Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Guest Hości, NXT Rating, William Regal na RAW i inne

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

:arrow:Po pierwsze jestem winien przeproszenie, bo napisałem w poprzednich newsach, że nie będzie MiTB na tegorocznej Wrestlemanii. To był błąd w tłumaczeniu na tej Wrestlemanii jeszcze odbędzie się MiTB ale na następnych WM-kach nie będzie juz tej walki.

:arrow:Vince McMahon był podobno bardzo zadowolony z występu Daniela Bryana na WWE NXT. Jak można bylo zauważyć WWE uczyniło go gwiazdą w jedną noc.

:arrow:15 marca na RAW najprawdopodobniej Guest Hostem będzie Stone Cold Steve Austin. Co ważne w tym to będzie ostatni Guest Host RAW. Inicjatywa ta skończy się po ośmiu miesiącach.

:arrow:Podobno Ultimate Warrior miał być w tym roku wprowadzony do Hall of Fame. Jednak chociaż początkowo się zgadzał to tydzień temu odrzucił ofertę. Na najbliższym RAW jako uczestnik Hall of Fame zostanie ogłoszony Stu Hart.

:arrow:Daniel Bryan był lekko poobjiany po swojej pierwszej walce w NXT z Chrisem jericho.

:arrow:Chavo Guerrero podczas swojego występu skręcił sobie kostkę. Jednak na swoim twitterze napisał, że nie jest to poważne skręcenie i raczej jeśli wogóle będzie miał przerwę to krótką.

:arrow: Chris Jericho był zadowolony z Wade Baretta i Daniela bryana po NXT. powiedział, że oni kiedyś będą gwiazdami. Za to powiedział także zaraz po tym "Jednakże facet Punka ma najgorsze włosy jakie kiedykolwiek widział".

:arrow:W nocy po NXT twitter Daniela Bryana byl jedną z najczęściej odwiedzanych stron.

:arrow:NXT osiągnęło rating 1.4.

:arrow:Gail kim rozcięła warge podczas walki na Monday Night RAW z Maryse o Divas Championship, którą przegrała.

:arrow:WWE nabyło wideotekę nie istniejącej już federacji Ultimate Pro Wrestling. Jej promotorem był Rick Bassman. W tej wideotece znajduje się wiele materiałów z Johnem Ceną, Chrisem mastersem, Meliną, Mizem, Heindriechem, Christopherem Danielsem i Samoa Joe.

:arrow:W spoilerze karta na dzisiejszy Impact:

Table Match: Team 3D vs Nasty boys

Kaz vs Brian Kendrick

Abyss vs Desmond Wolfe

Global Title Match: Rob Terry vs Mr.Kennedy

ODB vs Daffney

Non Title Match: Matt Morgan i Hernandez vs Beer Money Inc. vs Motor City Machine Guns vs Generation Me

:arrow:A w tym potwierdzone już walki na WWE Superstars:

Luke Gallows vs Silas Young

Zack Ryder vs Primo

The Hart Dynasty vs Matt Hardy & The Great Khali & Maria

William Regal & Jack Swagger vs. Santino Marella & Chris Masters

:arrow:A oto nowy filmik z kanału you tube Matta Hardyego. Jest na nim Jeff Hardy.

:arrow:WWE podpisało nowe kontrakty rozwojowe z brytyjką Jemma Palmer i Kanadyjczykiem Tigerem Raj Singhem. Po niżej zdjęcie Palmer:

9gdmv4t8od1yi1x0q8oi.jpg

:arrow:William Regal zostal gwiazdą RAW. jego prfil na WWE.com został już przeniesiony z ECW do RAW.

:arrow:Nowa gwiazda NXT David Otunga chce podobno ożenić się w ringu. Jego narzeczona jest zdobywczyni oscara Jennifer Hudson. Według niepotwierdzonych źródeł wszystko jest już zaplanowane ale termin jest nieznany.

:arrow: Z otwarcia RAW zniknęli Triple H i Shawn Michaels. Występują oni teraz na nim osobno. Zniknął z tamtąd także Hornswoggle.

:arrow: Dragon Gate USA ogłosiło, że Paul London zadebiutuje w tej federacji pod koniec marca w Phoenix. Będzie walczył razem z Jimmym Jacobsem przeciwko Brianowi Kendrickowi i Jonowi Moxleyowi.

