Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Wrestlemania XXVI - Oficjalna Dyskusja

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

A więc zaczne od WWE Champion

Batista vs Cena... poziom raczej bedzie sredni ale licze (wiem) na Cene i bede mu kibicowal bo nie cierpie Batisty. Może umie walczyć, ale to co pokazuje nie jest godne mistrza.

Triple Threat Match

Ciekawa walka żmiji i dwóch hien, licze na Codyego bo ostatnio sie wybija.

Unifited Tag Team Champion(chyba dobrze napisałem)

ShoMiz vs R-Truth & John Morrison- fajnie by było jakby wygrali ci drudzy.

Money In The Bank

jedna z najciekawszych walk na WM26, troche szkoda, że niema tam Morrisona ( zwłaszcza, że jest Drew) ciężko bedzie wytypować zwycięzce. Bede kibicował Kofiemu ale coś mi sie widzi Drew...

Triple H vs Sheamus

walka na siłe wephnięta. Licze że Celtic Warior sprawi niespodzianke.

Bret Hart vs Vince McMahon

i tu całym sercem jestem za Bretem

Dwie najlepsze zostawiłem sobie na koniec

World Heavyweight Championship

To może być najlepsza walka na tegorocznej WM i jestem bardzo ciekawy wyniku. Licze na dobry pojedynek jednak obstawiam (niechętnie) Y2J.

No i ta na którą tak czekam czyli Streak vs Career

Bardzo ciekawa walka, w tym roku stawka jest wysoka, obaj ostatnio obrywają i obaj mają wiele do stracenia. Ta walka jednak może dorównac zeszłorocznej. Baaaaardzo cięzko wytypować wynik jednak jestem za The Deadman'em i mam nadzieje że bedzie 18:0.

takersig.gif

[*] Spoczywaj W Pokoju [*]

• Odpowiedzi 74
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• SweetChinMusic

8

• Modzio1674325957

4

• patryniu

3

• grzesiek1992warszawa

2

Mimo tego, że nie oglądam WWE to WrestleManii i pojedynku Taker'a z Sexy boy'em nie moge przegapić a więc wracając do tematu walka o pas WHC, co raz większe mam odczucie, że Chris zachowa pas by "oddać" go Edge'owi na następnym PPV, niby to już byłby drugi rok z rzędu kiedy zwycięzca RR nie zdobywa pasa ale robić z Y2J'a one month champion'a? Licze, że WWE nas pozytywnie zaskoczy i Y2J zachowa pas

WWE Championship

Wygra pewnie Jasio, żeby dzieci się mogły posikać ze szczęścia i WWE musi pokazać jaki to z Jasia Superman i Terminator, pewnie przewine tą walkę bo nie zniosę dwóch drewien w jednym ringu :x

Streak vs. Career

Zwycięzca jest znany z góry, lecz mimo tego walka będzie trzymała w napięciu.Myśle, że to jest jedyny ratunek WWE, gdyby nie ta walka to ta WM'ka by wypadła strasznie słabo, mimo tego, że poziom tej walki może nie być już taki sam jak przed rokiem licze dalej na tych panów i myśle, że stworzą nie zapomniane show.A co do HBK'a to pewnie wróci na Royal Rumble, wygra go i może rzuci wyzwanie Triplakowi który będzie posiadał pas WWE? ;)

Bret "Hitman" Hart vs. Mr. McMahon

Jeżeli Hitman tak jak mówią jest w fatalnej formie to, to może być najgorsza walka na wm'ce.Bret i Vince mają już swoje lata i nie wiem po co wciskać tutaj tą walke, na 99% wygra Bret i zrewanżuje się McMahon'owi i zacznie się gadka Vince screwed Vince

Triple H vs. Sheamus

Można by powiedzieć mentor vs. uczeń, wygra pewnie Tryplak choć mam przeczucia, że Sheamus jednak może sięgnąć po wygraną w tym starciu.No cóż, zobaczymy jak rozwinie się ten feud

Unified Tag Team Championship

Wg. mnie pasy zgarną Morrison i Truth dlaczego? Miz trzyma dwa pasy, byłem pewny, że straci jeden już dawno lecz tak się nie stało więc teraz się tak stanie.Morrison stracił pas IC ale mimo tego dostaje push, Truth przebił się już prawie do ME.Obaj zasługują na te pasy i raczej je zgarną

