Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

2009 WWE PPV w skrócie.

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Chciałbym skrócić wam wszystkie PPV z roku 2009. Wszystko napisałem sam, mam nadzieję że moja praca zostanie doceniona.

Royal Rumble 2009 (25 Stycznia 2009 roku, Detroit w stanie Michigan):

- Dark Match: Jimmy Wang Yang pokonał Paula Burchilla.

- ECW Championship: Jack Swagger pokonał Matta Hardy – Jack Swagger wygrał poprzez swój Gutwrench Powerbomb, ogólnie walka była nudna i bardzo mało się w niej działo 4/10, dlatego że wygrał Jack.

- Womens Championship: Melina pokonała Beth Phoenix – Jak to walki Div, nie było dużo wrestlingu, za to zawsze jest na co popatrzeć. Słabo 3/10

- WHC: John Cena pokonał JBL – Przez cały czas walka zawodziła, pod koniec gdy Shawn Michaels postanowił wejść, rozdać obu zawodnikom Sweet Chin Music, coś zaczęło się dziać. No ale nie długo, Cena podniósł przeciwnika wykonał wtedy „Throwback” i zwyciężył. Ta walka zapoczątkowała Feud pomiędzy JBL a HBK, którzy dostali walkę na No Way Out. – 5/10.

- WWE Championship: Edge pokonał Jeffa Hardy – Walka bez dyskwalifikacji, bardzo dobry pojedynek, ogromne emocje. i gdy wszedł Matt, normalnie pomyślałem sobie, Hardy Boyz wracają jak się nie patrzy! A tutaj lipa, okazało się że Matt świetnie zapoczątkował feud braci. Ogólnie było na co popatrzeć, wiele ciekawych akcji i znakomita końcówka. 7/10.

- Royal Rumble Match: Wygrał Randy Orton po ostatniej eliminacji Triple H – Ten Royal Rumble Match mógł się podobać, ciągłe emocje. Bardzo ciekawił mnie występ Ortona, walczył bardzo dobrze, rozdawał RKO i ogólnie patrząc na tą walkę – Zasłużył na zwycięstwo i nie dziwie się że je dostał. Ucieszyłem się gdy usłyszałem „One of a Kid”, lecz RvD wrócił tylko na jedną galę. – 8/10, z powodu że uwielbiam Royal Rumble Matche.

No Way Out 2009 (15 lutego, 2009 roku, Seattle w stanie Waszyngton.):

- Dark Match: Womens Championship – Melina pokonała Beth Phoenix.

- WWE Championship Elimination Chamber: Triple H pokonał Big Show, Edge, Undertaker, Jeff Hardy, Vladimir Kozlov – Zdziwiło mnie że na pierwszy odstrzał poszła walka o najważniejszy pas federacji. Liczyłem na jakieś fajne akcje z strony Jeffa Hardego, ale się przeliczyłem bo Jeff nie pokazał nic dobrego. Strasznie wkurzył mnie Triple H, podniósł się po Chokeslam, Last Ride i Tombstone i który raz już wygrał ten tittle…5/10.

- Randy Orton pokonał Shane McMahon – Bardzo fajna walka w której działo się bardzo dużo. W WWE pojawiło się trochę bardziej Hardcorowego matchu, co mogło się naprawdę podobać. 7/10.

- ECW Championship: Jack Swagger pokonał Finlay – Nudy przez całą walkę. Jedyny plus taki że wygrał Swagger. 3/10.

- Shawn Michaels pokonał JBL – Sama walka nie była taka świetna, JBL psuł to co HBK tworzył i ogólnie walka nie mogła się za bardzo podobać, cieszy jednak fakt że wygrał Shawn Michaels. 4/10.

- WHC Elimination Chamber: Edge pokonał Mike Knox, Rey Mysterio, Kane, Chris Jericho, John Cena – Już za Combosa mogę postawić ocenę wyżej, to co zawodnicy zrobili by wyeliminować Johna Cenę, dosłownie Bezcenne. Codebreaker-619-Spear. Podobało mi się wejście Edga, który dosłownie wyeliminował Kofiego. Walka mogła się podobać 6/10.

Wrestlemania XXV(5 kwietnia 2009 roku, w Houston w stanie Texax):

- Dark Match Tag Team Championship: Colons pokonali Miz i Morrisona – Mecz można było obejrzeć, ogólnie był bardzo mocno średni. 5/10.