• Odpowiedzi 8
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Boogeyman1996

1

• Wrestling Fan

1

• Medium77

1

• pawlooo101674325957

1

Nie no nowy filmik Matta i Jeffa normalnie wypas :P Chavo i skręcona kostka ? Wow byle to nie było nic poważnego i byle Vince Go nie szmacił, ale dobrze, że chociaż z występu Bryana był zadowolony. Ciekawe co będzie po Guest Hostach skoro ostatni będzie SCSA. Chris tak nachodzi na fryzy a swoim występkiem z nietrzeźwością nie skomentował :P. No to DX już się rozpadło mam nadzieję jednak, że jak najszybciej powróci :D . Newsy spoko łapać browca :applause: .

Wrestling Fan, DX już pewnie nie powróci. Już HBK ma swoje lata, w przeciągu max. dwóch lat, skończy karierę. Co do newsów to bardzo dobre. Ciekawi mnie dlaczego Ultimate Warrior nie zgodził się na wprowadzenie do Hall of Fame. Ciekawe także, co wymyślą na RAW jak Guest Housem będzie Steve Austin.

Artx7.png

Były moderator (6 maja - 21 września 2010)

Szkoda mi trochę DX,ale to było do przewidzenia. Tak jak kolega wyżej stwierdził HBK już nie jest pierwszej młodości(chociaż nieźle się trzyma) i to kwestia czasu kiedy zakończy karierę.Ciekawi mnie tylko kto będzie GM jak skończy się inicjatywa gościnnych gospodarzy.Może Bret Hart? Czas pokaże...

Gdyby Bret Hart był GM Raw to by było coś. Zasługuje na to stanowisko. Mam tylko nadzieję, że rzeczywiście zrezygnują z zapraszania Geust Hostów. Pomysł był niezły, ale ile można. Niezłe newsy ;)

Ciekaw jestem co zrobi Stone Cold. ;) Faktycznie szkoda, ze DX się rozpadło. HBK na swoje lata prezentuje niezwykły poziom, mam nadzieje ze na WM wygra z undertakerem i przerwie streak. A co do guest hostów to mam nadzieje, ze to nie koniec i przyjdzie czas na SMACKDOWN! :)

14355673994c6b0adce2c5a.png

Don't make me spear you out !

Daniel Bryan w NxT - ze niby Vince byl zadowolony ? no nie watpie. jako ze obecnie praca w WWE to glownie wrestlingowe 'nicnierobienie' za spore pieniadze (glowny powod transferow z TNA) gdy pojawi sie ktos gotowy do poswiecen na pewno zyska w oczach Chairmana. poza kilkoma nerwowymi jezykowymi potknieciami rookie'go, wypadl on bardzo dobrze pod wzgledem 'interakcji'. dyskusje z Mizem dobre, to cale 'stealing the spotlight ' przy wejsciu do ME wrecz rewelacyjne, podczas walki oberwal dosyc mocno, ale pokazal ze to nie bedzie przeszkoda w jego karierze. najwiecej punktow za counter na Walls'ach.

Stone Cold Steve Austin ostatni Guest Host - jako ze data 15 marca to ostatni dzwonek przed WM na zmiany w zarzadzaniu Raw (potem zostaje tylko 1 odc przed najwieksza gala roku) Rattlesnake zapewne przysluzy sie zaprzestaniu tego typu hostowania. najprawdopodobniej narobi takiego balaganu (a w tym jest najlepszy) ze w nastepny poniedzialek McMahon oglosi koniec gosci i przechodzimy do WM.

kto bedzie nowym GM ?

ja stawiam na Regal'a, ma doswiadczenie, sprawowal juz te funkcje, zbyt dlugo siedzial na Raw aby znow tam feudowac wiec dostanie funkcje organizacyjna. gdyby mial walczyc poszedlby na SD mentorowac dalej Ezekiel'a.

Chavo Guerrero - coz, jako przedstawiciel ostatnich meksykanskich wrestlerow w WWE nie ma latwego zycia. jesli dobrze kojarze np SuperCrazy wylecial wlasnie z powodu ignorancji wobec poludnia USA (upomnial sie o wiecej). w tej chwili ich role zastapili zawodnicy z Europy (ktorych jest juz dosc sporo) i wyglada na to ze to staly trend. a Chavo wykonujac swoje akcje jest dosc czesto narazony na tego typu kontuzje wiec nie dziwota ze mu sie przytrafila, zyczymy zdrowia.

Jemma Palmer - wwrrau, agresywna fota. troche nie pasujaca do obecnego 4kids, na pewno przerobia jej wyglad na 'stosowny'. w przyszlosci moze dogada sie z Maria i bedziemy mieli Redhead-Duo !!!

