Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Wrestler Marca

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Ja zagłosowałem na Undertaker'a , bo mimo tylu lat pokazał bardzo duzo na WM.Moim zdaniem był nawet lepszy niż w tamtym roku.Utrzymał swój streak i pokazał , że nikt nie może go już pokonać , nawet kosztem kariery.Oby tak dalej! :D

• Odpowiedzi 30
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Boogeyman1996

2

• Kr3cik

1

• miraz007

1

• Angerfist1674325972

1

Dla mnie Jack Swagger ponieważ wygrał Money in The Bank i to jest duży krok w jego karierze co dalej może world heavyweight champ albo wwe champ.

Edit:Boogey/ Postaraj się używać więcej polskich znaków i nie robić błędów ortograficznych. Tym razem poprawiłem ale na następny raz usune posta.

Ja nie miałem nawet momentu zawachania na kogo zagłosować i zagłosowałem na Undertakera za walke na Wrestlmanii , pokazał w tej walce że jest świetnym wrestlerem i godnym streaku 18 - 0 brzmi to niesamowicie że przez ostatnie 18 lat wygrywał na każdej Wrestlmani pokolei jeżeli dalej będzie tak walczył może uda sie dotrwać do 20 - 0 to by bylo już chyba spełnienie marzeń z jakiegoś pięknego snu.:)

Oddałem głos na Jacka Swaggera ponieważ zaskoczył zapewne wielu fanów WWE tym , iż zdobył walizkę , a niesamowite jest to , że tak szybko ją wykorzystał jak widać wkońcu zarząd zaczyna wprowadzać do ME nowych zawoników , styl walki Jacka przypomina mi Kurta Angle , który jak dobrze wiemy był posiadaczem pasa WHC , tracąc go na WM 22 (mogę się mylić ) , na rzecz Rey'a Mysterio więc jak widać różni zawodnicy mogą mieć pas mistrzowski.:)

cmpunkg.png

WCE Continental Champion 30.06.2010 - 18.08.2010 ( Evan Bourne )

WCE Unifield Tag Team Champion 26.02.2010 - xx.xx.xxxx ( Joey Mercury )

Ja oddaję głos na Chrisa Jericho, ładna walka na Wrestlemanii z Edge'm i utrzymanie pasa mistrzowskiego. Jak już ktoś wspomniał szkoda tylko tego co stało się później na Smackdown :roll:

Poza tym Y2J to jeden z moich ulubionych wrestlerów, uwielbiam go za to, że jest :censored: heelem

95647a10e4b26618.gif

95647a10e4b26618.gif

Oczywiście, że MCMG, po ich walce z Generation ME na Destination X, nie mógłbym wybrać nikogo innego.

11956.png

pfksygna.png

W marcu najlepiej wypadli MCMG. Stoczyli walkę na poziomie już nie istniejącym w WWE. Wybór jest tym bardziej uzasadniony, że pytanie dotyczy tylko marca, tak więc definitywnie MCMG. (Przechodzę TNA Turn :D )

Chris Jericho - świetna walka na WM, udowodnił, że pas mu się należy, że nie potrzebuje niczyjej pomocy, wg mnie najlepsza walka Jericho i jeden z lepszych jego miesięcy

Undertaker za zachowanie na WM26 i za to , że mimo tylu lat kondycyjnie/siłowo przerasta wieeeelu młodszych zawodnikow WWE.

Zgadzam sie Taker za zachowanie na WM"ce XXVI .

964893.jpeg

Rock to nie tylko muzyka, to także stan ducha.

Co jak co ale John Cena powinien zostać wrestlerem mimesiąca dlatego że Batista chciał dużo razy pokonać Johna.i John czesto dawał rade z Batistą.Też prawda że The Undertaker też wykazał się dużą siłą pokonując Shona.Brawo dla Shona że przyjoł wyzwanie

Jeff and Rey zlituj się. Jak patrzę na te twoje posty to aż mnie w d&^pie ściska. Pomyśl zanim napiszesz, a jak nie wiem jak sie coś pisze po skorzystaj z googli , tam Cie na pewno poprawią.

Brawo dla Shona że przyjoł wyzwanie

Shawn raczej nie przyjął wyzwania tylko je rzucił !!