Money in the Bank Ladder Match

Trudno wytypować kto wygra lecz myślę, że może być to Christian, i jeszcze tego samego wieczora użyje walizki by zgarnać pas WHC/WWE? Fajnie by było gdyby zgarnął pas WHC, potem draft na SD i feud z Edge'm lub Jericho? Jeżeli pas WWE zdobędzie Sina to Christian na bank nie użyje walizki na ten pas.Sina 2 razy "okradziony" z pasa? Dzieci by się popłakały... Jeszcze moim faworytem jest McIntyre, dzięki Tryplakowi pewnie nie długo zobaczymy go z pasem WHC...

Triple Threat Match

Stawiam na face turn właśnie Teda i na jego wygraną ;)

511087.jpeg

Tegoroczna Wrestlemania zapowiada się bardzo ciekawie.

Ten pojedynek był zapowiadany od dawna i się spełniło. Pytaniem tylko było czy Edge wróci na RR a jak już wrócił to było już to pewne. Pojedynek zapowiada się bardzo ciekawie. Dwie główne twarze WWE zmierzą się ze sobą. Może być to pojedynek roku, ale ja widzę tylko jednego zwycięzce - Rated R Superstar Edge

WWE Championship

Jeśli chodzi o rozpoznawalność wśród fanów są na głównych miejscach jednak jeśli chodzi o umiejętności to jest dość cienko. Nie oczekuję zbyt wiele od tej walki, ale na pewno nie będzie to porażko. Oczywiście tu wygra Jasiu, który nie może sobie pozwolić na przegranie na WM. W końcu jest terminatorem :t_up:

Streak vs. Career

No i walka, którą się najbardziej podniecam. Już sama nazwa meczu Strek vs. Career budzi grozę. Są to dwaj moi ulubieni wrestlerzy więc jestem w rozterce. Z jednej strony streak Undertakera który aż szkoda kończyć a z drugiej wspaniała kariera HBK'a. Jednak postawię tu na DeadMana. Widzę to tak: Taker wygrywa, HBK kończy karierę i robi sobie przy okazji przerwę od wrestlingu, później niespodziewanie wraca w okolicach Summer Slam i ponawia swoją karierę ( jak to w historii robiło wiele gwiazd). Już nie mogę się doczekać tego pojedynku

Fajnie, że Hitman zawalczy jeszcze raz na WM, ale to nie jest już ta sama perfekcja w egzekucji. Bret jest już po pięćdziesiątce i możliwości sprawnościowe nie są takie same jak 15 lat temu. Vice jest jeszcze starszy i to będzie kompromitacje z jego strony. Ogólnie fajny storyline, powrót Breta i wyrównanie spraw z McMahonem. Dziwi mnie tylko ta cała spraw ze złamaniem nogi. Przez ok. 4 tygodnie nie ma szans wrócić do pewni sprawności a tym bardziej walczyć więc ten pomysł jest kompletną porażką. Oczywiście wygra Hart przez Sharpshootera.

Triple H vs. Sheamus

Kolejny pojedynek zapowiadany od dawna, ale myślałem, że stawką będzie pas. A tu takie zaskoczenie. The Game pewnie zniszczy w ringu Celtic Warriora i odniesie kolejne zwycięstwo na WM.

Stawiam tu na zwycięstwo Morrisona i R-Trutha. Oby dwaj są dobrze zgrani, mają wielkie umiejętności, są przyszłością tej federacji więc czemu nie. Później trzymają przez pewien okres pasy, w końcu je tracą i heel turn Morrisona, który jest zapowiadany.

Ostatni Money in the Bank na Wrestlemanii. Chciałbym, żeby tą walkę wygrał Christian, ewentualnie Kane. Jednak stawiam tu na Christiana bo: przeniósł się właśnie na RAW, jest świetnym zawodnikiem i zasługuje na title shota. Nie podoba mi się obecność tutaj trzech osób: MVP i Shelton, którzy może dużo potrafią, ale trzeci raz z rzędu w tym samym meczu to trochę za dużo i Drew McIntyre, który za wszelką cenę chciał się dostać do tej walki, dwa razy przegrał a i tak się dostał. Kompletna paranoja. Szkoda też, że to ostatnia walka typu MITB na WM bo od dawna jest częścią tej gali, znakiem rozpoznawczym i robienie odzielnego PPV jest głupotą

Orton vs. Rhodes vs. Dibiase

Nieciekawy ten pojedynek. Stawiam tu na zwycięstwo Teda DiBiase i przejście przez niego Face turnu.

