Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Zwolnienie z WWE, Gwiazda ECW na SD! i inne

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

:arrow:Świat obieły już wczoraj najpierw wiadomości o tym, że z WWE zostali zwolnieni byli zawodnicy ECW Paul Burchill i The Hurricane. Potem doszło zwolnienie divy Smackdown Marii. Ona jednak podobno sama się zwolniła. Dziś w nocy na nasz czas doszło zwolnenie sędziego, który ostatnio brał udział w powaznym storelinie z CM Punkiem czyli zwolniny został Scott Armstrong. Zwolnienie go zaskoczyło bardzo wielu spowodu, że WWE potrzebuje dobrych sędziów, a Armstrong jest bardzo ceniony przez kolegów z branży. WWE oczywiście wszystkim życzyło wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia.

:arrow:W spoilerze aktualna karta na Destination-X:

* Hernandez & Matt Morgan vs Beer Money Inc o TNA Tag Team Titles

* Doug Williams vs Kaz oTNA X-Division Title

:arrow: Sheamus będzie widniał na plakacie Extreme Rules WWE PPV. Odbędzie się ono 25 Kwietnia, a bilety trafią do sprzedaży 6 marca.

:arrow:Dwa dni temu swoje 28 urdziny obchodziła Maria. WWE chyba dlatego zwolniło ją wczoraj już po urodzinach. 25 lutego swoje 61 urodziny obchodził Ric Flair.

:arrow:Dla wszystkich kochających Canadian Destroyer do Eventu RoH 19 Marca została dodana walka Austin Aries vs Petey Williams!

:arrow:Gwiazda ECW Vance Archer aka Lance Hoyt został ofcjalnie członkiem rosteru Smackdown.

:arrow: W spoilerze wynik walki ze Smackdown.

Mickie james przegrała z Michelle McCool w walce gdzie specjalnym sędzią była Vickie Guerrero. Michelle zdobyła tytuł już po raz 3 w swojej karierze.

:arrow:Obecnie plany na Draft są takie, że Jack Swagger i The Big Show przejdą na Smackdown! ale to wszystko może się jeszcze zmienić i nie wiadomo co nam uszykuje WWE.

:arrow:Jak już kiedyś pisałem Ron Simmons skończył karierę i został wpisany do gruzińskiej Hall of Fame. możemy się teraz spodziewać na każdym RAW przed Wrestlemanią zapowiedzenia go jako uczestnika WWE Hall of Fame w tym roku.

:arrow:Bret Hart za występy w WWE dostanie 500.000 dollarów plus bonus za występ na Wrestlemanii.

:arrow:Matt Borne czyli pierwszy i oryginalny Doink The Clown ma wrócić na ring. Ma walczyć podobno z ISPW. Więcje informacji pod ISPWLive.com. Borne pracował oprócz w WWF jako Dink The Clown także jako Borne Again w starym ECW.

:arrow:W nowym wydaniu filmu "conan Barbarzyńa" główną rolę zagra gwiazda poprzedniej Wrestlemanii Mickey Rourke za to czarnym charakterem Ukafą bedzie Shad Gaspard.

Małe newsy ale są ciekawe i to bardzo mam nadzieje.

• Odpowiedzi 12
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Anonymus

2

• Boogeyman1996

1

• T0meq

1

• IAmKari

1

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   1
  • Styl:  Jasny

Ogólnie mało tych newsów ale są ciekawe. Archer Na Sd hm? nasuwa mi się jedna myśl nowy intercontinental champion? Zwolnienia w WWE szokujące jeden z najlepszych sędziów, Paul Burchil, Huricane, MARIA!!!! Co się dzieje? cięcia budżetowe czy wracamy do Attitude? NO tak jak mówilem mało tyhc newsów ale ciekawe łap browca :D

K1190kicopy_zps3e737bee.png

wce.png

f7afdb0d1f356a3dc6d917539237be7a_original.gif?1367060362

Co do tych zwolnień to trochę się dziwię. Zwolnienie Burchila i Helmsa jeszcze mnie nie zaskoczyło bo o Helmsie mówiono od dawna a Paul jest dość słabym zawodnikiem. Jeśli chodzi o dwa następne to jestem zaskoczony. Scott Armstrong to jeden z dwóch sędziów WWE których znałem nazwiska wcześniej. Był on dobrym sędzią więc zupełnie nie rozumiem Vinca. Maria to jedna z najpiękniejszych div i zastanawia mnie czy sama się zwolniła a jeśli tak to czemu. Jestem ciekaw co dalej wymyśli głupia głowa Vinca.

