Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Najlepszy zdobywca walizki MitB

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

W tej ankiecie będziemy głosować na najlepszego zdobywce walizki MitB. A oto posiadacze:

Edge

Rob Van Dam

Mr. Kennedy

CM Punk

Jack Swagger

Oczywiście będziemy ich oceniać pod dwoma względami:

1. Całokształt meczu, czy był ciekawy? Chodzi tu o sposób wygranej wrestlera. Jego metody wygranej w tym pojedynku. Czy dominował w tym pojedynku?

2. Wykorzystanie walizki, czy prędko wykorzystał? Na kim? Czy udało mu się zdobyć tytuł?

Swój wybór uzasadnij postem.

ahfo.png

luba_049.png

• Odpowiedzi 12
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Luba

2

• SweetChinMusic

1

• LC Edgar

1

• HHH..DX..HBK

1

Top użytkownicy w tym temacie

Wybrałem CM Punka ponieważ wygrał MITB Ladder Match 2 razy , a co najlepsze zrobił to z roku na rok :) więc to jest napewno bardzo duży sukces. No jak wiadomo w tym pojedynku jest zawsze dużo zwrotów wydarzeń i w 1 chwili 1 zawodnik jest na drabinie , a 2 gdzieś leży po za ringiem , a po chwili może już być na odwrót , co do CM Punka to był widoczny napewno w tych pojedynkach , choć nigdy nie wiadomo kto może go wygrać kiedy w ringu mamy 7-8 zawodników , a w tym roku nawet 10.

Jak dobrze wiemy wykorzystał walizkę zdobytą na WM XXIV jak i na WM XXV , niestety nie pamiętam na kim wykorzystał tą zdobytą 2 lata temu , ale zdobył pas WHC (bodajże od Undertekera , ale mogę się mylić). Walizka zdobyta na WM XXV została wykorzystana na pas WHC podczas gali PPV Extreme Rules 2009 , kiedy to w pojedynku o pas WHC Edge zmierzył się z Jeffem Hardym w Ladder Matchu , który wygrał Jeff lecz jego radość nie trwała zbyt długo bo po chwili pojawił się CM Punk z walizką i z łatwością wykorzystał ją na bardzo zmęczonym już po pojedynku Jeffie Hardym i został nowym mistrzem.

cmpunkg.png

WCE Continental Champion 30.06.2010 - 18.08.2010 ( Evan Bourne )

WCE Unifield Tag Team Champion 26.02.2010 - xx.xx.xxxx ( Joey Mercury )

Rey: Punk wykorzystał ją na Edgu gdy Batista go zlał .

Ja wybiorę Jack'a czemu ? Bo była to walka z 10 zawodnikami co jest dodatkowym utrudnieniem .. Było mało widoczny co prawda w tej walce ale zdobył tą walizkę !Było to dla mnie spore zaskoczenie ale zdobył ją zupełnie zasłużenie i nie można mieć innego zdania ! Ponieważ jest to najlepszy techniczny zawodnik chyba na tą chwilę po drugie zdobył to on a nie Jasiu !

Wykorzystał bardzo szybko chyba za szybko tą walizkę na Y2J co było miłą niespodzianką ... Choć większą by było zdobycie pasa " Wiecznego Chłopca : A tytuł udało mu się zdobyć ponadto pokazał ten swój piękny Gauntlet Power Bomb ! Który jest chyba jednym z najlepszych finisherów na tą chwilę ! Ale bardzo bym był zadowolony gdyby dzięki tej walizeczce .. Jack stałby się stałym gościem w ME

Ja zagłosowałem także na Punk'a , bo bardzo dużo pokazał zdobywając ją , aż dwa razy , jednak dobrze , że na 26 już nie walczył w tym matchu.Wolałem jego walkę w MITB na WM 25 , ponieważ tam specktakularnie ją zakończył zwalając Kane'a.A póżniej bardzo dobrze wyczuł moment i wykorzystał ją na Extreme Rules na Jeffie .Rozpoczął tym samym świetny feud , który zakończył sie powalającym pojedynkiem na Summerslam.

A ja mam inne zdanie. Ze wszystkich obecnych na WM'ce 26 zawodników w MiTB było kilku, którzy naprawde zasługiwali na ten przywilej. Kane, Evan Bourne, Christian. Nigdy bym nie powiedział, że Swagger zdobędzie tą walizke. Nie można odmówić mu talentu, ale jednak sądzę i będę sądził, że ktoryś z wyżej wymienionych zawodników bardziej zasługiwał na zwycięstwo. Wracając do tematu. Głos oddaje na CM Punka. Samo to, że dwukrotnie wygrał Money in The Bank to już coś. Nie powiem, że Punk reprezentował sobą jakiś extra poziom na Wrestlemanii 24, ale pamiętam, że kiedy zobaczyłem kartę na MiTB na tej Wrestlemanii od razu wiedziałem, że to on wygra. No i tak się stało. Dużo bardziej podobał mi się jego występ na WM 25, szczególnie końcówka. Koledzy wyżej napisali jak wykorzystał walizki a ja dodam tylko, że wykorzystał je dobrze, wyczuł odpowiedni moment, szybko przypinał przeciwników i głównie o to chodzi. Głos na Punka.

