Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Prototype Gallery

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Jak tylko dają ci zamówienia, to ja tam mogę ocenić. ;)

Najpierw Triple H - jest on bardzo słaby, nudne tło, napis do bani i wtopienie ni jakie, więc tu zero postępu.

Rey Mysterio - również mi się nie podoba, słąbe tło, napis, nie ma wtopienia. Słaba praca.

Maryse - tu akurat mamy pracę ze stock'a...muszę ci powiedzieć, że bardzo ładnie ci wyszła, kolory takie żywe i ładne ale czegoś mi tu jeszcze brakuje. Jak się nie mylę to tylko pobawiłeś się kolorami, zero jakiś tekstur, czy coś.Do tego nie ma napisu :/ ale i tak praca na plus. Obyś coś podobnego wyczarował na SotW #12 xD

Taker - słaby avek, nic mi sie w nim nie podoba, poczytaj sobie parę tutów do avków i zrób pracę, wtedy zobaczysz postęp ;) ssący napis jak zawsze na miejscu xD.

Ćwicz dalej :D

ahfo.png

luba_049.png

• Odpowiedzi 139
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Zaq123

50

• elo3856

7

• Ulicznik Xeb

7

• patryniu

6

Top użytkownicy w tym temacie

Takie coś, dla odświeżenia :D

laparkasotw.jpg

___________________________________________________________________________________________________________

Pare ssaków ze stocka :P

maria2k.jpg

maria3z.jpg

lita.jpg

Proszę o oceny :waving:

Hmm troche tu nie ma co oceniać, gdyż mało co robiłeś. Światło, napis i tyle. Owszem, stocki są bardzo ładne, ale to nie wystarczy, musisz eksperymentować. Pracuj dalej :t_up:

Uuu lala :D Jest na co popatrzeć od 2 zdjęcia :P Nieźle, nieźle

Mam prośbę do Ciebie Prototype. Zrobisz mi jakąś fajną sygnę z Shawnem Michaelsem i avka z Ceną ? Z góry dziękuje :t_up:

MrZiomal:

cenaq.jpgcena2op.jpg

Co do sygny, to zrobię jak znajdę coś godnego uwagi :P

I jeszcze avek z Kelly Kelly:

kellyb.jpg

Fajne nowe pracki z divami. Moglbys mi zrobić zestaw z Laylą.

Potem zrobie zestawik z Laylą.

Avek z Low Ki oraz pare edycji na avki z prac z SotW :roll: :

lowki.pnglowki2.png

mickv.jpghomicid2.jpgsotwwcw.jpg

Low Ki trochę z nawiązaniem do starego stylu :P:waving:

Więc tak

Praca z La Parka to jedna z twoich najlepszych. Co prawda kompletnie nie mam pojecia co to za gościu, ale sygna bardzo fajna.

Teraz dwie pracki z Marią i Lita :P . Pracki fajne, bardziej sie można doczepić do samego zdjęcia, najladniejsza trzecia sygna, ale wszystkie trzy mi sie podobaja.

Pierwszy avek zCeną mi sie podoba, drugi juz mniej, bo nie lubie czarno bialych :P

Za to avek z Kelly jakiś taki pusty wygląda jak zdjęcie z ramką, napis dopiero teraz zauważyłem, prawie niewidoczny jest.

W avku z Kavalem Kaval nie wygląda jak Kaval... tylko jakiś koks, a na tle koksów z WWE wygląda jak małe chucherko, tu jak pożądnych rozmiarów zawodowy bokser.

Avek z Mickiem za bardzo rozmazany. Fajniejszy by był bez tych rozmazanych boków.

W avku z Kurtem w oczy rzuca sie za duża ramka, mały szczegol, a troche psuje prace moim zdaniem.

2f78f3ef4e4c.png

339rkwo.png

2ep0e1v.png

Nie ma bata, jest praca z Foley'em jest moja ocena. ^^

Low Ki - praca ssie, nudne tło, wszystko lipa.

