Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Kto następny dołączy do TNA?

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Jak wiemy, do TNA w ostatnich miesiącach przyszło wiele uzdolnionych wrestlerów. Niektórzy z nich już stali się głównymi wrestlerami federacji Dixie Carter. Większość z nich to byli pracownicy WWE, które zbyt dużej tam kariery nie zrobiły. Oczywiście są wyjątki takie jak Jeff Hardy, czy nieśmiertelny Hulk Hogan. Być może ma to na celu pokazanie federacji McMahona, jakich wrestlerów straciła. Jednak na razie na oglądalność to nie wpływa... Przejdźmy do głównego tematu dyskusji. Chciałbym, abyście powiedzieli kogo byście widzieli w Total Nonstop Action. Proszę jednak o rozsądek przy podawaniu wrestlerów i nie zgłaszanie "talentów" typu John Cena.

Oto moje typy:

1. Evan Bourne - Świetny HF, szmacony w WWE. Wyraźnie się tam marnuje. Ktoś taki jak on w wcześniej wymienionej federacji, spokojnie powinien posiadać główny pas. Natomiast nawet nie ma jakiegoś mniej popularnego typu United States. Niestety każdy nie nawidzi polityki Vinca i dawania pasów Cenie, a szmacenie takich jak Bourne. To, że dla McMahona liczą się tylko pieniądze, trochę wyjaśnia. Trochę zszedłem z tematu... Ktoś taki jak Evan moim zdaniem sprawdził by się w TNA i chętnie bym tam go zobaczył.

2. Bracia Briscoe - Mistrzowie Tag-Teamów w Ring of Honor. Obaj mają świetne umiejętności, zresztą podobnie jak inni z RoH. Gdyby Jay i Matt przeszli do TNA to z pewnością ta federacja miała by najlepszych wrestlerów na świecie. Spokojnie mogliby walczyć o pasy z British Invasion czy Hallem i Waltmanem. Sprawdzili by się tam. Z pewnością przyniosło by im to większą sławę niż w RoH.

Zapraszam do dyskusji!

Artx7.png

Były moderator (6 maja - 21 września 2010)

• Odpowiedzi 15
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Kacpios

2

• Toesoss

1

• Koksik

1

• TNA4Ever

1

Top użytkownicy w tym temacie

Dokładnie, Evan Bourne. Chciałbym go widzieć w TNA, wykręcałby zajebiste walki w x-division. W WWE po prostu nie ma dla niego miejsca. WWE nie posiada dywizji crouserweight, i to jest problem Evana. No ale, Evan chyba woli jobbować drewnom w WWE, niż stoczyć wiele świetnych walk, które będzie się długo pamiętało, z zawodnikami x-division.

Jeszcze chciałbym zobaczyć w TNA Cryme Time. Może nie są jacyś super utalentowani, ale idealnie pasowali by do feudu z LAX(które by się reaktywowało).

11956.png

pfksygna.png

Oczywiście się zgodze, że Evan pasuje do TNA. Lubią tam dobrych hf'ów, Bourne by sie nadawał do tej federacji. Na pewno osiągnąłby w TNA dużo więcej niż w WWE kiedykolwiek osiągnie bo jak wiadomo u Vince'a jeśli chce sie do czegoś dojśc trzeba troche ważyć, być wysokim itp doskonałym przykładem jest tu np. McIntyre czy tam Sheamus. Może was tu zadziwie, ale chciałbym, żeby do TNA przeszli dwaj zawodnicy ze SD a są nimi Matt Hardy i Mike Knox. Matt i Jeff stworzyliby na pewno świetny tag team i jest raczej pewne, że szybko dostaliby pasy tag team. A może jakaś stajnia? Jeff,Matt,RvD i ktoś jeszcze? A co do Knoxa...WWE nie ma na niego pomysłu. Ma słaby gimmick, głównie jobbuje innym, a w TNA myśle, że by sie odnalazł. Nie mówie, że od razu jakiś pas ale na pewno nie byłby tak szmacony jak w World Wrestling Entertaiment.

Tak Evan pasuje do TNA jest dobry i marnuje się w WWE.

W TNA miałby duże szanse na bycie kimś a nie tak jak w WWE.

