Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

WWE Extreme Rules 2010 - Oficjalna Dyskusja

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

WWE Championship Last Man Standing Match John Cena vs Batista- Ciężko sobie wyobrazić gorszą walkę o ten pas. Po raz kolejny dwa drewna wystąpią w roli wielkich zawodników. To przykre, że WWE do tego stopnia nie szanuje ambitniejszych fanów :| . Oczywiście znowu wygra Jaś. Pozostaje trzymać kciuki, że ktoś ciekawszy jeszcze się pojawi w ME w tym roku...

Street Fight Triple H vs. Sheamus- Walka analogiczna do poprzedniej. Jedyna różnica to brak pasa.

Singles Match CM Punk vs Rey Mysterio (Jeśli Punk przegra traci włosy)- Punk z Reyem są w stanie stworzyć całkiem dobre widowisko. Mam tylko nadzieję, że dostaną na tę potyczkę dużo więcej czasu niż na tę z Wmki. Liczę na całkiem przyzwoitą walkę i na ścięcie włosów Punkowi :D (wiem, że to mało prawdopodobne, ale pomarzyć można :8 )

JTG vs. Shad Gaspard (Strap Match)- Plus za dodanie jakichś nowych osób , a minus za stypulację. O ile JTG może zrobić jakieś widowisko, to nie wyobrażam sobie dobrych akcji w wykonaniu Shada. Mam jednak cichą nadzieję, że czymś pozytywnym zaskoczą, chociaż jedną ciekawszą akcją :D .

Edge vs. Chris Jericho (Steel Cage Match)- Oto jest najlepsza walka tej gali. Dwie ikony branży. Oczekuję porządnego(na miarę możliwości WWE oczywiście :D ) starcia. Nie jestem wielkim fanem klatek, ale w takiej obsadzie powinno być nieźle. Chciałbym wygranej Edge'a i w dalszej perspektywie Jego feudu z Ortonem(oby przeszedł na SD!) o WHC.

World Heavyweight Championship Extreme Rules Match Jack Swagger vs. Randy Orton- Nigdy nie przepadałem za Swaggerem, ale może współdziałając z Randy'm dadzą radę rozkręcić walkę. Nie mam co do niej wielkich oczekiwań. Ale też wolałbym nie narzekać zbyt długo na poziom starcia, już po fakcie.

Ogółem na gali powinny być 2 dobre walki do jednej średniej i trzech tragicznych. Może jeszcze dorzucą walkę, w której pas straci Drew(no).

• Odpowiedzi 43
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Brem

7

• SweetChinMusic

6

• Modzio1674325957

3

• WacaHLR

3

Top użytkownicy w tym temacie

A więc, trzeba dodać me opinie:

Steel Cage Match Edge vs. Chris Jericho

To stypulacja niby bardzo nudna ale za to wrestlerzy którzy biorą udział mogą zrobić ciekawe widowisko. Chris umie dobrze walczyć w takich pojedynkach, pokonał już chyba w nim Batsite w 2008 i wtedy to nawet była walka o pas, więc facet wie co i jak. Teraz jeśli chodzi o Edge'a to nie widziałem go w takiej stypulacji ale za gość jest szybki, zwinny i oportunista, więc wie jak wykorzystać okazję. Oczywiście stawiam tu na Edge'a, bo on przegrał na WM'ce i teraz musi się zrewanżować. Po prostu walka szykuje się niezła.

Strap Match JTG vs. Shad Gaspard

Taką stypulacje widzieliśmy rok temu na ER 2009, wtedy walczyli w niej Ś.P. Umaga z CM Punkiem i szczerze mówiąc pojedynek jest badziewny, mogli by im dać jakąś ciekawą stypulacje, a nie coś takiego ale i tak musieli zapełnić czymś galę, więc na bank tej pojedynek będzie rozpoczynał tą PPV. Jeśli chodzi o wrestlerów to załamka, walki z ich udziałem są nudne. Po prostu będzie trzeba oglądać tą walkę na przewijaniu.

ahfo.png

luba_049.png

WWE Championship Last Man Standing Match John Cena vs Batista - Walka jak walka Drewno vs. Drewno pewnie Cena założy magiczne STFU "udusi" Batistę sędzia odliczy do 10 i koniec.

Street Fight Triple H vs. Sheamus - No tutaj liczę na jakieś fajne akcje z użyciem młotka i rurki.Pewnie na początku będzie normalnie a reszta walki to napie***lanie się młotami,rurkami,krzesłami itp.

