Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Top 5 wrestlerów Raw

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Chciałbym ,żebyście napisali swoich 5 ulubionych wrestlerów Raw.

Moje typy:

1.Kofi kingston młody , świetnie wyszkolony technicznie , jeden z moich ulubionych wrestlerów.

2.Evan Bourne patrz wyżej.

3.Triple H podobał mi się jego feud z Ortonem.

4.Randy Orton bardzo podobały mi się jego walki w tag teamie z Edgem teraz dobry feud z Kofim.

5.Shemus jest dobry.

Odpowiedź uzasadnijcie 8)

bdo4kj.jpg

1932570044b9ba1121f410.jpg

• Odpowiedzi 32
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Medium77

2

• miraz007

1

• Bajo

1

• patryk12341674325968

1

Top użytkownicy w tym temacie

1.HHH -legenda całego WWE

2.HBK -druga legenda WWE

3.Cena -lubie go dlatego ze nie lubie Batisty i Vinca

4.Orton - po ostatnich akcjach z Legacy polubiłem go za to ze wkońcu zrozumial ze był wykorzystywany przez młodych gniewnych

5.Horswoggle - niedawno dowstał sie do DX i po paru tygodniach sie rozpadło ale lubie gdy walczy

No więc tak:

1. Randy Orton - Najlepszy heel na RAW. A jak wiadomo heel'ów uwielbiam dlatego pierwsze miejsce dla Ortona (krycholo uważasz, że Orton był wykorzystywany przed Rhodesa i DiBiase? Pff...)

2. Triple H - Wielki wrestler, legenda. I tyle wystarczy.

3. Shawn Michaels - To samo co Triple H, nie ma sensu rozpisywać sie o tych dwóch zawodnikach bo zajełoby to kupe czasu.

4. Christian - Bardzo sie ciesze, że wrócił na RAW i mam nadzieje, że odniesie tu sporo sukcesów.

5. William Regal/Evan Bourne - Regal - Tak samo jak z Christianem, lubie gościa ale już za późno na sukcesy/ Bourne - najlepszy HF w WWE, jego Airbourne jest niesamowite.

1. Shawn Michaels legenda.

2. HHH 2 legenda.

3. Christian w ECW był bardzo dobry.

4. Cena to po prostu Cena.

5. Shemous nowa gwiazda.

1. John Cena - zawsze będę za nim!

2. HHH - on poprostu jest dobry

3. Shawn Michaels - podoba mi sie jak wykonuje Sweet Chin Music

4. Kofi Kingston - szybki, skoczny lubie jego styl :)

5. Christian - mam nadzieje że bedzie walczył tak samo jak w ECW ;p

1.The Miz - mój ulubiony wrestler który ma wysoki poziom mic-skilli oraz świetny finisher

2.Shawn Michaels - zawodnik który konstruuje takie walk, że z chęcią chce się je oglądać

3.Jack Swagger - szkoda, że jest tak szmacony, bo z niego jest naprawdę dobry wrestler, który wykonuje akcje typowo zapaśnicze ale i tak wyjdzie na ludzi

4.Randy Orton - podoba mi się w nim jego sposób znęcania się nad przeciwnikami, te kopnięcia oraz te tauntsy przed RKO, świetnie to wygląda

5.Triple H - jego gimmnik jest super, choć tak sobie walczy i gada

ahfo.png

luba_049.png

1. Cena - The Champh is Here

2. Orton - Najlepszy heel jakiego widziałem

3. HBK - Legenda prawdziwy fenomen

4. HHH - Kawał historii wrestlingu era WWF

5. Swagger - Świetny technicznie, niestety nie doceniany zasługuje na wielki push

http://www.youtube.com/watch?v=vswZ73WETpc

a70061070009c1784bf77973

BKS POLONIA BYDGOSZCZ

1.HBK - żywa legenda zawsze go podziwiałem i nie zmienie zdania świetny moveset pasujący w pełni do niego no i Sweet Chin Music już klasyka!! kapitalny wrestler

