Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Jack Swagger – Co dalej?

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Jack Swagger – Co dalej?

wrestling-superstar-chavo-jack-swagger-15.jpg

Jak wiemy po niedzielnej gali PPV, Wrestlemani mamy nowego Mr. Money In The Bank. Został nim Jack Swagger. Hager w WWE zadebiutował we wrześniu roku 2008. Wywalczył pas mistrza ECW, najsłabszego wtedy brandu. Utrzymywał go dość długo. Zabrał mu go dopiero Christian. Mimo że dostawał Tittle Shoty, np. na pas mistrza Stanów Zjednoczonych, to tych szans nie potrafił wykorzystać. Ostatnio zaś, wygrał MITB i otrzymał Tittle Shoot, na everyone pas w federacji MakMena. Na ostatnim RAW zaatakował aktualnego mistrza WWE, Johna Cene. Może to zwiastować feud obu panów, co moim zdaniem jest dobrym pomysłem, obaj skręcili całkiem przyjemną walkę na drafcie chyba kiedyś. Moim zdaniem Jack może zostać dobrym Main Eventerem, ale musiałby porzucić durny gimmick All American of America. Dla mnie jest on powalony, niezrozumiały, debilny, chory i głupi. Skoro wszyscy wiedzą, że jest z Ameryki, to po co mu się jeszcze tym chwalić? Ma bardzo dobre warunki fizyczne, mocno zbudowany, wysoki. Wg, mnie znakomicie nadawałby się na to aby zastapić w Walkach wieczoru, Cenę, HHH’a czy nawet Sheamusa. Tak więc, nie pozostaje mi tutaj nic innego niż tylko napisać, iż…

ZAPRASZAM DO DYSKUSJI!
  • Odpowiedzi 13
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• lipson93

1

• Koksik

1

• Tuptuś

1

• Luba

1

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   1
  • Styl:  Jasny

Jack Swagger wygrał MiTB wie to chyba każdy prawdziwy fan wrestlingu bo nie obejrzeć wrestlemani to grzech. Wszyscy mówią ze Wrestlemania ssie a jak dla mnie to WM'ka było bardzo dobra lecz słabasza od zeszłorocznej ale miałem mówić o Jacku. Jack to wrestler z naprawdę dobrymi warunkami i juz dawno powinien byc w ME a był szmacony od początku tego roku bo 0-15 czyli 15 przegranych a 0 wygranych to już lekka przesada. Nie było go na Raw od dłuższego czasu ale przyszedł wygral kwalifikacje jak i całe MiTB, na Raw zaatakował Cene, i bardzo dobrze Creative Team mysli bo nadaje się na WWE Champa bo jest silny, zwinny, i ma nawet dobre Mic Skile więc nadaje się na Champa przynajmniej lepiej niż Sheamus który nie dość że jest drewnem to jeszcze ledwo mówi po angielsku, ale pożyjemy zobaczymy bo moim zdaniem Jack Swagger to doskonały materiał na Championa.

K1190kicopy_zps3e737bee.png

wce.png

f7afdb0d1f356a3dc6d917539237be7a_original.gif?1367060362

No Jack Swagger według mnie bardzo dobry wrestler, zna się sporo na wrestlingu, bo był mistrzem zawodów zapaśniczych, no ale medalu tak jak Kurt to nie zdobył. Można jednak powiedzieć, że w wrestlingowych chwytach jest choć trochę tak dobry jak Angle. Poza tym podoba mi się jego gimnick. The All American American, pochodzi on chyba od tego turnieju którego wygrał. Mniejsza o to, jest on zawodnikiem świetnym z dobrymi warunkami fizycznymi tak jak mówił Koper oraz potrafi skoczyć z lin to też jest dobre. Z chęcią bym go obejrzał jak maint eventera, bo naprawdę na to zasługuje. Wygrana w MitB była świetnym pomysłem dla niego. Wreszcie będzie mógł pokazać coś ciekawego. Liczę na to, że uda mu się dobrze wykorzystać walizkę i zostanie mistrzem WWE lub WHC na dłużej niż miesiąc. Ciekawa była by propozycja, że na drafcie przeszedł by do Smackdown i zdobył pas wagi ciężkiej. To było by dobre jak pokazuje, że jest lepszy od Jericho lub Edge'a. Przed Jack'em Swagger'em jest świetlana przyszłość. Na bank będę śledził dalsze losy tego wrestlera.