Singles Match CM Punk vs Rey Mysterio (Jeśli Punk przegra traci włosy) - Na 100 % Punk nie przegra.NIE MA TAKIEJ OPCJI !!!!,nie pozbawią Punka włosów a nawet jak Rey wygra to wleci ktoś zabierze Punka z ringu i koniec

JTG vs. Shad Gaspard (Strap Match) - Nawet tego nie obejrzę ale pewnie wygra Shad

Edge vs. Chris Jericho (Steel Cage Match) - No tu zapewne wygra Edge.W końcu dadzą wygrać mu po porażce na WM.

World Heavyweight Championship Extreme Rules Match Jack Swagger vs. Randy Orton - Szczerze mówiąc to wątpię że WHC przejdzie na RAW.Niby RAW ma tylko UTTC i US Championship ale jeżeli się zamienią pasami to co The Undertaker WWE Champion =)).Raczej nie,więc pewnie wygra Swagger po "Guntwrencz Pałerbomp"

IT'S TIME TO PLAY THE GAME

beznazwy1vu.jpg

I HEAR VOICES IN MY HEAD

World Heavyweight Championship Extreme Rules Match Jack Swagger vs. Randy Orton - Szczerze mówiąc to wątpię że WHC przejdzie na RAW.Niby RAW ma tylko UTTC i US Championship ale jeżeli się zamienią pasami to co The Undertaker WWE Champion =)).Raczej nie,więc pewnie wygra Swagger po "Guntwrencz Pałerbomp"

Ale nie zapominaj że na drugi dzień jest Draft więc na 100% jeśli Orton wygra przeniosą go do SD!. W każdym razie ja mam nadzieje że Swagger obroni pas. Jak go zdobył byłem do tego sceptycznie nastawiony ale przez ten miesiąc przekonałem się do niego. Zaczął pokazywać co patrofi a potrafi więcej niż nie jedna dużo większa gwiazda (Cena, Batista, Jericho np). Miał przez kwiecień dobre walki, dobrze się prezentuje z pasem i chciałbym go jeszcze z nim jakiś czas widzieć w feudzie np z Ortonem albo Undertakerem. Stawiam na Jacka!!!

WHC

Większość z Was pisze że będzie to jedna z najlepszych albo i najlepsza walka wieczoru. Ja uważam że to mogłaby być jedna z lepszych walk wieczoru ale nie będzie. Na bank tematem przewodnim walki będzie kostka Edga... Jericho będzie się nad nią znęcał, Edge będzie zwijał się z bólu, kulaj i skakał na jednej nodze z trudem wyprowadzając jakąkolwiek akcje aż w końcu uda mu się wyprowadzić speara i wygra. Tak to widze właśnie :P W każdym razie obojętnie który wygra mam nadzieje że to będzie koniec tego feudu bo trwa praktycznie od Royal Rumble i już dawno zrobił się nudny...

A w ogóle jest opcja że Raw przez tą naszą chmure nie wróci z Irlandii na czas?

dop. patryniu/ z tego co ja wiem, to już można latać samolotami :)

WWE Champinship

Ich walka na Wrestlemanii nie była taka zła, ale może dlatego, bo spodziewałem się najgorszego. Mam nadzieję, że coś tam pokażą, ale zbyt wiele nie oczekuję. Stypulacja mi się podoba, nawet lubię Last Man Standing. Pewnie najpierw będzie znęcanie się Batka, może Batista Bomb i nagle Cena się podniesiej, jego schemacik, AA i koniec.

Triple H vs. Sheamus

Po tej walce nie spodziewam się absolutnie niczego. Fajnie, że Street Match, pewnie pójdzie w ruch młotek i rurka, może jeszcze inne rzeczy. Rewanż z Wrestlemanii więc może rudy wygra. Lubię nawet Sheamusa, ale na Wrestlemanii ich walka ssała na maxa. Była gorsza nawet od Ceny i Batka. Teraz może będzie lepiej, ale wątpię.

Strap match

Mam nadzieję, że wygra JTG. Pewnie będzie to kolejna słaba walka, bo Shad jak dla mnie niewiele umie, JTG coś tam może potrafi, na pewno więcej niż Shad, ale też świetny nie jest. Stypulacja taka średnia, zastanawiam się skąd taki pomysł bookerom przyszedł. Obejrzę walkę, ale tylko z ciekawości.