- Money in the Bank Ladder Match: CM Punk pokonał Mark Henry, MVP, Finlay, Shelton Benjamin, Kofi Kingston, Christian, Kane – Jak zawsze Money In the Bank wypadł świetnie, zdziwiło, i zdenerwowało mnie zwycięstwo CM Punka. 8/10.

- Miss Wrestlemania Battle Royal: Santina Marella pokonała 24 inne Divy – Po prostu tak się uśmiałem, że nie mogłem złapać oddechu. Jak usłyszałem, My name is Santina, i’m twin Santino Marella from Italy, po prostu się zacząłem śmiać. 2/10.

- Chris Jericho pokonał Roddy Piper, Jimmy Snuka i Ricky Steamboat – Walka słaba, przynajmniej mi się nie podobało, fajne zakończenie gdy to Rourke wszedł na ring. 5/10.

- Matt Hardy pokonał Jeffa Hardy – Walka na Wrestlemani, jednak nie zakończyła jeszcze feudu braci, bardzo dobra walka dużo skoków, akrobacji i ogólnie świetne widowisko. Boli trochę wygrana Matta, ale Jeff nadrobił to skokami. 8/10.

- Intercontinental Championship Match: Rey Mysterio pokonał JBL – Nie ma co mówić, walka 21 sekund ssała. 2/10.

- Undertaker pokonał HBK – Pół godziny znakomitego spektaklu. Ciągłe NearFalle i ogólnie widowisko mega. 9/10.

- WHC: John Cena pokonał Big Showa i Edge – Gdy usłyszałem Word Life, narobiłem sobie już nadzieje że wraca stary, prawdziwy John Cena, a tu nici z tego. Okazało się że zrobił mnie w konia  Ogólnie walka średnia, wręcz nudna. 4/10.

- WWE Championship: Triple H pokonał Randy Orton – Fajne wejście Triple. Od razu RKO, dobry Feud. Walka sama w sobie mocno średnia. 5/10.

Backlash 2009 (26 kwietnia, 2009 roku. Providence w Rhode Island.) :

- ECW Championship: Christian pokonał Jack Swagger – Cieszę się, że Christian wygrał tittle, walka mogła się podobać, ale dupy nie rwała. 6/10.

- Chris Jericho pokonał Ricky Steamboata – Kurde, znowu z tymi staruchami, feud strasznie lipny, i do dupy. Nie podobał mi się wg, a tym bardziej patrzeć na poziom jaki w tym roku prezentowali staruszkowie. 3/10.

- Kane pokonał CM Punka – Walka Jaff dupy wzięta i w dodatku słaba. 4/10.

- Jeff Hardy pokonał Matt Hardy w I Quit Matchu – Bardzo pozytywny mecz, w ubiegłym roku bracia kręcili znakomite pojedynki które naprawdę mogły się podobać. 8/10.

- Randy Orton, Cody Rhodes i Ted Dibiase pokonali Batiste, Triple H i Shane McMahona – Fajna walka, tym bardziej że Randy Orton zdobył WWE Championship, co bardzo mnie zadowoliło. 7/10.

- WHC: Edge pokonał John Cena w Last Man Standing Match – Świetny mecz, zakończenie, bardzo dobre. Ogólnie bardzo miła dla oka walka, 8/10.

Judgment Day 2009(17 maja, roku 2009. Rosemont w stanie Illinois) :

- Dark match: Mickie James pokonała Beth Phoenix.

- Umaga pokonał CM Punka. – Walka słaba, ogólnie feud mi się nie podobał 4/10.

- Christian pokonał Jacka Swaggera – Jak to Szwagier mówił, Christian wygrał bo oszukiwał. I dobrze. Walka fajna 5/10.

- John Morrison pokonał Sheltona Benjamina – Następna walka z dupy wzięta. Mimo to walka dwóch utalentowanych zawodników i mogła się podobać ponieważ nie zanudzała, a wręcz przeciwnie. 6/10.

- IC: Rey Mysterio pokonał Chrisa Jericho – Bardzo dobra walka, zawodnicy pokazali, że nawet bez żadnej stypulacji można skręcić bardzo dobry pojedynek. Mocne 8/10.

- Batista pokonał Randy Ortona poprzez DQ – Słaba walka, Batista nie potrafi skleić nic dobrego. 5/10.

