Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Oceń WrestleMania 26

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

WrestleMania_XXVI.jpg

W tym temacie będziemy oceniali tegoroczną WretleMania 26.

Swój wybór uzasadnij postem. (uzasadnienie ma być sensowne i wyczerpujące)

Ankieta potrwa 20 dni !

ahfo.png

luba_049.png

• Odpowiedzi 21
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Luba

2

• Zaqu7

1

• masta

1

• Kofi456

1

Top użytkownicy w tym temacie

Oceniłem jako średnia, bo w porównaniu do poprzedniej WM'ki ta była poprostu cieniem WM25. Po niektórych walkach można było się spodziewać więcej..

Ja ta WM oceniam na dobrą .Może gorsza od 25 , ale mecz HBK vs Deadman był lepszy.MITB również ciekawe .Ogólnie cała ta gala była dla mnie bardzo ciekawa.Tylko szkoda , że niektóre walki takie krótkie.

Głos oddałem na "dobra" ponieważ nie podobała mi się walka MITB a dlatego, że wygrał Jack Swagger i wnerwiło mnie to że Chris Jericho Nadal

ma pas WHC.

Gala, jak dla mnie wypadła średnio. O ile w odniesieniu do pozostałych gal jakoś można sobie wytłumaczyć słabszy poziom, o tyle Wmka powinna błyszczeć na tle reszty. Szkoda, że ciosy zadane Vince'owi nie były prawdziwe. Jedyną naprawdę dobrą walką było stracie Dead Mana z HBK. MITB i Y2J vs Edge również były dobre, ale potencjał tych walk został wykorzystany może w ok 70%(oczywiście jest to tylko moje zdanie :D). Pozostaje tylko cieszyć się produkcjami konkurencji :D:)

Dałem średnia ponieważ spodziewałem się po niektórych walkach lepszych akcji

Nie kapuje was.Ja zagłosowałem na bardzo dobra.Przecież WM 25 wcale nie była dobra a Main Event Wuemki w porównaniu z tegorocznym ssał na maksa.Walka o World Heavyweight Championship w tym roku też była lepsza. I tu powiem coś dziwnego.Walka o Pas WWE Championship stała na przyzwoitym poziomie i też była lepsza od walki z poprzedniej WM mimo iż w ringu stali Cena i Batista.Walka HBK i Takera miała to wspaniałego w sobie że posprzedawali sobie po 3 finishery i dalej wstawali.Money In The Bank stał na wysokim poziomie tylko zwycięzca może dziwić ale to i tak dobrze bo zawsze jakieś odświeżenie w ME jeżeli Jack miałby tą walizkę wykorzystać.Nawet Sheamus i HHH coś pokazali.Cm i Ryjowi dali za mało czasu ale myślę że na ER zawalczą ponownie i wtedy czasu dadzą im więcej.Jedyna walka do której można się przyczepić to Hart vs Vince no ale to każdy wiedział że będzie to do dupy walka.

w porównaniu do poprzedniej WM'ki ta była poprostu cieniem WM25

A co na WM 25 było takiego wspaniałego? 3 walki były dobre . HBK vs Taker , bracia Hardy no i oczywiście Mitb.Przynajmniej w tym roku nie było 20 sekundowych walk jak w tamtym roku jak i w 2008.Nawet Cena pokazał się z nie najgorszej strony więc nie wiem co tak narzekacie.

Tylko szkoda , że niektóre walki takie krótkie.

Jedyną krótką walką na tej gali była walka Div no i troszkę krótka walka Cm vs Mysterio.Reszta Trwała więcej niż 12 minut więc nie wiem czemu mówisz że krótkie ...

Mi się ta Wuemka podobała bardziej niż 25..

Jeszcze coś krótko napiszę.Ostatnio zrobiła się moda najeżdżania na produkt Vinca i nawet te dzieci Rejów i innych tam zaczynają najeżdżać na WWE żeby się modlizać tym " więcej wiedzącym".Pozwolę sobie porównać Gale DX spod znaku TNA i Wm.Wiem że to dziwne porównanie bo WM to największa gala, ale na DX były jedynie 2 dobre walki a i tak wielkiej fali krytyki nie było, a jak np Elimination Chamber wypadło nie najgorzej to i tak narzekaliście.WWE zrobiło by genialną galę to i tak były by teksty typu : " do dupy bo to WWE".

Edytowane przez Gość
Rated-R Superstar !

