Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Najlepsza walka PPV WWE WretleMania XXVI

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

W tej ankiecie wybieramy najlepszą walkę PPV WWE WretleMania XXVI:

1

World Heavyweight Championship

Chris Jericho vs. Edge

2

tag team match for Unified Tag Team Championship

The Miz & Big Show © vs. John Morrison & R-Truth

3

No Holds Barred

Bret Hart vs. Vince McMahon

4

Money In The Bank

Christian vs. Dolph Ziggler vs. Kane vs. Shelton Benjamin vs. Jack Swagger vs. MVP vs. Matt Hardy vs Drew McIntyre vs. Evan Bourne vs. Kofi Kingston

5

WWE Championship

Batista vs. John Cena

6

Streak vs Career

HBK Shawn Michaels vs. The Undertaker

7

Triple H vs. Sheamus

8

Rey Mysterio vs. CM Punk

9

Triple Threat

Randy Orton vs. Ted DiBiase vs. Cody Rhodes

10

10 Divas Tag Team

Team Vickie Guerreo vs. Team Beth Pheonix

Ankieta potrwa 15 dni. Swój wybór uzasadnij postem który będzie sensowny i wyczerpujący.

ahfo.png

luba_049.png

• Odpowiedzi 23
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• SweetChinMusic

2

• Luba

2

• undertaker124

1

• Artx1674325948

1

all the way Undertaker vs Shawn Michaels jak na ostatnią walkę Shawna było świetnie zdecydowanie ukradło show to zdarzenie... świetna walka moim zdaniem lepsza niż rok temu na WMce .. dużo finisherów trzymała w napięciu odbije czy nie? heh no szkoda trochę że Shawn przegrał i w ten sposób skończył karierę no ale wiadomo sam tak chciał napewno dzięki temu poświęci więcej czasu rodzinie itp sam mówił że jest za mało czasu z rodziną .. a drugą taką walką moim zdaniem był Triple Threat Randy vs Ted vs Cody również szybka trzymająca w napięciu wg mnie walka

Chris_Jericho_Banner_by_Cre5po.jpg

Dla mnie oczywiście walka Shawn Michaels vs Undertaker.Wspaniała walka.Nie będę oceniał czy lepiej niż w tamtym roku bo sam nie wiem.Ale wiem że ta walka ukradła Show.Ucieszyłem się gdy się dowiedziałem że ta walka będzie Main Eventem.3 Sweet Chin Music , 3 Tombstony w tym jeden za ringiem ,2 Choceslamy, jeden Last Ride, jeden mounsalt na stół komentatorski.Po prostu cudo :) Przyznam że gdy sędzia odliczył do 3 to prawie się popłakałem.Smutno mi się zrobiło jak Cholera.Mój ulubiony wrestler zakończył karierę :(:( Niezwykle podobało mi się zachowanie Undertakera , który podniósł Shawna i podał mu rękę.Mam taką cichą nadzieję że to jednak nie koniec jego kariery i gdzieś w okolicach SummerSlam powróci :)

Rated-R Superstar !

15855262764b295303a1d20.jpg

Mam taką cichą nadzieję że to jednak nie koniec jego kariery i gdzieś w okolicach SummerSlam powróci

Oby k***a... No jestem po prostu rozczarowany samymi wynikami. Gali nie miałem jeszcze okazji obejrzeć. Ale po tym jak HBK przegrał... Cóż smutno.

Koper:

Po 1 jesli nie obejrzales wszystkich walk to lepiej nic nie pisz.

Po 2 jako moderator powinienes dawac przyklad

Po 3 byly na Ciebie skargi za tego posta i powinienes dostac ostrzezenie ale jako ze jestes modem to zostawie ta sprawe administracji.

To tyle z mojej strony

tomo

dop. Koper: Sry, to się więcej nie powtórzy.

Dop. Luba A poza tym odpowiedź ma być wyczerpująca -.- ale spoko

Edytowane przez Gość

No jestem po prostu rozczarowany samymi wynikami. Gali nie miałem jeszcze okazji obejrzeć. Ale po tym jak HBK przegrał... Cóż smutno.

Koper HBK przegrał, ale w jakim stylu :) Ogólnie mogę Ci powiedzieć że WM nie była zła, ale jak już mówimy o Walce Takera i HBK to na prawdę cudo ;)

Dop. Luba Trochę mało napisałeś ale jako, że jesteś pomocnikiem to wybacze ci ale na przyszłość pisz więcej.

Rated-R Superstar !