- John Cena pokonał Big Showa – Oczywiście słabiutko, jedno drewno i drugie drewno z boilerem na brzuchu. Walka ssała 3/10.

- WHC: Edge pokonał Jeffa Hardy – I ponownie skręcili zajebiste widowisko. Walka mogła się podobać! 8/10.

Extreme Rules 2009 (7 lipca 2009, roku. New Orleans w stanie Louisiana.) :

- US Championhip: Kofi Kingston pokonał MVP, William Regal i Matt Hardy – Walka zapowiadała się pewnie, zapowiadała się na taką gwiazdeczkę wieczoru, ale okazało się że zawodnicy po prostu zwalili widowisko i walka była słaba. 4/10.

- IC: Chris Jericho pokonał Rey Mysterio – Ponownie skręcili bardzo dobre widowisko, feud był bardzo dobry i zasługiwał na wysokie oceny. Jeśli dobrze pamiętam to na tej walce Jericho ściągnął maske Reya. 8/10.

- CM Punk pokonał Umagę w Saomoan Strap – Pierwszy raz widziałem walkę w takiej stypulacji i powiem że mi się nawet podobała. 6/10.

- ECW Championship: Tommy Dreamer pokonał Christiana i Jacka Swaggera. – Tommy jako ECW Champion może się podobać. Lubiłem tego zawodnika, szkoda że odszedł. 6/10.

- Santina Marella pokonała Vickie Guerrero w Hog Pen Match – Świetny ubaw, ale tylko ubaw. Wrestling to to nie był 1/10.

- WWE Championship: Batista pokonał Randy Ortona w Steel Cage – Batista WWE Championem? Przesada, gruba przesada. Batista ssie jajka po same bile i dostaje jeszcze do tego WWE Championship? Randy Orton to dużo lepszy zawodnik. Feud ssał na całej lini… Walka również słąbiutka 3/10.

- John Cena pokonał Big Showa w Submission Matchu – I ponownie oni, słabe walki kleili a nawet, po nich nie było na co liczyć, bo oni to po prostu drewna. 3/10.

- Jeff Hardy pokonał Edge w Ladder Matchu – Magiczny mecz, rozwiał wszystkie wątpliwości – Jedna z najlepszych walk roku… 9/10!

- CM Punk wykorzystuje walizkę Money in the Bank i pokonuje Jeffa Hardego! – Nie wiedziałem co się dzieje, patrzę a tu Punk, patrzę a tu Punk ma tittle! Walki praktycznie nie było wiec nie oceniam.

The Bash 2009 (26 lipca 2009 roku, Sacramento w stanie California) :

- ECW Championship: Tommy Dreamer poknał Christiana, Finlaya, Swaggera i Henry w Scramble Match. – Nie lubię Scramble Matchy, ten nie mógł się podobać był słaby po prostu. 3/10.

- IC Championship: Rey Mysterio pokonuje Chris Jericho – I ponownie świetna walka, no po prostu piękny pojedynek. Jedyne co mogło się nie podobać to, to że walczyli już trzecie PPV z rzędu a to się robiło nudne. Ocenię na 8/10.

- Dolph Ziggler pokonuje The Great Khaliego – Nic szczególnego, wejście Kane i zaczęcie feudu z Khalim, czyli feudu dwóch drewien.

- Unified Tag Team Championship: Edge i Jericho pokonali Carlito i Primo oraz Rhodesa i Dibiase – Byłem w ogromnym szoku, gdy zobaczyłm ten Tag Team, świetnie do Siebie pasowali. Walka nie była jakaś dobra 5/10.

- Womens Championship: Michelle McCool pokonała Melinę – Nie lubię walk Div, nie oceniam.

- WHC: Jeff Hardy pokonał Punka przez DQ. – W tym momencie właśnie Punk ewidentnie przeszedł Heel Turn, walka nie była dobra. 5/10.

- John Cena pokonał The Miza – Walka średnia, wiadomy wynik, ogólnie podobało mi się tylko zakończenie, jak Cena odkopał piach na Miza, jak pies gdy zakopuje odchody. 4/10.

- WWE Championship: Randy Orton pokonał Triple H w Three Stages of Hell – Miły dla oka mecz. Mi przynajmniej się podobał i zasługuję na mocne 6/10.