WHC

Walka będzie dobra. Swagger jest dobry, jeśli Orton się postara to walka może być bardzo dobra. Wygra pewnie Swagger, ale feud się nie skończy i Ortona wrzucą na SmackDown! Dobra jest też stypulacja. Extreme Rules, to coś gdzie wykazać się może każdy. W ruch pójdą krzesła, może stoły. Chciałbym też drabiny, ale co oni mogą z nimi pokazać ? Walka zapowiada się dobrze, może być nawet najlepsza. I tak jeszcze do Modzia to RAW ma też WWE Championship, bo Cena jest na RAW nie ? A zresztą jeśli Orton wygra to przeniosą go na SD! tak jak to zrobili ze Swaggerem. Przecież przed zdobyciem pasa był na SD!.

Steel Cage Match

Pojedynek Kanadyjczyków na WMce trochę mnie zawiódł. Spodziewałem się czegoś naprawdę dobrego, w ogóle miała być zajebista waka a tu co ? Walka była dobra, fakt, ale nie jakaś fenomenalna. Teraz może będzie lepiej, ale stypulacja mi sie nie podoba. Dali by Ladder Match oby dwaj mogliby się wykazać, a tak pewnie Jericho będzie od początku próbował uciekać, w końcu Edge go zespearuje i sam wyjdzie. Na inny wynik nie ma szans.

jameswoot.png

jeśli chodzi o Edge'a to nie widziałem go w takiej stypulacji ale za gość jest szybki, zwinny i oportunista, więc wie jak wykorzystać okazję.

http://www.youtube.com/watch?v=SPPQhl26lGw

http://www.youtube.com/watch?v=ZH35cVutsLQ&feature=related

Proszę :)

Co do walk.

Chris Jericho vs Edge - Steel Cage Match

No tak walka na pewno da spory poziom na ER choć przyznam, że dawno tej stypulacji meczu nie widziałem na ER. Nie ma co tu wiele komentować oglądaliśmy ich na WM i przyznam, że poziom był b. dobry, ale nie rewelacyjny. Trzeba przyznać, że Kanadyjczycy postarali się na WM, a co będzie na ER ? To się dowiemy, w niedziele :P.

Jack Swagger vs Randy Orton - World Heavyweight Championship Extreme Rules Match

Hm walka może być świetna. Patrząc na to, że uwielbiam Ortona i polubiłem Swaggera. Orton podoba mi się i jako face i jako heel, ale fajnie będzie zobaczyć jak widownia będzie radować się kiedy on wygra czy coś. Z góry obstawiam jako zwycięzce Ortona. Mam nadzieję, że powróci tak jak kiedyś do pasa WHC. Przecież dzięki temu tytułowi jest zapisany, w historii WWE jako najmłodszy mistrz świata wagi ciężkiej(miał wtedy 24 lata) :P. No więc nie ukrywam, że liczę na widowisko i świetne zwycięstwo Ortona choć przyznam, że Swagger poczynił wielkie postępy i dobrze, że zaczęli go tak pushować :P. Pierwsza walka feudu na PPV, więc okaże się kto to wygra. Ja liczę na Ortona :D.

JTG vs Shad Gaspard - Strap Match

Eeeee rozpadek Cryme Time i walka na PPV. Tak jak Luba wspomniał ten pojedynek typu strap odbył się rok temu pomiędzy CM Punkiem a ŚP Umagą. Walka mnie nie przekonywała specjalnie, ale rok temu jacy zawodnicy walczyli, w tej stypulacji, a w jacy teraz będą walczyć. No JTG i Shad mają umiejętności, ale do ŚP Umagi brakuje podobnie jak u Punka. No cóż może i walka ma zamiar zapchać ER, ale zobaczymy co z tego wyjdzie. Pewnie wygra Shad.

Triple H vs Sheamus

No cóż po raz kolejny mentor vs uczeń. to pojedynek Street Fight, więc obstawiam na Huntera.

Rey Mysterio vs Cm Punk

Hm Mask vs Hair. No ciekawe..Wygra zapewne Punk bo nie sądzę, żeby dali mu obciąć włosy chyba, że będzie coś takiego, że Punk przegra jakimś pinem przez Reya i SES szybko weźmie go z ringu i uciekną. Chociaż pewnie tak nie będzie, więc Rey będzie musiał zdjąć maskę. Feud pewnie jeszcze trochę potrwa walka na WM ok, ale feud jakiś taki z dupy wzięty tzn ni z tego ni z owego, ale to były takie podchody kiedy np Rey pozbawił Punka na MitB.

