Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Draft 2010, Status Hardy'ego, debiut Orlando Colon, inne

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

:arrow:Na galach po Wrestlemanii w Dark matchach zobaczymy na RAW 6 Man Tag Match po między Johnem Ceną, Edgem i Triple H, a Sheamusem, Batistą i Chrisem jericho podczas gdy na Smackdown kibice na hali zobaczą Tag Match Undertaker i Edge vs CM Punk i Jericho.

:arrow:Przed Wrestlemanią oczywiście zobaczymy Wrestlemania tour of Europe. I tam na RAW z ciekawszych pojedynków będziemy widzieć John Cena i Triple H vs Sheamus i Big Show oraz Randy Orton vs Christian. Inne dosyć ważne pojedynki będą to Triple H vs. Randy Orton i John Cena vs. Sheamus. Ze Smackdown Chris Jericho vs. Edge oraz Rey Mysterio i Kane vs. CM Punk i John Morrison. Inne ważniejsze ze Smackdown to Edge vs Rey Mysterio vs CM Punk i Kane vs Drew McIntyre. Jak wiemy mówi się o Heel Turnie Morrisona i stąd może team Morrison i Punk.

Jeff-Hardy-jeff-hardy-3793751-310-383.jpg

:arrow:Na 100% podpisany jest już kontrakt Jeffa z TNA. Warunki sa nieznane ale urzędnicy TNA walczyli podobno o ponad 12 miesięcy i w tym 100 występów. Umowa nie wejdzie w życie dopóki rozprawa jeffa w sądzie sie nie skończy.

:arrow: Od wczoraj Batista jest już 8 na liście najdłużej posiadających WWE Championship. Oto cała pierwsza 10 listy:

1) Bruno Sammartino - 4040 dni

2) Hulk Hogan - 2185 dzień

3) Bob Backlund - 2138 dzień

4) Triple H - 1151 dzień

5) Pedro Morales - 1027 dzień

6) John Cena - 969 dni

7) Bret Hart - 654 dni

8) Batista - 530 dni

9) Steve Austin - 529 dni

10) Randy Savage - 520 dni

:arrow: Walka Kevin Steen & Steve Corino vs El generico vs Colt Cabana została dodana do RoH Big Bang Internet PPV 3 kwietnia.

:arrow: Vampiro będzie po raz pierwszy zmagał się w rodzinnym mieście na Thunder Bay. Jego przeciwnikiem będzie Hannibal, a specjalnym sędzią walki Terry Funk. Inni, któryz pojawią się na gali to Scott Steiner, Kevin Nash, Lanny Poffo, Honky Tonk Man.

:arrow:Częściowy spoiler ostatniego Smacka i najbliższego RAW:

Money in The Bank Ladder Match, który pojawi się po raz ostatni na Wrestlemanii będzie miał dzisięciu uczestników mimo planowanych ośmiu. Wczoraj zakwalifikował się Intercontinental Champion Drew McIntyre, a na RAW poznamy ostastniego. Podobno wielkie szanse na to ma Kofi Kingston.

:arrow:WWE Draft 2010 znów nie odbedzie się tradycyjnie w czerwcu ale w kwietniu dokładniej to 26 kwietnia w Richmond. Trzy godzinny draft obejmie gwiazdy Smackdown jak i RAW.

:arrow:Na Smackdown został przeniesiony Tyler Reks, a na RAW pojawi się Vladimir Kozlov. Oprócz tego do Smackdown dołączyła Tiffany. Jedyny wrestler starego ECW, który oficjalnie nie ma rosteru to Vance Archer ale on w najbliższym czasie także ma wystąpić na SD!

Colon.jpg

:arrow:Kuzyn braci Colon Orlando Colon zadebiutował na ostatnim tapingu FCW. RAzem z Johnnym Primem i także debiutującym Incognito wygrali z Tylerem Reksem, Vancem Archerem i Derrickiem Batemanem. Walke zakończył Swantom Bomb od Incognito na Batemana.

:arrow: W spoilerze zaktualizowane karty na TNA Destination X i Wrestlemanie XXVI:

Kevin Nash i Eric Young vs Scott Hall i Sean Waltman

Kurt Angle vs Pan Anderson

TNA X-Division Title Match: Doug Williams © vs Shannon Moore

TNA Tag Team Title Match: Matt Morgan i Hernandez © vs Beer Money

Ladder Match: Kazarian vs Daniels vs Amazing Red vs Brian Kendrick

Ultimate X: The Motor City Machine Guns vs Generation Me

TNA Title Match: AJ Styles © vs. Abyss

* Bret Hart vs Vince McMahon

* HHH vs Sheamus

* CM Punk vs Rey Mysterio

* Money In The Bank Ladder Match: Christian vs Dolph Ziggler vs Kane vs Shelton Benjamin vs Jack Swagger vs MVP vs Matt Hardy vs Evan Bourne vs Drew McIntyre

* Unified Tag Team Title Match: The Miz i Big Show © vs John Morrison i R-Truth

* Career vs Streak : Shawn Michaels vs The Undertaker

* WWE Title Match: © Batista vs John Cena

* World Title Match: Chris Jericho © vs Edge

:arrow:Według niektórych informacji Tyson Kidd nie jest zapowiedziany na Wrestlemania Axees i HoF. Co oznacza, że nie wprowadzi do Hall of Fame Stu Harta. Najpewniej zrobią to zapowiedziani na tą impreze DH Smith i Natalya czyli reszta Hart Dynasty.