Night of Champions 2009 (26 czerwca 2009 roku, Philadelphia w stanie Pensylvania) :

- Unfified Tag Team Championship: Chris Jericho i Big Show pokonali Cody Rhodes i Ted Dibiase – Nic szczególnego, wręcz słaby mecz, liczyłem na coś wiecej z iniciatywy Jericho i Dibiase a tu lipa 5/10.

- ECW Championship: Christian pokonał Tommy Dreamera – Dobrze że wygrał Christian, pozatym walka słąbiutka 4/10.

- US Championship: Kofi Kingstona pokonał Jacka Swaggera, Carlito, Primo, Miza i MVP – Znowu się przeliczyłem wygrał niemy mistrz, i walka runęła w gruzach 5/10, za to że lubie duzą ilość zawodników w meczu.

- Womens Championship: Michelle McCool pokonała Melinę – Nie oceniam Dziw.

- WWE Championship: Randy Orton pokonał Triple H i Johna Cenę. – Jak na WM 24, spotkały się w ringu trzy drewna, żeby zrobić drewniane widowisko 3/10.

- IC: Rey Mysterio pokonał Dolpha Zigglera – Ładna walka, ale można było liczyć na więcej. 6/10.

- WHC: Jeff Hardy pokonał CM Punka. – Znowu się przeliczyłem, bo liczyłem na dużo a dostałem mało. 7/10.

Zdjęcia:

Brak, nie mogłem znaleźć.

Summerslam 2009 (23 sierpnia 2009 roku. Los Angeles w stanie California..):

- WWE Championship: Randy Orton pokonał Johna Cenę – Walka dwóch drewien. Ogólnie po Summerslam oczekiwałem dużo więcej końcu największa impreza Lata, a tutaj znowu pikuś, walki słabe. 3/10.

- Unified Tag Team Championship: Big Show i Y2J pokonali Cryme Tyme. – Wg. Tego nie rozumiem, dwóch Main Eventerów kontra dwóch prawie że Jobberów na PPV, walka słaba 3/10.

- WHC: CM Punk pokonał Jeffa Hardego. – Jedna z lepszych walk wieczorów, fajne widowisko. 7/10.

- IC: Rey Mysterio pokonał Dolpha Zigglera. – Znowu skręcili solidną walkę, dwóch wartościowych zawodników, i pojedynek mógł się podobać. 8/10.

- DX Pokonało Legacy. – Hmmm… nie wiem co sądzić o tej walce. Z jednej strony bardzo fajne widowisko, a z drugiej mi się coś w niej nie podoba. Ocenię na 6/10.

- Kane pokonał The Great Khaliego. – Dwa drewna, gorzej niż Cena i Triple H, 1/10.

- MVP pokonał Jacka Swaggera. – Walka z dupy wzięta, a feud niepotrzebny bo słaby. 3/10.

- ECW Championship: Christian pokonał Williama Regala – Nie wiem po co dali wg. Tittle Shot dla Williama Regala, dla mnie jest on może i dobrym technicznie zawodnikiem, ale marnowanym przez WWE. 4/10.

Zdjęcia:

Brak, nie mogłem znaleźć.

WWE Breaking Point 2009 (13 września 2009 roku. Montreal w stanie Quebec):

- Unified Tag Team Championship: Big Show i Y2J pokonali MVP i Marka Henrego. – Ten team World Strongest Mana i Montela, z dupy wzięty. Nie podobała mi się walka, choć liczyłem na cos więcej. 5/10.

- US Championship: Kofi Kingston pokonał The Miza – Dobrze że już wtedy coś działo się z postacią Miza, ale znowu niemy mistrz trzymał pas…4/10.

- Legacy pokonało DX. – Push dla Legacy... Dobry pomysł, i walka sama mi się bardzo podobała. 8/10..

- Kane pokonał The Great Khaliego. – Znów dwa drewna?! Holy Shit! 1/10!

- ECW Championship: Christian pokonał Regala.- Nic szczególnego, strasznie średnia walka 4/10.

- WWE Championship: John Cena pokonał Randy Ortona w I Quit Matchu. – Walka Ceny z Ortonem która mogła się podobać :o No po prostu dla mnie świetna walka, ogromne emocje, i pojawił się Hardcore, może w małej postaci, ale był. 9/10.

- WHC: CM Punk pokonał The Undertakera. – Feud mi się nie podobał, ogromny Taker kontra Malutki do niego CM. Walka słaba, btw. Mogliśmy zobaczyć Montreal Screwjob 2. 4/10.

