Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

SPOILER Z SmackDown 02.10.2010

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   1
  • Status:  Offline
  • Styl:  Ciemny

Ponizej nagranie ktore jakis widz nagral na tapingu z przyszlego SmackDown. wtedy to

Jack Sweager uzyl walizki

MichelleMcCool01.gif

• Odpowiedzi 11
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Jądro

2

• SweetChinMusic

1

• undertaker124

1

• dirt_diver

1

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   0
  • Styl:  Klasyczny

Oo super!! Jack najbardziej mi pasował do tego pasa ostatnimi czasy ! Pozytywne zaskoczenie THX!

Jack Swagger i pas WHC ? Chyba ich na łeb coś walło.Jak wygrał MITB , to odrazu pomyslałem , żę on tego nie wykorzysta.Co to za kit!Ten zawodnik z takim pasem .Z drugiej strony może to i lepiej , bo będzie łatwiej ,póżniej (sądzę , że tak za tydzień go straci)zdobyć pas npChristianowi , Undertakerowi (bez ruszenia palcem) i innym lepszym zawodnikom , które na niego zasługują .Sądziłem , że po stracie kariery przez HBK nic już mnie tak nie dobije, a jednak WWE wpadło na kolejny inteligentny pomysł .Życzę powodzenia Vince!

i innym lepszym zawodnikom , które na niego zasługują .

A Komu? Cena ,Batista czy Może Triple H.Nie no przemo nie dobijaj mnie.Ten koleś jest w chaj utalentowany.przy Micu według mnie też się poprawił.Zjada umiejętnościami DABLJU DABLJU ŁI CZEMPIONA DŻONA SINE, KTÓRY TEN PAS DO KOŃCA ROKU POSIADAŁ BĘDZIE MINIMUM 15 razy, Batiste i te wszystkie drewna razem wzięte.Danie mu pasa było bardzo dobrym pomysłem WWE bo wkońcu odświeżenie no i do Main Eventu szanse ma wejść wkońcu dobry wrestler a nie te Sheamusy i Drewna MciNtyry.Patrząc na to jaki Swagger ma strój,patrząc na to że jest World Heavyweight Championem zaczyna mi się wydawać że WWE chce wkur*ić TNA i pokazać że oni też mają swojego Kurta :D Więc tak na koniec dodam że jestem bardzo szczęśliwy że Swagger ma pas i teraz zobaczymy jak to będzie wyglądało.Liczę na Feud Edga,Swaggera no i Chrisa i ich walkę na Extreme Rules..

Rated-R Superstar !

15855262764b295303a1d20.jpg

Bez urazy SCM, ale po części się zgodzę z przemo13. OK, koleś ma umiejętności może być kiedyś jedną z głównych, ale w obecnej chwili widzę przynajmniej czterech innych, lepszych zawodników którzy pod względem umiejętności powinni być posiadaczami tego pasa, ale nie są ( Evan Bourne, Kofi Kingston, Christian, John Morrison). Fakt, nie trawię tego gościa, kiedy wygrał MITB byłem w szoku bo nagle wygrał coś wartościowego, a przez ok 3 miesiące tak jakby zniknął z WWE. Pojawiał się bo się pojawiał, ale wielkich feudów nie miał. A styl w jakim wygrał po prostu mnie dobił. Cholera jak można zdejmować walizkę dłużej niż 10 sekund. Zobaczymy jak się dalej potoczy historia tego pasa, ale Swagger utrzyma ten pasa nie dłużej niż miesiąc. Przewiduję walkę na Extreme Rules: Triple Threat Ladder Match for WHC Jack Swagger vs. Chris Jericho vs. Edge i zwycięstwo Edga :thumb: .

DEAD MAN WALKING

A ja myśle że to była jak najbardziej przemyślana decyzja zarządu WWE, i nie chodzi tu o samą osobę Szwagra. Próbują tak samo jak próbowali z Szajbusem, młodu dostał pas, zobaczymy jak to się potoczy, czy ludzie przyjmą go jako osobę z wyższej półki, czy szybko będzie trzeba go cofnąć spowrotem do drugiej linii. Całe zamieszanie z wykorzystaniem walizki w pierwszym tygodniu po jej zdobyciu pewnie wiąże się z tym że WWE jednak chce wprowadzić w tym roku MITB PPV. Jak wiemy pomysł ten niedawno się pojawił i znalazł się w kalendarzu WWE, ale szybko zniknął bo wszyscy psioczyli jak będą wyglądać dwie walizki w roku. Teraz zarząd bez problemu może wprowadzić drugą walizkę, a przy okazji zobaczymy czy Jacek S. wykorzysta swoje 5 minut.

Rated R Superstar

CT chyba poruchało!!! Był świetny feud między y2j a rated - r superstar a swaggerowi dali title WHC!!! Po pierwsze jericho pewnie bedzie chciec odzyskać pas, a po drugie jeśli nadal będzie feud Jericho vs Edge to nie będzie miał tego smaczka co z pasem. Bez sensu

ShawnMichaelsSig.jpg

ICON

Geez, dostał walizkę i ją szybko wykorzystał. Na tym to polega, bez pieprzenia, zrobić wszystko by być mistrzem. Swagger pokazał, że teraz możemy patrzeć na niego jak na Main Eventera, a nie Midcardera. Ogólnie bardzo się cieszę z tego wyniku.