2.Randy Orton - kiedyś lubiłem go jako Legend Killer ale jako Viper też go lubię świetny heel najlepszy wg mnie w całym WWE i moveset też fajnie mu dobrali RKO kozacko wykonuje :P

3.Triple H - King of Kings już w nieco gorszej formie ale dalej pokazuję kawał dobrego wrestlingu i trzaska fajne Spinebustery:D

4.Christian - teraz jak już przeszedł na RAW jest w moim top5 co oczywiste.. kapitalny również wrestler dobry technicznie i unprettier dalej robi wrażenie a sorry teraz to "Killswitch"

5.Batista - no powiedzmy że jest częściowo w Rawie reprezentuje ich jako WWE Champ (kto niewierzy wwe.com nie kłamie) no przyznam jest trochę drewienko bo za duża masa ciała takim szybkim mu nie pozwala aż być ale nie raz wykręcił dobrą walkę i za to szanuje Animala:) i jako heel widzę sie odnajduje i w sumie wolę Batistę Heela niż Face'a..

Chris_Jericho_Banner_by_Cre5po.jpg

1.HBK- uwielbiam jego walki i styl , zawsze od 20 paru lat świetny , prawdziwa legenda dlatego ma u mnie 1 miejsce.

2.HHH- osobno , jak i w DX bardzo dużo pokazuje ,kolejna legenda która trochę wnosi do WWE.

3.Christian - cieszę sie ,że jest na Raw ,jego finisher i walki zawsze wzbudzają duże emocje , mam nadzieję , że zdobędzie na Raw jakiś pas.

4.John Cena- nie rozumiem ludzi , którym się on nie podoba , buntuje się przeciwko Batiscie i Vincowi i to jest bardzo dobre, liczę , że znów zdobędzie pas.

5.Kofi Kingston- w takich wrestlerów WWE powinno inwestować , ma bardzo mocne ataki, powinien starać się o pas , a jak na razie wwe go marnuje, a szkoda , bo ma wielki talent.

1. Orton- najlepszy heel w historii, najbardziej podobał mi się feud z rodziną mcmahon

2. Triple H- wielka legenda, przez wiele lat na szczycie

3. HBK- podobnie jak powyżej, świetny finisher

4. Bourne- najlepszy highflyer w wwe obecnie, widowiskowy styl walki, niestety troche niedoceniany

5. Swagger- bardzo dobrze wyszkolony technicznie zawodnik, chyba najmniej doceniany zawodnik

• 2 tygodnie później...

1.Evan Bourne - znakomity high flayer szkoda , że tak szmacony jest

2.Kofi Kingston - coraz lepszy zawodnik , który miał już znakomity feud z Randym Ortonem , a teraz ma szanse na walizke w MITB Ladder Matchu na WM

3.Christian - Captain Charisma na ECW był championem , ale teraz może walczyć z takimi jak Orton , Sheamus ( z którym walczył już raz na RAW)

4.HBK - mam nadzieje , że przerwie streak Undertekera

5.The Miz - U.S Champion i UTTC Tag Team Champion dobrze walczy i spisuje jako hell , ale myśle , że przegra razem z Big Showem pasy UTTC na WM z R-Truthem i Johnem Morrisonem

davexp.png

1. Orton

2. Triple H

3. HBK

4. John Cena

5. Batista

1. John Cena

2. Triple H

3. Shaw Michaels

4. Kofi Kingston

5. Evan Bourne

1.Shawn Michaels - Co tu gadać - legenda, Mr.Wrestlemania, jego styl i gimmick są najlepsze. I oczywiście Sweet Chin Music

