Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Sabu w TNA?! RVD Big Wywiad, Goldberg czy wraca? inne

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

:arrow:W spoilerze aktualna karta na Wrestlemanie:

WWE Championship Match

Batista © vs John Cena

WWE World Heavyweight Title Match

Chris Jericho © vs Edge

Undertaker vs Shawn Michaels

Bret Hart vs Pan McMahon

Money in the Bank Ladder Match

Christian vs Dolph Ziggler vs Kane vs Shelton Benjamin vs MVP vs Jack Swagger vs Matt Hardy vs ???

Unified WWE Tag Team Championship Match

Big Show i The Miz © vs John Morrison i R-Truth

:arrow:Ata Maiva matka Dwayna "The Rocka" Johnsona była na czwartkowym tapngu Florida Championship Wrestling.

:arrow:WWE Q1 ogłosiło, że pierwsze PPV WWE 2010 czyli Royal Rumble wykupiło około 260.000 osób. Rok temu było to około 250.000 tysięcy.

:arrow:Bardzo prawdopodobne jest, że Jillian Beyor rozwiązała kontrakt z WWE. Jak wiemy była ona Playboy 's 2008 Model of the Year i jedną z dzisięciu finalistek Playboy 's 2009 Model of the Year. Podpisała kontrakt rozwojowy z WWE w listopadzie.

:arrow:Oto wypowiedzi Jima Rossa prosto z jego strony internetowej:

O wojnie TNA vs WWE:

"Walka TNA vs WWE nie powinny być obsesją TNA. TNA należy tylko martwić się o poprawę ich marki i zarobić ja najwięcej i robić produkcje bardziej przekonujące TV. WWE jest zbyt silne i zbyt dobrze zorganizowane by zauważyć wpływ kogoś w dzisiejszym pro wrestlingu."

Odpowiedź na to dlaczego Eric Bischoff drwi z WWE:

"Mogę jedynie zakładać. Eric to człowiek taki, który dostaje wszystko. Osobiście nigdy nie będzie walczył z WWE, a w szczególnośc z TNA twarzą w twarz w poniedziałki. Nie wiem co zrobić aby pomóc TNA polepszyć oglądalnośc."

O walce Cena vs Rock:

"Zacytuję Gorille, wysoce nieprawodopodobne."

O Ricu Flairze:

"Jeśli Ric jest szczęśliwy to ja też jestem. Jeśli będą go używać mądrze to może jeszcze wiele pokazać jako aktywny zapaśnik ale zawsze do każdego show trzeba go dodać jeśli nie jest narażony."

O tym, że Vince McMahon napisał na swoim Twitterze, że JR wraca na Wrestlemanie:

"To dla mnie news. Nie wiedziałem, że Vince McMahon ma twittera, ale nie jestem zobowiązany występem na Wrestlemanii co nie ukrywam jest jednak moim celem."

Więcej możecie zobaczyć na stronie JR http://www.jrsbarbq.com/

Goldberg.jpg

:arrow:Oto kilka urywków z wywiadu z Goldbergiem:

"Przepraszam za mój francuski ale Hulk Hogan kłamie mówiąc, że kiedykoliek ze mną negocjował." "Nie czuje, że muszę wrócić na ring. Mam 43 lata. Nie chcę być jak Ric Flair? Czy chcę być jak Hulk Hogan? U schyłku życia chce biegać w bieliźnie szkodząc innym ludziom? Absolutnie nie! "

3rvd_sabu.jpg

:arrow:Tak samo jutro jak na Impakcie dwa miesiące możemy spodziewać się debiutów kilku znanych twarzy. Teraz możemy potwierdzić, że pojawi się Rob Van Dam! Możliwe, że zobaczymy też Sabu!

:arrow:WWE przygotowuje nowe DVD o Undertakerze, które ukaże sie 8 marca i będzie nosi tytuł "The Undertaker: Most Dangerous Matches".

