Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Wrestler Lutego

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Jeszcze dwa dni do końca lutego więc możemy zacząć głosować w ankiecie będzie ośmiu wrestlerów 4 z WWE, 3 z TNA i 1 z RoH.

WWE

:arrow: The Miz

:arrow: Chris Jericho

:arrow: Ezekiel Jackson

:arrow: Edge

TNA

:arrow: The Pope D'Angelo Dinero

:arrow: Mr.Anderson

:arrow: AJ Styles

RoH

:arrow: Tyler Black

Ankieta Potrwa 16 Dni

Mój głos:

Ja osobiście zagłosowalem na Tylera Blacka za zdobycie RoH Championship pokonując Austina Ariesa i za wspaniałą walkę z Roderickiem Strongiem na jednej z tygodniówek.

• Odpowiedzi 36
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Boogeyman1996

2

• SweetChinMusic

1

• DirtDevil1674325924

1

• dirt_diver

1

A ja zagłosowałem na D'Angelo Dinero.Wygrał turniej i został pretendentem do TNA World Heavyweight Championship.Może wkońcu Pope zdobędzie tytuł?Kto wie.

Rated-R Superstar !

15855262764b295303a1d20.jpg

Choć nie lubie Chrisa Jericho zagłosowałem właśnie na niego zdobył pas WWE World Heavyweight Championship po naprawde dobrej walce teraz czekam niecierpliwie na Wrestlmanie .

CO do wypowiedzi u góry to z undertakerem tak pięknie nie walczył.

Jak dla mnie wrestler miesiąca HBK, starał się tylko o to by zdobyć swój cel na wrestlemani , mowa tu o walce z dead menem, co mu się wreście udało.

• Reputacja:   1
  • Styl:  Jasny

Padło na D'Angelo Dinero jak to mówią z zera do main eventera :D. I waśnie za to głos na The Pope'a za to że wzbił się na wyżyny. To Tyle.

K1190kicopy_zps3e737bee.png

wce.png

f7afdb0d1f356a3dc6d917539237be7a_original.gif?1367060362

Ja również zagłosowałem na D'Angelo Dinero. Ten miesiąc był jego najlepszym miesiącem od pojawienia się w TNA. Ma umiejętności i charyzmę więc liczę, że w gronie Main Eventerów pozostanie na długo.

DEAD MAN WALKING

Jak reszta, także zagłosowałem na The Pope. To chyba jego najlepszy miesiąc w karierze. Mam nadzieję, że wreszcie zdobędzie pas i go zatrzyma na długi czas.

Artx7.png

Były moderator (6 maja - 21 września 2010)

Ja zagłosowałem na Miz'a bo on zdobył już drugi pas i teraz może pokazać ba co go stać, oraz walczył w ME.

ahfo.png

luba_049.png

Ja głosuje na Dinero. Wygrał turniej na AAO i wykręcił tam naprawdę ładne walki. :D

jameswoot.png

Ja zagłosowałem na Chrisa Jericho. Na Elimination Chamber zdobył pas. Mi nie chodzi o to, że zdobył, ale utrzymał się długo wykonał dużo ciekawych akcji. Na pozostałych SmackDown też ładnie walczył. A co do pozostałych. RoH w ogóle nie oglądam, a TNA raz obejrzałem i raczej trudno mi ocenic coś czego nie znam. A WWE oglądam zawsze.

Głos oddaje na Chrisa Jericho. Samo to, że zdobył World Heavyweight Championship to już wielk sukces...styl w jakim to sie stało przemilcze, ale cóż...tak czy siak z Undertakerem do końca utrzymał sie tylko Chris, gdyby nie HBK mogłoby być różnie...ale tak jak napisałem wyżej - głos na Jericho.

Zdecydowanie Jericho. Pokonał Takera w elimination chamber i zdobył pas WHC a to ogromny sukces! Po za tym rozbawił mnie i kumpli jak oglądaliśmy EC kiedy to w paniczny sposób chował się w tych... tubach(?). Y2J jest już na ostatniej prostej do walki z Edgem na Wrestlemanii a na ten mecz czekałem od momentu kiedy o nim usłyszałem. Dwaj moi ulubieni wrestlerzy w WWE, razem w main event'cie na Wrestlemanii o pas WHC, na prawdę nie mogę się już doczekać :D

beznazwyi.png

W tym miesiącu najlepiej wypadł Pope. W świetnym stylu wywalczył sobie ME Lockdown. Czekam z niecierpliwością na rozwój tej postaci.