John Cena vs Batista - Last Man Standing

Uwielbiam Jasia, więc chyba wiadomo na kogo głosuję, w tej walce. Przewiduje jego zwycięstwo choć zdarza się, że WWE są różne rzeczy, wszystko się może zmienić i może wygrać to Animal. No cóż będę patrzył na to optymistycznie, że wygra Jasiu :D.

To chyba tyle. Extreme Rules nawet, nawet zobaczymy jakie będzie. Pewnie dodadzą jeszcze jakąś walkę o pasy TT i Div, to wszystko.

John Cena vs Batista

Co jak co ale wątpię w to aby Jasiu stracił ten pas , już dawno powinni ten pas nazwać World Wrestling Entertaiment John Cena . Batista dla mnie po przejściu na heel'a nie jest kimś fajnym nie podoba mnie się jako heel . Stawiam na Jaśka i jestem prawie w 100 % jego wygranej .

Następni pod odstrzał ..

Rey Mysterio vs CM Punk

Moim zdaniem rezultat jest tu banalny ponieważ wątpię w to aby REY stracił już tylko czekam na łysek CM CHUMPA... Szczególnie że dodatkowo nie przepadam za nim . Ale sądzę że po walce coś się wydarzy ale nie jestem pewien co ..

Edge vs Jericho

Osobiście stawiam na Edga i sądzę , że to on wygra czemu ? Ponieważ to on prezentuję lepszy styl i to on przegrał na WM . Ponadto Y2J nie będzie miał gdzie uciec :twisted: Stawiam na spear ! A i jeszcze na marginesie
choć przyznam, że dawno tej stypulacji meczu nie widziałem na ER
Ja też :)

Shad vs JTG

KUrde tu mam dylemat dla mnie to był błąd że WWE rozdzieliło ich ale cóż , liczę na JTG i myślę , że po serii tych wszystkich jego nie powodzeń na SD , WWE właśnie tu mu da szanse, A i ciekawa stypulacja . Chociaż nudzi mnie że każdy Tag po rozpadzie ma ze sobą feud

next

Triple H vs Sheamus

Streat Fight to szajbus poszaleję ale stawiam na .. Triple H , doświadczenie i rodzina za nim stoją .

ORTON vs Swagger..

All American'a nienawidzę osobiście.. Ale jest dla mnie najlepszym WHC od długiego czasu .. Za to Orton'a ubóstwiam czekam na RKO . Bezapelacyjnie Randy wygra , dla mnie nie ma innej opcji i nareszcie nie będzie przy Randym buczenia :)

WWE Championship Last Man Standing Match John Cena vs Batista:

Komentowałem już wcześniej i potwierdze, że Batista nie ma szans na wygraną z Ceną.

Street Fight Triple H vs. Sheamus:

Według mnie powinien wygrać Triple H. Chociażby ze względu na doświadczenie i wyższość nad Sheamus'em. Ale Celtic Warrior potrafi pokazać, że jest ekstremalnym zawodnikiem. Jak dla mnie sprawa zwycięstwa jest otwarta, oby powinni w takich walkach pokazać się z jak najlepszej strony. Mam nadzieję, że HHH użyje młota dwuręcznego!

Singles Match CM Punk vs Rey Mysterio (Jeśli Punk przegra traci włosy):

Jak w walce powyżej sprawa zwycięstwa jest otwarta. CM Punk nie da sobie od tak sobie odciąć włosów. Zapewne w jego narożniku znajcie się Gallows i Serena. Mam nadzieję jednak, że Mysterio wygra i ujrzę łysego CM Punk'a. Ta broda działa mi na nerwy, szkoda tylko, że walka będzie odbywana na normalnych zasadach.

JTG vs. Shad Gaspard (Strap Match):

Tutaj moim faworytem jest Shad. Mimo, iż bardziej z jego inicjatywy CT się rozpadło. Siłowo wygrywa z JTG, a dodatkowo mają do dyspozyci paski. Podejrzewam, że w line story wygra JTG, gdyż zostanie zapewne face'm, a Shad heel'em. Niedługo Draft więc jak dla mnie ich drogi rozejdą się po rosterach.