CM Punk vs. Rey Mysterio

Natomiast to może być już o wiele ciekawsze. Nie wiem dokładnie ( nie oglądałem SD) czy jest to Hair vs. Mask ale jeśli tak to wiadomo, że wygra Mysterio bo WWE nie może sobie pozwolić na zdemaskowanie swojego Baby Faca. A jeśli nie to wszystko jest możliwe.

DEAD MAN WALKING

World Heavyweight championship

y2j to dobry zawodnik, ale jest już przestarzały i to nie jest ta forma co z przed paru lat. Osobiście jestem za Edgem i licze na jego dynamike i jego zajebistego speara. Wygra raczej Edge, ponieważ jest face

WWE Championship

Dwa drewna w ringu, wygra jasio żeby publicznośc oszalała. Ani ten, ani ten nie powinni mieć title shot. Mam nadzieje że nadejdzie wreszcie na jakiejś wrestlemani dojdzie do walki o wwe championship orton vs michaels.

MITB match

Może wreszcie po tylu latach niedoceniania kane' a on wygra. Zasługuje na to bo jest wg. mnie kandydatem na ME. Jest najlepszy z tej całej 8 czy 9 i jak zdobędzie walizke to weźmie ją na world title.

Unified Tag team championship

Jestem za nikim i oczywiście ShowMiz obronią pasy. Przecież po wm'ce bedzie heel turn morrisona. Spójrzcie sobie na walki na SD po wrestlemanii. Morrison bedzie w parze z Punkiem. Pewnie po walce Morrison zaatakuje trutha lub coś takiego. Przewine bo nie lubie walk tag teamowych w WWE.

Bret "Hitman" Hart vs Mr. McMahon street fight match

Pare lat temu mogła to być najlepsza walka na wm'ce z powodu że to jest street fight. Przypomnijcie sobie chociaż walke Cactus Jack vs HHH na RR. Jedna z najlepszych walk jaką oglądałem bo był ostry Hardcore i przede wszystkim KREW! Ale tak w wwe już nie ma krwi bo dzieci by sie przestraszyły i. Więc dwoje dziadków w walce street fightowej nuda!! Wygra hitman.

CM Punk vs Rey Mysterio

Może to być fajna walka ale oczywiście stawiam na reya. Dwóch dynamicznych zawodników to może być ciekawe.

Triple H vs Sheamus

HHH musi wygrać z tym rudzielcem. Wiadomo King of Kings jest już legendą i ma swoje lata, ale wygra bo Sheamus nie dorasta mu do pięt. Szkoda że walka nie jest o pas.

Orton vs Rhodes vs Dibiasie

Żmija wygra ale też chciałbym face turn teda, który jest już zapowiadany od dawna i wygrał.

Streak vs Career

Będzie to najlepsza walka na wm'ce!! Liczę na Showstappera, ale rozumiem że taker wygra, ponieważ Michaels chce sobie zrobić przerwe. Ale pewnie powróci w okolice SummerSlam

ShawnMichaelsSig.jpg

ICON

Mysterio vs Punk

Nie ma stypulacji ale najpewniej na ostatniej gali przed Wm-ką dodadzą Hair vs Mask i wygra Rejuś. Nawet jak nie dodadzą jestem pewien jego zwycięstwa. Przy tej walce przytocze sobie statystyki z WM-ek tutaj wszystko przemawia za Reyem, któy podczas swoich ostatnich trzech występów na Wrestlemaniach wygrywał. Chociaż ostatnie dwa występy Punka też były wygrane ale Rej jest ulubieńcem kibiców i Vince nie będzie ryzykował odwrócenia się od niego dzieci i Chicago Made jest skazany na porażke.