:arrow:Oto co powiedział Desmond Wolfe o swoim byłym koledze z RoH, a obecnie gwieździe WWE Danielu Bryanie: "Myślę, że to dla niego olbrzymi sukces. Z Bryanem jest tak, że każdy mówi, że on jest najlepszym zapaśnikiem świata, i wiem, że gdybym był przyparty do muru to i tak trudno byłoby znaleźć lepszego. Trudno prawda? W WWE wiele prawdziwych talentów gubi się gdzieś w szczelinach i nie dochodza do sukcesu chociaz ty myślisz, że im się uda. Ale myśle, że Dragonowi zawsze udawało się w życiu co nie znaczy, że nie jest tak dobry jak mówi. Ale wiele osób gdy na niego popatrzy nie pomyśli, że jest. On nie jest predysponowany na fantastycznego wrestlera ale on nie musi dobrze wyglądać aby być najlepszym."

:arrow: A tu Big Wywiad z Robem Van Damem:

"Myślę, że każdy już wie o tym, że byłem na ostatnim PPV TNA w Los Angeles. To było tuż po tournee z Wrestling Rampage, mówiłem wtedy tylko o Europie. Tamto zdarzenie zapoczątkowało wiele plotek - tak jakby nie było już wokół TNA ich wystarczająco. Porozumieli się oni ze mną z chęcią zakończenia tych plotek. W tym czasie byłem jak " Wiesz, że ja na prawdę jestem rozchwytywany". I to nie tylko spowodu występów za granicą nie pasują do TNA? Podpisując kontrakt zamknąłbym sobie drzwi do WWE, które mam teraz otwarte. Ale nie jestem gootwy przez te drzwi przejść. I nie mogę nawet myśleć o pełnym etacie i ustawionym harmonogramie przed czym uciekłem rok temu. To bardziej ekscytujące niż Hogan i Bischoff w TNA. Ludzie mówią na ten temat - niektórzy krytykują inni zupełnie na odwrót. Tak czy inaczej, oni o tym mówią. Daję im najwyższe oceny. Nie sądzę, że WWE może się ich obawiać. Myślałem, że może tam może być trochę konkurencji i obie grupy mogły podnieść stawki trochę, co nie byłoby złe dla mnie. Ale to nie wygląda jak WWE nawet jak pocenie w WWE. A kto wie, co potrzeba, aby przechylić szalę i to zmienić? Może będą robić postępy na bieżąco w ten sposób. Jest pewne zainteresowanie teraz. Przed tym byłem jak, "Nie widzę. Nie, dziękuję". I jeszcze ja się nieco zmieniłem pochłonięty całą tą sławę. Wszystkie dni, kiedy mam się wyrzec mojego domu, cały dzień fani są zawsze podobni, Rob, przejdź do federacji! Czasami WWE. Czasem nawet powiedzą, Ring of Honor. Ale wszyscy chcą do mnie wrócić. I czuję się trochę zobowiązany do nich. Ale najwyższy na mojej liście priorytetów jest jeszcze czas ze swoją żoną w domu. Jeśli jest to możliwe do zrobienia zarówno tego i tego to może wszystko będzie zrobione. Jestem również bardzo ostrożny w kontroli dysponowaniu moją twarzą i nazwiskiem. To jest coś co dużo ludzi nie uważam, że musi widzieć. To nie tylko zapasy. To wynajęcie siebie komuś innemui i możę on umieścić mnie w sytuacjach, które nie chcą być albo nie byłyby dla mnie korzystne. A kiedy jesteś kimś czuję, że jest naprawdę prawdziwy jak RVD, to jest ważne. Bo nie jestem bez charakteru. I myślę, że na prawdę, miejmy nadzieję, jedną z cech, którą moi fani podziwiają jest właśnie to. Widzisz, co masz. Ja mam prawdziwą umowe. Dlatego mogę zrobić krok na ring po wielu miesięcach i nie ma żadnej rdzy. Nadal pracuję. Jestem prawdziwym bohaterem akcji życia."

:arrow: Linda McMahon potwierdział, że jej córka Stephanie znowu jest w ciąży. Oto zdjęcia Stephanie:

1.jpg

2.jpg

Będzie to już trzeci dziecko pary Stephanie i Teiple H. Narazie maja dwie córki. Podobno The Game chce bardzo aby tym razem był to chłopiec :)

:arrow:Wielka walka szykuje się na 20 marca podczas eventu JAPW. Została zapowiedziana walka Generation Me vs Jack Evans i Teddy Hart!