Homo - jak na avek trochę za mało, mało zabawy i do tego praca przerobiona z vert, słabo :/

Kurt - to również przerobienie z vert, nie podoba mi się kolory za ostre, napis ssie

Mick Foley - to jest praca na plus, podoba mi się, niby prawie nic nie zrobione ale efekt końcowy dobry. Nie podoba mi się tylko rozmiar i napis. Mógłbym go wziąść ale Pietrek wykombinował mi lepszego avka.

ahfo.png

luba_049.png

OK szybko zwięźle.

Zaczynam od pracy z La parką- praca fajna,jednolite kolory,napis pasuje,render dobrze w tym wszystkim wygląda praca fajna

Maria-Co tu dużo mówić fajnie upiększony stock

Maria nr 2-tak jak wyżej jedyne co mi sie nie podoba to ta ramka

Avek z Kelly Kelly- nic specjalnego,fajny napis i rameczka

Teraz Jasiu - Ten avek mi sie jak najbardziej podoba,fajny napis i ogólnie stock dobrze dobrany

MICK,HOMICIDE,KURT-tu tylko wyciąłeś z większych prac które są twoje,lecz avki mi sie bardzo podobają szczególnie z foleyem,niby łatwy efekt ale ma klimat.

Low Ki- Nic specjalnego,ale avek trzyma klimat,fajna tekstura na niego jest nałożona.

No i ostatnia sygna-Trzeba przyznać że fajna-tło,tekstury,napis.Praca na +

Nowe avki i sygna:

4.jpg3.jpg1.jpg

v1

2.jpg

v2

1.jpg

Przyjmę ewentualnie jakieś zamówienie i słowa krytyki w postaci komentarza :D:)

No to jak tak bardzo chcesz komentarzy no to już ci piszę :D

Więc tak, te avki są całkiem niezłe, ale z Kurtem jakoś mi się nie widzi :P Następnie te sygnaturki są bardzo, ale to bardzo fajne :D np z Eddie, ta pierwsza sygnaturka jest lepsza niż ta druga, heh wiadomo ta druga czorno-biała, ale niektóre prace czarno-białe też są fajne :)

A no i zamówienie, no to poporszę avka z Jaśkiem, już długo na niego czekam i myślę, że się doczekam 8)

2 miejsce w SotW:

sotwmma.jpg

A no i zamówienie, no to poporszę avka z Jaśkiem, już długo na niego czekam i myślę, że się doczekam

Ja już Urbana nie przebiję, tak więc zamówienie zrealizowane :D

Natomiast przyjmę jakieś do realizacji :P

Ok zaczne od avków

Avatary bardzo dobre,najlepszy ten ostatni- trzyma taki fajny klimat.Rejowi też nic nie brakuje,wszystko sie zgrywa razem,napis niczego sobie,nic nie przesadzone,jedyne co ja bym zmienił to kolor oczu na jakiś fajny,ale ja to ja.Kurt też naprawde bardzo fajny,wszystko do siebie pasuje-Standardowe tło dla Kurta,czyli amerykańska flaga,motyw igrzysk w prawym górnym rogu,i fajnie komponujący się napis.

Ok teraz Sygny

Eddie-ta sygna niewiem jak innych ale mnie nie zachwyca,choć widziałem słabsze (patrz moja galeria) może i tam też wszystko do wszystkiego pasuje,ten stock wtopiony też gra fajną role,ale niewiem dlaczego mi sie nie podoba,zdecydowanie lepsza kolorowa

Za to Rampage mi sie bardzo podoba- nie wiem czy taki był render,czy to ty ustawiałeś kontrasłemle render bardzo fajnie wygląda i komponuje się z tłem

Tło też fane,podobają mi się tam takie przyciemnienia na nim.Napis też niczego sobie.Praca ogólnie na +

PS.To mój dwusetny post,(od stycznia taka ilość nie zachwyca)