Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Breaking News: Charlie Haas zwolniony!

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Oto ogłoszenie z WWE.com:

Charlie-Haas,-RLA-Melb-10.11.2007.jpg

"WWE doszło do porozumienia w sprawie zwolnienia WWE Superstar Charlie Haasa dnia 28 Lutego. Życzymy Charliemu Haasowi wszystkiego najlepszego w przyszłych przedsięwzięciach."

• Odpowiedzi 7
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Boogeyman1996

1

• czibamba

1

• dirt_diver

1

• df10

1

Top użytkownicy w tym temacie

Świetny wrestler. WWE nie dało mu szansy na rozwijanie swych skrzydeł, dało mu wcześniej gimmick durnego przebierańca, czym wielu ludzi się od niego odwróciło, nie licząc 7-latków, którzy zapewne mieli to za genialny pomysł... Szkoda, szkoda. Życzę mu wielkich sukcesów w dalszej karierze, i mam nadzieję że wkrótce zobaczymy go w głównym rosterze TNA :)

No cóż kolejny błąd WWE... Moim zdaniem wrestler ten ma potencjał i myślę, że pojawi się w jakiejś innej federacji, prawdopodobnie będzie to TNA i tam zrobią z niego pożądnego wrestlera.

Edit/Boogey: Post zostanie ale następnym razem proszę o trochę kreatywności i przynajmniej trzy zdania :)

jameswoot.png

O boże kolejny błąd WWE przecież ten zawodnik ma naprawde wielki ale to wielki potencjał. Ja osobiście tej decyzji nie rozumiem ale również nie popieram.Mam nadzieje że pójdzie do TNA tam zrobiliby z niego bardzo dobrego wrestlera. A tak wogóle nie rozumiem jak można zwalniać z WWE Charliego Haasa a trzymać The Great "Drewno" Khali ? chyba tylko po to by w Indiach mieli pocieche . :)

Nie takie znowu Breaking... Tak samo mogłoby być Breaking po zwolnieniu Hurricane'a...

Cóż, no Haas to kolejny z tych, na których nie było pomysłu i nie mieli co z nimi zrobić. Niektórzy się doczekali, jak np Festus/Luke Gallows, inni już nie. Cóż, trzeba mu życzyć jak najlepiej w dalszej karierze.

WWE nie dało mu szansy na rozwijanie swych skrzydeł, dało mu wcześniej gimmick durnego przebierańca, czym wielu ludzi się od niego odwróciło, nie licząc 7-latków, którzy zapewne mieli to za genialny pomysł...

eee... miałem wtedy niespełna 16 lat,a uważałem ten gimmick za genialny. Chcesz o tym podyskutować?

A poza tym już tak nie srajcie, wielki zapaśnik, ogromny potencjał itp... Jak dla mnie zqwykły wrestler bez fajerwerków. Owszem dość solidny, ale nie róbcie po nim jakiejś żałoby, nie dokonywał w WWE chyba nic większego, aniżeli walki o TT title z niedocenianym Sheltonem Benjaminem....

Według mnie Charlie to nie był nadzyczajny wrestler, nie wyróżniał się.! Ale błąd WWE pozostanie :x:x bo tak jak kilka osób już wcześniej wspomniało ''nie dali mu się rozwinąć''. Może w innych federacjach coś zdziała, może TNA.?? Ale wolał bym nieeee.! :D

83854000799926186829.jpg

83861155504627407691.png

Według mnie WWE żadnego błędu nie popełniło, Hass był zapaśnikiem jak wielu innych, co najwyżej teraz ROH może go przyjąć, chociaż i tam bym go nie chciał. Tak naprawdę to pamiętam go tylko z tag teamu z Sheltonem, "the Best Tag Team Ever".... ta, akurat, jakoś w ringu nic nie pokazywał ciekawego, pomysł na przebieranie sie był jego własnym pomysłem, z początku fajnym ale szybko się to wypaliło, Stone Cold Steve Hasstin, Bret the Hitman Hass, było śmieszne ale tylko przez chwilę i to nie tak że WWE na niego pomysłu nie miało, ale sam zawodnik też musi coś dac od siebie.