Hell In a Cell 2009 (4 października 2009 roku. Newark w stanie Nowy Jork):

- WHC: The Undertaker pokonał CM Punka. – Znowu ten feud, nie podobał mi się, walka strasznie średnia, ale dobrze że wygrał Undertaker. 5/10 . :

- IC Championship: John Morrison pokonał Dolpha Zigglera. – Bardzo dobra walka, obaj zawodnicy są dobrze wyszkoleni i wyrządzili coś co moglo się podobać.6/10.

- Divas Championship: Mickie James pokonała Alicie Fox. – Dziw nie oceniam.

- Unified Tag Team Championship: Big Show i Y2J Pokonali Reya i Batiste. – Słabo… Oczekiwał dużo wiecej od Reya i Y2J a zawiodłem się 6/10.

- WWE Championship: Randy Orton pokonał Johna Cene. – Dość dobra walka jak na nich dwóch, mogło się podobać to że walczyli w klatce. 7/10.

- Drew McIntyre pokonał R-Trutha. – Walka z tyłka wzięta nienawidzę takich… 2/10!

- US Championship: Kofi Kingston pokonał The Miza, Jacka Swaggera. – Niemy mistrz ponownie...Geez za długo! 2/10!

- DX pokonali Dibiase i Rhodesa w Hell in a Cell. – Bardzo dobra walka, duzo się działo. Mocna 7/10.

Bragging Rights 2009 (25 października 2009 roku. Pitssburgh w stanie Pensylvania.) :

- The Miz pokonał Johna Morrisona. – Sposób w jaki Miz wygrał, zepsuł całą walkę. 5/10.

- Divy Smackdown pokonały Divy Raw.- Dziw nie oceniam.

- WHC: The Undertaker pokonał Punka, Batistę i Reya. – Fajna walka, zasługuje na uznanie 7/10.

- Chris Jericho, Kane, Matt Hardy, Finlay, Truth, DH Smith, Tyson Kidd pokonali DX, Big Show, Rhodes, Swagger, Kingston, Henry. – ten pojedynek bardzo mi się podobał, dobre Teamy. 8/10.

- WWE Championship: John Cena pokonał Randy Ortona w 60 minutowym Iron Matchu. – Ponownie świetnie sklejona walka tych dwóch zawodników. 9/10.

Survivor Series 2009( 22 listopada 2009 roku. Washington w D.C. ):

- Team Miz pokonał Team Morrisona, Soul Survivors: Miz, Sheamus i McIntyre. – Dobrą walkę zrobili Sheamus i Miz. Ogólnie, dość dobra walka, tylko boli, ze już nie zobaczymy takiej walki. 7/10.

- Batista pokonał Reya Mysterio. – Walka ssała, bo Batek ssie. 4/10.

- Team Kofi Kingston pokonał Team Randy Orton: Soul Survivor: Kofi Kingston. – Super walka! Zwycięstwo Kofiego wkońcu mogło się podobać...8/10!

- WHC: The Undertaker pokonał Y2J i Big Showa. – Big Show zepsuł walkę, która i tak ogólnie nie prezentowała jakiegoś wysokiego poziomu. Na moje była słaba. 3/10.

- Team Mickie James pokonał Team Michelle McCool, Soul Survivors: Mickie James i Melina. – Dziw nie oceniam.

- WWE Championship: John Cena pokonał HBK i HHH. – Piękne SCM już na początku walki zaimponowało mi, i zaowocowało dobrą walkę. 7/10.

TLC 2009 (13 grudnia 2009, roku. San Antonio w Texasie) :

- ECW Championship: Christian pokonał Sheltona Benjamina w Ladder Matchu. – Genialny mecz, bez wątpienia sklejony został tak dobrze że chwyta Maxa 10/10.

- IC Championship: Drew McIntyre pokonał Johna Morrisona. – Drew nie potrafi kleić walk, jest strasznie schematycznym zawodnikiem, co czyni go zawodnikiem słabym. John troszeczkę nadrobił 6/10.

- Womens Championship: Michelle McCool pokonała Mickie James. – Dziw nie oceniam.

- WWE Championship: Sheamus pokonał Johna Cene w Tables Match. – Straszny mecz…Nic się nie działo. I jeszcze jak Jasiu się trząsł jak spadał geez… 3/10.

