Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Wrestlemania XXVI 28/03/2010 - wyniki

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Dark Match

26 Man Battle Royal

Zwycięzca - Yoshi Tatsu

Match 1

Unified Tag Team Championship

ShowMiz © pokonali Johna Morrisona & R-Trutha

Match 2

Triple Threat

Randy Orton pokonał Teda DiBiase & Cody'ego Rhodes'a

Match 3

Money In The Bank

Jack Swagger pokonał Christiana, Matta Hardy'ego, Sheltona Benjamina, Kane'a, Drew'a McIntyer'a, MVP, Evana Bourna, Kofiego Kingstona & Dolpha Zigglera

Mr. Money In The Bank - Jack Swagger

Match 4

Triple H pokonał Sheamusa

Match 5

Rey Mysterio pokonał CM Punka (w/ Serena & Luke Gallows)

Match 6

No Holds Barred

Bret ,,Hitman" Hart pokonał Vince'a McMahona

Match 7

World Heavyweight Championship

Chris Jericho © pokonał Edge'a

Match 8

10 Divas Tag Team

Vickie Guerrero, Michelle McCool, Layla, Alicia Fox & Maryse pokonały Kelly Kelly, Beth Phoenix, Mickie James, Gail Kim & Eve Torres

Match 9

WWE Championship

John Cena pokonał Batiste ©

Nowy WWE Champ - John Cena

Match 10

Streak vs Career

The Undertaker pokonał Shawna Michaelsa

Streak Takera 18-0, HBK kończy karierę
  • Odpowiedzi 3
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Boogeyman1996

1

• BigDickJohnson

1

• Hacjend

1

• poki_56

1

Top użytkownicy w tym temacie

Wrestlemania XXVI jak dla mnie była gorsza niż Wrestlemania XXV,walki były tak nierealistyczne że normalnie szok!Wyniki tak samo bo np.taka walka Undertaker vs. HBK w tamtym roku była super,a w tym wypchana "żalem" ale chociaż dobry gest Umarlaka mnie ucieszył,co do walki MIDB tak samo nie za dobrze,tylko Christian dawał rade a mimo tego... - sami wiecie co chce poweidzieć :5 Chociaż dobrze że Legend Killer wygrał i to nawet nie była zła walka,Triple H pokonał Sheamusa - bez komentarza,-reszty nie oglądałem///..

• Styl:  Jasny

WRESTLEMANIA - najwazniejsza gala WWe w roku, wydarzenie na które czeka każdy prawdziwy fan wrestlingu. Była..... to później :D co do walk

Dark match - jak sama nazwa mówi nie było jej w TV. więc nie ma co oceniac

Match no.1 - John i Truth trochę polatali,ale walka nie powaliła. Zwyciazcy byli wiadomi i walka to pokazała, ponieważ ani na moment tam Morrison'a i Truth'a nie zyskał większej przewagi.

Match no.2 - scenariusz tej walki bardziej przewidywalny niż temat horroru o nastolatkach zaginionych w górach :D:D zwycięzca wiadomy, ale końcówka całkiem ciekawa. Końcówka na :t_up:

Match no.3 - MITB -jak zawsze świetny match. Sporo dobrych akcji, ale bardzo mnie zaskoczył Matt Hardy (niezły bump z back dropem na drabinę :applause: ) każdy pokazał się z dobrej strony. Ale największy minus to zwycięzca :t_down::t_down: Swagger???? ja pierdziu czemu nie Evan, Christian, Shelton :t_down::t_down::t_down: Za match wielki plus, ale za wynik wielki minus :t_down::t_down::t_down::t_down:

Match no.4 - wszyscy wiedzieliśmy, że to będzie kicha i była to kicha. Zwycięzca wiadomy Lipa:t_down: :t_down::t_down:

Match no.5 - miał to byc Street Fight, ale nie wiele straciliśmy - świetna walka (szybka z dobrymi zwrotami akcji, tempem) szkoda, że dali im tak mało czasu (niecałe 7 minut!! :t_down: ) wiemy wszyscy na co tą dwójkę stac. Walka dardzo dobra ale zdecydowanie za krótka!!!! :t_down:

Match no.6 - szkoda komentowac - wiadomo kto miał wygrac. Nie trawię Breta i ta walka to był wiadomy scenariusz.

Match no.7 - większośc spodziewała się zwycięzca Edge'a, a tu taki suprise :D mimo to świetna walka, no a końcówka ze spearem na bandę piękna. Ale do ME nie dorastała ta walka, o czym zaraz.