Osobiście ja dowiedziałem się o tym że jest ktoś taki jak Evan Bourne dzięki grze SvR.

Miło by było również zobaczyć takiego wrestlera jak : Matt Hardy - razem z Jeffem stworzyli by bardzo dobry team który zdobył by dużą popularność w TNA.

Mówiono o dolączeniu do federacji Dixie Carter , Sabu , który już występował tam , ale narazie nic nie wiadomo mi na temat jego występów w TNA.

Do TNA pasowałby Evan Bourn'e i zgadzam się z tym co pisali koledzy wyżej , że mógłby wykręcać walki , które zostały by zapamiętane na dłużej bo w WWE nie może pokazać tego wszystkiego co potrafi , oglądałem jego walki ze sceny niezależnej kiedy występował jako Matt Sydal i naprawdę znakomicie walczył.

Shelton Benjamin , który w WWE został zeszmacony , a to bardzo wartościowy zawodnik o bardzo dobrej technice , który w TNA zapewne zostałby doceniony.

cmpunkg.png

WCE Continental Champion 30.06.2010 - 18.08.2010 ( Evan Bourne )

WCE Unifield Tag Team Champion 26.02.2010 - xx.xx.xxxx ( Joey Mercury )

• 2 tygodnie później...

A więc jak chyba każdy już wie Shelton został zwolniony z WWE, a TNA na pewno poluje na Benjamina, więc mój typ to Shelton Benjamin.

Evan Bourne - W ogóle nie walczy na Raw, a jak już walczy to najczęściej przegra i wydaje mi się że na pewno lepiej wykorzystali by go w TNA.

Matt Hardy - Podobnie jak u góry, mało walczy a jak już ma walczyć to przegra.Chciałbym zobaczyć go w Total Nonstop Action, na pewno powróciłby tag team Hardy Boyz.

1.Chciałbym żeby do TNA doszli Kane i Matt Hardy.Ci dwaj są świetnymi utalentowanymi wreslerami.Mimo to przegrywają prawie każde mecze.Robi się to nudne i wkurzające.Matt powinien posłuchać młodszego brata Jeffa i przenieść się do TNA.

2.Kolejnymi zawodnikami są Sabu i Tommy Dreamer czyli ECW Originals.Jedni z najbardziej hardcorowych zawodników,którzy nie cofną się przed niczym żeby komuś zrobić "Krzywdę".Co do Dreamera jest to już prawie pewne.Na przeszkodzie stoi mu kontrakt z WWE który trwa 90 dni.Co do Sabu jest to nie pewność.Szkoda bo chętnie bym go zobaczył

3.No i tutaj nie będę oryginalny.Zdecydowanie Shelton Benjamin powinien dojść do TNA.Jest on dobry a może być jeszcze lepszy!

To co mu Vince zrobił powinno się także wiązać z jego zemstą na WWE.Tak się nie robi.

No i to wszyscy. :)

paparoach.png

18659.png

1. Shelton Benjamin - został zwolniony z WWE. Ten Utalentowany zawodnik musi znaleść się w TNA. Również w ramach odwetu ns Vince'a(Za co on został zwolniony?Brak pomysłów.Szkoda słów).

2.Matt Hardy=niech biegnie do młodszego brata Jeffa.W WWE nic z niego nie będzie.Jeszcze na swoim Twiterze napisał że nie nawidzi Drew McIntyge(Nie wiem jak to się piszę) za to że On sam haruję jak wół a Drew ledwo co przyszedł do tej federacji już ma pas Intelcontinental Championship.Matt biegiem do TNA!

3.Kane-tak samo jak Matt.Nic nie wygrywa zero feudów.Jego czas W WWE się skonczył.

