Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Urlopy gwiazd WWE, kolejne zwolnienia w TNA i inne

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

:arrow: Jeff Hardy i Gregory Helms swoimi wpisami na Twitterze sugerują, że próbują przekonać Matta do dołączenia do TNA i to może stać się już nie długo.

:arrow: The Great Khali po tym jak oznajmił na Smackdown w piątek, że bierze urlop wyjechał do Indii do swojego domu rodzinnego. Ze swojej strony życze mu Wiecznego Urlopu!!

:arrow: Po poniedziałkowym odcinku z segmentem z Orlando Jordanem wielu zapaśników negatywnie zareagowało na ten pomysł. Jednym z największych przeciwników jest Ric Flair, który na przyjęciu gdzie był Jordan ze swoim partnerem po wypiciu paru drinków zaczął głośno mówić o swoim niezadowoleniu i Orlando poczuł się urażony słowami legendy wrestlingu przez co wyszedł razem z partnerem z przyjęcia.

081707greatkhali3.jpg

:arrow: Oprócz tego, że Khali bierze urlop najprawdopodobniej po Extreme Rules nie będziemy oglądać Batisty, który od dawna chce odpocząć od wrestlingu i do tego będzie nagrywał nowy film pod tytułuem "Killa Karma".

:arrow: Daniel Bryan powiedział, że HBK'eja będzie na pewno brakować światowi wrestlingu, a dla niego samego był on zawsze kimś na kim się wzorował i to dzięki niemu wybrał wrestling. Mówił też, że może nie ma tego co normalnie WWE szuka w gwiazdach i wiele osób w niego wątpi ale on sam bardzo się stara aby szkolić się przy mikrofonie i tym co potrzebne aby zostać wielką gwiazdą.

daniels-192x300.jpg

:arrow: Daniels został zwolniony z TNA i już w sobote wystąpił na gali RoH "Big Bang" w swoim starym gimmicku "Fallen Angel". Podobno do RoH najprawdopodobniej w najbliższym czasie dołączy także Samoa Joe, z którym nie wiadomo co się dzieje po storelinie z porwaniem.

:arrow: Poniżej wypowiedzi paru gwiazd wrestlingu na temat Śmierci Chrisa Kanyona:

Matt Hardy: Kanyon zawsze był dla mnie świetny. Nienawidze słuchać smutnych wiadomości. Mój ulubiony wrestler opuścił swoją żone i ukochanych.

Taz: Smutno słyszeć o Chrisie. Myśle i modle się o jego rodzine.

Tara: Chris Kanyon był świetnym zapaśnikiem i facetem. On zostanie sród nas.

Dixie Carter: W imieniu całego TNA, nasze najgłębsze współczucie dla rodziny Chris Kanyna.

Goldberg: Smutno słyszeć o Chrisie... RIP.

Stone Cold Steve Austin: Tak jestem smutny słysząc o Chrisie. Bardzo miły facet. Zbyt młody by umrzeć.

Jim Ross: Szkoda, że to Chris. Bardzo utalentowany zapaśnik. Smutno.

Kevin Nash: RIP Chris Kanyon... Śle modlitwy do rodziny i przyjaciół Chrisa.

Billy Kidman: Jestem zasmucony utratą przyjaciela.... Znałem prawie 15 lat i byliśmy przyjaciółmi na dobre i na złe, obaj mieliśmy demony z którymi walczyliśmy razem, Kocham go jak Brata..... RIP Chris ja zawsze będe cię kochał i pielęgnował.

Chris Jericho: Niech Bóg cię błogosławi Chris.... Mieliśmy razem kilka świetnych walk i to on mi najbradziej pomógł na początku w WCW. Nigdy nie zapomniałem i nie zapomne. Czy był ktoś lepszy niż Chris? Ja nikogo takiego nie znam.

Mr.Anderson: RIP Chris Kanyon. Gregory Helms opowiedział mi kiedyś śmieszną historie z jego udziałem. "Masz na sobie spodnie".

Becky Bayless: RIP Chris Kanyon. Jaa zawsze szanuje ludzi za odwage żeby być sobą w świecie, w którym nie zawsze do tego zachęcają.

Jeremy Borash: Tak wiele wspomnień. Kanyon lubił wrestling bardziej niż ktokolwiek i podzielił się swoją wiedzą z wieloma początkującymi, którzy potem stali się gwiazdami. RIP dla wieloletniego przyjaciela.