Match no.8 - laski - wszystkie wyglądały świetnie (prócz Vickie :D ) każda Diva pokazała po Finisherze i tyle w sumie. A ten Frog Splash w wykonaniu Vickie =))=))=))=)) porażka :t_down:

Match no. 9 - rewelacji nie należało się spodziewac, no i jej nie było. Zwycięzca był wiadomy tuż po Elimination Chamber PPV. LIPA!!!!!! :t_down::t_down:

Match no. 10 - Main Event - Walka na którą czekało wielu łącznie ze mną. Wydawało mi się, że obaj nie będą w stanie powtórzyc tego co zrobili rok temu. Jaka wielka radośc nastąpiła po walce, że się myliłem. Walka po prostu PIĘKNA!!!! FENOMENALNA WSPANIAŁA NIEZIEMSKA CUDNA!!!!!!!! Aż brakuje słów by ją opisac. Nie wiem jak reszcie, ale dla mnie była to najlepsza walka w historii wrestlingu!!!!!!! I nie był to żaden Iron Man Match (WM 12) czy Triple Threat Match (Unbreakable 2005). Dwóch 45-latków pokazało na co ich naprawdę stac!!!!! Cud Miód i Orzeszki. Kto nie oglądał niech obejrzy - Nie pożałuje!!!!!! Fenomen po prostu!!!!

Ogólnie WMka nie zawiodła jak dla mnie - na pewno była lepsza niż ubiegłoroczna edycja!!

WMkę polecam głównie dla ME-ntu - zresztą MITB oraz WHC match nie zawiodły. Vince obiecywał niepowtarzalną WMkę - może nie powaliła na kolana,ale mnie nie zawiodła. Było bardzo OK. Tyle w temacie.

Nie ma żadnego Dobra, ani żadnego Zła

Jest tylko Ciało i wzór jaki Nim wypełniamy

10044082184e92e55ee9063.jpg

Od początku:

Walka nr 1 to tag teamy i tu szybko ale dosyć dobrze. Głupie zakończenie z KO Punch od Big Showa, bo Choekeslam albo Skull Crushing Finale lepiej by wyglądało. Jednak nie zmienia to tego, że początek był no jak dla mnie bardzo dobry ale jakby dostali z 5 minut więcej to byłby poprostu niesamowity. Wiedziałem, że ShowMiz wygrają, bo Truth i Morrison to tag wzięty znikąd, a Miz ma potężnego pusha i już mi razem z Showem pasują jako mistrzowie. I do tego jeszcze to, że Morrison ma przejść heel turn utwierdza mnie, że oni nie zdobędą tych pasów. Na jednej z najbliższych gal dostaną rewanż ale znów przegrają i Morrison rzuci się na Trutha. Poprostu mimo iż walka była krótka i przewidywalna to oprócz wolnego ostatnio Johna to nawet Show pokazał się z dobrej strony.

Walka Nr.2 czyli Triple Threat i tu myślałem, że zobaczymy coś ciekawego i face turn Teda ale nic takiego i Orton w tej chwili ma taki status. Walka była strasznie nudna i moim zdaniem nie wyciągneli z niej wszystkiego i poprostu po dobrym początku WM-ka mnie zawiodła. Cały czas nudy i gdy już miałem nadzieje na Dream Street zobaczyłem kontre w postaci RKO i największe drewno z tej walki czyli Randy orton wygrał no poprostu krew mnie zalała jak to zobaczyłem. Poprostu nudna walka i nic nowego nie dający zwycięzca.

Walka Nr.3 to Money in The Bank czyli moim zdaniem pojedynek gali. Cały czas emocje i choć oczywiście było gorzej niż rok czy dwa lata temu to i tak było dużo emocji parun wrestlerów wystąpiło w nowych strojach. Jedno mnie zmartwiło Kane ich tam tylko pilnowął żeby se krzywdy nie zrobili czyli promocja młodych gwiazd przez niego trwa. I no i tu musze poruszyć pewien wątek, a mianowicie zdejmowanie walizki przez Swaggera pierwsze moje wrażenie to, że on spogląda czy ktoś kto miał wygrać nie biegnie żeby go zrzucić ale nie było i dlatego w końcu ją zdjął więc mam podejrzenie, że przed walką Jack nie wiedział, że wygra. No albo tak świetnie grał zaskoczenie

Walka Nr.4: Sheamus vs Triple H czyli tu wiadomo było, że ona najwyżej będzie średnia ale nie spodziewalem sie, że mogą tak zdrewnić. Szczególnie Sheamus, który powoli mnie do siebie przekonywał, a zawalczył gorzej niż Triple co obecnie jest prawie niemożliwe. Wiadome było, że Triplak wygrał i zawalczył na swoich obecnych wyżynach czyli zasłużył ale mam nadzieje zrobi sobie troche przerwy niedługo, bo no nie mogę patrzeć na niego. Pedigree strasznie mu się nie udaje. Ostatnio oglądam RAW is War z 1999 roku czli czasy feudu DX z Corporation i tam jego Pedigree jest sto razy bardziej efektowne poprostu jest jedna różnica podtrzymuje przeciwnika za ręce do końca i wykonuje je prosto, a nie jak na Wm-ce z Sheamusem upadli 2 metry od miejsca w którym HHH wyskoczył.

