Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Wrestler Marca

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Kandydaci to:

Chris Jericho - Wygrał na Wrestlemanii i zatrzymał World Heavyweight Championship.

The Undertaker - Zakończył kariere Shawna Michaelsa i zachował swój Streak.

Jack Swagger - Po tym jak miał serie porażek odrodził się i zakwalifikował do Money in The Bank, a potem je wygrał.

John Cena - Wygrał na Wrestlemanii z Batistą i został WWE Championem.

Motor City Machine Guns - Po wspaniałej walce pokonali na Destination X Generation Me.

Kurt Angle - Pokazał Mr.Andersonowi i wszystkim fanom, że jest jeszcze coś wart.

Jeff Jarrett - Niespodziewanie zakończył przygodę Micka Foleya z TNA.

Abyss - Nie został TNA Heavyweight Championem ale mimo przeciwności losu pokazał AJ Stylesowi co znaczy siła i dosłownie wgniótł go w ring.

Ankieta potrwa 16 dni!

Mój głos leci na Kurta, bo po świetnej technicznej walce z Andersonem wygrał i mam nadzieje dostanie push i feud z Stylese. Poprostu należy się mu, bo po mimo wieku nadal prezentuje wspaniałą technike.

• Odpowiedzi 30
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Boogeyman1996

2

• Kr3cik

1

• miraz007

1

• Angerfist1674325972

1

Mój głos leci na Undertakera. Po długim i ciekawym feudzie zakończył legendarną karierę Shawn'a Michaels'a. Stoczył kolejny wspaniały pojedynek na WM i zachował swój streak 18-0. Dlatego mój głos leci właśnie na DeadMana.

DEAD MAN WALKING

Miałem dylemat pomiędzy Undertakerem aa Jackiem ale głos poszedł na Jack'a po Taker robi to co roku !! A Jack ma swoje 5 minut i jest :censored: championem !

• Reputacja:   1
  • Styl:  Jasny

A mój głos na Jacka Szwagiera bo może jobbował Marelli, ale wygrał MiTB mimo że ściągał walizkę bardzo długo, potem ją wykorzystał i wyszło mu to na dobre. Pewnie powinienem dać to do spoilera ale nie jestem pewien i nie daję. Jack To dobry wrestler i pomimo że zrobił mało jak narazie to moim zdaniem zasługuje na miano wrestlera marca :D.

K1190kicopy_zps3e737bee.png

wce.png

f7afdb0d1f356a3dc6d917539237be7a_original.gif?1367060362

A ja głosuje na Chrisa Jericho. Podobała mi się jego walka z Edge'm na Wrestlemanii, no i te nieczyste zagranie pasem...poza tym Jericho ma coś czego nie ma ani Swagger ani Kurt Angle - zajebistą charyzme. Facet ma także wielki dar przyciągania publiczności no i jest co by nie było najlepszym heelem w WWE. Szkoda,że na SD stało się to co sie stało, no ale cóż...zastanawiałem sie jeszcze nad Undertakerem ale ostatecznie mój głos leci na Y2J.

Ja głosuje na Johna Cene.. Podobało mi się jego wejście na WM 26, walka była taka sobie no ale przecież zdobył pas i dlatego go wybrałem...............

Nawet jeśli by nie zdobył pasa to i tak bym go wybrał :)

The Undertaker. Dlaczego? Za Road to Wrestlemania i za samą walką z Showstopperem. Według mnie tylko ta walka zasługiwała na miano main eventu na PPV. Uwieńczył karierę tego, którego wszyscy kochali w świetle chwały, pokazał, że The Heartbreak Kid jest równy z nim samym.

Głos na UnderTaker'a za jego świetna walkę na WrestleManii oraz za zakończenie kariery Shawn'a, bo to bardzo ogromne wyzwanie. Przecież nie tak łatwo jest pokonać HBK'a. Więc należy mu się uznanie. :P

ahfo.png

luba_049.png

Chris Jericho-mimo szykanowania przez cały miesiąc przez The Edge i odbieraniu co tygodniowej dawki Speara.Zwyciężył z Nim na Wrestlingmania i dalej jest (raczej już nie,ale Smackdown w piątek :thinking: ) mistrzem w marcu.