David Otunga - juz po pierwszym wystepie widac ze bedzie w pierwszej trojce kandydatow do wygranej w NxT. nie tylko jego ringowe hajtnięcie z Jennifer Hudson, ale cale zaplecze prosto z Hollywood, typowe celebryctwo daje mu przewage nad reszta. osobiscie nie trawie takiego podejscia: "wygladam zajebiscie, mam sliczna buzke, mam slawna zonke, bywam w bialym domu, bylem na Harvard'zie, nigdy nie doznalem porazki" (... papież to moj ziomek, prezydent to kumpel od pokera, acha i sikam w linii prostej... ) bla bla bla, ale do feudowania nadaje sie jak najbardziej. do finalowej trojki dojda jeszcze z pewnoscia Daniel Bryan i Heath Slater. zobaczymy.

dzieki za news'y.

Cylar out

" second place is a first loser "

comicsygnkopia9999.jpg

Szkoda mi DX niedawno co dopiero zdobili tag team champions a teraz już ten tytuł ma ShowMiz.Wróćmy do tematu.Vince rzeczywiście może być zadowolony z występu w NXT Daniela Bryana.Jego walka z Y2J podobała mi się i myśle ,że jeśli będzie się tak dalej rozwijał to za niedługo możemy widzieć go jako pretendenta do jakiegoś pasa.Ogólnie newsy są dobre. 8)

Zamiast cotygodniowych Guest Host na RAW powinien być stały General Manager. Wiadomo, że oni o niczym nie decydują, tylko Vince McMahon. Pozatym w ich rzekomych decyzjach brak przemyślanego scenariusz prowadzącego do najważniejszych gal - PPV. Pozatym myśle, że nowy program NXT to dobry pomysł dla wypromowania przyszłej gwiazdy WWE.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• HeymanGuy
      Przeczytałem wlasnie że dużo zależy od stanu Brona Breakkera względem WrestleManii. Gdyż jeśli dojdzie do zdrowia to dostaniemy Rollinsa z młodym Steinerem. Jesli nie, to Lesnar tak naprawdę może zmierzyć się z Obą, z Rollem i nawet z LA Knightem. Najmniej pewny miejsca w tej karcie niestety ale musze to napisać chyba jest LA Knight. Femi pewnie poleci w szranki z Lesnarem, innej opcji nie widzę. Rollinsa wcisną gdzie chcą i z kim chcą i będzie to dobre. A Knight za wiele opcji nie ma, może z Vi
    • Grok
      Paul Heyman nie pojawi się na Raw w najbliższym czasie. W trakcie poniedziałkowego odcinka Michael Cole ogłosił, że Heyman doznał stłuczenia kręgosłupa szyjnego, rozcięć twarzy i skrzywienia przegrody nosowej po ataku Rollinsa z zeszłego tygodnia. W efekcie Heyman jest poza akcją na nieokreślony czas z powodu tych urazów. W zeszłotygodniowym Raw Heyman wyszedł na ring i nawyzywał Rollinsa, który powrócił podczas Elimination Chamber, by zepsuć Loganowi Paulowi wygraną w walce. Rollins kontynu
    • HeymanGuy
      Gang zamaskowanych chłopów imieniem Triple H’a znów atakuje, nie uważamy że ta formuła lekko się wyczerpała? O ile nie lubię The Vision te podchody z zamaskowanymi zaczynają mnie męczyć niczym piłka Polską reprezentacje. Heymana trochę w TV chyba nie będzie, jakaś kontuzja po tym ataku się wkradła, albo po prostu dobrze sprzedają atak Rollinsa. Bayley idzie na AJ Lee o pas IC, no spodziewałem się wygranej Raquel, była ostatnio na fali i miała prawo to wygrać ale Bayley chyba jest lepszą decyzją,
    • Attitude
      Nazwa gali: WWE Monday Night RAW #1711 Data: 09.03.2026 Federacja: World Wrestling Entertainment Typ: Online Stream Lokalizacja: Seattle, Washington, USA Arena: Climate Pledge Arena Format: Live Platforma: Netflix Komentarz: Corey Graves & Michael Cole Karta: Wyniki: Powiązane tematy: World Wrestling Entertainment - dyskusje ogólne WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia WWE RAW - dyskusje, spoiler
    • Grok
      Michael Oku jest najbardziej znany na świecie z serii meczów z Willem Ospreayem. Teraz dostanie szansę, by pokazać, na co naprawdę go stać, w starciu z inną gwiazdą AEW. Właściciel Revolution Pro Wrestling Andy Quildan i Tom Campbell ogłosili na kanale YouTube RevPro, że Oku zmierzy się z Ricochetem, mistrzem AEW National Championship, na gali RevPro Live in Coventry w niedzielę, 22 marca. To będzie ich pierwszy w historii singles match. Spotkali się wcześniej tylko raz: Ricochet połączył s
  • Dodaj nową pozycję...