Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Najlepszy wrestler PPV WWE WrestleMania XXVI

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Głos poszedł na Heartbreak Kid'a Shawn'a Michaels'a. Walka była genialna i to na nią czekałem najbardziej(Rozczarował mnie wynik Batista vs Cena ale to już inna sprawa). Od jakiegoś czasu moja lista ulubionych wrestlerów prezentowała się następująco

1."Stone Cold" Steve Austin

2.Bret "The Hitman" Hart

3.Heartbreak Kid Shawn Michaels.

Lubiłem HBK'a, ale jakoś się nim specjalnie nie przejmowałem, tylko na tyle, żeby dopingować go w walkach niektórych(Nie przepadam za Takerem więc na WM25 byłem za HBK). Przed WrestleManią 26 myślałem sobie "kurde, nikt jeszcze tak blisko złamania Streaku nie doszedł jak Mr.Wrestlemania" i naprawdę wierzyłem, że to koniec (17-1). Noc przed WM26 pomodliłem się o to, aby HBK zwyciężył(:D). Następnego ranka budzę się i wchodze na Wikipedię i wpisuję frazę Shawn Michaels i patrze, nie wierzę co widzę "Debut .... 1984, Retired 28th March 2010". Chwila ciszy..... Nieeeeeeeeeeeeeeeeeee !!!!!! Jak to możliwe !!! Po powrocie ze szkoły obejrzałem WrestleManię 26 i rzeczywiście stało się. Byłem załamany, cały dzień nie mogłem wciąż uwierzyć, że to się stało, jakoś sobie nie wyobrażałem, że coś takiego może mieć miejsce. Następnego dnia na RAW Michaels się pożegnał z fanami i WWE i w reklamach puszczali jego najważniejsze momenty w karierze, popłakałem się. Taka świetna kariera. Dopiero wczoraj sobie uświadomiłem, że to prawdziwa ikona wreslingu , showstopper, mr. wrestlemania, the main eventer. Od wczoraj moim ulubionym zawodnikiem jest Heartbreak Kid Shawn Michaels i tak pozostanie(Jak to się mowi : Człowiek docenia to co ma dopiero, gdy to straci - coś w tym stylu, nie poprawiać mnie :D). Po powrocie ze szkoły zawsze włączam "Sexy Boy" i od razu weselej :D. Szkoda, że już tej muzyki nigdy nie usłyszymy na RAW ani nie zobaczymy więcej Super Kicków. Łał ale się rozpisałem :D Proszę nie bojkotować mnie lub coś, musiałem w końcu to wydusić z siebie. Pozdrawiam i mam nadzieję, że kiedyś HBK wróci.(Na marginesie - od tej pory NIENAWIDZĘ Undertakera, normalnie konflikt)

Phoenix Screwjob

18541409904e0e46ec815c6.jpg

• Odpowiedzi 21
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Luba

2

• Boogeyman1996

1

• Turej

1

• Dr House

1

Top użytkownicy w tym temacie

Zagłosowałem na Jacka Swaggera, bo to on wygrał Money in The Bank po tym jak ładnie się zaprezentował. Oprócz tego tylko Jericho dosyć ładnie zawalczył nikogo innego nie widze, ale co do Chrisa byłem pewien, że wygra, a Swaggera to wielka miła niespodzianka. Ogólnie Jack był jednym z wyróżniających się w tej walce i tylko Bourne lepiej zaprezentowął się w tej walce i bardziej zasłużył na zwycięstwo no ale cóż przynajmniej nie wygrał Drew.

Oddaje głos na Shawna!!! Walka, którą stoczyli z Undertakerem była piękna i całkowicie popieram pomysł, by inaczej niż zwykle, umieścić ją w Main Evencie zamiast walki o pas WWE!!!! Shawn w bardzo dobrym stylu zakończył swoją karierę :thumb: . Ktoś tu mówił, że jego Moonsault 8) był nie trafiony ale to nieprawda. On miał trafić właśnie w nogi Takera(bo Undertaker ma kontuzje). Niestety Shawn naprawdę zakończył swą karierę wrestlera. Jeśli wróci to tylko jako jakiś menager, czy pomocnik(ktoś w rodzaju Flaira, gdy pomagał Batiście przed Extreme Rues).

