Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Umaga powody śmierci, Hall of fame 2010, WWE vs TNA i inne

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

:arrow:Na Smackdown The Big Show zmierzy się z Rated R Superstar Edgem.

:arrow: W spoilerze aktualna karta na Wrestlemanie XXVI:

* Bret Hart vs Vince McMahon

* Money In The Bank Ladder Match: Christian vs Dolph Ziggler vs Kane vs Shelton Benjamin vs Jack Swagger vs MVP vs?? vs??

* Career vs Streak: Shawn Michaels vs The Undertaker

* WWE Title Match: © Batista vs John Cena

* World Title Match: Chris Jericho © vs Edge

:arrow: Na RAW ogłoszono, że do Hall of Fame zostanie dodany AWA Champion Maurice Vachon. Wprowadzi go Pat Patterson. Teda Milion Dollar Mana DiBiasiego wprowadzi jego syn i to samo będzie ze Stu Hartem. Antonio Inokiego wprowadzi zaś Stan Hansen.

:arrow: Ostatnimi dwoma Guest hostami będą w następnym tygodniu magik Criss Angel i za dwa tygodnie Stone Cold Steve Austin, którego przedstawiać nie muszę.

:arrow: Spoilery z następnego RAW i Impactu:

Na RAW zobaczymy walkę Vince McMahon vs John Cena i Handicap Match Randy orton vs Ted DiBiase & Cody Rhodes. TNA swoje show przenosi za tydzień na poniedziałek. WWE podobno nie widzi w tym zagrożenia ale odpowiedzieli na to, że na Impakcie odbędzie się walka Hulk Hogan & Abyss vs Ric Flair & AJ Styles walką Vince McMahon vs John Cena.

Ted_DiBiase_901103a.jpg

:arrow:TEd DiBiase Sr. i Ted DiBiase Jr. będą w tym tygodniu w Wielkiej Brytanii w celu promowania Hall of Fame w weekend Wrestlemanii. W ten czwartek będą oni w Sky Sports News o godzinie 6:30 pm.

:arrow:RoH 5 i 6 Marca na arenie w Filiadelfii nagra 6 odcinków RoH on HDNET. Podczas nich poznamy pierwszego w historii TV Championa. Oto walki półfinałowe turnieju: Kevin Steen vs Eddie Edwards i Davey Richards vs Kenny King. Na galach tych pojawią się ROH champion Tyler Black, Jim Cornette, Jerry Lynn, ROH Tag Team champions The Briscoes, Roderick Strong, Colt Cabana, Steve Corino, El Generico, Shawn Daivari, The House of Truth (ROH on HDNet debiut), Joey Ryan, "Skullkrusher" Rasche Brown, Delirious, Daizee Haze, Prince Nana i inni.

450px-Umaga_en_Chicago.jpg

:arrow:Prawie trzy miesiące po śmierci Umaga's Dan Morgan, sądowy badacz w Houston, Texas "Hrabstwo Harris, ustalił, że przyczyną śmierci Eddiego Fatu jest ostra toksyczność ze względu na połączone leki hydrocodone, carisoprodol, i diazepam. Dokładnie to powodem była mieszanka leków przeciwbólowych (xanax), relakser mięści (carisoprodol) i lek antydepresyjny (diazepam).

:arrow:Orlando Colon kuzyn Primo i Carlito podpisał kontrakt rozwojowy z WWE. Opuścił portoryko i miał występ we florida Championship Wrestling po którym sprowadzono go na ziemie i pozowolono wrócić do WWC aby stracił WWC Puertorican Championship na rzecz Raya Gonzaleza. Były IWA i WWC Champion oraz TNA Tag Team Champion również miał podpisany kontrakt rozwojowy z WWE. Jednak nie sprawdził się i po 60 dniach o podpisania został rozwiązany.

1246628529.jpg

:arrow:Żona Yoshitatsu niedawno urodziła córeczke. Gratulacje! :applause:

:arrow:Według nie potwierdzonych żródeł jest planowany następny turn Johna Morrisona i tym samym zostanie heelem.

:arrow:W poprzedni piątek na SMackdown dobiegła końca seria niepokonanego do czasu Drewa mcIntyrego. pokonał go Kane w Money in the Bank Qualifing Matchu.

Takie krótkie newsy następne pojawią się w piątek.

• Odpowiedzi 6
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• patryniu

1

• T0meq

1

• hardyjeff123

1

• df10

1

Top użytkownicy w tym temacie

Dla kolegi powyżej:

Regulamin działu

Odpowiedź w temacie powinna zawierać minimum 3 zdania

Jak dla mnie newsy spoko :) Już nie moge się doczekać walki Vince McMahon vs John Cena, mam nadzieje że wygra John.

