Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Najlepszy wrestler PPV WWE WrestleMania XXVI

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

W tej ankiecie wybieramy najlepszego wrestlera PPV WWE WrestleMania XXVI. A oto nominowani:

ShowMiz; The Miz i Big Show

Randy Orton

Jack Swagger

Triple H

Rey Mysterio

Bret ,,Hitman" Hart

Chris Jericho

Team Vickie Guerreo

John Cena

The Undertaker

Shawn Michaels

Ktoś Inny

Ankieta potrwa 15 dni. Swój wybór uzasadnij postem który będzie sensowny i wyczerpujący.

ahfo.png

luba_049.png

• Odpowiedzi 21
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Luba

2

• Boogeyman1996

1

• Turej

1

• Dr House

1

Top użytkownicy w tym temacie

No chyba nie muszę mówić kogo wybrałem . Wiadomo że HBK Shawn Michaels.Stoczył kolejny wspaniały pojedynek na WrestleMani, pokazał się z bardzo dobrej strony, no i w wspaniałym stylu skończył karierę..Jego Mounsalt nie był dobrze trafiony a i tak był wspaniały.

Rated-R Superstar !

15855262764b295303a1d20.jpg

The Undertaker za wspaniałą walkę oraz zachowanie po niej.

Dop. Luba Może byś powiedział coś więcej. np. co ci się w tej walce podobało i jakieś różne takie, po prostu dopisz coś jeszcze.

Shawn za ostatnia świetna walkę w karierze Undertaker mimo że nie trawie go to też dobrze walczył ... ale jednak głosiwo oddałem na Randy'ego świetna walka wg mnie z Legacy ładne rozkminy tam były początek jak w każdej prawie walce nudny ale później świetna walka wg mnie i pięknie blokował ataki Teda i Cody'ego counter'ując w Back Breakera czy odrazu w RKO :) no a końcówka Punt Kick dla Codyego i RKO rewelacja zdecydowanie Randy !! choć Shawn i Taker też skleili świetną walkę :)

Chris_Jericho_Banner_by_Cre5po.jpg

Zgadzam sie z Mirazem ta walka byla godna podziwu i zachowanie Takera także dobry ... ZaGłosowałem na Deadmena :twisted:

Dop. Luba A może byś coś napisał od siebie odnośnie tej walki?

964893.jpeg

Rock to nie tylko muzyka, to także stan ducha.

Oczywiście głos poleciał na HBK. W efektownym stylu zakończył karierę. Oczywiście chciałbym aby wrócił jeszcze do WWE, ale należy mu się odpoczynek. Walka na bardzo wysokim poziomie. Fajne wejście. A fani!!!!! HBK!!!!!!!!!!! HBK!!!!!!!!! HBK!!!!!!!!!!! To było piękne!!!!!!

Jasne, że HBK. byłem pod wrażeniem jego ostatniej :t_down: walki. Zachowanie Undertakera po walce było bezcenne. Randy rozgromił Legacy. Triple H wiadomo, ze musiał wygrać z wielką rudą maszyną. A co do Walki o TT Championship to nie mam slow. Jeżeli Shawn nie przerwał streaku Takera to wątpię aby ktokolwiek był w stanie tego dokonac.

Co do Moonsaultu to z komentarzy Jerrego Lawlera doszedłem do wniosku ze było to " zamierzone " osłabienie kończyny :D

14355673994c6b0adce2c5a.png

Don't make me spear you out !

Moim zdaniem HBK. Super walka w jego wykonaniu (takera zreszta tez). Szaczun dla takera za zachowanie po walce.Co do walk to WM bardzo dobra.

ksgj.png

HBK i bez gadania. Najlepsza walka całej WrestleMania XXVI. Szkoda, że odszedł, ale zachowanie Undertakera po walce to, rzecz niezapomniana.

No oczywiście że HBK. Z kick out'ować po Tombstone to rzecz nie byle jaka. No i ten gest przyjacielski Takera - rzecz niezapomniana :applause:

ShawnMichaelsSig.jpg

ICON

The Undertaker poprostu znakomita walka z Shawnem zrobili po kilka finisherów na sobie , ale to Undertaker był górą w tym pojedynku i jego streak na WM nie został przerwany i sądze , że do końca jego karoery nikt nie przerwie tego streaku bo zbyt długo całe WWE na niego pracowało , aż 18 lat i 18 zwycięztw Deadmana coś niesamowitego. Bardzo podobało mi się jego zachowanie po walce kiedy to uściskał Shawna bardzo piękne zachowanie.

cmpunkg.png

WCE Continental Champion 30.06.2010 - 18.08.2010 ( Evan Bourne )

WCE Unifield Tag Team Champion 26.02.2010 - xx.xx.xxxx ( Joey Mercury )

No oczywiście, że Undertaker i Shawn Michaels się bardzo dobrze spisali w tej PPV ale to nie na nich oddałem głos. Bo mój głos powędrował do osoby który jest Mr. Money in the Bank. Oczywiście chodzi tu o Jack'a Swagger'a. To było dla mnie bardzo ogromne zaskoczenie, że to akurat on wygrał. Jak zobaczyłem kto tam będzie walczył, to pomyślałem, że Christian ma wygrana już w banku, a tu jednak taki szok. Bardzo mi się spodobała jego wygrana ale trochę mnie zniesmaczyło to, że tą walizkę ściągał z jakieś 2 minuty i do tego nikt nie wszedł na ring. Trochę to było dziwne ale teraz ma ciekawi sytuacja jak on wykorzysta tą walizkę. Będzie co oglądać. Więc podsumowując głos leci na Jack Swagger!