Edge vs. Chris Jericho (Steel Cage Match):

To jest prawdziwa walka. W klatce jak dla mnie większe szanse ma Edge. Co do Jericho liczyłbym tylko na nędzną kontrę w postaci codebraekera. Według mnie Edge bez problemu wykona spear i odniesie słuszne zwycięztwo. Należy mu się taki rewanż. Potem zajmie się zapewne pasem WHC, który jak dla mnie wygra Orton. I to będzie kolejny feud byłych TT partnerów, czyli Rated RKO.

World Heavyweight Championship Extreme Rules Match Jack Swagger vs. Randy Orton:

Orton mimo talentu Swaggera powinien zdobyć pas WHC. Jak już pisałem wyżej za WHC mógłby się wziąć Edge, który być może na Drafcie trafi do Raw. Przywrócenie TT Rated RKO, a raczej ich feudu byłoby dobrym pomysłem. Ostatnie przemiany Ortona mogą zaprowadzić w walce do oczekiwanego przez fanów rko, i tak też walka ta się skończy.

Last Man Standing Match - John Cena vs Batista

Czyli powtórka z Wrestlemanii... niestety. Powiem tylko Drewno vs Drewno. Nie ma czego komentowac.

Street Fight Match - Sheamus vs Triple H

To samo co wyżej. Szejmus wyleci ze rurką, a potem Tripul poprosi o pomoc swojego młota.

CM Punk vs Rey Mysterio

Również powtórka z Wrestlemanii, lecz Ci dwaj mogą skleic walkę na wysokim poziomie. Możliwe, że ten pojedynek zakończy już ten feud, ale mam przeczucie, iż zacznie się jakiś nowy po ewentualnej ingerencji w walkę. Aha no i oczywiście jeżeli Punk przegra to traci włosy, a to dodaje jeszcze większego smaczku. Będzie ciekawie.

Strap Match - Shad Gaspard vs JTG

Nie przepadam za tymi zawodnikami, ale zobaczymy jak się zaprezentują. Myślę, że ta stypulacja sprawdziłaby się lepiej gdyby walczyli w niej inni wrestlerzy. Cieszy mnie to, że WWE zaprezentuje nam inny mecz niż dotychczas. Nudzą mnie ciągle te same mecze: Last Man Standing, No Dq bez krwi, Submission, Triple Threat, Fatal Four Way. Wreszcie jakaś odskocznia.

Steel Cage Match - Chris Jericho vs Edge

No i doczekaliśmy się walki w klatce z dobrymi wrestlerami. Walka powinna byc długa i ciekawa, osobiście chyba na nią najbardziej czekam. Niedziela będzie należec do Edge-a. Na niego przyszła kolej, chociaż...

Jack Swagger vs Randy Orton

Walka, której stawką jest mistrzostwo wagi ciężkiej. Swagger robi postępy i z tego też może wyjśc też coś fajnego. Całkiem możliwe, że Randy po tej walce będzie cieszył się ze zdobytego tytułu. Obstawiam, że na drafcie Viper zostanie przeniesiony na Smackdown i feud pomiędzy nimi będzie kontynuowany.

Beth Phoenix vs Michelle McCool

Czas na Maint Event gali. Jedyną extremalną sytuacją w tym meczu może byc ewentualne wmieszanie się w walkę Vickie. Czas walki-30 sekund :P .

Last Man Standing Match - John Cena vs Batista

Ekhem, w zeszłym roku Last Man Standing mimo obecności Edga też stawialiście na pozycji przegranej, ale walka była bardzo dobra. Tutaj wydaje mi się że WWE ponownie nas zaskoczy.

Street Fight Match - Sheamus vs Triple H

Walka dobra nie będzie, oba drewna.

CM Punk vs Rey Mysterio

Nie widzę Punka bez włosów, więc raczej powinien wygrać Rey Mysterio. Walka może być dobra.

Strap Match - Shad Gaspard vs JTG

Mimo że obaj nie są za dobrzy, walka może nas zaskoczyć. Wkurza to, że każdy Tag który się rozpadnie, ma ze sobą feud -.-

Steel Cage Match - Chris Jericho vs Edge

Walka może wyjść genialna, jeśli Kanadyjczycy nie zawalą.

Jack Swagger vs Randy Orton

Randy raczej nie wygra, przejdzie na drafcie na Smackdown i będzie kontynuował feud ze Szwagjereem.