:arrow:

- filmik Matta Hardyego, który umieścił niedawno na swoim kanale na you tubie.
  • Odpowiedzi 8
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• czibamba

1

• Cutter

1

• sobczuk211674325950

1

• plejgazus

1

Top użytkownicy w tym temacie

Jak zwykle świetne newsy. Dobrze, że Hardy ostatecznie podpisał kontrakt z TNA, niech walczy jak najwięcej. Walki przed Wrestlemanią zapowiadają sie naprawde ciekawie, niepokoi mnie tylko jedno - heel turn John'a Morrisona...John nie pasował mi nigdy jako heel no ale cóż zrobić, widocznie tak musi być. Orlando Colon kolejny Colon w WWE (narazie FCW). Primo ostatnio walczy tylko na WWE Superstars więc może przyjdzie za jakiś czas na RAW i stworzy tag team z Carlito? Byłoby ciekawie ;)

Cieszę się niezmiernie z Heel-Turnu Johna Morrisona.Jako face jest taki nijaki , a i za wielkiego popu nie otrzymuje.Jako Heel bardzo mi się podobał i mam nadzieje że wkońcu zgarnie jakiś ważniejszy pas..Co do Money In The Bank to na początku skład był taki sobie , ale jak dojdzie Kofi to będzie bardzo ale i to bardzo ciekawie bo będziemy mieli 3 osoby które mogą tą walkę wygrać.Cieszę się z podpisania kontraktu z Twardym.Może on przyciągnąć więcej osób przed telewizory.

Dzięki za newsy

Rated-R Superstar !

15855262764b295303a1d20.jpg

Bugi,wyrobiłeś się z newsami tylko,że tytuł znów denny...

Powinno być : Draft 2010,status Hardy'ego w TNA,debiut Orlando Colona,inne.

skoro w dark matchach nie ma hbk to zapewne on przegra na wm. Cieszy mnie sytuacja Jeffa. Dobrze dla wszystkich, że nie wrócił do wwe. Czytałem spoilery na następny impact i Jeff ma pojawić się w ME :) Będzie zapewne ciekawie. Co do ostatniego uczestnika MiTB to mam 4 kandydatów: Swagger, Kingston, MVP i Henry. Według mnie najwieksze szanse ma Kofi, który kręcił się wokół ME i może dostanie szansę na pas. Osobiście jestem przeciwny heel turnowi Morrisona. Jeszcze jeden heel na SD będzie przesadą.

Dzięki na newsy i oby tak dalej :)

5602a6deb8.png

Sobczuk, HBK nawet jeśli wygra zrobi sobie odpoczynek od WRS. Co do Jeffa Hardy'ego, to wydaje mi się, że zrobi jeszcze dużą karierę w TNA. Mam nadzieję że podczas draftu, John Cena nareszcie przejdzie na Smackdown, a tym bardziej cieszył bym się gdyby z nim przenieśli Ortona. Te wszystkie Colony, jakieś takie podobne do Siebie są. Bugi, newsy coraz lepsze. Starasz się :) Pozdro.

dla mnie osobiście nie ma różnicy czy Morrison przejdzie heel turn czy nie... . Ostatnio i tak zazwyczaj przewijam jego walki. To wszystko takie jakieś nijakie... . Jeśli chodzi o Jeffa to bardzo ciesze się, że zobaczymy go w TNA. Obawiałem się że przejdzie do WWE, na szczęście jednak tak się nie stało. Ostatnio można zauważyć że WWE ma tendencje do szmacenia dobrych zawodników, w TNA zdarza się to rzadziej.

Jak to możliwe z tym Batistą. Pzecież on miał pas 2 razy. Raz tylko 1 dzień, a obecnie trzyma go od elimination chamber czyli niecały miesiąc. Chyba, że ta liczba to suma dni jako posiadacza pasa wwe i whc.

Hardy już czuje się pewnie, skoro kontrakt na 100 występów podpisał. Draft w kwietniu, 3-4tyg po WrestleManii, liczę na jakieś zaskakujące zmiany. Już czytałem, że Batista bierze wolne, więc może ktoś by do SD przeszedł, chociaż właściwie teraz SD jest bez Batisty i nie jest aż tak pusto. Jak zawsze dark matche świetne... Hall Of Fame tradycyjnie w tym roku dzień przed Wrestlemanią jest?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Jeffrey Nero
      Chodzi o to co trzeba zrobić by zdobyć poderwać Cece.
    • -Raven-
      Jakaś podpowiedź?
    • Grishan
      Trochę trzeba było na ten tekst poczekać, ale mam wrażenie, że było warto. Jest po prostu fajny. Hania też jest fajna. "Dziadzio Szakal" też jak najbardziej daje radę. Zastanawiałem się, jak podejdziesz do tego tematu i nie rozczarowałem się: to wszystko po prostu ma ręce i nogi. Ciekawy projekt, bez dwóch zdań. I udany erp.  
    • Bastian
      Konkretny opener na początek NXT. Szkoda tylko, że nie było żadnej stawki, a w ringu mieliśmy gości ze Smackdown w postaci Fraxiom, świeżaka Moreno i Dara, o którym wielu już zapomniało   Great American Bash za kilkanaście dni. Bookerzy postawili na najmocniejsze na ten momenty karty. Tony d'Angelo kontra Naraku u panów i Lola Vice - Kendal Grey u pań. Świeżaki, czyli Rook i Hendrix pójdą na siebie, a co do Kelani Jordan ciekawi mnie, czy prędzej zdobędzie jeszcze jakiś tytuł w NXT czy może
    • Przemk0
      Ja już swój RP ukończyłem. Nie chciałem też dopisywać za dużo tylko po prostu wykonałem swój plan na IV rozdziały, aby to było uczciwe wobec tych co napisali na czas.
  • Dodaj nową pozycję...