Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

WHW(Thursday) 18.03.2010

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Witam was na kolejnej gali WHW.

Komentuja jak zawsze Andrzej Supron i Paweł Borkowski.

Zaczynamy starciem C.M. Punka z byłym mistrzem ECW Christianem.

Match 1

C.M.Punk vs Christian

Końcówka: Obaj zadają sobie ciosy. Punk wrzuca Christiana w narożnik . wykonuje szarżę , ale Christian kontruje to w Slingshoot Kick! Idzie za ciosem wchodzi na 3 linę i łapie rywala do Tornado Ddt.Punk przechwyca tą akcję w GTS! Jednak gdy wyrzuca rywala w górę , ten łapię jego głowę i wykonuje Ddt!Capitan Charisma podnosi Punka i jest Iris Weep . Jednak Punk go kontruje , ma już Christiana w narożniku . Bierze rozbieg i wykonuje Pepsi plunie. Zaraz po nim idzie Running Buldog. C.M.Punk pinuje , ale bezskutecznie.Punk nie wierzy , że Christian ma jeszcze siłę do walki . Teraz chce już wszystko zakończyć. Wynosi Christiana do GTS! Ale nie , ten się wyplątuje i próbuje Killswitcha! Jednak Punk obraca się i wykonuje crucific pin. 1…2….kick out. Obaj wstają. Punk biegnie i wykonuje Step Up Einsugiri , a zaraz o tym sam pada na ziemie ze zmęczenia. Obaj wstali w jednym momencie.Punk wykonuje szarżę, sprytny Christian robi unik i wyrzuca Punka po za ring.Teraz to on wchodzi na narożnik i wykonuje Crossbady.Jednak C.M.Punk przechwyca go i wykonuje GTS! Niesamowita akcja . Punk jeszcze policzkuje nieprzytomnego już Christiana . Wchodzi na ring. Sędzia wylicza Christiana , a Punk wygrywa walkę.

Backstage:

Shawn Michels otwiera stoisko , które tydzień temu zniszczył mu Big Show.

Podchodzi do niego The Miz.

Miz: Shawn wiem , że szukasz Tag team partnera. Ja jestem do twojej dyspozycji . Wybierz mnie bo I Am The Miz and Im awesome!

HBK: Ok. skoro jestes taki wspaniały za tydzień dostaniesz szanse pokazania się , teraz idź musze poskładać myśli.

Match 2

Triple H vs Ted Dibiase

Końcówka:Triple H wynosi Dibiasiego i trzyma pod Vertical Suplex. Jednak wszystko trwa zadługo . Ted wyplątuje się i wykonuje Neckbreakera. Wchodzi na 3 linę , ale Triple H ściąga go Superplexem! Teraz The Game dokłada jeszcze catapulte podlinami . Ted strasznie się dusi . Triple odbija się od lin i wykonuje clothesline na Teda , który już wstał . Triple H cały czas w ofensywie zapina teraz Figure Four Leg Lock. Ted strasznie cierpi. Na ring wchodzi Cody Rhodes! Biegnie , ale odrazy dostaje Spinebustera! Ted podnosi się i dostaje to samo.Zdenerwowany The game idzie po swego Jackhamera! Próbuje uderzyć nim Rhodesa . Ten jednak ucieka z ringu. HHH nie zdąża sięodwrócić. Bo Dibiase wykonuje Dream Street! Doskonale zaplątał młotek Trajpla i wykonał swego finiszera Pin 1…2….!

PB: A jednak spryt i podstęp znów zwyciężyły.

AS: Tak widzimy , znów podstępem pieski Ortona zwyciężyły . No ale w końcu przebiegłości uczą się os samego Ortona .

Backstage:

Randy Orton wchodzi do biura Macieja Frączyka.

Randy: Chce walkę na Wrestle Mani ! Przeciesz jestem 2 zawodnikiem 2009 roku. To chybawystarczy , z reszta przecież mnie znasz . Zafunduje kibicom niesamowite widowisko i show.

MF: Ok. Randy jest tylko jedna mała sprawa . Musisz pozbyc się Sheamus na nastepnej gali tak , aby nie mógł wystąpic na Wrestle Mani. Wiesz obiecałem Morisonowi walkę w Money In The Bank . A znasz Sheamusa , jakby usłyszał o tym zabił by mnie . dlatego będę miał wymówkę. Co to dla ciebie przecież jesteś zabójcą legend. Co to dla ciebie taki Sheamus . Randy nie zawiedź mnie. A byłbym zapomniał , dla rozgrzewki zaraz stoczysz walkę . Wiesz , że bardzo cię lubie , dlatego mów kogo chcesz w ringu ?

Randy: Chce Reya Misterio . nie chce jakiegos tam The Miza. Chce zmierzyć się z godnym mnie przeciwnikiem . Dlatego odpowiedź brzmi Rey Misterio.

MF: Ok. A teraz już idź.

Match 3

Batista vs Undertaker.

Undertaker wchodzi na ring . Ale co to Dave Batista atakuje go krzesełkiem w tył głowy! Niesamowicie obija Undertakera . Wrzuca go na ring . Każe sędziemu rozpocząć walkę . Wykonuje spear . Zaraz po tym batista Bomb i jest po zawodach . 1…2….3!

Batista nie mógł tego nie wygrać. Teraz schodzi z ringu i Idze w stronę kulis. Ale co to zaczyna się wracac i bierze metalowe schody. Wrzuca je na ring i wykonuje Undertakerowi na nie Spinebustera! Teraz dopiero schodzi z ringu i udaje się za scenę.

AS: Kolejny raz batista pokazał , że się pogubił .

PB: Tak nie chodziło mu w ogóle o to , aby wygrać. On wysyła Deadmanowi oświadczenie.

Match 4

Randy Orton vs Rey Misterio

Końcówka: Orton cały czas przeważa. Odbija Reya od lin i wykonuje powerslam . Teraz rozdaje parę Orton Stompów. Jeszcze odbija się od lin i wykonuje knee drop.Podnosi Reya i chce wykonać swojego odwróconego headlock backbreakera . Al. Jednak Rey wywiazuje się. Odbija od lin i wykonuje Huricanranę.Randy wstaje i wykonuje szarżę. Rey Misterio wykonuje drop kick w kolano , który ustawia Ortona pod 619! Wiemy czym to się kończy . Pięknie wykonane 619. Orton Zachwiany , jednak nie przewraca się. Rey wykonuje seatem senton . Ale nei Orton kontruje to w RKO! Niesamowite . Pin 1…2….3! A Jednak Randy znów wygrywa.

PB: Świetna akcja RKo jest jednak słusznie najlepszym finiszerem w WHW. Nikt nigdy nie wygrał dostając tą akcję.

AS: Tak widzimy Rey miał już go na widelcu . A jednak śmiertelne RKO z zaskoczenia załatwia sprawę.

To już niestety koniec naszej najszybszej godziny w telewizji. Żegnają się Andrzej Supron i Paweł Borkowski. Oczywiście tylko do nastepnego tygodnia.

• Odpowiedzi 1
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Toesoss

1

• RaNdY 0rT0N

1

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Nie wiem czy mi się opłaca dalej komentować twoje gale, nic nie zmieniasz, nie starasz się tego zmienić. Błędy cały czas takie same, nie dawaj spacji przed kropką... Pisz uważnie, a nie byleby szybko. Jeżeli kolejna gala będzie taka sama to ja sobie podziękuję z komentowaniem twoich gal, a tobie radziłbym trenować, a nie dawać gale na forum bo musisz...