Zdecydowanie Undertaker za gest z WMki, ale przecież Ci panowie lubią się osobiście i od bardzo dawna ze sobą pracują w WWE. Taker podał rękę i uścisnął Shawna z szacunku dla niego, szczególnie dlatego że razem stworzyli w ostatnim czasie dwie bardzo dobre walki, nie wliczając w to walk z wcześniejszych lat. Mój głos idzie na Deadmana.

johncenanexusk.jpg

Hustle Loyalty Respect

Never Give Up

Jak najbardziej Undertaker. Świetny feud, fenomenalna walka na WM. Cały miesiąc razem z HBK byli głównym tematem. Po wrestlamnii też świetny gest na porzegnanie Michaelsa. No i potem zniknał do teraz ale ponieważ cały marzec miał dobre walki i był numerem jeden no i przedewszystkim pokonał Michaelsa i utrzymał streak głosuje na niego.

Na Swaggera czas przyjdzie może dopiero teraz bo w marcu może ma osiągnięcia ale w sumie nie za wiele pokazał zdobywając je. Na MitB zdobył walizke w nienajlepszym stylu, WHC zdobył też nie wykazując się żadnymi umiejętnościami. No chyba że za zasługi uważacie wygrany niby feud z Marellą...

No jak juz ktoś wspomniał bardzo dziwne jest że w tabeli nie uwzględniona Michaelsa... Chociaż tak czy siak bym głosował na takera :P

• Styl:  Jasny

Zastanawiałem się pomiędzy Jackiem Swaggerem, a Undertakerem. Ostatecznie mój głos poszedł na tego pierwszego. All-American American zwycięstwu w Money in the Bank i wykorzystaniem walizki udowodnił wielu, że może być przyszłością WWE.

Moj głos idzie na Johna Cene nie zabardzo go lubie.Ale na WM26 pokazał Batiscie że moze z nim wygrać...Mam nadzieje ze nie straci pasa na ExtremeRules :D

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Kaczy316
      Zawsze są jakieś plusy i minusy, Cody jako zawodnik nie jest zły, cała otoczka wokół tego i booking jedynie to dno, a fani chcą na czymś wyrazić swoją frustrację i obrywa się Rhodesowi za to, a prawda jest taka, że winę ponosi booking, a kto za to ponosi winę? Tu już trudno powiedzieć, bo czasem to writterzy, czasem Triple H, a czasem TKO, więc można obwiniać zarząd jako całość zamiast skupiać się na jednej osobie, otoczka i booking to tragedia w tej kwestii od stycznia teasujemy Cody vs Jacob v
    • Grins
      Na papierze wygląda to dobrze, ale niestety WWE idzie zaś tą samą drogą czyli wpychają na siłę zawodnika do paszczy to że Cody wczoraj zebrał dobrą reakcje nie znaczy że na następny SD fani już będą happy, dobrze wiemy jak to się zawsze kończyło... Póki co chyba WWE leci po rekord w dislike'ach na YT 100k pękło, cieszę się że chociaż fani w internecie mogą wyrazić swoją frustrację, bo to jak potraktowali Drew'a to dla mnie było to skandaliczne, fatalny run chyba jeden z najgorszych jeśli chodzi
    • VictorV2
      - Dropdown Uppercut - Disaster Kick - Bionic Elbow - Cross Rhodes - Cody Cutter - Snap Powerslam (Ukradziony Randy'emu) Fakt. Więcej niż 5. Nie mogę powiedzieć że nie masz racji.  
    • MattDevitto
      Co do Reignsa zgoda, ale Cena jednak coś tam więcej potrafił - inna sprawa, że musiał zawsze wykonać swój podstawowy moveset by dziecarnia była zadowolona
    • GGGGG9707
      O ile run Drew był bardzo dobry choć zdecydowanie za krótki, o ile Drew na pas zasługiwał i szkoda mi go że nagle go traci to mimo wszystko cieszę się z wyniku. Po pierwsze Cody z pasem zawsze na plus, po drugie to nam daje ciekawszą walkę na WM. Bądźmy szczerzy Orton vs Cody ma większy kaliber niż Orton vs Drew co przy aktualnej formie Ortona byłoby bardzo ciężkie do oglądania.  Tylko w przeciwieństwie do nich Cody jest dobry ringowo więc dla odmiany przynajmniej mamy Terminatora który u
  • Dodaj nową pozycję...