2.Randy Orton - Świetne tauntsy przed RKO , super heel i jego zabójcze kopnięcia

3.Triple H - The game, legenda, ale szczególnie go cenie za występy w WWF

4. MVP - świetny gimmick i akcje

5. Big Show - lubie go szczególnie za czasy w WCW i WWF

ShawnMichaelsSig.jpg

ICON

1.John Cena-Mojim zdaniem najlepszy z najlepszych

2.HBK-Doświadczenie wilkie jak wielka góra

3.Triple H-Doświadczenie tez wielkie :thumb:

4.Kofi Kingston-Młody szybki dynamiczny bełny energi zawodnik

5.Randy Orton-Świetny zawodnik ale chamski niestety :( bardzo mi go szkoda :(

zn338y.jpg

1-2415547-9245106.jpg

URL=http://img367.imageshack.us/i/hbk.jpg/]hbk.jpg[/url]

Sometimes you have to go through hell to get to heaven

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Grok
      Autor: Thom Fain Górki i doliny joshi puroresu potrafią przyprawić o zawroty głowy, a to szczególnie prawda na początku 2026 roku. Mistrzynie mogą przegrać we wtorek, a dwa tygodnie później te same mistrzynie wprawiają kibiców w Tokio w osłupienie. Na gali Dream Star Fighting w niedzielę w Nagoi pierwsze w historii mistrzynie Marigold 3D Trios Championship zaliczyły porażkę w walce trios zaledwie sześć dni przed swoją debiutancką obroną pasa. A zespół, który zmierzy się z nimi 14 marca, zgarną
    • Grok
      Nowy talent dołączył do WWE ID. W mediach społecznościowych ogłoszono, że Jimmy House otrzymał kontrakt WWE ID od trenera Timothy'ego Thatchera podczas eventu Rhodes Wrestling. Na X House przedstawia się jako trener siłowy, czarny pas BJJ, profesjonalny zapaśnik, powerlifter i kulturysta. Występował w Reality of Wrestling, RCW, RWA oraz Future Stars of Wrestling. Niedawno pojawił się w listopadowym odcinku ROH, gdzie przegrał z The Dark Order w trios squash matchu. Akademia Rhodes Wrestl
    • Grok
      Timothy Thatcher zmierza do Bloodsport. Josh Barnett ogłosił w niedzielę, że obecny trener WWE ID dołącza do Bloodsport XV, który odbędzie się 17 kwietnia w ramach tegorocznego The Collective. Thatcher został zwolniony z WWE w 2022 roku, ale niedawno wrócił jako trener prospektów WWE ID. Kontynuuje występy na niezależnej scenie z talentami ID, a także błyszczał na Evolve, gdzie mierzył się z takimi fighterami jak Charlie Dempsey i Keanu Carver. Pete Dunne, występujący obecnie w Raw jako
    • Grok
      AJ Styles ujawnił swoją nową rolę w WWE. Przyszły członek WWE Hall of Fame opowiedział o swoich nowych obowiązkach w premierowym odcinku swojego podcastu Phenomenally Retro. Choć podcast głównie kręci się wokół miłości Stylesa do gier wideo, to jednak poruszył też temat swojej posemerytalnej roli w WWE po zejściu z ringu na Royal Rumble. Chodzi o wsparcie dla młodych talentów. „Siedzę w necie i scoutuję talenty, bo to będzie częścią mojej pracy w WWE. Szukam perełek i myślę, co mogę dla nich
    • Grok
      Na najbliższym Raw odbędzie się walka o tytuł Intercontinental. W niedzielę ogłosił to Adam Pearce: nowy mistrz Penta zmierzy się w pierwszej obronie pasa z Original El Grande Americano (Chad Gable). Wszystko zaczęło się od segmentu w zeszłotygodniowym odcinku, gdzie Americano życzył Pencie powodzenia w walce o tytuł i zapowiedział, że sam chciałby o niego powalczyć. Penta się zgodził, a potem zgarnął pas, pokonując Dominika Mysterio dzięki nieporozumieniu w Judgement Day. Poza krótkim reign
  • Dodaj nową pozycję...