Beth Phoenix vs Michelle McCool

Divy będą ssały.

Dobra dzisiaj ER, więc czas opisać wszystkie walki i szanse procentowe.

WWE Women's Championship: Michelle McCool vs Beth Phoenix

Myślę że Glamazonka już wystarczająco długo czekała na Tittle Shota, więc z jednej strony to ona jest faworytką. Z drugiej zaś strony Makkul straciła niedawno pas, by zaraz go odzyskać więc jeszcze jeden miesiąc mogła by potrzymać tytuł

Szanse: 50%:50%

Shad Gaspard vs JTG(Strap Match)

Tutaj nie ma wątpliwości, że JTG dostanie wielki łomot od Shada. Coś mi sie wydaje że JTG jest następną osobą do odstrzału, więc nie ma szans by pokonał byłego TT Partnera

Szanse: 90%Shad:10%JTG

Cm Punk vs Rey Mysterio.

Tutaj myślę, że nie dadzą ściąć Punkowi włosów.Ryjek przegra by na drafcie przejść na Raw.

Szanse:70%Cm Punk:30%Mysterio

Triple H vs Sheamus(Street Fight)

Patrząc na to, że Tryplak wygrał na WrestleMani, teraz powinien wygrać blady. Napewno uwiarygodniło by to jego postać, no bo wkońcu wygrał by z samym Triple H.

Szanse: 60%Sheamus:40%Triple H

Chris Jericho vs Edge (Steel Cage Match)

No i tutaj do cholery jest najtrudniej. Z Jednej strony Chris na WrestleMani wygrał, z drugiej strony na ostatnim SmackDown dostał łomot, a jak wiemy w WWE kto przegrywa na Tygodniówkach, wygrywa na PPV. Myślę jednak że dadzą wygrać Edgowi.

Szanse :55%Edge:45%Y2J

Randy Orton vs Jack Swagger-World Heavyweight Championship(Extreme Rules)

Myślę, że nie odbiorą Szwagierowi pasa po jednym miesiącu. Orton przeniesie się na SmackDown i będą kontynuować swój Feud.

Szanse:65%Swagger:35%Orton

John Cena vs Batista-WWE Championship(Last Man Standing)

Do nie dawna byłem pewny, że Jasiek obroni tytuł, ale teraz gdy miejsce Batka w filmie zajął Triple H wszystko może się zdarzyć. Jednak wciąż zostaje przy zdaniu że niezniszczalny Dżon wygra po swoim zdupionym STF

Szanse:65%Cena:35%Orton

Ogólnie, jeżeli walki o Pas WWE i Walka Street Fight wyjdą przyzwoicie, wtedy gala może wyjść naprawdę dobrze.O Steel Cage Się nie martwię, o Punka i Reya też nie. No ale zobaczymy jak to wszystko wyjdzie.

Rated-R Superstar !

15855262764b295303a1d20.jpg

Krótko, bo dużo walk się powtarza ... :/

John Cena vs Batista.

Powtórka z WM, również w tym przypadku nie spodziewam się kokosów. Chociaż może Cena znowu zabłyśnie akcją high – fly. Tak, jak w tamtym przypadku stawiam na John’a. Zwycięstwo Batisty jest mało prawdopodobne. Z takiego obrotu sprawy byłaby zadowolona.

Beth Pheonix vs Michelle McCool

Długo oczekiwana przeze mnie walka tych dwóch pań. Mam nadzieję, że to starcie nie będzie 30-sekundowe, chociaż znając możliwości WWE mogę się rozczarować. Jako iż nie lubię McCool, chcę aby pas miała Beth. Pheonix długo czeka na tą szansę.

Triple H vs Sheamus

Kolejna powtórka z WM. Stawaim na kolejną wygraną HHH, może w tej walce znajdzie się chociaż odrobinka hardcore’u ;)

Rey Mysterio vs Punk

Nazwa gali – EXTREME RULES – ekstremalne zasady, a co w single matchu może być ekstremalnego ?

Chyba że WWE uznaje za extrim ścięcie włosów po walce, chciałabym, żeby wygrał CM, ale bardziej prawdopodobna jest wygrana Rey’a.