- WHC: The Undertaker pokonał Batistę w Chairs Match. – Nic szczególnego 4/10.

- Randy Orton pokonał Kofiego Kingstona. – Dobra walka, cieszy wygrana Ortona, i to po ciekawym meczu 6/10.

- Unified Tag Team Championship: DX pokonało Jerishow w TLC Matchu. – Genialny mecz! Ponownie 10/10! Bez zarzutów!

Jak widać WWE PPV 2009 roku, przyniosły bardzo dużo emocji i bez wątpienia mogły się podobać.

Podam wam teraz statystyki które również sam ułożyłem:

Ilość walk na PPV:

John Cena: 14/14.

Randy Orton: 14/14.

Kofi Kingston: 9/14.

Shawn Michaels: 7/14

Triple H: 12/14

Christian: 10/14

Jack Swagger: 10/14

Jeff Hardy: 9/12

CM Punk: 13/14

Rey Mysterio: 11/14

Big Show: 12/14

The Undertaker: 8/14

Ted Dibiase: 8/14

Edge: 7/14

Cody Rhodes: 9/14

Kane: 7/14

John Morrison: 6/14

Finlay: 6/14

Chris Jericho: 14/14

Dolph Ziggler: 6/14

Matt Hardy: 6/14

MVP: 7/14

The Miz: 7/14

Evan Bourne: 1/14

JTG: 2/14

Primo Colon: 2/14

Vladimir Kozlov: 2/14

Steamboat: 2/14

Umaga: 2/14

JBL: 3/14

Carlito: 3/14

Khali: 4/14

Shane McMahon: 2/14

Chavo Guerrero: 1/14

Shad: 1/14

Jimmy Snuka: 1/14

Roddy Piper: 1/14

Jim Duggan: 1/14

Kendrick: 1/14

Mike Knox: 2/14

RVD: 1/14

Goldust: 1/14

DH Smith: 1/14

Tyson Kidd: 1/14

Sheamus: 2/14

Santino: 3/14

Drew: 3/14

R-Truth: 4/14

Regal: 5/14

Mark Henry: 6/14.

Walczyło 50 zawodników.

W zeszłym roku było 14 gal PPV.

John Cena, Randy Orton i Chris Jericho walczyli na każdej gali.

Styczeń: Royal Rumble,

Luty: Elimination Chamber,

Marzec: Nie było żadnej gali,

Kwiecień: Wrestlemania, Backlash,

Maj: Judgment Day,

Lipiec: The Bash, Extreme Rules,

Sierpień: Night of Champions, Summerslam

Wrzesień: Breaking Point,

Październik: Hell In a Cell, Bragging Rights,

Listopad: Survivor Series,

Grudzień: TLC

Nie uwzględniałem Div, jeśli dopatrzeliście się jakiś błędów pisać.

Mam nadzieję że mój artykuł/felieton spodobał się wam.

RIP = RIP-500-square.jpg

Źródła informacji: wikipedia.org,

PS: Proszę o piwka :) napracowałem się.

Edytowane przez Gość
  • Odpowiedzi 9
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• czibamba

2

• nekrofita

1

• SweetChinMusic

1

• Ulicznik Xeb

1

Popularne dni

Top użytkownicy w tym temacie

Znakomita robota , myśle , że rok 2009 był naprawdę ciekawy , i jak widać John Cena cały rok albo posiadał pas WWE lub kręcił się wokół niego. Najdłuższe posiadanie pasa miał Cristian , który już od Night of Champions był ECW Championem czyli od lipca , a jak wiemy stracił ten pas dopiero na ostatniej tygodniówce ECW , na rzecz Ezekiala Jacksona. Widoczni zawodnicy w tamtym roku to napewno CM Punk , The Undertaker , Jeff Hardy , Kofi Kinston , Chris Jericho .

cmpunkg.png

WCE Continental Champion 30.06.2010 - 18.08.2010 ( Evan Bourne )

WCE Unifield Tag Team Champion 26.02.2010 - xx.xx.xxxx ( Joey Mercury )

Znakomita robota

WHAT?!

Jakbyś koper o każdym ppv napisał swoje przemyślenia, odczucia, co wynika z tego, że ten wygrał, a ten przegrał, jakieś feudy, coś w ten deseń, to wtedy byłaby znakomita robota. A tak skopiowałeś/przepisałeś wyniki wszystkich PPV, a przy tym się za bardzo człowiek nie natrudzi.