15855262764b295303a1d20.jpg

Moim zdaniem była bardzo dobra, bo mimo że pomyliłam się w osądzeniu aż 4 walk, tak naprawdę mi się podobała. Były momenty zaskakujące, chwile radości, zdziwnienia i rozszerznia paszczy. I to mi się podobało, że nie była oczywista. Walki były w miarę ciekawe i było na co popatrzeć. I zgadzam się ze `sweetchinmusic`, ale on już wystarczająco opisał to co ja bym też mogła, ale po co się powtarzać ;d ;pp

Randy.! <3 [heel of heels 4ever.! -.-]

Edge ;* Triple H ;* Y2J ;* Miz ;*

wiele osób pisało do mnie z zapytaniem, czemu się tutaj nie udzielam

przepraszam, ale mam zbyt mało czasu ;c

jbc, szukajcie mnie tutaj:

http://zapytaj.com.pl/Profile/user_284644.html pzdr.;))

Ja postawiłem na bardzo dobra.Jakość walk miło mnie zaskoczyła.walka money in the bank trzymała poziom,wynik mnie zaciekawił,zastanawiam się jak Swagger wykorzysta tą walizkę byle nie jak Mr.Kennedy.Hbk i Undertaker zrobili walkę moim zdaniem lepszę niż w tamtym roku,trzymała w napięciu i była pełna dramaturgi.Tag team match też był dobry.Divy niestety nic nie pokazały.Sheamus i Triple o dziwo też dali radę.Edge z Chrisem stworzyli świetny match ale niestety nie lepszy niż deadmena i showstoppera.Cena i batista dali radę i walka była fajna.Cm Punk i Rey zrobili fajny ale krótki match.McMahon i Hart zrobili co mogli przecież w ich wieku nie możemy liczyć na więcej.

.

Średnia.. nic więcej jestem zniesmaczony wynikami niektórymi... przede wszystkim przegraną Shawna..jak nie Shawn kończy streak to kto?? Jasio? Jasio jak zwykle wygrywa na WM-ce co mnie zdenerwowało również ... Money In The Bank jako cały mecz był dobry trzymał w napięciu byłem za Mattem dobrze mu szło..ale come on! taki push dla Szwagierra...też mnie to zezłościło.. Edge przegrywa z Jericho po przeciętnym meczu spodziewałem się czegoś więcej choć tak przypuszczałem że Y2J obroni tytuł bo zbyt krótko go ma .. może na kolejnym PPV go straci nie wiem zobaczymy.. jedyny wynik z którego się cieszę to że Randy dał radę fajna walka z Legacy no i zwycięstwo w pięknym stylu.:D reszta walk przeciętna jak powiedziałem a Vince vs Bret żenada!

Chris_Jericho_Banner_by_Cre5po.jpg

Gala wyłącznie dobra.

Niestety ... po wielu walkach spodziewałem się dużo więcej. Część z nich w ogóle nie zasługiwała moim zdaniem na miejsce w PPV a już tym bardziej na WM !!! Krótkie, do tego banalne zakończenia. Rozczarowujące były też wyniki i choć pomyliłem się w typowaniu to uważam, że i tak gala nie zaskakiwała. Chciałem ocenić niżej, ale dwie walki zdecydowanie podniosły jej poziom. Chris Jericho © vs. Egde i oczywiście niesamowita (prawie się popłakałem, a jak na mój wiek zdecydowanie nie wypada) The Undertaker vs. Shawn Michaels. Coś niesamowitego! Po zakończeniu obejrzałem ją (walke) jeszcze raz od nowa :P

Gala miała wiele błędów jak np. fajerwerki Kofiego, liczenie sędziego w NO DQ walce "McMahon vs. Bret Hart", ponawiane finisher (Batista Bomb ...), ale uważam, że mimo wszystko gala dobra. Oczywiście słabsza niż WM 25 i z pewnością WM 24

MMA 2010 Typer Championship!

Żenada jedyna dobra walka to Undertaker vs HBK a i tak w zeszlym roku byla lepsza. a Vickie wyJ***ć za to co robi z nazwiskiem męża

Oceniłem gale na dobrą.

Undertaker vs HBK - znakomita walka , której wynik był potwierdzeniem tego , że streak Deadmana nie zostanie przerwany.

Chris Jericho vs Edge - sądziłem , że Edge zdobędzie pas , ale może na ER w Ladder Matchu zdobędzie pas.

Randy Orton vs Ted Dibiase vs Cody Rhodes - w tej walce liczyłem na zwycięstwo Teda , ale Randy wykazał się swoim doświadczeniem i nie pozwolił , aby Cody i Ted go pokonali.

Rey Mysterio vs CM Punk - szkoda , że ta walka była taka krótka , ale napewno była dobra mimo , że Gallows i Serena trochę przeszkadzali .