:arrow: Poniżej spoilery tapingu RoH na 20 i 21 maja prosto z forum dyskusyjnego tej federacji (Uwaga jest tu także spoiler turnieju o TV Champa!):

1. Rickey Reyes d. Pelle Primeau

2. Brutal Bob Evans & Antonio Thomas (w / Marshall McNeil) d. Mike Bennett & jeszcze ktoś nieznany

Antyamerykańskie promo Daivariego.

3. Necro Butcher d. Rob Wolf

4. Rhett Titus & Kenny d. King House of Truth

Przed walką Strong został zaatakowany przez Ariesa i Steen powiedział, ze Roderick musi się poddać ten jednak teog nie zrobił.

5. Roderick Strong d. Kevin Steen

6. Briscoe Brothers d. Dark City "Fight Club"

7. Brent Albright d. James Stone

Prince Nana wyszedł na ring i zapowiedział nowego członka Embassy Shawna Daivariego!!!

8. Austin Aries wygrał 6 Man Battle Royalw Pick 6 - Eddie Kingston, Joey Ryan, Rasche Brown, Jerry Lynn i Rhett Titus

a. Eddie Kingston i Joey Ryan wyeliminowali się wzajemnie

b. Rasche Brown został wyeliminowany przez Tytusa i Ariesa natomiast starał się wyeliminować Jerryego Lynna

c. Rhett Titus został wyeliminowany przez Jerry Lynna.

d. Jerry Lynn został wyeliminowany przez Austina Ariesa

9. Eddie Kingston d. Joey Ryan via DQ

10. Shawn Daivari & Joey Ryan d. Eddie Kingston & Necro Butcher

11. Eddie Edwards d. Colt Cabana i zachowuje RoH TV Championship

12. El Generico d. Ricky Reyes

13. Steve Corino vs Jerry Lynn No Contest

14. Tyler Black d. Austin Aries w Non Title Matchu

:arrow:Chodzą plotki o tym, że do TNA za Robem Van Damem przyjdzie Sabu. Co ciekawe obecnie nie ma on już długich włosów i występuje w Indy.

• Odpowiedzi 6
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• SweetChinMusic

1

• Rejden

1

• misiek111

1

• horsus

1

Top użytkownicy w tym temacie

Fajnie, że do TNA powrócą RVD i Sabu. Potrafili i potrafią ukręcić świetne walki i czekałem na ich powrót, zwłaszcza na powrót RVD. Szkoda, że już Goldberg najprawdopodobniej nie powróci :( Mógłbym go oglądać nawet w jakiejś dziurze wrestlingowej :P . No nic dziwnego, że Hunter chce chłopca skoro będzie pewnie chciał zastępców swoich :) . A karta WM taka sama. Ciekawe co Vinni wymyśli. Newsy spox browiec leci ;) .

Sabu z RVD??? Jak najbardziej :applause: ta dwójka zawsze była dla mnie nierozłączna od czasów starego ECW, jeżeli na Impactie pojawi się sam Rob to fajnie, jeżeli dojdzie do tego sabu będzie genialnie.

Mam nadzieję że do karty na WrestleManię dojdą jeszcze walki: Triple H vs Sheamus i CM Punk vs Rey Mysterio, ale wtedy walka o pasy Tag Team pewnie znowu do obejrzenia będzie dopiero na DVD.

Z całym szacunkiem dla patrona forum, ale nigdy nie byłem jego fanem, przesadzony gimmick, gdzie w pewnym momencie się pogubili i nie wiedzieli co z Billem zrobić, a w WWE w ogóle nie mieli na niego pomysłu. Fajnie że chłop sam wie że nie ma sensu wracać, bo co teraz prali by go młodzi chłopcy?? Bo na maszynę do zabijania teraz by już chyba nikt nie uwierzył.

Rated R Superstar

TNA szykuje niezłą gale na poniedziałek, powrót RVD być może Stinga i Sabu. Szkoda tylko że Goldberg nie wraca na ring. Nowe DVD z Takerem może być naprawde dobre mam nadzieję że będą tam mecze Buried Alive i HIAC,

Cieszę się że Sabu może przejść do Total Nonstop Action , nie mogę się doczekać dzisiejszego Impactu :) Dobrze Goldberg mówi.Wie że nie będzie już taki jak kiedyś wiec nie chce do tego wracać.Flairy , Hogany i inne dziadki(Wiem że to legendy)powinny brać z niego przykład.No ale wiadomo jak już kasa się kończy to trzeba jakoś zarobić.Z niecierpliwością czekam na DVD o Undertakerze.Triple H gratuluje dzieciaka :)

Dzięki za newsy :D

Rated-R Superstar !