Triple Threat Match

Cody Rhodes vs Ted DiBiase vs Randy Orton

Tu moje przewidywania, że wygra Ted, który ma większy push od Codyego i większe umiejętności od obu. Pomysł aby face turnować głównego heela RAW jest głupi więc to DiBiase musi dostać face turn. Może to być tak, że Cody wykona Cross Rhodes i Ted pozwoli mu odliczyć Ortona ale gdy będzie dwa przerwie to i po krótkim czasie wykona Dream Street po czym wygra.

Vince McMahon vs Bret The Hitman Hart (czyt. walka dwóch pierników)

Oni już nic nie pokażą w tym wieku. Nie wiem po co ich walka jeszcze No Holds Barred o tu będzie hardcor. McMahon piarnie Hartowi na twarz to będzie wspaniały koniec walki. A tak na serio to zakończy się ona po Sharpshooterze, który będzie jedynym dobrze wykonanym ciosem tej walki. Cały feud jest ciekawy ale ten pomysł z wyreżyserowanym wypadkiem jest zabójczy niech powiedzą, że wrestling jest udawany wprost i skończą z keyfabem.

Streak vs Career

Odgrzewany kotlet czyli niepotrzebna walka. Lepiej dać by tu Teda lub kogoś innego na przykład przypushować Kozlova, który rok temu byl bliski tej walki. Walka będzie jeszcze gorsza pod względem walki rok temu i na pewno pod względem show nie zachwyci. Mam nadzieje, że Taker wygra i za rok zobaczymy coś ciekawszego ale to niemożliwe, bo Shawn wygra i to Undertaker zakończy karierę. Niestety to jest pewny kontuzje go niszcza i robi się drewniany więc nawet lepiej jesli tak się stanie.

Money in the Bank

Myslałem, że wygra Drew i tyle będziemy mieli z tego widowiska. Ale oglądając ostatnie RAW wpadł mi pomysł, że dziesiątym uczestnikiem zostaje Kofi Kingston i potem zwycięża. Następnie walkę Batista vs Cena wygrywa Batek ale na ring wchodzi Kofi i wygrywa albo lepszy scenariusz wygrywa Cena i heel tur Kingstona przez co wreszcie normalny gimmick. Co do postu wyżej to nie zgodzę sie, że Shelton nie powinien wziąść udziału w tej walce, bo to już będzie trzeci raz. Ale przypomnę ale Benjamin podnosił poziom tej walki w ostatnich dwóch latach i zasługuje żeby wystąpić w ostatnim MitB na Wrestlemanii, bo jest legendą tego pojedynku. Co do MVP zgodzę się nic tu nie wnosił i nie jest potrzebny, a zamist tego moglibyśmy zobaczyć Yoshiego albo Rydera.

Czekam na tą walkę. ShowMiz wygrają na pewno i bardzo dobrze. Czekam już aż Bryan wyjdzie z NXT i feud ich z Danielem i Christianem! Miejmy nadzieje tak się stanie. Ale jakby wygrała ta druga drużyna mimo iż są dobzi i ich lubie to bym się wnerwił, bo to tag z nikąd i raczej szybko się znudzi. Oni są stworzeni do karier solo, a nie do tagów. Co do poziomu walki to tu jestem pewien, że to będzie jedna z trzech najlepszych walk na tej WM-ce.

Triple H vs. Sheamus

Tu walka zapowiadana od bardzo dawna ale myślałem jak każdy, ze będzie to pojedynek o pas. Jednak nie. Co do poziomu walki to będzie to średni pojedynek. Obaj nie potrafią za wiele. Sheamus jeszcze ujdzie ale Triplak nie ma tej formy co kiedyś. Pokazał to na ostatnim RAW gdzie walka Orton vs HHH była taka nudna, że usypiałem choć oglądałem to o 13.

WWE Championship

WTF!? Gorzej nie mogło być. Walka to będzie najgorszy pojedynek roku. Miejmy nadzieje nie potrwa więcej niż dziesięć minut, a potem wyjdzie Kofi i zniszczy któregoś z nich. Mam nadzieje Sine i heel turn tego pana, bo obecny gimmick narodowy (jak każdy taki) ssie.