MITB Ladder Match - był średni a jego zwycięzca trochę mnie zdziwił bo raczej mało kto stawiał , że Swagger zdobędzie walizke , ale jestem ciekaw czy uda mu się ją wykorzystać zapewne na Extreme Rules będzie chciał zodbyć pas WWE od Ceny , no chyba , że przejdzie na SD , i wykorzysta walizkę na pas WHC , ale jakoś nie chcę wierzyć w cuda.

Triple H vs Sheamus - ta walka była średnia i raczej było wiadomo , że Sheamus nie wygra na swojej pierwszej WM

Bret Hart vs Vince McMahon - nudna walka gdyby nie mogli używać żadnych przedmiotów na sobie to bym całą tą walkę przewinął.

Team Vickie vs Team Beth - walka krótka i nudna trochę szkoda ,że team Beth nie wygrał.

John Cena vs Batista - walka była średnia , ale jej wynik wcale mnie nie zdziwił , ale wręcz przeciwnie to było raczej pewne , że Cena zdobędzie pas , już po raz 9.

ShoMiz vs R-Truth & John Morrison - najsłabsza walka tej gali szkoda , że zakończona takim wynikiem i taka krótka.

cmpunkg.png

WCE Continental Champion 30.06.2010 - 18.08.2010 ( Evan Bourne )

WCE Unifield Tag Team Champion 26.02.2010 - xx.xx.xxxx ( Joey Mercury )

Oceniłem na Bardzo Dobra, ponieważ:

Złe Strony:

1. Nie było zespołu muzycznego (koncertu)

2. W pojedynku Bret Hart vs Vince McMahon spodziewałem się więcej rzutów, walki niż tylko uderzanie krzesłem i maltretowanie Vinca McMahon'a (choć był to piękny widok - tym bardziej że maltretował go Bret Hart :) )

3. Było parę wpadek - chyba coś było nie tak z fajerwerkami Kofiego Kingstona. Z platformą która miała Reya wyrzucić w powietrze, a i jeszcze jedna. Jak była walka John Cena vs Batista to było słychać jak John Cena mówi do Batisty - Kopnij mnie w tył :D (ale to tak poza wpadkami z Wrestlemanii :) ) (tylko tyle zauważyłem).

4. Troszeczkę mi się hymn nie spodobał. Ale mogło być.

5. Znów walka Div zbyt krótka

6. Walka o pasy Tag Teamu nie zaskakiwała (oraz zbyt krótka)

Dobre Strony:

1. Ładne efekty dźwiękowe

2. Fajne Themy Wrestlemanii XXVI - a dokładniej "I Made It" - Kevin Rudolf

3. Ładny pomysł z tym ekranikiem okrągłym który opada na ring podczas wejściówek

4. Ładne piramidę zrobili z tych telebimów przy wejściu na arenę

5. Ładne fajerwerki na początku gali

6. Ładny pokaz broni przed wejściówką Johna Ceny

7. Ładne wzruszające pożegnanie HBK Shawna Michaelsa :applause:

8. Prawie wszystkie walki na wysokim poziomie

9. Ładne zachowanie ze strony Undertakera :applause:

10. No i rekord ilości fanów. 72 219 fanów

Ogólnie Bardzo mi się podobała. Fani bardzo dobrze przygotowani (mam tu na myśli swoje plakaty). Szkoda że nie było widać gdzieś flagi Polski :D Może za rok :t_up:

WRESTLEMANIA XXVII - 4 Kwietnia 2011 rok. Odliczamy ? :thinking:

No cóż ja zagłosowałem na dobra ponieważ podobała mi się tylko parę walk, a szczególnie walka o streak vs carrer. Dwa lata temu Shawn zakończył karierę Ric'a, a teraz sam kończy karierę, no mam nadzieje zobaczyć go w TNA ale to chyba lekka przesada. Wracając do WreslteManii to nie podobały mi się pojedynki z udziałem Div, a szczególnie skok Vickie cały skok skleiła na nogi, to był świetne. Kolejna walka to ShoMiz kontra Morrison i R-Truth, walka była słaba i krótka ale za to wynik był zadowalający dla mnie. Walka Randy vs Legacy mogła by być ciekawsza, bo wiadomo było, że się pokłócą i Randy na tym zyska i wygra. Walka Triple H była nawet nawet ale za to walka Jana był kiepska, ciągle You Can't See Me. Żenada jak ja tego nie lubię. Za to walka o pas WHC była średnia, Chris się bardzo starał ale Edge nic ciekawego nie pokazał. Szkoda. Tylko pod koniec fajnie wykonał Spear'a. Ciąg dalszy tej walki zobaczymy na Extreme Rules w jakieś fajnej stypulacji. No ale zawsze fajna na WM'ce były piosenki, no i oczywiście segment z udziałem Santino, on w takich sprawach jest najlepszy. Podsumowując WM'kę można ocenić na dobrą.

ahfo.png

luba_049.png