Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Najlepsza walka PPV WWE WretleMania XXVI

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Walka Undertekera z Shawnem była znakomita po kilku finisherach zrobionych na sobie walka zakończyła się przez Tombstone na Shawnie , który był efektywny naprawdę :) reszta walk wogóle się nie umywała do tej no może walka Chrisa z Edgem też trzymała w napięciu , ale i tak oddaje głos na Deadmana i HBK'a.

cmpunkg.png

WCE Continental Champion 30.06.2010 - 18.08.2010 ( Evan Bourne )

WCE Unifield Tag Team Champion 26.02.2010 - xx.xx.xxxx ( Joey Mercury )

• Odpowiedzi 23
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• SweetChinMusic

2

• Luba

2

• undertaker124

1

• Artx1674325948

1

Głos na walkę Undertaker'a i Shawna była to naprawdę świetna walka, obaj zawodnicy dali z siebie wszystko i zrobili show które na pewno przejdzie do historii wrestlingu. Musze jednak dodać iż z jednej strony wręcz NIENAWIDZĘ tej walki. Skończyła karierę, moim zdaniem, najlepszego wrestlera wszech czasów. Naprawdę uwielbiałam tego gościa i nie wyobrażam sobie ringu, wrestlingu bez niego. Wiem że kiedyś musiał nastąpić ten moment, rozumiem dlaczego Shawn zakończył karierę jednak to jest straszenie bolesne... przepraszam

Wrestlemania nie byla zaskakujaca, walki nie byly najlepsze ani najgorsze...Moonsault Michaelsa podciagnal w gore walke z Deadmanem, ktora z poczatku wydawala sie zalosna, potem bylo juz podobnie podczas starego pojedynku. Ogladalo sie ta walke calkiem przyjemnie, wiec glos oddaje na nich...

f9740146ef2299a7841b514be93ac59a.png

bxdsfcb.png

49238945.png

wce.png

84995216.png

Jest tylko jedna możliwość na oddanie mojego głosu. Jest to walka Streak vs. Career. Według mnie było to lepsza walka niż z WM 25. Walka trzymała od początku w napięciu. Z jednej strony mój ulubiony zawodnik: Undertaker, który wprost nie może przegrać na WM. Nie wyobrażam sobie tego, a z drugiej strony HBK Shawn Michaels- The Showstopper, The Headliner and

Mr. Wrestlemania. Nie wyobrażałem sobie WWE bez niego. Najlepszą akcją pojedynku był oczywiście wspaniały Moonsault z narożnika na stół. No i sam koniec Tombstone Piledriver..........1...2...3.. and Career is over. Łezka się w oku zakręciła na myśl, że legenda wrestlingu zakończyła karierę na dobre. Dla mnie jest to już pojedynek roku, nieważne jakie będą inne pojedynki w tym roku.

DEAD MAN WALKING

• Styl:  Jasny

No chyba wiadomo jaka walka wygrywa w ankiecie :D Oczywiście Streak vs Career. Fenomenalna, pełna zwrotów akcji, napięcia, wspaniale wykonanych finisherów walka!!! Kapitalnie się oglądało ten match. Kurde nie chciałbym, żeby to był ostatni pojedynek Shawn'a i mam nadzieję, że wróci na SummerSlam. tak czy siak głos na Undertaker vs HBK

Nie ma żadnego Dobra, ani żadnego Zła

Jest tylko Ciało i wzór jaki Nim wypełniamy

10044082184e92e55ee9063.jpg

Zdecydowanie Money in The Bank można narzekać, że gorsze niż rok temu i, że była strasznie krótka ale cały czas było ciekawie, a nie jak Taker vs HBK czyli 20 minut nudy i ostatnie 3 minuty ciekawe. Oprócz tego ładnie zaprezentowała się walka o WHC i ten Spear po walce. Ale jednak tam było miło oglądać i zasługuje na tytuł walki Wrestlemanii.