Przeczytałem też ostatnio że dał wywiad w radiu w którym wypowiedział się że praca w WWE to był największy błąd i kiedy miał okazję mógł przyjąć ofertę TNA... jak dla mnie mam nadzieję że TNA nie będzie zbierać wszystkich śmieci po Vincie i na takich jak Hass czy Burchil nawet nie spojrzą.

Rated R Superstar

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Grok
      przez: Ian McCord Kaisei Takechi, członek grupy THE RAMPAGE i debiutant roku 2025 według Tokyo Sports, miał zadebiutować w turnieju KING OF DDT 2026 organizowanym przez DDT Pro-Wrestling. Niestety, po diagnozie ostrego zapalenia wyrostka robaczkowego musi się wycofać z tegorocznej edycji. Z DDT Pro-Wrestling: Na gali DDT Yacchina Fight 2026, która odbyła się 25 kwietnia, ogłoszono, że były mistrz KO-D Openweight Kazuki Hirata zastąpi Takechiego w turnieju. To pierwszy udział Hiraty w KI
    • Grok
      Pasy Women’s Tag Team będą stawką meczu już w tę środę. Divine Dominion (Megan Bayne i Lena Cross) będą bronić tytułów przeciwko Kris Statlander i Hikaru Shidzie po promo z sobotniego Collision. Harley Cameron oburzyły komentarze Shidy, a Mina Shirakawa zażądała od Shidy przeprosin. Była mistrzyni AEW Women’s Champion zamiast tego obraziła Cameron w twarz i oznajmiła, że wraz z Statlander zabiorą pasy Divine Dominion. Później w programie Bayne i Cross przyjęły wyzwanie Shidy, a pojedynek ofi
    • Grok
      Kilka godzin po zwolnieniu z WWE, członek Wyatt Sicks Dexter Lumis opublikował wzruszający post skierowany do fanów i członków swojej frakcji. Lumis znalazł się wśród niedawnych cięć kadrowych w rosterze, które miały miejsce przed odcinkiem WWE SmackDown z 24 kwietnia. Zwolniono wtedy wielu wrestlerów z NXT i głównego rosteru WWE, w tym innych członków Wyatt Sicks. Lumis opublikował długi wpis w mediach społecznościowych. Cytując CM Punka w swoim pożegnalnym wpisie, Lumis napisał: „'Jeśl
    • Grok
      Nowy członek The Opps został oficjalnie ujawniony. Na Collision Samoa Joe spotkał się z Hookiem po powrocie i spytał, co słychać. Hook wyjaśnił, że szukał nowych rekrutów do grupy. Obaj zostali zaskoczeni przez Anthony'ego Bowensa, który chciał wiedzieć, czy już jest w ekipie. Samoa Joe stwierdził, że w The Opps nie ma już wolnych miejsc, ale zaraz dodał, że znaleźli najnowszego członka. Hook poinformował Bowensa, że przeszedł test i oficjalnie powitał go w The Opps. Joe wrócił po kontuzji w
    • Grok
      AAA wraca na Fox w Ameryce Łacińskiej dzisiejszej nocy. Dzisiejszy program został nagrany 11 kwietnia w Mexico City. Odcinek zawiera dwa tag team matche: El Mesias i Mecha Wolf zmierzą się z El Grande Americano i Texano Jr., a La Parka i Rey Fenix zmierzą się z Money Machine. W pojedynku singlowym Laredo Kid zmierzy się z El Hijo de Dr. Wagner Jr.. Zaplanowano również wywiad z La Catalina po jej debiucie sprzed dwóch tygodni. Następne nagranie telewizyjne AAA odbędzie się 2 maja w Santiago
  • Dodaj nową pozycję...