Z twoich newsow wynika ze Umaga sam sobie zrobił "krzywde" i to bardzo dużą.......

pozdrawiam

Newsy fajne. :D Dziwi mnie walka Vince vs Cena... Sam Chairman chce walczyć przeciwko terminatorowi ? :D Guest hości podobają mi się bardzo i SCSA i Criss Angel - mój ulubiony iluzjonista. :D Colona pewnie WWE zmarnuje tak samo jak jego kuzynów, a Yoshiemu gratuluję. :D

jameswoot.png

O bardzo fajne newsy dzięki ;). Ciekaw jestem jak zakończy się walka Edga z Big Showem .Wkońcu dotarły do nas informacje co do śmierci Umagi tylko wielka szkoda że sam sobie zaszkodził nie wiem co tym chciał osiągnąć no ale cóż .Czekam niecierpliwie na walkę Cena vs Vince pewno jasiek wygra :).Nie wiem jak się skończy ten heel turn Morrisona ja osobiście żałuje ponieważ jako Face świetnie się prezentował.A i bym zapomniał gratulacje dla Yoshiego Tatsu.:)

Jeszcze raz dzięki za Newsy :lol

Walka Edge'a z Big Showem zapowiada sie naprawde nieźle. Nie moge sie doczekać ;) . Ehh..Umaga...no wielka szkoda, ale cóż teraz wiadomo, że było to na własne życzenie. Co do Morrisona jako heela...jestem troche rozczarowany, Morrison był jakiś nie tego jako heel, a jako face wręcz przeciwnie. Kolejny Colon w WWE? Ode mnie stanowcze i zdecydowane - RACZEJ tak :D . Ciekawe newsy, thx za wstawienie.

Ciekawe jak będzie wyglądała walka Ortona z Tedem i Codym. Morrison heelem jakoś go w tej roli nie widze ale kto wie. Walki na najbliższą Wrestlemanie zapowiadają się bardzo ciekawie. Ogólnie newsy są ciekawe.

Świetne newsy 8) pawlooo 10 Morrison to urodzony Heel :P nie przypadł mi do gustu jako face. Za czasów heela był o wiele lepszy i miał więcej Title shootów niż teraz. Cena vs Vince będzie ciekawie chociaż znając Vinca to pomoże mu kloc Batista...

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Grok
      Michael Oku jest najbardziej znany na świecie z serii meczów z Willem Ospreayem. Teraz dostanie szansę, by pokazać, na co naprawdę go stać, w starciu z inną gwiazdą AEW. Właściciel Revolution Pro Wrestling Andy Quildan i Tom Campbell ogłosili na kanale YouTube RevPro, że Oku zmierzy się z Ricochetem, mistrzem AEW National Championship, na gali RevPro Live in Coventry w niedzielę, 22 marca. To będzie ich pierwszy w historii singles match. Spotkali się wcześniej tylko raz: Ricochet połączył s
    • Grok
      Women’s Intercontinental Title będzie broniony w przyszłym tygodniu. Bayley wygrała gauntlet match na Raw, co dało jej title shot przeciwko AJ Lee na najbliższym odcinku, gdy Raw zawita do San Antonio. W finale Asuka złapała Bayley w Asuka Lock, ale Bayley wyrwała się i skontrowała Rose Plant. W gauntlecie wzięły też udział Ivy Nile, Raquel Rodriguez, Lyra Valkyria oraz IYO SKY. Na poprzednim Raw Lee celebrowała swój tytułowy sukces z Elimination Chamber, ale znalazła też chwilę, by rzucić o
    • Grok
      Ubiegłego tygodnia Maple Leaf Pro Wrestling ogłosiło, że ich gala Multiverse będzie częścią Slam Fest w Palms w Las Vegas. Dziś opublikowali plakat z pierwszymi gwiazdami, które zawalczą na tym evencie. Plakat prezentuje gwiazdy z MLP, CMLL, AEW oraz sceny niezależnej: Místico, panujący CMLL World Light Heavyweight Champion oraz jeden z CMLL World Trios Champions. Máscara Dorada, jeden z partnerów Místico w triosach i panujący World Historic Welterweight Champion. Persefone, panująca CMLL
    • Grok
      Finn Balor został wyrzucony z Judgment Day. Problemy między Balorem a Dominikiem Mysterio wybuchły na Raw, gdy obaj wymienili ciosy po wydarzeniach z zeszłego tygodnia. Wtedy Mysterio stracił tytuł Intercontinental, bo Balor odmówił mu pomocy. Reszta grupy szybko stanęła po stronie Mysterio i dołączyła do ataku. Gdy Mysterio narzekał na utratę pasa z zeszłego tygodnia, Balor wkroczył do ringu z JD McDonaghem. Balor przyznał, że gdyby nie jego brak wsparcia, Mysterio wciąż byłby mistrzem, i p
    • Grok
      Zeszłotygodniowy odcinek TNA Thursday Night Impact na AMC przyciągnął średnio 249 000 widzów, co oznacza wzrost o 6,9% w porównaniu do poprzedniego tygodnia. To druga najwyższa widownia programu od debiutu na tej sieci. Impact zanotował rating 0,04 w grupie 18-49 lat. To wzrost o 33,3% względem poprzedniego tygodnia i czwarta najwyższa wartość w tej demograficznej grupie spośród 8 wyemitowanych dotychczas odcinków. Impact zajął ex aequo 61. miejsce wśród programów prime time w sieciach kablo
  • Dodaj nową pozycję...