Najlepszą walką było MitB. Nie była może to jakaś super walka, ale najlepsza ze wszystkich. Walka Deadmana z Michaelsem nie była taka świetna jak o niej wszyscy mówią. Dobra była też walka Edge vs Jericho, ale spodziewałem się po niej więcej, więc mój głos leci na Money in the Bank.

jameswoot.png

Co tu dużo mówić oczywiście walka Streak vs. Career .Jeszcze lepsza walka niz na WM 25 .Same świetne akcje i piękne zakończenie kariery HBK.Podobał mi się też gest Undertaker'a po matchu.Legendy zawsze tworzą legendarne walki.W ich wykonaniu niestety nie zobaczymy już tak wyśmienitego matchu.Tyle akcji i finisherów , że prawie całą walkę zapierało mi dech w piersiach.

Niewątpliwie walka Career vs Streak zwycięży w tej ankiecie. Była to prawie najlepsza walka z tej Wrestelmani, no ale MiTB było równie dobre. Wiadomo że pojedynek Shawna z Takerem był praktycznie najlepszy a to za sprawą emocji jakie w niej towarzyszyły. Chodzi mi tutaj o to że może na początku walka nie była zaskakująca ale w połowie zaczęło się rozkręcać i końcówka była mega emocjonująca. Jedni liczyli że wygra HBK, zakończy Streak Deadmana i później odejdzie z WWE w wielkim stylu, a drudzy mieli nadzieję że Undertaker jednak nie przerwie swojej, prawie nie możliwej do przebicia, passy. Ogólnie to cało kształt tej WMki nie był zadowalający ponieważ pojedynki były bardzo krótkie i to chyba było największym minusem.

johncenanexusk.jpg

Hustle Loyalty Respect

Never Give Up

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Kaczy316
      Zawsze są jakieś plusy i minusy, Cody jako zawodnik nie jest zły, cała otoczka wokół tego i booking jedynie to dno, a fani chcą na czymś wyrazić swoją frustrację i obrywa się Rhodesowi za to, a prawda jest taka, że winę ponosi booking, a kto za to ponosi winę? Tu już trudno powiedzieć, bo czasem to writterzy, czasem Triple H, a czasem TKO, więc można obwiniać zarząd jako całość zamiast skupiać się na jednej osobie, otoczka i booking to tragedia w tej kwestii od stycznia teasujemy Cody vs Jacob v
    • Grins
      Na papierze wygląda to dobrze, ale niestety WWE idzie zaś tą samą drogą czyli wpychają na siłę zawodnika do paszczy to że Cody wczoraj zebrał dobrą reakcje nie znaczy że na następny SD fani już będą happy, dobrze wiemy jak to się zawsze kończyło... Póki co chyba WWE leci po rekord w dislike'ach na YT 100k pękło, cieszę się że chociaż fani w internecie mogą wyrazić swoją frustrację, bo to jak potraktowali Drew'a to dla mnie było to skandaliczne, fatalny run chyba jeden z najgorszych jeśli chodzi
    • VictorV2
      - Dropdown Uppercut - Disaster Kick - Bionic Elbow - Cross Rhodes - Cody Cutter - Snap Powerslam (Ukradziony Randy'emu) Fakt. Więcej niż 5. Nie mogę powiedzieć że nie masz racji.  
    • MattDevitto
      Co do Reignsa zgoda, ale Cena jednak coś tam więcej potrafił - inna sprawa, że musiał zawsze wykonać swój podstawowy moveset by dziecarnia była zadowolona
    • GGGGG9707
      O ile run Drew był bardzo dobry choć zdecydowanie za krótki, o ile Drew na pas zasługiwał i szkoda mi go że nagle go traci to mimo wszystko cieszę się z wyniku. Po pierwsze Cody z pasem zawsze na plus, po drugie to nam daje ciekawszą walkę na WM. Bądźmy szczerzy Orton vs Cody ma większy kaliber niż Orton vs Drew co przy aktualnej formie Ortona byłoby bardzo ciężkie do oglądania.  Tylko w przeciwieństwie do nich Cody jest dobry ringowo więc dla odmiany przynajmniej mamy Terminatora który u
  • Dodaj nową pozycję...