Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

WHW(Thuresday) 10.03.2010

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Na extreme sports Chanel witają państwa Andrzej Supron i Paweł boryss Borkowski.

PB: Nie przedłużając witamy was serdeczie , na ring wychodzi już Undertaker . A w ringu czeka na niego Ratek R Superstar Edge.

AS: To będzie dobra walka , tylko żeby Batista znów nei zainterweniował.

PB: Tak pamiętamy , że Dave zacząl okładać deamana krzesłem , a potem wykonał spinebuster na krzesełko.

AS: Miejmy nadzieje że Dave nie zainterweniuje tym razem.

Match 1

Undertaker vs Edge

Końcówka: Undertaker miał kłopoty był bardzo okładany . Edge próbuje edgecution , ale Undertaker kontruje w back Bady drop. Odbija się od lin i leg drop. Obaj wstają Taker wynosi Edga i wykonuje Snake eyes. Zaraz po tym odbija się od lin i wykonuje big boota. Znowu odbicie od ln i jeszcze leg drop . Próba pinu 1…2…. Nie Edge odrywa łopatkę.

Undetake ridzie za ciosem próbuje chokeslamu , ale Edge kontruje . Zadaje kick w brzuch i wykonuje edgecution !! Edge powoli dochodzi do siebie i zaczyna sygnalizować spear. Undertaker już wstaje . Edge rozpędza się i nie trafia w Takera . Zamiast tego wylatuje prze 2 line! Undertaker wykorzystuje to , idzie za przeciwnikiem . Zadaj pare mocnych punchy . Wrzuca go z powrotem na ring , ale głowa Edga zostaje poza ingiem . Undertaker wykonuje guilotine !! To naprawdę mogło uszkodzić kark Edgowi ! Undertaker wchodzi na ring i wynosi Edga do last ride . O nie tylko nie to ! Batista wbiega na ring z krzesełkiem i zaczyna znów okładać nim Takera !Oczywiście następuje dq !

Na titantronie pojawia się Maciej Frączyk.

MF: Tak dalej być nie może !!!!

Batista jak jesteś taki chojrak to stoczysz za tydzień walkę z Takerem .

Jeszcze raz zainterweniujesz w jakiejś walce , możesz szukać sobie pracy .

Po tych słowach Edge wykonał speara na Batiste i zszedł wściekły z ringu .

Backstage: Randy Orton idzie zdenerwowany do gabinetu Macieja Frączyka .

Otwiera drzwi z buta i zaczyna mówić:

Randy: Dlaczego znów nie dostałem żadnej walki !!!???

Chce walkę i to natychmiast jak nie odchodze z tej badziewnej organizacji .

MF: Ok. randy dostaniesz walkę jak jesteś taki zdeterminowany to co powiesz na Big Showa .

Randy: Co pogrzało cie człowieku ja i Show . Porąbało cie do reszty.

MF: Czyżby wielki legend killer Randy Orton przestraszył się spasionego olbrzyma ?

Randy : Co!!?? Nie oczywiście że nie , ale ….

MF: Nie ma żadnego ale dzisiaj w walce wieczoru zmierzysz się z Showem.

Teraz idź i nie przeszkadzaj mi .

PB: No Andrzej czeka nas dzisiaj bardzo ciekawa walke .

AS: Masz racje z jednej strony olbrzym ważący ponad 200 kilo .

A z drugiej przebiegła żmija Randy Orton to będzie bardzo dobra walka .

Backstage :

Randy Orton przychodzi do szatni i mówi swoim chłopakom z legacy :

Randy: Musicie dzisiaj mi pomóc walcze z Showem . Nie mam siły się z nim meczyć . Plan jest taki ….

W tej chwili Cody zniszczył kamere , która bardzo go denerwowała .

Match 3

John Morisson and R Truth vs Princeless

Końcówka: Truth został wrzucony w narożnik . Rhodes wykręcił mu ręke i zmienił się z Tedem. Ten wszedł na 3 line i skoczył na wykręconą ręke . Ted długo nie zabawił zadał pare ciosów . Zmienił się znowu z Codym . Wykonali podwójną akcję. Najpierw wykręcili Trutowi ręce zadali cios w brzuch i wepchnęli z impetem w narożnik . R Truth teraz , się zdenerwował . Widać jego adrenaline. Odbija się od lic , ale Cody pięknie wykonuje scoop powerslam. Tauntuje z kibicami , którzy tylko buczą i gwiżdżą. Bardzo nonszalancko zmienia się z Tedem. R Trutj wykorzystuje to . Odbija się od lin i wykonuje truth misille! Truth z trudem czołga się do swego narożnika , ale Ted łapie go za noge i nie pozwala się zmienić. Truth wykazuje się sprytem wstaje i wykonuje einsugiri. W końcu zmienia się z Morissonem . Ted również wykonuje zmiane. Cody wykonuje szarzę ,ale Morisson robi unik , odbija się od lin i wykonuje speening Wheel kick. Morion podnosi Codiego . Sprytny Rhodes zadaje kick w brzuch i ustawia Johna pod swego finiszera. Morisson jednak sprytnie się uwalnia i wykonuje moonlight drive!!! Jakby było mało biegnie w stronę narożnika przeciwnika. Odbija się nogami o 2 linę i wykonuje springboard roundhause kick w Teda , który wypada za ring !! Morion zmienia się z Truthem . Ten odbija się od lin i wykonuje scissors kick !