Żegnaj Shawn, nigdy cię nie zapomnimy!!! :(:(:(

Stawiam na Shawna, zakończył karierę w wielkim stylu w wielkiej walce z Takerem. Pokazał w swoim ostatnim pojedynku że zasługuje na miano legendy i jakim wielkim jest wrestlerem. Był on bardzo silnym zawodnikiem, nigdy łatwo się nie poddawał, zawszę walczył do ostatnich sił co udowodnił na tegorocznej Wrestelmani. Miejmy nadzieję że jeszcze odwiedzi WWE, ale nie jako zawodnik tylko jako Guest Host czy coś. Przez okres swojej kariery HBK zawsze pokazywał klasę, miał poczucie humoru i zawsze dostawiał spory pop od publiczności. Przez całe 25 lat jego walki nigdy nie były nudne, ale teraz już go nie ma w WWE i tylko będziemy go wspominać i mogli oglądać powtórki z jego walk z całej kariery.

johncenanexusk.jpg

Hustle Loyalty Respect

Never Give Up

The Undertaker po wygranej nie zachował się jak reszta tylko z kulturą się pożegnaj i podał Shawnowi rękę. Dobrze walczył i oby tak dalej.

Az sie sam sobie dziwie, ze zapomnialem zaglosowac...Glos leci na Swaggera, gdyz strasznie mnie zaskoczyl tym, ze zdobyl walizke...Poza tym walczyl calkiem dobrze, nie przynudzal, z czego sie w miare ciesze...

Poza nim sie wyroznil Drew, ktory bardzo fajnie obrywal =)) ...

f9740146ef2299a7841b514be93ac59a.png

bxdsfcb.png

49238945.png

wce.png

84995216.png

zagłosowałem oczywiście na HBK za ładną walkę z deadmanem i w piękny sposób skończył kariere

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Grok
      Oto spoilery z najnowszych tapingów telewizyjnych TNA Wrestling. Po czwartkowym odcinku Impact na żywo z Gateway Center Arena w College Park pod Atlantą (Georgia), federacja nagrała też walki na Xplosion i Impact. TNA wróciła do Gateway Center Arena w piątkowy wieczór. Spoilery z tych nagrań nie są jeszcze dostępne. Spoilery poniżej pochodzą z Cagematch.net i PWInsider. Nagrane dla Xplosion: Mila Moore pokonała Myla Grace Jason Hotch pokonał Ricky Sosa Nagrane dla Impact: Mr.
    • Grok
      W tym tygodniu odcinek AEW Dynamite na TBS przyciągnął średnio 650 tys. widzów, co oznacza wzrost o 2,7% względem poprzedniego tygodnia. To czwarta najwyższa oglądalność programu od 17 września 2025 r. Odcinek z trzema walkami o pasy i debiutem The IInspiration na Dynamite zanotował rating 0,12 w kluczowej grupie 18-49 — wzrost o 20% w porównaniu z zeszłym tygodniem i drugi najlepszy wynik w tej demografii od 12 listopada 2025 r. W porównaniu z tym samym okresem w 2025 r. ogólna widownia wzr
    • Lukasz_Kukas_Tm
      Codas odzyskał tytuł.Oby na WM-ce stracił pas ku uciesze widzów na rzecz ortona i niech Cody robi Hell Turn Romek musi przegrać z Punkiem
    • Grok
      Autor: Noah Leatherland Druga połowa drabinki turnieju STARDOM Cinderella Tournament rozegrała walki pierwszej rundy w Aichi. Podczas gdy pierwszy dzień przyniósł kilka remisów, ten drugi zakończył się jasnymi rozstrzygnięciami w każdym starciu. Siostry Inaba obie odniosły sukces w swoich meczach pierwszej rundy. Tomoka Inaba pokonała Anne Kanaya w pierwszym starciu, a Azusa Inaba zwyciężyła nad Lady C w drugim. Saya Iida zmierzyła się z Kiyoka Kotatsu. Mimo solidnych strike'ów Kotatsu, potęż
    • KyRenLo
      Oglądajcie NXT Vengeance Day: Karta: Ja ostatnio nie śledzę tego, co się dzieje w NXT, ale galę Vengeance Day wiadomo, że będzie trzeba obejrzeć w całości. Aż trzy walki kobiet co zawsze jest plusem samym w sobie. Blake i Tatum do boju Miłej gali dla oglądających. 
  • Dodaj nową pozycję...