Gregory Helms: RIP Chris Kanyon. To był dobry facet, który pomógł wielu ludziom w tym biznesie. Walczył z wieloma problemami. TO jest smutny dzień.

jack-swagger.jpg

:arrow: Jack Swagger został przeniesiony na Smackdown jako World Heavyweight Champion.

:arrow: Oto film w którym Christopher Daniels mówi o powrocie do RoH:

:arrow: MVP razem z Joem Hennigiem pokonał na gali FCW Big Showa i Carlito, a obok ringu młode talenty podczas całej gali dopingowała Ata Johnsona czyli matka Dwayne "The Rocka" Johnsona.

:arrow: Teddy Hart na gali Dragon Gate USA doznał kontuzji i nie zmierzy się na gali AJPW w maju z Jushinem Thunderem Ligerem. Bardzo możliwe, że zastąpi go Homicide.

:arrow: Jeszcze tylko Abraham Washington, Tyler Reks i Vance Archer nie zostali przypisani do nowego brandu po rozpdadzie ECW.

:arrow: Wstrząsające statystyki dla gwiazd, który przeszły do WCW w 1998 roku. Wielu z nich umarło przed 50 rokiem życia. oto cała lista:

Bam »Bam Bigelow - 2007 / 01 / 19 (45)

Duncum Bobby ", Jr - 2000 / 01 / 24 (34)

Brady Boone (sędzia) - 1998 / 12 / 16 (40)

Brian Adams - 2007 / 08 / 13 (44)

Chase Tatum - 2008 / 03 / 23 (34)

Chris Adams - 2001 / 10 / 07 (46)

Chris Benoit - 2007 / 06 / 24 (40)

Curt Hennig »- 2003 / 02 / 10 (44)

Davey Boy Smith - 2002 / 05 / 17 (39)

Eddie Guerrero - 2005 / 11 / 13 (38)

Elizabeth - 2003 / 05 / 01 (42)

Emory Hale - 2006 / 01 / 28 (36)

Johnny Grunge - 2006 / 02 / 16 (40)

Joey Maggs - 2006 / 10 / 15 (37)

Kanyon - 2010 / 04 / 02 (40)

Louie Spicolli - 1998 / 02 / 15 (27)

Mark Curtis (sędzia) - 1999 / 09 / 08 (37)

Randy Anderson (sędzia) - 2002 / 05 / 05 (42)

Traylor Ray "- 2004 / 09 / 22 (41)

Rick Rude - 1999 / 04 / 20 (40)

Renegade - 1999 / 02 / 23 (33)

Rocco Rock - 2002 / 09 / 21 (50)

Oprócz przed piędzdziesiątką umarło 6 wrestlerów, którzy przeszli do WCW po 1998 roku.

:arrow:W spoilerze umieszcze wyniki RoH Big Bang PPV:

Phil Shatter def Zack Salvation via pin

Pick Six Match

Davey Richards def Kenny King via submission (po walce wychodzi Daniels i atakuje Richardsa)

Butcher Rules

Necro Butcher def Erick Stevens via pin

Cassandro El Exotico def Rhett Titus via pin (Prawie połowe walki Cassandro walczył ze złamaną nogą. W WWE od razu stado lekarzy by się do nieg zbiegło)

Colt Cabana i EL Generico def Kevin Steen i Steve Corino via DQ

RoH World Tag TEam Championship

Kings of Wrestling def Briscoes via pin i nowi mistrzowie

RoH Wrold Championship

Tyler Black def Roderick Strong i Austin Aries

:arrow: Teraz częściowe spoilery Superstars:

Yoshitatsu i Evan Bourne def Zack Ryder i Chavo Guerrero

MVp def Carlito

:arrow: W spoilerze karty na najbliższe PPV WWE i TNA:

* Kurt Angle vs Mr.Anderson

* TNA World Title Match: AJ Styles vs Pope D'Angelo Dinero

* Lethal Lockdown: Hogan Team (Kapitan Abyss, Jeff Jarrett, RVD, Jeff Hardy) vs Flair Team (Kapitan Sting, Desmond Wolfe, Beer Money)

* Last Man Standing Match WWE Title: John Cena © vs Batista

* WHC Title Match: Jack Swagger vs Chris Jericho lub Edge.

:arrow: Już oficjalnie dzień po Extreme Rules odbędzie się trzy godzinne RAW na którym odbędzie się WWE Draft 2010.