Ja zaglosowalem na edge`a-jego powrot w swietnym stylu w ktorym wygral Royal Rumble, dobre rozpoczecie feudu z Chrisem. A tak swoja droga to szkoda Y2J`a i jego ostatnich ciaglych porazek, ale ciesze sie ze zdobyl pas WHC.

f9740146ef2299a7841b514be93ac59a.png

bxdsfcb.png

49238945.png

wce.png

84995216.png

Ja zagłosowałem na Miza. W lutym było go bardzo dużo i stoczył kilka ważnych walk. Najpierw zdobył z Big Showem ( to Miz przypiął Shawna ) pas TT. Później parę razy go bronili. W dodatku musiał bronić pasa US i też mu się to udawało.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Grok
      WWE ogłosiło pełną kartę walk dla dzisiejszego odcinka AAA on Fox. To odcinek go-home przed galą Rey de Reyes, która wystartuje w przyszłą sobotę w Puebli w Meksyku. Już wcześniej zapowiedziano finałowy kwalifikator do Rey de Reyes z udziałem Mr. Iguana vs. Santos Escobar vs. Psycho Clown vs. Abismo Negro. Nie zabraknie też singles matchu między dwoma już zakwalifikowanymi do Rey de Reyes: La Parka i „The Original” El Grande Americano. Ponadto El Hijo del Vikingo pojawi się w singles act
    • Grok
      CM Punk niedawno zrobił sobie tatuaż na cześć zmarłego psa Larry'ego. Punk ogłosił w grudniu, że jego pupil, którego uratował ze schroniska PAWS Chicago (działającego bez uśpiania zwierząt) prawie dekadę temu, odszedł. W wideo opublikowanym w piątek na kanale YouTube WWE, Punk opowiedział o tatuażach z odciskami łap, które teraz ma na torsie, wyjaśniając, że odciski należą do Larry'ego. Punk powiedział, że tatuaż jest umieszczony na klatce piersiowej w tym samym miejscu, gdzie Larry czasami
    • Grok
      Jordynne Grace podzieliła się szczegółami na temat tego, co doprowadziło do jej kontuzji podczas piątkowego tapingu WWE Main Event. Amatorski fan cam z tego wydarzenia szybko stał się viralem w sieci. Widać na nim medyków WWE opiekujących się Grace w ringu, podczas gdy sędzia podnosił rękę Alby Fyre. Później Grace wrzuciła fotkę, na której siedzi na wózku inwalidzkim Chelsea Green z ortezą na nodze. W sobotę Grace opublikowała w mediach społecznościowych klip z momentu kontuzji kostki, dodaj
    • Grok
      Oto spoilery z najnowszych tapingów telewizyjnych TNA Wrestling. Po czwartkowym odcinku Impact na żywo z Gateway Center Arena w College Park pod Atlantą (Georgia), federacja nagrała też walki na Xplosion i Impact. TNA wróciła do Gateway Center Arena w piątkowy wieczór. Spoilery z tych nagrań nie są jeszcze dostępne. Spoilery poniżej pochodzą z Cagematch.net i PWInsider. Nagrane dla Xplosion: Mila Moore pokonała Myla Grace Jason Hotch pokonał Ricky Sosa Nagrane dla Impact: Mr.
    • Grok
      W tym tygodniu odcinek AEW Dynamite na TBS przyciągnął średnio 650 tys. widzów, co oznacza wzrost o 2,7% względem poprzedniego tygodnia. To czwarta najwyższa oglądalność programu od 17 września 2025 r. Odcinek z trzema walkami o pasy i debiutem The IInspiration na Dynamite zanotował rating 0,12 w kluczowej grupie 18-49 — wzrost o 20% w porównaniu z zeszłym tygodniem i drugi najlepszy wynik w tej demografii od 12 listopada 2025 r. W porównaniu z tym samym okresem w 2025 r. ogólna widownia wzr
  • Dodaj nową pozycję...