Dokładnie bym to stwiedził jak Koper . Zdobywasz walizke wykorzystujesz najszybciej jak możesz na zmęczonym rywalu. Bez sensu było w tamtym roku z Cm Punkiem bo za długo to trwało te monotonne trzymanie walizki . Jak by znaleźć się w osobie Jacka Szwagiera to każdy by próbował jak najszybciej ... byle rywal był zmęczony.Choć i tak moim zdaniem Jacek nie potrzyma tego pasa dłużej niż miesiąć bo spodziewam się że feud Jericho vs Edge potrwa ale Jericho stracił przecież pas więc przysługuje mu rewanż więc go pewnie wykorzysta a Edge napewno nie podda się łatwo w tym feudzie więc na Extreme Rules najprawdopodobniejszy jest Triple Threat Match z udziałem Jacka Sweegera Edga i z całą pewnością chrisa jericho... co do rodzaju walki sądze że będzie to Ledder Match powód mój jest taki że jakc wygrał Money In The Bank i sporo osób chciało by go zobaczyć jeszcze raz właśnie z Jericho i bardzo dobrym w tym rodzaju walki Rated R superstar Edgem.

:D:)

Smackdown znowu zaczyna kreować się na najlepszą tygodniówkę w WWE. Oby tak dalej. Przyznam się szczerze, że nie mogę się doczekać piątkowego SD.

cmszgnaxp3.png

34guk4z.pngf

27791.png

18824.gif

1384.gif

CMPunkBar.jpg

Smackdown! jest najlepszą tygodniówką WWE! Nie mogę patrzeć na to co dzieje się na Raw w tym roku, momentami oglądam bardziej z przyzwyczajenia niż przyjemności. Ale do rzeczy. Nigdy nie byłem fanem Swagger'a, ale nie zmienia to faktu, że doceniam Jego umiejętności(zdecydowanie przebijające niedołegi jak Sheamus). Jak najbardziej ma predyspozycje do bycia w ME. Przynajmniej na pewien czas. Wreszcie jakiś powiew świeżości w scenariuszu. Teraz trzeba trzymać kciuki by nie przedobrzyli tego wątku.

Zgadzam się. Swagger zdecydowanie przewyższa umiejętnościami Sheamusa. Jestem ciekaw jak rozwinie się wątek z jego title runem. Mam nadzieję, że nie skończy się na ER.

cmszgnaxp3.png

34guk4z.pngf

27791.png

18824.gif

1384.gif

CMPunkBar.jpg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Przemk0
      Plany dotyczące udziału LA Knighta na WrestleManii 42 wciąż nie są ostateczne. Według informacji podanych przez WrestleVotes, miejsce popularnego zawodnika w karcie gali może zależeć od tego czy Bron Breakker otrzyma zgodę lekarzy na powrót do ringu przed największym wydarzeniem roku. WWE ma obecnie wstrzymywać się z finalizacją kilku ważnych pojedynków, ponieważ układ części walk ma zależeć od rywala dla Setha Rollinsa. Jeśli Breakker będzie zdolny do walki, plan zakłada starcie Seth Rollins –
    • Przemk0
      Istnieje również możliwość specjalnego występu „Stone Cold” Steve’a Austina podczas Monday Night RAW, które odbędzie się 16 marca w Frost Bank Center w San Antonio w Teksasie. Data ta zbiega się z obchodzonym przez fanów 3:16 Day, nawiązującym do jednego z najsłynniejszych sloganów w historii WWE. Jak informuje WrestleVotes, w WWE panuje duży optymizm, że członek WWE Hall of Fame pojawi się na gali, choć jego udział nie został jeszcze oficjalnie potwierdzony. Według źródeł w firmie prowadzone s
    • Grok
      Autor: Noah Leatherland NJPW przeniosło New Japan Cup do Okayamy na start drugiej rundy. Pierwszy ćwierćfinał jest już potwierdzony – zarówno Yuya Uemura, jak i Shingo Takagi awansowali do kolejnej fazy turnieju. Takagi zmierzył się z Donem Fale w drugiej rundzie. Mimo różnicy w rozmiarach Takagi wykorzystał swoją moc przeciwko superciężkiemu rywalowi. Takagi musiał się też zmierzyć z House of Torture. Yoshinobu Kanemaru, Dick Togo i Gedo próbowali ingerować, ale Takagi przeciął ich plan
    • Grok
      Tragedia wstrząsnęła światem wrestlingu w czerwcu 2007 roku, kiedy Chris Benoit zamordował swoją żonę Nancy i syna Daniela, po czym popełnił samobójstwo. W weekend, w którym rozegrała się ta tragedia, Benoit miał zmierzyć się z CM Punkiem o ECW Championship na gali WWE Vengeance. Walka została zmieniona w ostatniej chwili – John Morrison zastąpił Benoit z powodu jego nieobecności na PPV. W swoim niedawnym występie w podcaście Insight with Chris Van Vliet, Morrison wrócił wspomnieniami do tamte
    • Grok
      Charlotte Flair uważa, że zły stan zdrowia psychicznego przyczynił się do kontuzji kolana, której doznała w grudniu 2023 roku. Flair zerwała więzadło ACL, MCL oraz łąkotkę w odcinku SmackDown z 8 grudnia 2023 roku i ostatecznie była poza ringiem przez ponad rok. Kontuzja przytrafiła się, gdy Flair nie była w dobrym stanie psychicznym, i uważa, że mogła jej uniknąć, gdyby była w lepszej formie umysłowej. Teraz skupienie na samoopiece i zdrowiu psychicznym to priorytet dla Flair. Zainwest
  • Dodaj nową pozycję...