ahfo.png

luba_049.png

Ja mam nadzieje , że Jack wykorzysta walizkę i , że nie stanie się to co z Mr.Kennedym , który zdobył walizkę ,ale nie wykorzystał jej. Zgadzam się z wypowiedziami poprzedników ten zawodnik ma bardzo dobre warunki fizyczne , ale jego gimmick i zachowanie przy wejściu raczej powinni to zmienić. Uważam , że szmacenie go na początku tego roku to było coś głupiego miał chyba gorszy wynik niż Chavo , który wygrał jakąś walkę . Mam cichą nadzieje , że podczas draftu , który odbędzie się chyba 26 kwietnia przejdzie na SD i powalczy o pas WHC , nie wiadomo jeszcze czy Chris będzie nadal championem , a może Jack już wcześniej wykorzysta walizkę , ale szczerze mówiąc po tym ataku na Cene stawiam właśnie , że walizkę wykorzysta na pas WWE. Ale chyba najlepszy moment na to byłby podczas gali Extreme Rules gdzie zawodnicy są naprawdę zmęczeni walką. Przykład to walka z tamtego roku Edga z Jeffem Hardym gdzie Jeff zdobył tytuł , ale był tak zmęczony , że nie miał szans , żeby zachować pas kiedy pojawił się CM Punk.

cmpunkg.png

WCE Continental Champion 30.06.2010 - 18.08.2010 ( Evan Bourne )

WCE Unifield Tag Team Champion 26.02.2010 - xx.xx.xxxx ( Joey Mercury )

Powiem tak.Od początku Money In The Bank mówiłem sobie takie słowa: Każdy oprócz McIntyra.Myślałem.nie myślałem bo ja nie myślę :D Byłem pewny że wygra Krzyszczyn albo Kofi a tuuuu takie zaskoczenie.Oczywiście miłe zaskoczenie :) Szwagier zdobył walizkę.Niezmiernie się cieszę.Jack jest bardzo dobrym zawodnikiem.W tamtym roku na początku pas ECW a potem przez cały rok nic.Coś mi się wydaje że chcą z niego zrobić takiego Kurta Angle ;) Dzisiaj gdy wbiegł z walizką bardzo się ucieszyłem ale i martwiłem się że walka się zacznie a Cena nagle wstanie i wygra.Na szczęście Jack Zachował walizkę.Chciałbym jego feudu z Jaśkiem bo obaj 2 razy zrobili ładną walkę.Walizkę zapewne wykorzysta na Extreme Rules, no ale pożyjemy zobaczymy..

Rated-R Superstar !

15855262764b295303a1d20.jpg

Moim zdaniem Swagger wygrał przez przypadek.No bo popatrzcie ściągał tą walizkę o wieeeeele za długo a każdy zawodnik WWE robi to w parę sekund.Ale wracając do tematu.Swagger może konkurować z Ceną czy HHH ale musi się bardziej przyłożyć.Tak jak napisał Koper jest on dobrze zbudowany,ale ma durny gimmick.Tne "De All Amerkyan" to najdurniejszy gimmick który słyszałem.Powinien sobie diametralnie zmienić muzykę,video itp. wtedy coś by z tego było.Byle nie wykręcili tego jak to zrobili z Sheamusem.

IT'S TIME TO PLAY THE GAME

beznazwy1vu.jpg

I HEAR VOICES IN MY HEAD

W sumie to nowości nie napisze. Dobrze że Jack wywalczył tytuł Mr. Money In The Bank. Tak jak pisano wcześniej to będzie coś nowego w Main Eventach. Nowa osoba, znaczy że WWE zdaje sobię sprawę że potrzebują świeżych, a nie tylko Triple H, Cena, Orton i tak w kółko. Być może Jack wykorzysta walizkę na Cenie na Extreme Rules. Tak jak to było rok temu jak na podmęczonego Hardyego wyskoczył CM Punk. Co do jego gimmicku, to on się nie chwali że jest z Ameryki. ,,All American American'' znaczy że jest amerykaninem wszystkich amerykanów czyli że niby jest potomkiem rodowitych Yankesów. Osobiście, jego walki nie robią na mnie wielkiej furory, ale jako Main Eventer mógłby zabłysnąć, nauczyć się paru rzeczy no i nieźle się wybić w świecie wrestlingu. Przyszłość a przede wszystkim kariera stoi przed nim otworem :)

Spodziewalem sie, ze pojedynek wygra Christek (w marzeniach Bourne) a tu takie kuku...Osobiscie nie uwazam to za zla decyzje, aczkolwiek gosc, ktory notorycznie jobbowal w tym roku zdobyl walizke...Nie wiem w jaka to strone prowadzi: albo zarzad sie obudzil i postawil wreszcie na kogos, kto jest lepszy od Cenow i innych Batkow razem wzietych i ktory wlasnie zasluguje na bycie w gronie Main Eventow, albo...nie wiem, zmarnowali walizke, bo i tak zrobia ze przegra...Mam nadzieje, ze sprawdzi sie scenariusz number one, gdyz juz nie moge patrzec jak facet non stop przegrywa. Moze i walki z jego udzialem nie sa jakims wielce wygorowanym widowiskiem, ale napewno sa o niebo lepsze od niektorych obecnie bedacych na szczycie, wiec jesli zostanie wypushowany tak samo jak Bioly to naprawde bedzie dobrze...

f9740146ef2299a7841b514be93ac59a.png

bxdsfcb.png

49238945.png

wce.png

84995216.png

Panie i Panowie, wiadomości zza oceanu dla mnie są tragiczne :

Jack Sweagger został nowym mistrzem świata, pokonując Chrisa Jericho.