Dla mnie Jack Swagger i to nie tylko, że darzę go wielka sympatią. Wygrał największy MiTB w historii i za to chwała dla niego, wspaniale namieszał już na następnej gali po WM;ce, i w pierwszym tygodniu zdobył pas. WWE szmaciło go przez dłuższy czas, ale mam nadzieje że teraz to się zmieni i na stałe Jack zagości w ME bo potrafi stwzorzyc swietne wali i moim zdaniem jest on przyszłością federacji.

http://www.youtube.com/watch?v=vswZ73WETpc

a70061070009c1784bf77973

BKS POLONIA BYDGOSZCZ

Musze przyznac, iz jest to cholernie trudna ankieta i jak dla mnie ni jest tak latwo podjac sluszna decyzje, poniewaz kazdego wrestlera bardzo lubie, bez wyjatku...Rob Van Dam to jest w tej chwili jak dla mnie ten najbardziej brakujacy w WWE, Kennedy'ego w sumie tez mi brak, Edge jak i CM Punk potrafia zrobic naprawde niezly kawal show, jednakze ostatecznie glos poleci na Swaggera. To wlasnie dzieki niemu jest teraz najwieksze zamieszanie i w ogole nie przypuszczalbym, ze to wlasnie on bedzie nastepnym WHC...Poza tym jest bardzo dobrym wrestlerem z umiejetnosciami, wiec mu sie nalezy...

A tak poza tym to wczesniej na forum byl taki temat cos o Chrisie Jericho-"Nowy mistrz ale czy dobrze wypromowany?" i podobny temat mozna napisac o nim, gdyz notorycznie przegrywal w tym roku, ale finalnie juz ma to co powinien...

f9740146ef2299a7841b514be93ac59a.png

bxdsfcb.png

49238945.png

wce.png

84995216.png

głosowałem na Edg'a bo reszty typów nie trawię nooo chyba że RVD jeszcze ujdzie ale proszę CM Punk ;/;/ bez komentarza

Edged ten temat jest o Jericho mój :P

HHH..DX..HBK a co jest w złego w CM? Ostatnio Miażdży przy Micu, w ringu bardzo dobry.Jako Heel jest wspaniały więc nie wiem o co Ci chodzi...Tak samo Kennedy pff..Anderson, w ringu może nie jest Bogiem, ale przy Micu już na pewno tak.Coś mi się wydaje że coś za postaciami Heelowymi nie przepadasz.

Tak jak napisał Edged Scott cholernie trudna ankieta.Kennedy na pewno nie bo jakoś specjalnie go to nie wypromowało..RVD nie bo jak zdobył walizkę to był już bardzo znany..nie wiem teraz czy Swagger czy Punk.Jednak wybiorę Cm Punka bo z Jack pas może stracić już na ER więc głos na Punka..Dlaczego? Dwukrotnie wygrał Money in The Bank i za drugim razem cholernie go to wypromowało gdy odebrał pas Twardemu.Zawitał do ME i prowadził Feud o pas nawet z Samym Takerem.Teraz jest jedną z bardziej znaczących postaci na SmackDown właśnie dzięki walizce i zdobyciu pasa w tamtym roku.

Rated-R Superstar !

15855262764b295303a1d20.jpg

He he... natchnęło mnie na taka trudną ankietę. :twisted:

Więc też w niej odpowiem. Nie oglądałem dwóch Money in the Bank meczu, był to na WM 21 i 22 dlatego trzeba będzie wybrać kogoś innego, a poza tym tak jak mówiła reszta ci zawodnicy byli już wypromowani dawniej więc nic to im nie dało. Zagłosowałem na CM Punk'a, bo... po pierwsze wygrał tą walkę dwa razy i to pod rząd. Po drugie walizka go wypromowała, WWE zaczęło im się interesować i wskoczył na jakiś czas do Maint Eventu i miał feudy z kluczowymi wrestlerami federacji. No w pojedynku nie zaskakiwał ale dużo razy się w nim pojawiał i tworzył tam swoje sztuczki. Myślałem tez nad Kenndeym ale on nie wykorzystał walizki i się ośmieszył tym, że dwa razy sprzedał mu punch'a Hornswoggle. A Jack Swagger, nie, na niego nie zagłosowałem, bo wygrał najkrótszy pojedynek w historii MitB i co tu dużo mówić nie wiadomo czy długo potrzyma pas, a CM Punk trzymał go trochę. :D

ahfo.png

luba_049.png

Ej HardyBoyZz właśnie o to chodzi w walizce MITB, żeby zdobyć pas przy jak najmniejszym własnym wkładzie. Głos oczywiście dla CM Punka.

canadiandestroyerani.gifth_ththswanton1vz0.gif

9178.png

24669.png

8806.gif

8791.png

Głos na CM Punk'a gdyż znakomicie wykorzystał MitB, aby łatwo odebrać walizkę Jeff'owi Hardy'emu. W dalszym czasie pas WHC w feudzie z nim wykorzystał do wygnanie Jeff'a z WWE. No i oczywiście w późniejszym czasie mniejsze komplikacje z Matt'em i na koniec utrata pasa na rzecz Undertakera. Tak więc znakomicie rozwiązał posiadanie tej walizki.

• 3 tygodnie później...

Oddałem głos na Jacka Swaggera dobrze wykorzystał kontrakt. Ponieważ wiedział kiedy ma wkroczyć na ring i to wykorzystać w walce o pas WHC.