4.Tommy Dreamer&Sabu-Osobiście bardzo bym tego pragnął aby obaj panowie znaleźli się w TNA.Z Tommym to jest realne(Kontrakt 90 dniowy z WWE musi się skończyć)nie wiem jak z Sabu.

paparoach.png

18659.png

Evan Bourne występował już w TNA w latach 04-05 jako Matt Sydal. Jako zawodnik dywizji X. Sadze, że teraz w TNA by się nie sprawdził.Dreamer też nie pasuje bo z kim bedzie walczył? Kto w TNA ma zadatki na Hardcore? Team 3D, Rhino.Dr.Stevie i Ravena dawno nie widać. RVD to do Heavyweight a Moore do X. Sabu podobnie jak Bourne występował w TNA i sądzę, że przez tyle lat wysępów zdobyłby jakiś pas. Benjamin może sie sprawdzić w TNA a co do Matta Hardego to jestem prawie pewien że zostanie w WWE :D

Ja w TNA zobaczyłbym Sheltona Benjamina. WWE po raz kolejny kogoś zwalnia, a teraz jest taki okres, że TNA bierze prawie każdego byłego wrestlera WWE. Myślę, że Shelton w TNA będzie się dalej rozwijał... Chłopak ma talent, ale w WWE nie miał szans na jego pokazanie bo nie dostawał prawie żadnych title shotów, może kiedyś coś tam było.

Hardy Boyz... Przydałby się także Matt Hardy i reaktywacja Hardy Boyz, a raczej Hardy Brothers albo coś bo wątpię, aby WWE pozwoliło na nazwę Hardy Boyz.

• 1 miesiąc temu...

Z racji tego że Brian Danielson rozstał się już z WWE ( THANK FUCKING GOD :t_up: ) ( szefostwo uznało jego zachowanie za zbyt brutalne dla małolatów którzy oglądają WWE / mimo że sami napisali taki segment :applause: brawo ) więc liczę że być może zobaczymy go w TNA gdzie z pewnością będzie lepiej wykorzystany.

GORE ! GORE ! GORE !

Bryan_Danielson_Violent_by_SwitchbladeArtwo6a1.jpg

THANK FUCKING GOD :t_up:
Wiem co mialeś na myśli ale jeżeli przeczytał by to ktoś kto nie zna polskiego to spytał by sie ciebie dlaczego Jebiesz Boga :P

A co do tematu, jak mozna bylo zobaczyc na PPV TNA Slamaniversary do rosteru TNA najprawdopodobniej dołączy Tommy Dreamer. Jego profil w WWE Alumni został zlikwidowany a Dixie Carter oznajmiła ze po wyżej wymienionej gali fani otrzymają cos duużego :)

14355673994c6b0adce2c5a.png

Don't make me spear you out !

• 2 tygodnie później...

Federacja Dixie Carter w ostatnim czasie zatrudniła kilku bardzo dobrych wrestlerów , którzy odeszli lub zostali zwolnienie z WWE w szczególności więcej było przypadków zwolnień zawodników oraz zawodniczek. Teraz federacja zwolniła m.in Mickie James , Maria , Mike Knox , Shelton Benjamin , Paul Burchill , Gregory Helms , Charlie Hass co do Mickie i Marii to narazie nic nie słychać o tym , aby miały zasilić roster TNA lecz chodziły różne informacje na temat Mike'a Knoxa w ,którym prawdopodobnie Tazz widzi ogromny potencjał i mógłby on z dużym powodzeniem występować w TNA ( moim zdaniem to nawet nie byłby głupi pomysł ciekawe jakby się spradził w walkach bardziej hardcorowych bo w WWE nigdy nie miałem okazji go w takim pojedynku zobaczyć ). Shelton Benjamin także został zwolniony podobno TNA proponowało mu wspóprace , ale on sam jakoś nie wyraża tym zbyt dużego zainteresowania licząc , że uda mu się wrócić do WWE ( mam nadzieje , że jak wróci to Pan Vincent wykorzysta jego potencjał bo jak już wielokrotnie widzieliśmy Shelton ma on dośc spory wystarczy obejrzeć walki z jego udziałem m.in MITB Ladder Match WM XXII , XXIV & XXV według mnie był naprawdę bardzo widoczny w tych pojedynkach , także dużo pokazał podczas gali TLC w grudniu ubiegłego roku walcząc o pas ECW z Christianem w Ladder Matchu) , jednak nie zanosi się aby dołączył on do TNA choć z czasem wszystko się okaże. Z kolei Paul Burchill to zawodnik także walczący na przyzwoitym poziomie lecz TNA nie wyrażało zbyt dużej chęci na sprowadzenie go do siebie. Gregory Helms bliski przyjaciel Jeffa Hardego , który jest coraz bliżej namówienia go do wspólpracy z TNA , zresztą ja też jestem za tym może wkońcu nie będzie musiał odgrywać roli jakiegoś batmana :P jak to było w WWE zdecydowanie lepiej mu bez tej maski liczę , że zobaczymy go w TNA. Ostanim w mojej liście jest Charlie Hass , który w przeszłości razem z Kurtem Angle i Sheltonem Benjaminem ( jeśli się nie mylę ) , tworzyli zgraną ekipe i teraz sam Kurt podobno bardzo by się ucieszył widząc tych obu panów w federacji Dixie Carter choć bardziej realne jest przejście Charliego Hassa niż Sheltona. Także sądze , że ktoś z wyżej wymienionych przeze mnie osób może trafić do TNA , choć raczej nie jest łatwo przewidzieć kto to będzie , ale pewnie będzie to niespodzianka wszystko się zobaczy w ciągu najbliższego okresu.