Ustawia go Morionowi pod starship pain i zmienia się z Johnem . Morisson pieczętuje zwycięstwo . Starship pain , pin 1…2….3! T była tylko formalność.

PB: Naprawdę świetna walka , bardzo dużo zwrotów akcji .

AS: Tak bardzo dużo się działo . Nie ukrywam że byłem za tym Tag teamem który wygrał. Świetnie współpracowali i opłaciło im się to .

Backstage: Shawn Michels otwiera stoisko do przesłuchań na swojego nowego Tag team partnera.

Jako pierwszy zgłasza się Hornswogle i zaczyna coś bełkotać.

HBK: Nie wiem stary co ty do mnie mówisz , niestety nie nadajesz się .

Pal z tąd gume karzełku !!! I więcej mam cię tu nie widzieć .

Ktoś z tyłu zaczyna klepać Michelsa . Ten zdenerwowany zaczyna krzyczeć .

HBK: Wynocha z tąd frajerze !!!!

Niestety to nie był kolejny karzełek tylko Big Show , który popchnąl Shawna i zniszczył mu całe stoisko . Po czym powiedzał , że jak jeszcze raz wejdzie mu w droge to skończy jak to stoisko.

Match 4

Randy Orton vs Big Show

Końcówka: Big Show przeważał. Zacząl okładać Ortona w narożniku i sprzedaje mu bardzo mocne forhend chopy . Orton jednak zacząl sie odgryzać . Zadał kilka bardzo mocnych ciosów i nawet powalił showa clotheslinem . Kiedy SHow wstawał , Randy chciał wykonać swojego firmowego backbreakera. Big SHow okazał sie za szeroki i zadał ogromnego headbuta . Teraz rzuca Randalla jak szmacianą lalke . Big Show jest bardzo pewny siebie . Przechodzi teraz po Randym jak po wycieraczce . Podnosi go , ale tylko dlatego , aby wywalić go z ringu gorrila Press slamem! Idzie za nim . Podnosi go i zaczyna trzymac w bearhugu. Orton jest już bardzo wykończony . Naszczepcie wykorzystał stół komentatorski. A raczej monitorki , które zdjąl i zacząl bić nimi Showa po plecach. Sędzia nie widział tego ponieważ Randy zrobił to bardzo sprytnie i po kryjomu . gdy Show go puścił Orton wykonał znienacka RKO!!! Szybko wpadł na ring , a sędzia wyliczył Showa !

PB:Orton znów wygrywa poprzez niesamowity spryt . Nawet legacy nei musiało interweniować.

AS: Chyba za wcześnie to powiedziałeś , zobacz Ted i Cody wchodzą na ring i zaczynają okładać Showa.

Na ring naszczęście wbiega Chris Jericho . Niestety za bardzo nic to nie dało , ponieważ na wejściu otrzymal cross rhodes! Big Show zdenerwowany złapał Teda i Codiego pod chokeslam . Oni jednak jednocześnie kopnęli go w brzuch . Wykonali iris weep . A Orton wykonał RKo po raz drugi!!

PB: Widzimy , że niestety nic nie zmieniło się w legacy . Nadal Graja nieczysto .

Niestety to już koniec na dziś .

Żegnają państwa Andrzej Supron i Paweł Borkowski .

Wiem że krótkie przepraszam nie miałem w tym tygodniu głowy

Prosze o wiecej komci bardzo by mi to ulatwilo prace ;)

• Odpowiedzi 1
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Toesoss

1

• RaNdY 0rT0N

1

Popularne dni

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

BARDZO, BARDZO, BARDZO słabo... Literówki, kto cie nauczył tego, że pisze się zdanie i kropke daje się po spacji ? Pisze sie blablabla. A nie blablabla . Chodzi mi o kropki w tym co napisałem... Gala nie udana, jeżeli piszesz jakieś przezwisko to daj "..." Czyli Paweł "Boryss" Borkowski, a nie Paweł boryss Borkowski, ponieważ te "boryss" to też jakaś nazwa i też powinno być z dużej litery.

"MF: Nie ma żadnego ale dzisiaj w walce wieczoru zmierzysz się z Showem."

Kto to jest Show ? Jak już to Big Show... Nie zmieniaj nazw wrestlerom, ale to tak na marginesie. Gala bardzo słaba, 5/15