DEAD MAN WALKING

No newsów mało, ale te zwolnienia, szok.Hurricane było to już dawno przesądzone, ale Maria i Scott. Maria była jedną z najbardziej lubianych Div, a Scott tak jak napisał Boogey, był szanowany na backstage.

21y1x2.png

Maria napisała u siebie na twitterze, że nie prosiła o zwolnienie, tylko ją zwolniono. Ale podobno chciała ograniczyć swoje zaangażowanie w wrestling, a w dodatku miała/ma brać udział w jakimś show, więc może stąd decyzja zarządu.

Zwolnienie Helmsa mogło być powiązane z tą sytuacją, kiedy to jego i Jericho złapali na piciu w miejscu publicznym, bo innej przyczyny nie widzę.

Na Burchilla pewnie po prostu nie mieli pomysłu, a z Armstrongiem też dziwna sprawa, bo to dobry sędzia.

OOO Big Show mozliwie na SmackDown!, no i oczywiscie Jack Swagger, ktory na raw byl osmieszany przez egzystujacego tam blazna Marelle (dobrze, ze nie jobbowal karlowi). Moze w niebieskim brandzie bedzie mu lepiej, albo nie daj Boze jobbowal jakims Khalim i innym Batistom...Najlepszego dla Marii i Flaira. Jeszcze Archer przechodzi na SmackDown! to moze byc ciekawie.

Edytowane przez Gość

f9740146ef2299a7841b514be93ac59a.png

bxdsfcb.png

49238945.png

wce.png

84995216.png

Wiesz, ja to Ci dziękuję za każde newsy i lepiej, żeby ich było mało a częściej ;) Newsy bardzo ciekawe. Maria ostatnio już nie chroniła Mickie James, tylko była z Mattem Hardym. Pewnie chciała się usunąć trochę, albo zacząć karierę piosenkarki. Dziwi mnie zwolnienie tego sędziego, bo to był najbardziej "widoczny" sędzie w całym WWE.

Co do tych zwolnień to szkoda mi tylko Hurricane'a.Pewnie już nie długo zobaczymy go w TNA ;)

A co do draftu to czekam na niego z niecierpliwością.Jack Swagger powinien przejść na SmackDown! tak jak podałeś i rozpocząć jakiś ważniejszy feud.

A co do tego nowego wydania "Conan'a Barbarzyńcy" to chyba podałeś złą informacje.Z tego co mi wiadomo to w roli Ukafy wystąpi Bob Sapp.

CO do The Hurricane to przeskrobał sobie ta akcja ze stacji + te leki czy narkotyki xp, ale Maria ? Przecież ona była diva roku i z tego co zauważyłam dużo facetów lubiło sobie na nią popatrzeć... Te "życzenia" takie trochę chamskie. 500.000 dolarów dla Harta ? No nic dziwnego ze ludzi zwalniają xp

A tutaj coś z twitter'a Shawn'a : "This could be my last Match at WM26"

nie ma co, krótko ale treściwie ;d szkoda Marii, byla fajna ;d i sędziego w sumie tez xD a do tego Hurricane [byl mi obojetny, ale tak nagle tyle osob i wgl. podejrzewam ze moze to przez tą sprawe z Y2J..] trudno...a w sumie fajnie by bylo gdyby Big Show przeszedl, chociaz jeszcze lepiej, gdyby Y2J z tego ostatnio fatelnego rosteru, na Raw..licze na odnowienie tag teamu.^

Randy.! <3 [heel of heels 4ever.! -.-]

Edge ;* Triple H ;* Y2J ;* Miz ;*

wiele osób pisało do mnie z zapytaniem, czemu się tutaj nie udzielam

przepraszam, ale mam zbyt mało czasu ;c

jbc, szukajcie mnie tutaj:

http://zapytaj.com.pl/Profile/user_284644.html pzdr.;))

No nieźle, zwolnienie Hurricane'a rozumiem bo troche narozrabiał, Burchill zawsze był mi obojętny, ale Maria czy Armstrong? No tego sie nie spodziewałem. Co do Archera na SmackDown, to nie jestem w sumie zaskoczony, koleś w sumie ma w sobie coś z lidera, jakoś mi nie pasował na RAW i coś czuje, że znajdzie sie na SmackDown kilku przydupasów, którzy za nim pójdą (może powracający Hawkins?) ...oczywiście to tylko spekulacje no ale...może coś w tym jest. Ogólnie fajne newsy, thx.

blazna Marelle

Marelli dojebali taki głupkowaty gimmick po prostu, sam z siebie jest dobrym zawodnikiem, który radzi sobie w ringu, ale widac zarząd woli wykorzystywać go w inny sposób.

