Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Rock na RAW, Brak Chair Shotów, Orlando Jordan i inne

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

mattsydal.jpg

:arrow:Dzisiaj urodziny ma WWE Superstars Evan Bourne. Świętuje już swoje 27 urodziny.

orlandojordan.jpg

:arrow:Orladno Jordan nie pojawił się w TNA od miesiąca. Ostatni raz walczył 18 lutego kiedy sensacyjnie pokonał Samoa Joe. Od tamtej spory spekuluje się dużo o tym, że ma grać on charakter biseksualny.

Justin_Thunder_Liger.jpg

:arrow:All Pro Wrestling zapowiada już, że na wiosne będzie występować u nich legenda japońskiego i światowego wrestlingu znany najbardziej z WCW, a ostatnio na RoH Wrestle Reunion zmiarzył się on z Austinem Ariesem czyli oczywiście Jushin Thunder Liger.

:arrow:Jim Ross wypowiedział się o tym, że Impacty będą puszczane o godzinę wcześniej niż RAW "Myślę, że TNA musi jeszcze wiel zrobić zanim zacznie odnosic sukcesy, wiedzą, że muszą coś zrobić i chcą coś zrobić. Byś może to przeniesienie im pomoże. Oczywiście poszukiwanie alternatywy jest konieczne. Ich powtórk w czwartki nie są złym pomyslem ale Spike musi naprawdę się zaangażować w promowanie TNA na swoim kanale."

:arrow: Steve Austin napisał na swoim twitterze parę słów o TNA. "Tak oglądam Impacty. Jest tam dużo moich przyjaciół i dużo wielkich talentów".

:arrow:W spoilerze dwie potwierdzone walki na następnym Smackdown:

Beth Phoenix vs Vickie Guerrero

Tag Team Match gwiazd Money in the Bank

:arrow:Edge wypowiedział się na temat kontuzji Davida Beckhama.

"To jest taka kontuzja przy której trzeba cierpliwości. Najtrudniejsze momenty mam już chyba za sobą. Żal mi było go kiedy to zobaczyłem. W jednej chwili stoisz tam, a za chwilę już leżysz z bólu."

:arrow:W nocy kiedy miało odbyć się NXT na WWE.com reklamowany w epizodzie na tej gali był reklamowany John Cena jednak reklama bardzo szybko zniknęła ze strony.

wwf+bret+hart.jpg

:arrow:Bret Hart będzie nadal pojawiał się w WWE po Wrestlemanii. Jako jedną rzecz którą zrobi jest lekki udział w walce na Smackdown Edge vs Chris Jericho. (będzie sędzią lub pomoże w ustaleniu tego pojedynku)

teddy_226.jpg

:arrow:Debiut Teddyego Harta w Dragon Gate USA jest planowany na 26 Marca.

WWE+NXT.jpg

:arrow:Oceny NXT spadają z tygodnia na tydzień. W tym tygodniu w porównaniu do poprzedniego spadło o 10%. Oglądąło je 1.30 mln widzów. Dla porównania ECW w swoich dwóch ostatnich tygodniach miało 1.15 mln i 1.20 mln widzów.

FCW_Logo2.png

:arrow:Do FCW dołączyło pare nowych gwiazd:

* Drake Brewer (Joe Doering)

* Hunico (zamaskowany zapaśnik - Incognito)

* Jakub Novak

* Leon Kruger (Ray Leppan)

* Rudy Parker (Asher Knight)

* Tamina (Sarona Snuka)

* Tito Neves (Orlando Colon)

:arrow:Na ostatnim FCW Alex Riley pokonał FCW Championa Justina Gabriela oraz Wade Barretta dzieki czemu poznaliśmy nowego mistrza rozwojówki WWE.

:arrow: Bardzo prawdopodobne jest, że Abraham Washington i Byron Sexton wrócą do rozwojówki WWE czyli FCW. (dwóch zajebistych kolesi w rozwojówce :shock: )

JEFF_HARDY_SVR_2010_by_windows8osx.png

:arrow:Rozprawa Jeffa Hardyego została przesunięta ponownie. Tym razem ma odbyś się ona 10 maja. Oczywiście to przedłuża jego okres próbny w TNA.

:arrow:The Rock ma podobno pojawić sie na RAW 7 czerwca w Miami. Jak wcześniej mówiono ma on robić coś więcej niż bycie cotygodniowym Guest Hostem.

:arrow:W WWE nie będziemy już oglądać Chair Shotów na głowę. Jest to podobno spowodowane lekką kontuzją jednego zawodnika po TLC i ostatnim wstrząsem mózgu Sheamusa po Elimination Chamber.

Newsy krótkie ale mam nadzieje ciekawe. Coś mało się działo przez ten tydzień.

• Odpowiedzi 5
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• SweetChinMusic

2

• Boogeyman1996

1

• Turej

1

• grzesiek1992warszawa

1

Top użytkownicy w tym temacie

Na początek skomentuje ostatniego newsa - =))=))=))=)) .Fajnie że The Rock będzie Guest Hostem . Mam nadzieje że stoczy chociaż jedną walkę w WWE . Znowu Przesunęli tą rozprawę , niech go wkońcu uniewinnią bo to już nudne się robi . Cieszę się że Bret jeszcze będzie w World Wrestling Entertainment .