15855262764b295303a1d20.jpg

Była to moja pierwsza WM którą oglądłem w całości. Oglądam wrestling od ok roku. Podczas walk było widać kilka nieudanych ruchów ale to sie zdarza. Walka HBK z Takerem była zacięta. Oglądam wrestling na świeżo ale i VColetion na eurosporcie i szkoda mi HBK-a. Ten gość naprawde toczył najlepsze walki. Boje sie że popełni podobny błąd jak Flair i przejdzie do TNA. Ja bym wolał aby pozostał w pamięci wszystkich fanów wrestlingu na całym świecie taki jaki był podczas swoich występów w WWE. Może kiedyś powróci do WWE i znów usłyszymy Sexy Boy.

Przyznam że gdy sędzia odliczył do 3 to prawie się popłakałem.

Wstyd się przyznać, ale ja miałem to samo. Tyle wspaniałych walk, nie wiem czy teraz znajdę mobilizacje, żeby obejrzeć jakiekolwiek RAW.

Boje sie że popełni podobny błąd jak Flair i przejdzie do TNA.

Czy przejście Flaira to dla Ciebie błąd? Jeżeli tak to współczuję...

Co do najlepszej walki... Tak jak już ktoś wcześniej napisał, walka HBK z Undertakerem nie była już tak dobra jak rok temu. No, ale trochę dobrych akcji było, także takich których nie mogliśmy ujrzeć rok temu np. Moonsault na stół komentatorski czy Tombstone za ringiem. I to zakończenie kariery Shawna Michaels'a. Ehh... Także, dobra walka o walizkę, w której niespodziewanie wygrał Jack Swagger, albo Triple Threat Match między Legacy. Ostatecznie głos na Main Event.

Artx7.png

Były moderator (6 maja - 21 września 2010)

Oczywiście głos poleciał na HBK vs The Undertaker!!!!!! Mi też się chciało płakać. 25 lat kariery. Ja bym na miejscu HBK nie wytrzymał i bym się rozpłakał na środku ringu........ ponad 72 tyś ludzi krzyczy twoje imię i to w czasie gdy się musisz rozstać z wrestlingiem po 25 latach uprawiania go........ Masakra. Bardzo podobał mi się gest Undertakera. Pomógł wstać choć sam się ledwo na nogach trzymał. Potem uścisk dłoni i zostawił ring dla HBK. Mam nadzieję że wróci do WWE. Niech sobie odpocznie bo bedzie nudno bez HBK :)

HBK Shawn Michaels vs. The Undertaker: oj długo czekałem na tą walke :) Zawodnicy bardzo dobrze się przygotowali, walka też znakomita bodaj najlepsza na Wrestlemanii oczywiście według mnie. Chłopakie wykonali kałaj dobrej roboty Tombstone Piledriver i Sweet Chin Music i to kilka razy..... no i jeszcze ten skok na stol komentatorki :t_up: WOOOW. Na końcu ten gest przyjacielski Undertakera, mozna by żec walka mich marzeń :)

Myślałem,że nic nie przebije walki Chris Jericho vs. Edge,ale jednak main event pomiędzy The Undertakerem i Shanem pobił wszystko.Te wejście Grabarza oraz końcówka pozostaną w mojej pamięci na długo.Ciekawe tylko jaka będzie ostatnia w karierze walka The Undertakera. Myślę,że na pewno odbędzie się na WrestleMania,ale czy tak jak w przypadku Shawna i Flaira zakończy się porażką to szczerze wątpię.

No tutaj to akurat miałem dylemat nad dwiema walkami, a chodzi mi o Chris Jericho vs. Edge i HBK Shawn Michaels vs. The Undertaker. W tej pierwszej podobały mi się wytrwałość Jericho, wykonał na Edge'u tyle finisherów, że myślałem że już po nim. A Edge nie pokazał się dobrze w tej walce, spear mu się nie udało wykonać. W ogóle słabo mu wyszedł pojedynek. Za to druga walka była o wiele lepsza od pierwszej. Była tam masa finisherów z obu stron i po prostu to była świetna walka. Trzymają w napięciu do końca, super się ją oglądało. Więc głos leci na walkę HBK Shawn Michaels vs. The Undertaker.

ahfo.png

luba_049.png

Moim skromnym zdaniem Wm26 można sobie obejrzeć lecz nie jest to jakaś gala na wysokim poziomie.

Najlepszym meczem no to jest HBK vs Taker ale to i tam była marna kopia wspaniałego meczu z zeszłego roku. Miałem cały czas wrażenie "kurde no widziałem już taka walkę podobną w 90%". Szkoda że HBK przegrał bo moim zdaniem to Taker powinien kończyć karierę i po pobitym steak'u powinien się udać "spoczywać w spokoju". Podobała mi się walka ShowMiz vs Morrison i R-truth lecz była byt którka no i Big Show tam był co znacznie obniżyło jej jakość.