Dop. Luba No i to właśnie co napisałem to jest coś i powinniście ze mnie brać przykład. A nie jak niektórzy napiszą pięć słów i koniec. Macie pisać wyczerpująco. Następny post który nie będzie wyczerpujący i sensowny będę usuwał!

ahfo.png

luba_049.png

• Styl:  Jasny

Wg mnie ten temat powinien brzmiec - "wybierz 2óch najlepszych wrestlerów WM26". Wszyscy bardzo dobrze wiemy, że TA dwójka, czyli UNDERTAKER i SHAWN MICHAELS na to zasługuje!!!!!! I nie ma patrzec na to co który wygrał, a który stracił (Taker wygrał streak, a Shawn karierę). Ale jak większośc wiemy, że Shawn wróci na SummerSlam. Po prostu potrzebuje odpoczynku zarówno jak Taker (obaj panowie mają po 45 lat!!!!), ale żaden młodzian nawet nie ma prawa im dorównac!!!!!!. Głosu nie oddaję, ponieważ Taker i Shawn zasługują na głosy w tej ankiecie. Dla mnie obaj są bohaterami tej WMki :applause::applause::applause::applause::applause::applause::applause::applause::applause::applause::applause:

Nie ma żadnego Dobra, ani żadnego Zła

Jest tylko Ciało i wzór jaki Nim wypełniamy

10044082184e92e55ee9063.jpg

Z przyjemnością chciałbym oddać głos,ale nie mogę,ponieważ nie mogę 2 wybrać.Jak się domyślacie chodzi o HBK & The Undertaker.Ci wrestlerzy stworzyli na tej WM jak i zeszłej wspaniałą walkę,którą z przyjemnością.Kiedy oglądałem koniec WM to się popłakałem,bo nie mogę uwierzyć,że Shawn kończy z wrestlingiem,a podobno to już DEFINITYWNY koniec Shawna z wrestlingiem.Wielka strata dla WWE.Miejmy nadzieję,że nie nawiążę współpracy z TNA.

IT'S TIME TO PLAY THE GAME

beznazwy1vu.jpg

I HEAR VOICES IN MY HEAD

Gdybym mógł oddać dwa głosy to poszły by one na Shawn'a Michaels'a i Undertakera. Niestety nie mogę tego zrobić więc głoś leci na HBK'a. Shawn miał legendarną karierę, wspaniałe walki na Wrestlemanii. W końcu nazywa się go Mr. Wrestlemania. No i ta walka z Takerem- genialna. Wspaniały pojedynek mimo wieku tych panów. Shawn dał z siebie wszystko w ostatniej walce w swojej karierze. Pożegnanie też miał godne jego osiągnięć. Można powiedzieć tylko: Thank you and good bye Shawn.

DEAD MAN WALKING
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Grok
      Oto spoilery z najnowszych tapingów telewizyjnych TNA Wrestling. Po czwartkowym odcinku Impact na żywo z Gateway Center Arena w College Park pod Atlantą (Georgia), federacja nagrała też walki na Xplosion i Impact. TNA wróciła do Gateway Center Arena w piątkowy wieczór. Spoilery z tych nagrań nie są jeszcze dostępne. Spoilery poniżej pochodzą z Cagematch.net i PWInsider. Nagrane dla Xplosion: Mila Moore pokonała Myla Grace Jason Hotch pokonał Ricky Sosa Nagrane dla Impact: Mr.
    • Grok
      W tym tygodniu odcinek AEW Dynamite na TBS przyciągnął średnio 650 tys. widzów, co oznacza wzrost o 2,7% względem poprzedniego tygodnia. To czwarta najwyższa oglądalność programu od 17 września 2025 r. Odcinek z trzema walkami o pasy i debiutem The IInspiration na Dynamite zanotował rating 0,12 w kluczowej grupie 18-49 — wzrost o 20% w porównaniu z zeszłym tygodniem i drugi najlepszy wynik w tej demografii od 12 listopada 2025 r. W porównaniu z tym samym okresem w 2025 r. ogólna widownia wzr
    • Lukasz_Kukas_Tm
      Codas odzyskał tytuł.Oby na WM-ce stracił pas ku uciesze widzów na rzecz ortona i niech Cody robi Hell Turn Romek musi przegrać z Punkiem
    • Grok
      Autor: Noah Leatherland Druga połowa drabinki turnieju STARDOM Cinderella Tournament rozegrała walki pierwszej rundy w Aichi. Podczas gdy pierwszy dzień przyniósł kilka remisów, ten drugi zakończył się jasnymi rozstrzygnięciami w każdym starciu. Siostry Inaba obie odniosły sukces w swoich meczach pierwszej rundy. Tomoka Inaba pokonała Anne Kanaya w pierwszym starciu, a Azusa Inaba zwyciężyła nad Lady C w drugim. Saya Iida zmierzyła się z Kiyoka Kotatsu. Mimo solidnych strike'ów Kotatsu, potęż
    • KyRenLo
      Oglądajcie NXT Vengeance Day: Karta: Ja ostatnio nie śledzę tego, co się dzieje w NXT, ale galę Vengeance Day wiadomo, że będzie trzeba obejrzeć w całości. Aż trzy walki kobiet co zawsze jest plusem samym w sobie. Blake i Tatum do boju Miłej gali dla oglądających. 
  • Dodaj nową pozycję...