Dzięki za newsy :)

Rated-R Superstar !

15855262764b295303a1d20.jpg

• Reputacja:   1
  • Styl:  Jasny

Zaraz moment Rock ma robić coś więcej niż być Guest Hostem? Hmmm... Może jakiś feudzik z Batkiem do TLC a później mu się spodoba i comeback? Marzenia ale co do newsów to Hardasa za kraty bo gostek mnie wnerwia od samego początku broni się a i tak wyrabiał te narkotyki. Bret będzie jeszcze po WMce i bardzo dobrze bo pomimo wieku dalej wie jak to się robi co pokazuje np. ostatnie RAW "Is War". Dużo zdrowia dla Evan'a i zdobycia jakiegoś pasa w końcu. Jakub Novak, czyżby jakiś polak? ratingi NXT spadają a to bardzo niedobrze bo moim zdaniem to dobre show. Newsy Bardzo Dobre a szczególnie ten z The Rock'iem. Łap Browca!

K1190kicopy_zps3e737bee.png

wce.png

f7afdb0d1f356a3dc6d917539237be7a_original.gif?1367060362

Evan na urodziny powinien dostać jakiś pas , ale to narazie nie możliwe raczej . Wypowiedź Stone Colda na temat TNA jest ciekawa i zgadzam się z tym co napisał , że są tam talenty godne uwagi ( Amazing Red , AJ Styles , Generation Me , Kazarian).

Kolejny portorykańczyk w WWE narazie , i zamaskowany incognito . NXT jest bardzo interesującą galą przecież to stamtąd młodzi zawodnicy z rozwojówek będą trafiać do głownych rosterów RAW i SD ( jak narazie faworytem do przejścia z NXT jest Daniel Bryan , choć chciałbym żeby Justin Gabriel przeszedł na SD bardzo podoba mi się jego styl walki , móglby być jeszcze w tag teamie z Mattem Hardym bo chciałbym , żeby Matt nabrał dużo lepszej dyspozycji i był liczącym się zawodnikiem w WWE).

Bardzo sie cieszę żę Bret Hart będzie wystepować w WWE po Weestlemanii :) Jeff Hardy powinien być uniewinniony z zarzutów. Niech nie traci czasu w TNA. Szkoda że wycofano Chair Shotów na głowę :( Fajnie i efektownie to wyglądało

Niech nie traci czasu w TNA

=)) Dla twojej wiadomości to on w TNA może pokazać 189213872193 razy więcej niż w WWE.Nie musi grać pupila dzieci i to mu odpowiada.Ja myślałem że jak Twardy przejdzie do TNA to i dzieci za nim pójdą no ale się myliłem, oni dalej pier*olą żeby się nie marnował w TNA i wrócił do Dablju Dablju i.Co do tych Chair Shotów.Gdzieś przeczytałem że przed uderzeniem w łep po prostu trzeba się zasłonić żeby nie dostać prosto w łep.

Rated-R Superstar !

15855262764b295303a1d20.jpg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• -Raven-
      Jakaś podpowiedź?
    • Grishan
      Trochę trzeba było na ten tekst poczekać, ale mam wrażenie, że było warto. Jest po prostu fajny. Hania też jest fajna. "Dziadzio Szakal" też jak najbardziej daje radę. Zastanawiałem się, jak podejdziesz do tego tematu i nie rozczarowałem się: to wszystko po prostu ma ręce i nogi. Ciekawy projekt, bez dwóch zdań. I udany erp.  
    • Bastian
      Konkretny opener na początek NXT. Szkoda tylko, że nie było żadnej stawki, a w ringu mieliśmy gości ze Smackdown w postaci Fraxiom, świeżaka Moreno i Dara, o którym wielu już zapomniało   Great American Bash za kilkanaście dni. Bookerzy postawili na najmocniejsze na ten momenty karty. Tony d'Angelo kontra Naraku u panów i Lola Vice - Kendal Grey u pań. Świeżaki, czyli Rook i Hendrix pójdą na siebie, a co do Kelani Jordan ciekawi mnie, czy prędzej zdobędzie jeszcze jakiś tytuł w NXT czy może
    • Przemk0
      Ja już swój RP ukończyłem. Nie chciałem też dopisywać za dużo tylko po prostu wykonałem swój plan na IV rozdziały, aby to było uczciwe wobec tych co napisali na czas.
    • Bastian
      Oba Femi mówiąc, że wygra King of the Ring, nawiązując przy tym do tekstu Paula Heymana o spoilerze, spoileruje wręcz interwencję Brocka Lesnara w swojej walce, prawdopodobnie na Night of Champions. "Bestia" pozbawi "Rulera" korony i rewanż na SummerSlam gotowy. WWE, tak bardzo cierpiące na brak ikon pokroju Rocka, Austina czy Ceny, ciągle stawiające na Reignsa, Punka czy Rhodesa, mając gotowy materiał na mistrza, zaserwuje mu na drugiej najważniejszej gali roku trzecią walkę z part timerem. 
  • Dodaj nową pozycję...