Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

ECW 03.04.2010 by Luba

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

ecwlogo.png

03.04.2010

This situation, if it gets any deeper could be critical

I'm not your love monkey so be taking back all the lies you sold

What did you want me to be?

It's just too much now so tell me so tell me so tell me one two three four

So what's your evil attitude when you got me spending my time pleasing you?

Why must you keep me underground?

Tell me tell me, why you wanna bring me down?
1257928232m_SPLASH.jpg

TW - Witamy państwa na reaktywowanym ECW. Komentować będą Tony Wade

CA - i Chris Anchil

TW - Jako iż to reaktywacja, pewnie sądzicie, że walki będą na tym samym, nudnym poziomie.

CA- O nie, proszę państwa! Mamy tu nowy roster, najlepszych wrestlerów, więc walki będą ekscytujące.

TW - Nie przedłużając, powiemy, że resztę informacji dowiecie się od Mr. Luby, który wchodzi na ring.

słychać theme Luby

Welcome to the World...

Luba - Witam wszystkich, na premierowym ECW. Jak już mówili Chris i Tony. Mamy tutaj najlepszych wrestlerów, którzy potrafią zrobić ciekawe widowisko. No ale nie chce wam psuć humoru, więc przejdę od razu do rzeczy. Dzisiaj zobaczymy cztery walki pokazowe, a za tydzień odbędą się mecze kwalifikacyjne do pasów mistrzowskich. Pierwsza walka zacznie się teraz ale przed tym, chce wam kogoś przedstawić. Człowieka który jest moim faworytem. Powitajcie brawami Charyzmatycznego Enigmę Jeff'a Hardy'ego.

wchodzi Jeff Hardy

2748707528_1.jpg

Modest to the top...

Luba - Witaj Jeff

Jeff - Witam pana prezesa

Luba - Jeff mam do ciebie prośbę, ta walka w której się znajdujesz jest pierwszą walką po reaktywacji, więc prosił bym abyś pokazał swój poziom. Jeśli w tej walce zaimponujesz mi, to pomyślimy o pasie dla ciebie. Zrozumiano.

Jeff - No dobra, postaram się wygrać ten pojedynek.

Luba z chodzi z ringu

Luba - A no tak, zapomniałem dodać, że twoim przeciwnikiem będzie, nie kto inny jak Suicide, a ta walka będzie pod stypulacją Hangman's Horror.

3137509530_4b4ac357ea.jpg

Hes comin...

CA - Spokojnie, spokojnie, już wyjaśniam o co w tej walce chodzi.

TW - No to tak, walka polega na zawieszeniu przeciwnikowi na szyi psiej smyczy i trzymać go tak długo, aby nie mógł już kontynuować walki.

Zawodnicy zaczęli od zwarcia, które wygrywa Jeff. Pcha przeciwnika do narożnika i zaczyna go okładać. Po chwili bierze smycz i zakłada na głowę Suicide'a i zaczyna szarpać. Lecz Suicide mądrze oraz szybko wykonuje hurricanrana i wyrzuca obroże z szyi.

TW - Jeff jest bardzo zdeterminowany i chce za wszelką cenę wygrać ten pojedynek.

CA - Zgadzam się, nagroda jest obiecująca.

Teraz Suicide rządzi w ringu i wykonuje Swinging Russian Legsweep. Jeff jest trochę zamroczony, a jego przeciwnik wykonuje 450 splash i z chodzi z ringu. Z pod ringu wyjmuje krzesło i wchodzi z nim na ring. Hardy miał szansę odsapnąć. Suicide biegnie z krzesłem na rywala ale ten podcina Suicide'a który uderza twarzą o krzesło. Jeff zaczyna go kopać i wykonuje leg drop, bierze krzesło oraz podnosi oponenta. Uderza go nim w brzuch, wyrzuca krzesło i mamy DDT na stalowe krzesło. Nie traci czasu, wchodzi na drugą linę i mamy extreme leg drop. Następnie z chodzi za ring, wyjmuje... stalowy pręt!

CA - Skąd on się tam wziął!

TW - Nie mam pojęcia ale to chyba robota Luby.

Jeff zaczyna okładać przeciwnika, który zaczyna okropnie krwawić z głowy (maska mu się trochę zerwała dlatego widać krew). Teraz zaczyna maltretować jego prawą nogę. Uderza kilka razy, z całej siły. Z uśmiechem na twarzy podnosi go. Ale Suicide ostatkiem sił wykonuje Suicide Solution. Oboje leżą na macie. Po kilkunastu sekundach podnosi się Hardy, który próbuje podnieść rywala. Próba wykonania Twist of Fate, udana. Powolne wejście na trzecią linę i Swanton Bomb! Jeff ostatkiem sił zakłada smycz na głowę przeciwnika i mocne szarpnięcie na oznakę zwycięstwa. Zmęczony upada na matę.