Chris Jericho vs Edge

Chwała im za ten match, to powinna być walka wieczoru. Dwóch doświadczonych zawodników, oboje mają za sobą nie jeden pojedynek w klatce. Myślę, nie, nawet jestem pewna, to będzie najlepsza walka ER. Stawiam na wygraną Edge’a. Chris wygrał na WM, a jakaś równowaga musi być :P

Shad vs JTG

Tak, jak SCM mi też się wydaję że niedługo po WM JtG zostanie zwolniony, gdzieś wyczytałam że Shad ma dostać duży push. Osobiście nie jestem przekonana co do tej decyzji, ale cóż. Rzecz jasna wygra Shad.

Swagger vs Orotn

Ta walka też powinna wypaść dobrze, według mnie wygra Jack, dość krótko trzyma pas & nie wydaję mi się by odebrano mu go na pierwszym z rzędu PPV.

lita_4_w55.jpg

Character is what you are in the dark.

John Cena vs Batista:

Będzie powtórka z WueMki. 2 drewna ze sobą zawalczą, ale jak każdy wie wygra nasz "ulubieniec" Jasiek.

Triple H vs Sheamus:

Obaj są dobrzy i ciężko będzie wybrać kto to wygra ale stawiam na powtórkę z WM.

Cm Punk vs Rey Mysterio:

Nie wyobrażam sobie Punka bez włosów a więc wg mnie to on wygra.

Chris Jericho vs Edge:

To może być najlepsza walka tegorocznego ER.Obaj mają spore doświadczenie i nie dadzą tak łatwo za wygraną swemu przeciwnikowi, lecz myślę że po raz kolejny będzie powtórka z WM i wygra Y2J.

Shad vs JTG:

Tu stawiam na Shad'a, ponieważ jest on o dużo lepszy od JTG i ja też gdzieś czytałem że dostanie on duży push.

Swagger vs Orotn:

Chciałbym, aby wygrał Orton, lecz to jest mało prawdopodobne ale zobaczymy.

No to podsumowując

Orton vs Swagger

Swagger- nie sądze żeby zabrali mu tak szybko pas, obstawiam że na Drafcie Orton na SD i kontynuacja feudu, może na następnym ppv Orton dostanie pas. Chociaż jeszcze bym w tym feudzie widział Morrisona ale pewnie się łudze tylko :P

Cena vs Batista

Pewnie wygra Cena ale mam cichą nadzieje że jednak będzie to Batista po czym szybko straci pas na rzecz kogoś innego i pujdzie sobie na ten urlop. Np na rzecz Reya który by przyszedł po drafcie :D

Edge vs Jericho

Jak już pisałe mwidze to tak że całą walke Edge będzie się zwijał, Chris będzie mu maltretował kostka ale w końcu jakoś na jednej nodze wyprowadzi speara i wyjdzie.

HHH vs Sheamus

Stawiam na HHH zdecydowanie chociaż szanse mają równe bo niby rudy przegrał ostatnio. Ale ma tylko rurke przeciwko młotowi:P Pozatym właśnie wymyśliłem że Sheamus stworzyłby mega fajny tagteam z Kozlovem więc musi przegrać żeby to było możliwe :D

Rey vs. Punk

Tu mam najbardziej mieszane uczucia. No kusi żeby postawić ne Reya i ogolić Punka ale z drugiej strony niewiem czy to realne bo punk łysy by nie był już tym samym punkiem. Więc chyba jednak Punk :P

McCool vs. Phoenix

Stawiam na Beth bo bardzo nie lubie McCool ale ogólnie to nawet niewiem o co hcodzi w tej stypulacji :P

JTG vs. Shad

Zdecydowanie Shad. Widać że zaczynają go pushować, ma nowy gimmnick, nowy theme, nie robiliby tego gdyby miał przegrać bo jakby nie patrzeć ten który to przegra idzie w zapomnienie. Pa Pa JTG.

No i jeszcze uważam że będzie canjamniej jedna walka niezapowiedziana.Pewnie ShowMiz się wbiją na scene i będą się domagać od Harta wywiązania się z uwowy i będa walczyć z Hartami. No i wygrają. I możliwe że jeszcze dadzą walke McIntyrowi, oby nie z Hardym... Idealny scenariusz dla mnie- Hardy bo ostatniej masakrze musi się wycofać na dłuższy czas i R Truth wychodzi żeby go pomścić i zdobywa pas :D Ewentualnie fatal4 Drew, R Truth, Matt, Ziggler. Z pasem wychodzi Truth albo Ziggler.

No to już jutro o tej porze będziemy wszystko wiedzieć ;]