15855262764b295303a1d20.jpg

Sabu w TNA? A to zaskoczenie. Coraz bardziej to wszystko mi się podoba. W TNA brakuje mi tylko większych gal i dluższej tygodniówki np 2 godziny, bo wtedy znajdzie się czas dla wszystkich nowych gwiazd

Dodano:

Sabu w TNA? Coraz ciekawiej zaczyna się robić:) Teraz liczę na większe gale i 2 godzinne emisje

• Styl:  Jasny

Jeśli Sabu przejdzie do TNA to moją ulubioną federacją będzie TNA nie WWE :P Gratulacje dla Huntera oraz jego żonki :applause: A Goldberg mógł by wrócić na kilka gal ;) niezłe newsy :]

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Grok
      Paul Heyman nie pojawi się na Raw w najbliższym czasie. W trakcie poniedziałkowego odcinka Michael Cole ogłosił, że Heyman doznał stłuczenia kręgosłupa szyjnego, rozcięć twarzy i skrzywienia przegrody nosowej po ataku Rollinsa z zeszłego tygodnia. W efekcie Heyman jest poza akcją na nieokreślony czas z powodu tych urazów. W zeszłotygodniowym Raw Heyman wyszedł na ring i nawyzywał Rollinsa, który powrócił podczas Elimination Chamber, by zepsuć Loganowi Paulowi wygraną w walce. Rollins kontynu
    • HeymanGuy
      Gang zamaskowanych chłopów imieniem Triple H’a znów atakuje, nie uważamy że ta formuła lekko się wyczerpała? O ile nie lubię The Vision te podchody z zamaskowanymi zaczynają mnie męczyć niczym piłka Polską reprezentacje. Heymana trochę w TV chyba nie będzie, jakaś kontuzja po tym ataku się wkradła, albo po prostu dobrze sprzedają atak Rollinsa. Bayley idzie na AJ Lee o pas IC, no spodziewałem się wygranej Raquel, była ostatnio na fali i miała prawo to wygrać ale Bayley chyba jest lepszą decyzją,
    • Attitude
      Nazwa gali: WWE Monday Night RAW #1711 Data: 09.03.2026 Federacja: World Wrestling Entertainment Typ: Online Stream Lokalizacja: Seattle, Washington, USA Arena: Climate Pledge Arena Format: Live Platforma: Netflix Komentarz: Corey Graves & Michael Cole Karta: Wyniki: Powiązane tematy: World Wrestling Entertainment - dyskusje ogólne WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia WWE RAW - dyskusje, spoiler
    • Grok
      Michael Oku jest najbardziej znany na świecie z serii meczów z Willem Ospreayem. Teraz dostanie szansę, by pokazać, na co naprawdę go stać, w starciu z inną gwiazdą AEW. Właściciel Revolution Pro Wrestling Andy Quildan i Tom Campbell ogłosili na kanale YouTube RevPro, że Oku zmierzy się z Ricochetem, mistrzem AEW National Championship, na gali RevPro Live in Coventry w niedzielę, 22 marca. To będzie ich pierwszy w historii singles match. Spotkali się wcześniej tylko raz: Ricochet połączył s
    • Grok
      Women’s Intercontinental Title będzie broniony w przyszłym tygodniu. Bayley wygrała gauntlet match na Raw, co dało jej title shot przeciwko AJ Lee na najbliższym odcinku, gdy Raw zawita do San Antonio. W finale Asuka złapała Bayley w Asuka Lock, ale Bayley wyrwała się i skontrowała Rose Plant. W gauntlecie wzięły też udział Ivy Nile, Raquel Rodriguez, Lyra Valkyria oraz IYO SKY. Na poprzednim Raw Lee celebrowała swój tytułowy sukces z Elimination Chamber, ale znalazła też chwilę, by rzucić o
  • Dodaj nową pozycję...