Maria - This is your winner Jeff Hardy!

iDA76BEF4-E3EC-4308-9142-5BF20C0A07A5.jpg

TW - No to była świetna walka.

CA - Zgodzę się z tobą i wiesz co mam dla ciebie niespodziankę.

TW -Jaką ?

CA - Reklamy!

---Reklamy---

CA - Witamy państwa po reklamach.

TW - I zapraszamy na wywiad z Jeff'em Hardy'm.

Backstage

Maria - Witaj Jeff mógłbyś mi udzielić wywiadu?

Jeff - No pewnie.

Maria - No to, co sądzisz o tym co powiedział ci Mr.Luba?

Jeff - Co powiedział to powiedział ale mogę już oznajmić, że będę miał pas.

Maria - Jak ci się walczyło w takim pojedynku?

Jeff - Powiem tyle, że nie chciał bym drugi raz walczyć w tej stypulacji, mogę powiedzieć, że łatwo nie było.

Maria - Czy Suicide spisał się w tym pojedynku?

Jeff - Uważam, że nie. Stać go na wiele więcej i raczej dał mi fory.

Maria - Czy podoba ci się to, że Mr.Luba cię faworyzuje?

Jeff - Nie bardzo, wolałbym zdobyć pas dzięki swoim umiejętnościom, a nie dzięki komś. Wolałbym sam zapracować na pas.

Maria - No dobrze, miło się rozmawiało i dzięki za wywiad.

Jeff - Spoko

TW - OK, to teraz zapraszamy państwa na walkę

CA - Będzie to walka Kane vs Abyss

TW - Jeszcze słówko o Maint Event'cie, będzie to pojedynek!

CA - Dudley Boyz vs Hardcore Orginals !

wyświetla się promo walki

TW - I teraz zapraszamy na pojedynek.

abyss-6.jpg

Maria - Przed nami walka pod stypulacją No disqualification, pierwszy wychodzący na ring, ważaćy 305 Ib ''The Monster'' Abyss!

94_KANE.JPG

Maira - I jego przeciwnik, ważący 323 Ib ''The Big Red Machine'' Kane!

Wrestlerzy zaczęli od walki na wzrok. Po chwili zaczynają okładać sie pięściami. Ten pojedynek wygrywa Kane i clothesline'm wyrzuca rywala z ringu. Następnie podążą za nim, uderza go kilka razy pięściami i idzie w stronę ringu. Z pod ringu wyjmuje krzesło! Idzie z nim w stronę Abyss'a ale ten wykonuje Big boot na Kane'nie. Bierze krzesło i zaczyna szaleńczo nom go okładać. Ale słyszy, że sędzia dolicza do siedmiu, więc wrzuca Kane'a na ring i sam też wchodzi. Podnosi go ale Kane wykonuje Uppercut i szybko wchodzi na trzecią linę. W tym czasie Abyss się podnosi i dostaje diving clothseline od Kane'a. Tauntuje do publiczności, że użyje zaraz chokeslam'u. Abyss się podnosi i już jest podduszany przez Kane'a, lecz na ring wbiega Mankind i używa Mr Socko na Kane'u oraz daje Abyss'owi pałkę z drutem kolczastym. Abyss uderza Kane'a. Następnie szoruje nią po jego głowie.

CA - No i Kane nam krwawi.

TW - Już po nim.

Nagle Mankind wyciąga z kieszeni worek. Wysypuje jego zawartość. To są pinezki! Każe Abyss'owi wykończyć Kane'a. Więc ten podnosi go i wykonuje 270 stopni spinning side slam na pinezki. Szybko pinuje i 1... 2 ... 3 !

Maria - This is your winner by pinfall "The Monster" Abyss!

Abyss_and_Mick_Fole_908973a.jpg

CA - To koniec miałeś racje Tony.

TW - Ja zawsze mam rację. No ale cóż zrobić, przechodzimy do kolejnej walki, a będzie to...

CA - Oczywiście No Disqualification Tables Match z udziałem The Sandman'a

TW - i Rhino!

CA - Serdecznie zapraszamy!

SANDMAN247.jpg

Say your prayers little one...

Maria - Czas na No Disqualification Tables Match, pierwszy uczestnik, pochodzący z Philadelphia w Pennsylvanii, ważący 240Ib "The Hardcore Icon" The Sandman!

rhino%5B1%5D.jpg

Gore! Gore!...

Maria - I jego przeciwnik pochodzący z Detroid w Michigan, ważący 275Ib "The War Machine" Rhino!