Tylko ja się pytam po co, był feud Jericho – Edge ? Moja jedyna refleksja na ten temat brzmi : Vince, co Ty robisz ? ;/Feud doświadczonych zawodników o pas, to jakieś emocje, prawda ? A tutaj? Jakiś wypierdek zdobywa największe trofeum. Optymistyczna wersja dla Jack’a ? Niech straci pas, jak najszybciej. Dla niego, to jeszcze nie ten czas. Pesymistyczna ? Jack trzyma pas przez długi okres , [ NIE ] zadowalając nas swoimi walkami.

Na chwilę obecną dla mnie, to największa głupota jaką Vince uczynił w ostatnim czasie.

Zwycięstwo Jack’a, myślę że dla wszystkich było nie małym zaskoczeniem. Świadczy o tym choćby typer :P Przejrzałam wszystkie odpowiedzi i NIKT, nie stawiał na tego zawodnika. Ogólnie rzecz biorąc, zawiodłam się okropnie.

lita_4_w55.jpg

Character is what you are in the dark.

Fajny spoiler :8 Ale udajmy że go nie widziałem :twisted: Szczerze liczyłem na zwycięstwo kofiego ale bo MiTB matchu bardzo polubiłem Swaggera. Wg. mnie powinien tą walizke wykorzystać jak Edge, czyli jak chempion jest po walce osłabiony i wejść i zdobyć pas. On powinien zdobyć Unites States title albo WWE title. Szykuje mu się niezła przyszłość

ShawnMichaelsSig.jpg

ICON

• 2 tygodnie później...

Zgodzę się z postem wyżej, iż Jack jako All American American powinien walczyć bardziej o USA Title jak to było na Raw z Kofim i MVP. Drugie to to, że po zwycięztwie MitB na WM XXVI tacy zawodnicy korzystają z każdej sytuacji. Świadczy o tym chociażby wejście Jacka na Raw uderzenie Ceny od tyłu z walizki i chęć przyłożenia. Jednak Cena jako WWE Champ nie da sobie tak odebrać pasa, na który tak pracował. Wiadomo, że Y2J dostał przed przypięciem spear od Edge'a, po czym wszedł właśnie Swagger i momentalnie odebrał WHC Title Chris'owi Jericho.

Szczerze to ja myślałem że Mitb wygra Matt Hardy lub Kane. Przecież mogliby w końcu dostać jakiegoś pusha.Ale nie o tym.Jack Swagger trochę mnie zaskoczył wygrywając tą walizkę.Jeszcze bardziej jej wykorzystanie.Moim zdaniem dobry walczący wrestler ,ale fatalny przy mikrofonie :D .Teraz nas czeka walka Randy Orton vs The All American American Extreme Rules Match w tą niedziele.Liczę na Ortona bo musi dobrze zacząć "karierę" w Smackdown.Myślę też że Killer z Swaggerem będą dalej prowadzić ten feud.

paparoach.png

18659.png

Powiem tak zaskoczył mnie wygrywając walizkę, a potem jeszcze pas WHC.Ten wrestler jest jeszcze młody i ma dużo walk przed sobą.Sądze że na Extreme Rules przegra z Ortonem, lecz pewno zdobędzie potem WC, choć sądze że to mało prawdopodobne, bo sami wiecie kto teraz jest mistrzem :cena: .Pewno po ER będzie prowadził feud z Ortonem, ale feud jak to feud miesiąc będą ze sobą rywalizowali i na następnej gali PPV będzie koniec tego feudu.Liczę że będzie rozwijał swoją karierę.Jest dobrze wyszkolony technicznie i chciałbym aby nie dalej tak walczył :):)

• 2 tygodnie później...

Kiedy rozpoczęła się walka Money in the Bank ,to myślałem jak większość ludzi ,że wygra Christian ,albo Koffi.Oglądałem tą walkę z takim przekonaniem ,aż tu naglę patrzę a tu Swagger odczepia walizkę i wygrywa.Ucieszyłem się ,że to on wygrał bo lubię go.

swagger1-620x389.jpg