• Odpowiedzi 10
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Boogeyman1996

2

• SweetChinMusic

1

• Jądro

1

• WojtASR

1

Top użytkownicy w tym temacie

Dobre newsy jestem ciekaw czy Matt odejdzie z WWE do TNA. Khali bierze urlop ciekawe czy wogóle wróci do wrestlingu , Swagger miał podczas Draftu przejść ns SD , ale jak widać CT zrobił to wcześniej . Co do Vance Archera to podobno miał dołączyć do SD. Oczywiście piwko za newsy :)

cmpunkg.png

WCE Continental Champion 30.06.2010 - 18.08.2010 ( Evan Bourne )

WCE Unifield Tag Team Champion 26.02.2010 - xx.xx.xxxx ( Joey Mercury )

Skąd wziąłeś te bajki o Samoa Joe? Na bodajże zeszłym impakcie pojawił się filmik z Joe, w którym widać, że ten storyline jest ciągnięty i szykuje się dla niego coś dużego. W razie jakby ktoś nie widział:

Nie wiem te informacje są sprzed Impacta. Jeśli został pokazany to raczej będa kontynuować ten storeline. Za pomyłke oczywiście przepraszam. Moze to błąd w tłumaczeniu albo jak mówie przestarzałe informacje.

Już wole Matta w TNA niż żeby go w WWE dalej szmacili.Khali wziął se wolne..no co by tu napisać..HURAAA :D Batisty też nie będzie.No już tylko Jasiek i wszystko będzie Git :D O Bryana się nie martwię bo Miz na pewno podszkoli go przy Micu i będziemy mieli nową gwiazdę World Wrestling Entertainment.Dobrze że Swaggera przenieśli na SmackDown, może potrzyma trochę World Heavyweight Championship. Co do Karty na ER

nie ma innej opcji.Jasiek zwycięży, założy Batiście niezawodne :stfu: podusi go jakimś sznurem po czym Batek nie będzie umiał wstać i tak o to zakończy się ich feud.

Dzięki za newsy.

Rated-R Superstar !

15855262764b295303a1d20.jpg

Dobre newsy chciałbym, że Matt Hardy odszedł z WWE. W ostatnim czasie praktycznie w ogóle go nie ma. Czasami jest na SS, czasami na SD, ale strasznie się stoczył. Liczę na to, że przejdzie do TNA i będzie tam odrodzenie The Hardys.

Bardzo fajne newsy, co do Khaliego to również życzę mu wiecznego urlopy. Mimo wszystko myślę, że Matt nie pasuje do TNA... Według mnie przyzwyczaił się do wygód jakie gwarantuje WWE, gdzie walka w porównaniu z TNA jest rozgrzewką :) Batista i tak już wygląda tragicznie, przyda mu się urlop. Dobrze, że Swagger przeszedł na SD, bo na RAW za bardzo nie mieli na niego pomysłu. Co do walki na ER, to zdenerwowało mnie to. W nocy oglądałem RAW i chociaż byłem pewien tej walki, to miałem nadzieję że będzie jakiś Triple Threat. Jeszcze w dodatku ta stypulacja... Wiadomo, że wygra Jasiu po estief -.-

cmszgnaxp3.png

34guk4z.pngf

27791.png

18824.gif

1384.gif

CMPunkBar.jpg

Khali na wiecznym urlopie, oby okazało się to prawdą :) Ciekaw jestem, czy Matt przejdzie do TNA, gdyby reaktywowali swój TT z Jeffem to byłoby naprawdę coś wielkiego. Te informacje o śmierci byłych gwiazd z WCW są po prostu przerażające, myślę że ktoś powinien dokładnie przyjrzeć się każdemu z tych przypadków.

http://www.youtube.com/watch?v=vswZ73WETpc

a70061070009c1784bf77973

BKS POLONIA BYDGOSZCZ

Nie oglądam niestety TNA dlatego mam wielką nadzieje że info i przeniesieniu tam Matta się sprawdzą. Moim zdaniem ten zawodnik zupełnie nic sobą nie reprezentuje, WWE nie za bardzo wie co z nim zrobić (chociaż po ostatnim Raw można wnioskowac że rozpocznie feud z McIntyrem, a co za tym idzie możliwość zdobycia pasa), a to że publicznośc dobrze na niego reaguje wynika tylko z ciągłego uwielbienia Jeffa z którym Matt jest kajarzony. Jak bracia znów stworzą tag team to postać Matta będzie miała większy sens :P