Wrestlerzy już są gotowi do walki. Zadzwonił gong i zaczynają. Rhino szybko biegnie w stronę Sandman'a i jakimś cudem mamy Gore! Następnie z chodzi z ringu.

TW - Czemu Sandman nie zrobił uniku?

CA - Nie wiem, może to jakaś strategia lub rozkojarzenie

TW - Nie ważne, aby ta walka szybko się nie skończyła, bo chcę zobaczyć wyrównaną walkę.

CA - No publiczność też chce, więc cieszmy się tym co mamy.

Z pod ringu wyciąga stół i rozkłada go poza ringiem. Sandman dochodzi do siebie i szaleńczym krokiem, idzie w stronę przeciwnika. Zaczyna go okładać pięściami, następnie głową rywala uderza w metalową część ringu. Zostawia Rhino na chwilę i wyciąga z kieszeni zapałki oraz podpala nimi stół. Potem wykonuje piledriver na Rhino. Z pod ringu wyciąga jeszcze kij i go podpala. Uderza nim przeciwnika kilka razy i idzie po coś jeszcze. Wraca do Rhino z krzesłem ale ten zdenerwowany używa spinebuster. Podnosi Sandman'a i wykonuje Rhino Driver. Wrzuca go na ring. Jeszcze dostaje flapjack'a na deser. Rhino przygotowuje się do Gore, a Sandman ledwo co wstaje. Rhino zaczyna biec w stronę oponenta ale ten go wyczuł i robi unik. Rhino wylatuje jak z procy z ringu i wpada na płonący stół.

CA - O mój bożę !

TW - Zapraszamy strażaków.

Maria - This is your winner The Sandman!

sandman6.jpg

Sandmenowi nie jest dość. Podnosi Rhino, przeciąga nogą krzesło, żeby syało bliżej niego i wykonuje DDT na stalowe krzesło. Rhino krwawi, a Sandman opuszcza arenę.

TW - To było świetne!

CA - Zgadza się , oboje pokazali na co ich stać.

TW - Ciekawe co jeszcze dzisiaj zobaczymy.

CA - A zdradzę ci to.

TW - No mów!

CA - Maint Event, który będzie jeszcze lepszy ,niż te walki które dzisiaj widzieliśmy.

TW - No to czekam z niecierpliwością.

CA - W takim razie ja zapraszam państwa na promo walki

wyświetla się pormo

TW - A teraz na walkę!

dudleys.jpgspikedudley.jpg

Get up, Get up ...

Maria - Czas na walkę wieczoru, a będzie to walka o stypulacji Elimination Hardcore Cage for tag teams. Pierwsi zawodnicy to pochodzący z Dudleyville, ważący 759 Ib Brother Ray, D-Von i Runt! The Dudley Boyz!

Raven.jpg399px-Stevie_Richards_in_2009.jpg07.jpg

Hardcore is comin now!...

Maria - I ich przeciwnicy, pochodzący z Land of Hardcore, ważący 694 Ib Raven, Dr. Steve i Crash Holly! Hardcore Orginals!

CA - Jak byście nie wiedzieli Hardcore Cage to bardzo niebezpieczny pojedynek.

TW -Zgadzam się. Obudowa klatki została wykonana z kolczatki którą łatwo rozwalić.

CA - Ponadto w klatce znajdziecie satysfakcjonujące was przedmioty. Walka zakończy się przez pin lub submission.

TW - Zapraszamy na walkę.

Wrestlerzy wrogo na siebie patrzą, a klatka z chodzi na dół. Walka się rozpoczyna. Wszyscy się na siebie rzucają. Biorą to co mają pod ręką i uderzają. Widać tam rzeźnię. D-Von uderza Dr. Steve'a krzesłem. Crash Holly się nie bawi i maltretuje Runt'a. Uderza nim o klatkę. Od razu Runt krwawi. Przyciska go ddo klatki i przykłada do niego stół. Robi rozbieg i z impetem wykonuje Cross Body. Klatka się rozwala, a sędzia po prostu nie może w to uwierzyć. W tym samym czasie Raven po udanym maltretowaniu Ray'a wykonuje Even Flow DDT na krzesło. Pinuje. 1... 2 ... 3 !

Brother Ray was eliminated.

Crash Holly wykonuje Crash Course poza ringiem na Runt'cie. On też pinuje 1... 2 ... 3 !

Brother Runt was eliminated.

D-Von daje sobie radę. Wszystkich bije krzesłem. Wpada w szał. Wykonuje Piledriver Doktorowi Steve'owi na krzesełku. Ten również pinuje. 1...2...3 !

