon-Helmsley Faction, była to również dobra stajnia złożona z McMahon'ów i między innymi X-Pac'a, Triple H, Kurt'a Angel'a, Test'a, Trish Stratus oraz nie żyjącego już Chris'a Benoit'a. Te dwie stajnie zasługują jak dla mnie na, póki co najlepsze w WWE. Może niedługo znowu wychoduje się nam coś ciekawego... kto wie... no Vince :roll: .

Rozwalają mnie komentarze niektórych z was.Np. Weźmy założyciela tematu Periego. Po prawej stronie pisze, że wrestlingiem interesuje się od 2008 roku więc k***a mać nie mów :

Podobało mi sie w nich wszystko , m.in to że młody Randy mogł rozwijac sie przy kimś takim jak RIC FLAIR.Podobał mi sie ich feud z BILLEM i HBK.

Bo nie wiesz jak wtedy było.

No dla mnie najlepszą stajnią oczywiście SES. Nie pamiętam więcej Stajni, odkąd się intereosowałem wrestlingiem. Było Legacy, ale to nie to co SES. Zaczęło się od Punka i Gallowsa, potem Serena. Najlepsze jest to, że następny ma być Mercury. Wtedy to będzie coś.. Punk świetnie spisuje się w roli szefa całej tej stajni. Jeszcze mercury i mogą zacząć podbijać świat :D

Rated-R Superstar !

15855262764b295303a1d20.jpg

Te dzisiejsze stajnie w ogóle mi się nie podobają. Ze starszych, to Ministry of Darkness mi przypadło do gustu.

02.jpg

11956.png

pfksygna.png

SweetChinMusic

To że wrestlingiem interesuje się od 2008 roku to nie znaczy że nie wiem jak było kiedyś. Bardzo uważnie śledziłem historie Evolution.Na płytach mam chyba wszystkie ich walki.Wiem o ich feudach itp. Wiec to że zacząłem niedawno nie znaczy że niemam nic do powiedzenia w temacie wrestlingu.Sorry za offtop

Jeśli to się liczy to:

igeywx.jpg

nWo Black and White. Dla mnie to była poprostu magia :) uwielbiałem ogladac poczynania Kava i reszty, walki, przekrety i ponizania innych :)

Pozwoliłem sobie podac nWo poniewaz jak wiadomo WCW zostało wykupione, jesli cos nie tak to kasuj moj wpis. Pozdro

Jak dla mnie najlepszą starą stajnia był Legion of Doom czyli tag team Animala (nie batisty ,to inny zawodnik)i Hawka(zmarł).Z ówczesnych stajni najbardziej lubię brothers of destruction ,niestety bardzo rzadko walczy.Lubie ten tag team ponieważ są tam moi ulubieni zawodnicy-kane(NR1)i undertaker(NR2).Szkoda że prawie wogóle nie występują.