Co do Khaliego może i jego umiejętności są niewielki ale ja tam go lubie mimo wszystko :P I mam nadzieje że wróci i tak jak zapowiadał stanie się bardziej znaczącą postacią i zdobędzie jakiś pas :P Może nie WHW ani WWEChamp ale naprzykład widziałbym go z intercontynentalnym :P

Za to mam wielkie mimo że wiem że nierealne nadzieje że Daniel Bryan się nie dostanie do WWE i wróci sobie do TNA i zostanie tam na zawsze :P Ale pewnie niestety się tylko łudze... :P

(chociaż po ostatnim Raw można wnioskowac że rozpocznie feud z McIntyrem, a co za tym idzie możliwość zdobycia pasa)

Na ostatnim RAW w ogóle nie było Matta ani McIntyra,ale coś mnie strzyka w kościach,że dadzą pas Hardejmu,aby ten nie przeszedł do TNA.Proste i skutczne.Jak będzie miał pas to nie przejdzie nigdzie...

IT'S TIME TO PLAY THE GAME

beznazwy1vu.jpg

I HEAR VOICES IN MY HEAD

Po odejściu tych dwóch wrestlerów(Batista, Khali) nie będę jakoś "płakać" nie wiecie może dlaczego?? Myślę, że już dawno powinno to nastąpić. Statystki rzeczywiście szokujące. Matt w TNA to dobry pomysł, mam nadzieję, że go namówią.

21y1x2.png
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Grok
      Paul Heyman nie pojawi się na Raw w najbliższym czasie. W trakcie poniedziałkowego odcinka Michael Cole ogłosił, że Heyman doznał stłuczenia kręgosłupa szyjnego, rozcięć twarzy i skrzywienia przegrody nosowej po ataku Rollinsa z zeszłego tygodnia. W efekcie Heyman jest poza akcją na nieokreślony czas z powodu tych urazów. W zeszłotygodniowym Raw Heyman wyszedł na ring i nawyzywał Rollinsa, który powrócił podczas Elimination Chamber, by zepsuć Loganowi Paulowi wygraną w walce. Rollins kontynu
    • HeymanGuy
      Gang zamaskowanych chłopów imieniem Triple H’a znów atakuje, nie uważamy że ta formuła lekko się wyczerpała? O ile nie lubię The Vision te podchody z zamaskowanymi zaczynają mnie męczyć niczym piłka Polską reprezentacje. Heymana trochę w TV chyba nie będzie, jakaś kontuzja po tym ataku się wkradła, albo po prostu dobrze sprzedają atak Rollinsa. Bayley idzie na AJ Lee o pas IC, no spodziewałem się wygranej Raquel, była ostatnio na fali i miała prawo to wygrać ale Bayley chyba jest lepszą decyzją,
    • Attitude
      Nazwa gali: WWE Monday Night RAW #1711 Data: 09.03.2026 Federacja: World Wrestling Entertainment Typ: Online Stream Lokalizacja: Seattle, Washington, USA Arena: Climate Pledge Arena Format: Live Platforma: Netflix Komentarz: Corey Graves & Michael Cole Karta: Wyniki: Powiązane tematy: World Wrestling Entertainment - dyskusje ogólne WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia WWE RAW - dyskusje, spoiler
    • Grok
      Michael Oku jest najbardziej znany na świecie z serii meczów z Willem Ospreayem. Teraz dostanie szansę, by pokazać, na co naprawdę go stać, w starciu z inną gwiazdą AEW. Właściciel Revolution Pro Wrestling Andy Quildan i Tom Campbell ogłosili na kanale YouTube RevPro, że Oku zmierzy się z Ricochetem, mistrzem AEW National Championship, na gali RevPro Live in Coventry w niedzielę, 22 marca. To będzie ich pierwszy w historii singles match. Spotkali się wcześniej tylko raz: Ricochet połączył s
    • Grok
      Women’s Intercontinental Title będzie broniony w przyszłym tygodniu. Bayley wygrała gauntlet match na Raw, co dało jej title shot przeciwko AJ Lee na najbliższym odcinku, gdy Raw zawita do San Antonio. W finale Asuka złapała Bayley w Asuka Lock, ale Bayley wyrwała się i skontrowała Rose Plant. W gauntlecie wzięły też udział Ivy Nile, Raquel Rodriguez, Lyra Valkyria oraz IYO SKY. Na poprzednim Raw Lee celebrowała swój tytułowy sukces z Elimination Chamber, ale znalazła też chwilę, by rzucić o
  • Dodaj nową pozycję...