Dr. Steve was eliminated./center]

Wszyscy leżą bez ruchu. Są potwornie zmęczeni. Aż tu nagle słyszymy znaną muzykę.

Wpada cała czwórka ECW Orginals i zaczyna się rozróba. Sandman wykonuje DDT Raven'owi na stalowe krzesło Zaczyna lecieć mu krew, na dokładkę dostaję Five-Star Frog Splash od Rob'a Vam Dam'a. W tym samym czasie Tommy Dreamer wykonuje Spicolli Driver na D-Von'ie i przeciąga go na Raven'a. Sędzia zaczyna liczyć. 1... 2 ...3!

Raven was eliminated.

Sabu podnosi Crash Holly'ego ale ten wykonuje Enzuigiri. Widząc to Dreamer, Sandman i RVD rzucją się na Holly'ego. Zaczynają go maltretować, aż Sabu wykonuje Arabian Skullcrusher, a następnie Triple Moonsault. Sandman podnsoi Vrash'a i daje mu posmakować DDT na stalowym krzesełku. RVD przyciąga D-Von'a na Crash Holly'ego i kładzie go na nim. Pin! 1 ... 2 ... 3 !

Crash Holly was eliminated.

ECW Orginals wychodzą z hali.

Maria- This is your winner's Dudley Boyz.

dudleys.jpgspikedudley.jpg

CA - To była super walka, najlepsza jaką mogliśmy oglądać.

TW - Tak to prawda ale teraz smutna wiadomość.

CA - Tak na dzisiaj to już wszystko.

TW - Komentowali dla państwa

CA - Chris Anchil

TW - oraz Tony Wade

TW i CA - Dobranoc państwu.

ECW z chodzi z anteny.

Dziękuje za uwagę :D

theme ECW Orginals

ahfo.png

luba_049.png

• Odpowiedzi 8
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Luba

3

• Ulicznik Xeb

2

• Toesoss

1

• Oscar Gutierrez

1

Top użytkownicy w tym temacie

Powiem Ci tak.Walki strasznie ale to strasznie krótkie.Rozumiem że to była taka pokazowa gala, ale mogłeś pokazać na co Cię stać by zachęcić nas do obejrzenia następnej gali.BS też nie za dużo. Ocena gali 5/10 mam nadzieję że następna gala będzie dłuższa i lepsza.

Rated-R Superstar !

15855262764b295303a1d20.jpg

• Reputacja:   66
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Ciemny

Zawiodłem się trochę spodziewałem się czegoś więcej po tej gali, co prawda jak na pierwszą galę nie jest zle ale i nie za dobrze, walki były strasznie krótkie i mało było w nich emocji, popracuj bardziej nad jakość walk i długością.Pozatym backstage nie miał zbyt ciekawych dialogów( o ile ten wywiad można nazwać backstagem) popracuj też nad tym, no i najważniejsze storeline nie ma tu ani jednego feudu, jest walka koniec i zawodnicy schodzą z ringu a zaraz następna walka, musisz zrobić jakieś konflikty typu interwencje podczas meczu(no wiem był Foley) które potem prowadzą do długo trwałego konfliktu lub atak po meczu lub obojętnie co byle jakoś się to kleiło wszystko zależy od ciebie. A więc czekam na następną galę już mam nadzieje lepszą. Pozdro :t_up:

#SmartFanZone

Tak, to wszystko fajnie zacząłeś a gala taka cianka dłuższe walki ,więcej wywiadów

:P

Dzięki za opinie, wiem, że jest mało ale jak pisałem na brudno to wydawało się dużo ale co tam. Następnym razem postaram się zrobić dłuższą i ciekawszą galę.

ahfo.png

luba_049.png

Fajnie ci to wyszło, tylko szkoda, że krótkie walki... Bardzo fajna gala, muszę przyznać, ale jakby nie te walki :) Czekam na kolejną odsłone !

Sam pomysł tego , aby reaktywować ECW był super , bo ja sam chciałbym , żeby jeszcze kiedyś były takie walki jakie tam się odbywały , ale to już raczej jest nie możliwe , co do walk to były dobre :t_up: szczególnie walka Jeffa z Suicidem , moja ocena to 7/10. Oby tak dalej licze na jakieś pojedynki typu Ladder Match :)

cmpunkg.png

WCE Continental Champion 30.06.2010 - 18.08.2010 ( Evan Bourne )

WCE Unifield Tag Team Champion 26.02.2010 - xx.xx.xxxx ( Joey Mercury )

• 2 tygodnie później...

Luba a kiedy możemy się spodziewać następnej odsłony?

a tego na razie nie wiem, bo jakoś nie mam weny na pisanie, więc :roll: nie wiadomo

ahfo.png

luba_049.png