Moim zdaniem najlepszą walką była HBK Shawn Michaels vs. The Undertaker. Tutaj nie ma dyskusji. Nie mogło być lepszego zakończenia WretleManii XXVI.

Dop. Luba Może by tak dopisać coś więcej?

Zdecydowanie HBK vs The Undertaker.Swietna walka duzo finisherow znakomite kontry. Szkoda ze HBK odchodzi. Mam nadzieje ze nie na zawsze.

Chris Jericho vs Edge- bardzo dobra walka i ten spear edga na stol komentatorski.

Rey Mysterio vs CM Punk - walka dobra fajna koncowka w wykonaniu reya.

Orton vs DiBiasie vs Rhodes - tu chyba nie bylo watpliwosci kto wygra.

MiTB- wedlug mnie najgorsze mozliwe roztrzygniecie.

Reszta walk niezla.

Edytowane przez Gość
ksgj.png

Wg. mnie to Hbk vs taker. Lecz tak samo jak nekrofita była to walka taka sama jak rok temu. Jeśli tej walki nie brać pod uwagę to Edge vs y2j

ShawnMichaelsSig.jpg

ICON

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Grok
      AEW Collision na żywo dzisiejszego wieczoru z Tucson Arena w Tucson, Arizona. AEW World Tag Team Championships będą na szali w starciu, w którym FTR (Dax Harwood i Cash Wheeler) bronią pasów przed The Rascalz (Zachary Wentz i Dezmond Xavier). The Rascalz wywalczyli sobie shot na tytuł, pokonując FTR w eliminacyjnym meczu dwa tygodnie temu. FTR czeka też obrona tytułów z The Young Bucks na Revolution – o ile wyjdą z tego epizodu jako mistrzowie. Konosuke Takeshita skrzyżuje rękawice z Claudio
    • Grok
      Kevin Knight zostaje w AEW. Fightful Select donosi, że Knight niedawno przedłużył kontrakt z federacją. Na początku 2025 roku podpisał jednoroczny deal, ale nowy jest wieloletni. Knight jest wysoko ceniony w firmie. Knight, lat 29, zaczął karierę w pro wrestlingu jako Young Lion, dołączając do NJPW w 2020 roku i trenując w dojo firmy w LA. W trakcie pobytu w NJPW teamował się z KUSHIDĄ, z którym dwukrotnie trzymali IWGP Junior Tag Team titles. W styczniu 2025 roku Knight odszedł z NJPW i
    • Grok
      WWE prezentuje NXT Vengeance Day z Performance Center w Orlando. Na gali zaplanowano pięć walk. Joe Hendry broni NXT Championship przed Ricky Saintsem. Hendry celuje w drugą udaną obronę pasa, który zgarnął w ladder matchu w odcinku NXT z 3 lutego. Poprzednio obronił tytuł przed Jacksonem Drake'iem w odcinku z 10 lutego. Tatum Paxley zmierzy się z Izzi Dame o NXT Women’s North American Championship. Dame odebrała pas Thei Hail dwa miesiące temu na New Year’s Evil i niedawno obroniła go w t
    • Grok
      Autor: Noah Leatherland TJPW zawitała do Shin-Kiba 1st RING na galę Prelude to Grand Princess, zaledwie kilka tygodni przed samym wielkim wydarzeniem. W głównym starciu Yuki Arai wysłała jasny sygnał ostrzegawczy do Miu Watanabe przed ich walką o Princess of Princess Title, zmuszając mistrzynię do poddania się. Na poprzedniej gali TJPW First Sparkle Watanabe zmusiła Arai do poddania się za pomocą backbreaker submission. Tym razem w Shin-Kiba 1st RING obie zawodniczki ponownie stanęły naprzeciw
    • Grok
      TNA Wrestling nagrało w piątek walki na nadchodzące odcinki Impactu. Po czwartkowym odcinku live Impact z Gateway Center Arena w College Park w Georgii TNA Wrestling tapowało serię walk telewizyjnych – zaraz po show i ponownie w piątek wieczorem. Spoilery z 5 marca znajdziecie tutaj. Poniżej te z 6 marca. Sprawdzone dzięki PWInsider, WrestlingHeadlines.com i raportom fanów. Spoilery z tapingów TNA Impact TV z 6 marca 2026 r.: The Hardys (Matt Hardy i Jeff Hardy) pokonali Sinner i Saint
  • Dodaj nową pozycję...