312uw4g.png

49238945.png

nvcncv.png

hdfh.png

• 2 tygodnie później...

To co napisane jest w ostatnich newsach mówi nam wyraźnie, że Shelton Benjamin nie dołączy do TNA, ponieważ nie jest tym zainteresowany, oraz Dixie nie jest zainteresowana podpisaniem z nim kontraktu. Bryan Danielson, hymmm... To jest wg. mnie najlepszy wrestler na świecie, albo przynajmniej jeden z najlepszych. Fani sceny niezależnej czyli tego całego Indy czy jak to tam, uwielbiają go ! Dlatego go nie chcę widzieć w TNA. Wolę aby występował sobie w Chikarze, RoH, PWG... Prędzej do TNA dojdzie kolejny były wrestler WWE, chodzi mi tu o Mike Knoxa. Byłby jakimś kolejnym potworem, ale bez przesady, nie takim jak Abyss :D On jest bardzo dobrym wrestlerem, mógłby obijać wszystkich itd. itp. Taz jeszcze jest za tym aby Mike Knox przyszedł do TNA, może Dixie wysłucha prośby komentatora TNA iMPACT! ? Jeżeli Knox już dołączy to widzę go w feudzie z Morganem, obaj są podobni do siebie, ale wielkością. Na miejscu Dixie do TNA zatrudniłbym jeszcze Charlie'go Haasa, chociaż na jego miejscu poszedłbym walczyć do RoH, albo do jakiegoś innego Indy. Podsumowując to wszystko co napisałem... Jest wiele opcji, Dixie może zatrudnić bardzo wielu dobrych wrestlerów z których zrezygnowało WWE. Chodzi mi tu głównie o Charliego Haasa, Mike Knoxa, Sheltona Benjamina, Bryana Danielsona... Chociaż tych dwóch ostatnich póki co w TNA nie zobaczymy, ponieważ Shelton nie jest zainteresowany, a Bryana Danielsona chcę oglądać na tygodniówkach RoH ! Ja liczę na jego przejście do ROH.

• 2 tygodnie później...

Jeff Jarrett wysłał niedawno parę fotek na Twittera i można przez to odgadnąć jaka gwiazda zasili TNA. Tak więc, moim zdaniem będzie to John Bradshaw Layfield. Od czasów WM 25 nigdzie nie walczył ale także nic nie mówił że zamierza jeszcze walczyć. Taaa... Chcielibyście Evana w TNA? To chwilowo raczej nie możliwe, dostał niedawno lekki push więc raczej go tam nie będzie. Charlie Haas mógłby dojść do TNA, podobnie Shelton Benjamin, reaktywacja Team Angle by mnie zadowoliła. Piszecie że Mike Knox. Owszem, ja chciałbym go zobaczyć ale no cóż chwilowo to ucichło, właściwie to tylko Tazz o tym mówił bez przerwy. Gregory Helms , chciałbym go zobaczyć, jeszcze doszedł by do nich Shannon Moore i Matt Hardy i byłoby OMEGA Boys :D Tommy Dreamer... To bardzo ale to bardzo prawdopodobne. Denerwuje mnie tylko to, że bez przerwy Dixie zatrudnia dziadków. Nie dość że "drogo biorą" to jeszcze ich walki pozostawiają wiele to życzenia. No cóż, ja strzelam w JBL'a i tyle do tematu