WHAT?!

Jakbyś koper o każdym ppv napisał swoje przemyślenia, odczucia, co wynika z tego, że ten wygrał, a ten przegrał, jakieś feudy, coś w ten deseń, to wtedy byłaby znakomita robota. A tak skopiowałeś/przepisałeś wyniki wszystkich PPV, a przy tym się za bardzo człowiek nie natrudzi.

Właśnie chciałem zrobić coś takiego, ale to był mój pierwszy tego typu felieton, i do końca nie wiedziałem jak to przyjmiecie, z miłą chęcią edytuję mój post i zrobię tak jak być powinno.

Koper naprawdę kawał dobrej robot :thumb: Super praca. Wszystko przejrzyste i napisane bez niepotrzebnych farmazonów. Bardzo przyjemnie i łatwo się czyta. Sporo się musiałeś napracować Koper. Gz ! Według mnie rok 2009 był pełen niespodzianek, niestety w większości tych złych. Kompletnie zrezygnowano z opcji krwi i hardcore'u... Do tego dochodzi zmiana nazw PPV, co to w ogole ma być... Na koniec jako dodatek to marnowanie talentów takich jak Evan Bourne... Ogólnie rok można zapisać na mały minus...

cmszgnaxp3.png

34guk4z.pngf

27791.png

18824.gif

1384.gif

CMPunkBar.jpg

Za samo opisanie tych PPV z 2009 wielki "rispekt". To, że Ci się chciało zrobić coś takiego to po prostu...brakowało mi takiego streszczenia bo przyznam, że przegapiłem w ubiegłym roku kilka fajnych gal typu Judgment Day, The Bash...a po jakimś czasie już nie chciało mi się tego oglądać, więc jeszcze raz dzięki za opisanie. Orton vs Shane McMahon na "No Way Out 2009" ...to była świetna walka. Samo to, jak Shane zabierał się do pojedynku z Randy'm za to, że ten kopnął jego ojca było spoko, a cała walka to już naprawdę, jedna z lepszych z 2009 roku. Możecie się nie zgadzać ze mną, ale tak właśnie uważam. O Wrestlemanii i walce Shawna z Undertakerem nie będę mówił bo to klasyk i nie muszę chyba nic dodawać. Wspomne jeszcze o walce na Backlash, Edge vs Cena. Świetny mecz, no chyba najlepszy na całej gali, nie na darmo w końcu była to walka wieczoru. No i co...no i masz to piwo :D dobra robota, serio.

No, teraz to naprawdę ładnie wygląda Koprze.Widać że dużo pracy w to włożyłeś.Widziałem początek jak to wyglądało, ale jak Cię Daimon upomniał to się namęczyłeś.Mogłeś trochę więcej napisać obok poszczególnych walk ale i tak masz za to Żubra :)

Rated-R Superstar !

15855262764b295303a1d20.jpg

Koper !! Zajedwabista PRACA !!! Gościu oby tak dalej !! Fajnie to zobrazowałeś .. Masz piwko ... Bardzo mnie się podobało jak to zrobiłeś !

A i to że to zrobiłeś samo opisanie jest dla mnie niesamowitą sprawą ! Naprawdę rośnie SUPERSTAR tego forum "diamencik " .. niesmowity szacun za to co zrobiłeś !

Kurde stary żeś się napracował nie ma co. Podoba mi się styl w jakim to wszytko opisałeś (przemyślenia, opinie i prosty język :D ) no i fajnie że ktoś zrobił taki spis. Tym lepiej dla mnie bo pół 2009 mnie ominęło ,z powodu kłopotów z moim dostawcą internetowym , a nie miałem zamiaru ściągać gal z 8 miesięcy, a wiec ukłony w pańską stronę panie Koper. Kawał solidnej roboty.

Proszę o piwka

Oj chociaż po edycji mi się podoba to ten tekst przekreśla wszystko. Nie bierz przykładu z Oliz, bo to źle ci zrobi. Nie długo pod dyskusjami takie teksty zaczną pisać, a to pokazuje tylko inteligencje ludzi, którzy robią coś tylko dla nagrody, a tak żeby ktoś mógł sie czegoś dzięki temu dowiedzieć to nie wystarcza.