Walka Nr.5 czyli Punk vs MYsterio. Tu pokładałem w nich nadzieje i wiedziałem, że Punk da z siebie wszystko ale nie wiedziałem w jakiej formie pokaże się Rey i moje obawy były słuszne strasznie słabo Mysterio się pokazał. Punk coś tam jeszcze próbował ratować. Ale co to za walka gdzie jeden pokazuje ładne akcje i walczy dynamicznie, a drugi go zpowalnia i jego akcje są strasznie wolne i źle wykonywane no CM poprostu nie mógł stworzyć dobrej walki z Reyem na tej gali. I do tego ta końcówka strasznie przekmbinowana no jakby normalnego 619 nie mogli dać mu zrobić tylko jeszcze to uderzenie w Gallowsa.

Walka Nr.6 i tu dwa pryki nie miałem nadzieje na nic dobrego ale ten pomysł z rodzinką był bardzo ciekawy no i face turn Hart Dynasty. Sama walka jak się spodziewałem wolna i nie ciekawa ale ta przerwa to chyba najśmieszniejszy moment Wrestlemanii. Tu oczywiście przewidywalne było zwycięstwo Breta ale podczas oglądania cały czas mi się wydawało, że Vince wygra A gdy wyciągnął łom to poprostu świetnie wyglądalo jak cała rodzina się chowała.

Walka Nr.7 i tu czekałem n acś wspaniałego i bylo dobrze ale spodziewałem się więcej. Ten spear po walce mnie rozwalił szkoda, że walka nie zakończyła się własnie Spearem ale od Chrisa, bo wyglądało by to świetnie. Walka bardzo techniczna i no mam nadzieje, że na Extreme Rules będą w jednej walce zkimś jeszcze ale nie będe robił spoilera. Walka wyszła naprawde nieźle jak na to, że Edge jeszcze wraca do formy to Jericho bardzo mu pomagał w tej walce i oni poprostu się uzupełniali nawzajem.

Walka Nr.8 to chyba WWE Championship czyli walka, która wiedziałem będzie nudna no i była. Chociaz wejście Ceny było nadzieją, że z Terminatora znowu stanie się normalnym takim żołnierzykiem ale wstanie po dwóch Batista Bombach odsunęło mnie od tego pomysłu no i koniec poprzez lipne STF to i tak lepiej niż Attitude Adjustment. A le walka jak można było się spodziewać była prowadzona w powolonym tempie i była strasznie nudna.

Walka Nr.9 to divy i tu było ciekawiej niż w poprzedniej walce ale ten Frog Splash no nie niech ją dadzą jako GM-ke na RAW-a, a nie będa wpieprzać w storeline z divami. Mogłobyć lepiej ale to sa divy WWE i tu walka nie może trwać więcej niż 5 minut. A ten finisher Eve no nie wiedziałem co to było to jedna z tych pań, którym WWE powinno podziękować za współprace.

Walka Nr.10 czyli ostatnia. Tu było 100 razy gorzej niz rok temu kiedy i tak wspaniale nie było. Do momentu Moonsaulta, którego Lawrer skomentowął jako celowo uszkodzenie kończyny było strasznie nudno po tym dopiero zaczęła się fajna walka ale to były może 4 minuty więc walka wyszła strasznie i wbrew moim przewidywaniom to nie Shawn wygrał i to nie on pokazal się lepiej. I choć był moim drugim ulubionym czynnym wrestlerem to muszę powiedzieć strasznie się pokazał w ostatniej walce swojej kariery. A mój ulubiony wrestler zaskoczył poziomem walki i potem to celebrowania przy 18-0 i choć w to nie wierzyłem wygrał ale jest jeden minus za rok pokona go jakiś Jasiek Terminator I potem wzruszający moment i podziękowanie sobie za walke poprostu to było piękne i niesmak po słabej walce znikł.

Co do całej gali to stawiam 5/10, bo było słabo ale walki MiTB i o WHC ratowały no i jeszcze ta końcówka walki Career vs Streak i to podanie sobie ręki po walce zdecydowanie podniosły moją ocene gali.