Co do Swaggera, to nie wiem skąd podnieta nim. Nie jest jakiś bardzo kiepski w ringu, ale szaleństwa nie ma. Poza tym ten jego durny gimmick, że to niby taki kozak, pierdolnie dwie pompki na wejściu i jest koks. Błagam -.-

Dziś jeszcze zwolnili Charliego Haasa. Mam nadzieje, że nie zostaną tylko tacy jak: Cena, Jericho czy Edge. Zerknąłem na oficjalną strone WWE i jakoś Vance Archera nie ma w rosterze SmackDown, ale za to dołączyli Sheltona Benjamina. Według mnie na RAW powinni pójsc: R-Truth, Drew McIntyre i Hart Dynasty. Czarny charakter w Conan Barbarzyńca to naprawdę "czarny". Pasuje do tej roli.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• HeymanGuy
      Przeczytałem wlasnie że dużo zależy od stanu Brona Breakkera względem WrestleManii. Gdyż jeśli dojdzie do zdrowia to dostaniemy Rollinsa z młodym Steinerem. Jesli nie, to Lesnar tak naprawdę może zmierzyć się z Obą, z Rollem i nawet z LA Knightem. Najmniej pewny miejsca w tej karcie niestety ale musze to napisać chyba jest LA Knight. Femi pewnie poleci w szranki z Lesnarem, innej opcji nie widzę. Rollinsa wcisną gdzie chcą i z kim chcą i będzie to dobre. A Knight za wiele opcji nie ma, może z Vi
    • Grok
      Paul Heyman nie pojawi się na Raw w najbliższym czasie. W trakcie poniedziałkowego odcinka Michael Cole ogłosił, że Heyman doznał stłuczenia kręgosłupa szyjnego, rozcięć twarzy i skrzywienia przegrody nosowej po ataku Rollinsa z zeszłego tygodnia. W efekcie Heyman jest poza akcją na nieokreślony czas z powodu tych urazów. W zeszłotygodniowym Raw Heyman wyszedł na ring i nawyzywał Rollinsa, który powrócił podczas Elimination Chamber, by zepsuć Loganowi Paulowi wygraną w walce. Rollins kontynu
    • HeymanGuy
      Gang zamaskowanych chłopów imieniem Triple H’a znów atakuje, nie uważamy że ta formuła lekko się wyczerpała? O ile nie lubię The Vision te podchody z zamaskowanymi zaczynają mnie męczyć niczym piłka Polską reprezentacje. Heymana trochę w TV chyba nie będzie, jakaś kontuzja po tym ataku się wkradła, albo po prostu dobrze sprzedają atak Rollinsa. Bayley idzie na AJ Lee o pas IC, no spodziewałem się wygranej Raquel, była ostatnio na fali i miała prawo to wygrać ale Bayley chyba jest lepszą decyzją,
    • Attitude
      Nazwa gali: WWE Monday Night RAW #1711 Data: 09.03.2026 Federacja: World Wrestling Entertainment Typ: Online Stream Lokalizacja: Seattle, Washington, USA Arena: Climate Pledge Arena Format: Live Platforma: Netflix Komentarz: Corey Graves & Michael Cole Karta: Wyniki: Powiązane tematy: World Wrestling Entertainment - dyskusje ogólne WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia WWE RAW - dyskusje, spoiler
    • Grok
      Michael Oku jest najbardziej znany na świecie z serii meczów z Willem Ospreayem. Teraz dostanie szansę, by pokazać, na co naprawdę go stać, w starciu z inną gwiazdą AEW. Właściciel Revolution Pro Wrestling Andy Quildan i Tom Campbell ogłosili na kanale YouTube RevPro, że Oku zmierzy się z Ricochetem, mistrzem AEW National Championship, na gali RevPro Live in Coventry w niedzielę, 22 marca. To będzie ich pierwszy w historii singles match. Spotkali się wcześniej tylko raz: Ricochet połączył s
  • Dodaj nową pozycję...