Mój głos poleciał na Johna Cena. Fajne wejście na WM XXVI u myślę że należał mu się pas. Tak się starał i go zdobył :D

Ewidentny głos na swagger'a. Zaskoczył MiTB matchu, następnie szybko wykorzystał walizkę. A jak na Taker'a to nic nowego, bo po pierwsze robi to co roku, a po drugie wygrywał lepsze segmenty

ShawnMichaelsSig.jpg

ICON

Undertaker ponieważ pokazał wielką klase na WM

Zagłosowałem na Johna Cene ponieważ wygrał walkę o pas z niełatwym przeciwnikiem czyli z Batistą

Głos na Jacka Swaggera.Nikt nie spodziewał się jego zwycięstwa na WrestleMani, a jednak.Zdobył walizkę po tym jak nieźle zaprezentował się w walce, a następnie

Wykorzystał ją na Jericho

z czego się bardzo Cieszę.Bez urazy patryniu ale rozwalają mnie takie teksty : Nawet jeśli by nie zdobył pasa to i tak bym go wybrał.Ty go wybierasz nie dlatego że był dobry tylko dlatego że go uwielbiasz a tu chodzi o to kto najwięcej pokazał podczas ostatniego miesiąca.

Rated-R Superstar !

15855262764b295303a1d20.jpg

GDZIE JEST SHAWN MICHAELS ??? :shock:

Oddałem mój głos na kogoś innego czyl właśnie na HBK. Świetny świetna forma przec cały marzec, feud z Undertakerem, udana walka na WM. Nigdy nie zapomnę jego Sweet Chin Music. Jack Swagger, na którego padło dotychczas najwięcej głosów cały marzec był średnim zawodnikiem a

w przeciągu 3 dni ( WM-RAW-taping SD) stał sie ME i WHC

. Po częsci oddaje swój głos rowniez na Undertakera za obronienie streaku i po prostu ze bycie Undertakerem;]

14355673994c6b0adce2c5a.png

Don't make me spear you out !

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Grok
      WWE ogłosiło pełną kartę walk dla dzisiejszego odcinka AAA on Fox. To odcinek go-home przed galą Rey de Reyes, która wystartuje w przyszłą sobotę w Puebli w Meksyku. Już wcześniej zapowiedziano finałowy kwalifikator do Rey de Reyes z udziałem Mr. Iguana vs. Santos Escobar vs. Psycho Clown vs. Abismo Negro. Nie zabraknie też singles matchu między dwoma już zakwalifikowanymi do Rey de Reyes: La Parka i „The Original” El Grande Americano. Ponadto El Hijo del Vikingo pojawi się w singles act
    • Grok
      CM Punk niedawno zrobił sobie tatuaż na cześć zmarłego psa Larry'ego. Punk ogłosił w grudniu, że jego pupil, którego uratował ze schroniska PAWS Chicago (działającego bez uśpiania zwierząt) prawie dekadę temu, odszedł. W wideo opublikowanym w piątek na kanale YouTube WWE, Punk opowiedział o tatuażach z odciskami łap, które teraz ma na torsie, wyjaśniając, że odciski należą do Larry'ego. Punk powiedział, że tatuaż jest umieszczony na klatce piersiowej w tym samym miejscu, gdzie Larry czasami
    • Grok
      Jordynne Grace podzieliła się szczegółami na temat tego, co doprowadziło do jej kontuzji podczas piątkowego tapingu WWE Main Event. Amatorski fan cam z tego wydarzenia szybko stał się viralem w sieci. Widać na nim medyków WWE opiekujących się Grace w ringu, podczas gdy sędzia podnosił rękę Alby Fyre. Później Grace wrzuciła fotkę, na której siedzi na wózku inwalidzkim Chelsea Green z ortezą na nodze. W sobotę Grace opublikowała w mediach społecznościowych klip z momentu kontuzji kostki, dodaj
    • Grok
      Oto spoilery z najnowszych tapingów telewizyjnych TNA Wrestling. Po czwartkowym odcinku Impact na żywo z Gateway Center Arena w College Park pod Atlantą (Georgia), federacja nagrała też walki na Xplosion i Impact. TNA wróciła do Gateway Center Arena w piątkowy wieczór. Spoilery z tych nagrań nie są jeszcze dostępne. Spoilery poniżej pochodzą z Cagematch.net i PWInsider. Nagrane dla Xplosion: Mila Moore pokonała Myla Grace Jason Hotch pokonał Ricky Sosa Nagrane dla Impact: Mr.
    • Grok
      W tym tygodniu odcinek AEW Dynamite na TBS przyciągnął średnio 650 tys. widzów, co oznacza wzrost o 2,7% względem poprzedniego tygodnia. To czwarta najwyższa oglądalność programu od 17 września 2025 r. Odcinek z trzema walkami o pasy i debiutem The IInspiration na Dynamite zanotował rating 0,12 w kluczowej grupie 18-49 — wzrost o 20% w porównaniu z zeszłym tygodniem i drugi najlepszy wynik w tej demografii od 12 listopada 2025 r. W porównaniu z tym samym okresem w 2025 r. ogólna widownia wzr
  • Dodaj nową pozycję...