To może być walka roku. Obaj sa świetni w ringu. A feud narazie jest dobrze prowadzony. Tylko to promowanie Speara jako broni lepszej niż bomba atomowa. Ogólnie ten cios nadaje się na zwyły moves, a nie na finisher. Mogli by przywrócić mu Edgecution. Tu wydaje mi się pewne zwycięstwo Jericho, bo poprostu za dużo już tych sukcesów Edga i to skończy się na WM-ce gdzie niespodziewanie zwycięży Chris i obroni tytuł. Cała walka zapowiada się świetnie. Ktoś wspomniał, że Jericho juz nie jest w formie z czym się nie zgodze, bo nadal potrafi wiele pokazać.

Ogólnie to powinny być 4 dobre pojedynki, trzy średnie i dwa słabe czyli nie jest źle i to moze być wreszcie od bardzo dawna udane PPV WWE.

. Przez ok. 4 tygodnie nie ma szans wrócić do pewni sprawności a tym bardziej walczyć więc ten pomysł jest kompletną porażką. Oczywiście wygra Hart przez Sharpshootera.

Tylko że podczas podpisywania kontraktu w Poniedziałek Bret Ściągną Gips i powiedział że wszystko było ustawione ;)

Natomiast to może być już o wiele ciekawsze. Nie wiem dokładnie ( nie oglądałem SD) czy jest to Hair vs. Mask

Street Fight :)

Skoro została podana walka Jezusa z Ryjkiem no to się wypowiem.Będzie to jedno z ciekawszych starć na WM . Podobno Ryjek jak przegra to ma dołączyć do Straight - EDGE Society więc tym bardziej jestem za jednym z moich ulubionych w tym biznesie czyli za Punkiem..

Rated-R Superstar !

15855262764b295303a1d20.jpg

Street Fight Match

13816584

CM Punk vs Rey Mysterio
Edytowane przez Gość

Money in the Bank

To jak zwykle będzie jedna z najlepszych walk. O ile co do samego przebiegu jestem pewien, że będzie dobry o tyle boje się, że zwycięzcą będzie Drew(no) :| . Byłby to cios wymierzony w ostatni MITB na Wmce. Moim zdaniem każdy inny wynik byłby lepszy. Najbardziej ucieszyłoby mnie zwycięstwo Evana Bourne’a ale na to niestety nie ma co liczyć, podobnie jak na sukces Kane’a. Może kiedyś skończy się olewanie tych postaci. Ale i wniosą sporo wnieść do samej walki. Dobrym rozstrzygnięciem byłby triumf Christiana. Jest to najbardziej odpowiadający mi scenariusz, ale nie mam nic przeciwko zwycięstwu Kofiego(jeśli zostanie dołączony do walki) ;) .

Triple Threat Match Cody Rhodes vs Ted DiBiase vs Randy Orton

Zacznę od tego, że nawet podoba mi się projekt Face Turnu Randy’ego. Jeśli zostanie do końca dobrze przeprowadzony może przynieść dużo interesujących opcji.Poza tym wolałbym by nie był Heelem przez całą karierę 8) . A wracając do walki pewnie przez większą część Orton będzie obrywał od pozostałych. Nie wiem jak powinno skończyć się to starcie. Czy dla lepszego Face Turnu Randy powinien wygrać, czy też wręcz przeciwnie?

Triple H vs. Sheamus

Zapowiada się jedno z nudniejszych starć. O ile HHH czasem jeszcze może pokazać jakąś ciekawszą akcję, o tyle Sheamus jest na dnie pod względem widowiskowych walk. Starcie jest mi obojętne.

Mysterio vs Punk

Ostatnimi czasy trochę przekonałem się do walk prowadzonych przez Punka. Nie zmienia to jednak faktu, że wciąż mnie nudzi. A co do Mysterio to zawsze byłem pozytywnie ustosunkowany do tej postaci. Razem mogą stworzyć całkiem ciekawe widowisko. Typuje oczywiście zwycięstwo Reya.

Vince McMahon vs Bret The Hitman Hart

Najgorsza walka na tej gali. Ci panowie już niczym nie zachwycą. Liczę tylko na to, że wydarzy się coś zabawnego w trakcie starcia.

To może być dobra walka. Pomimo faktu, że Morrison i R-Truth z niczego stali się dobrym tag teamem, który otrzymuje na dzień dobry title shot. Jest to bardzo naciągane, ale może chociaż przebieg walki zrekompensuje nam ten fakt. Pewnie heel turn Morrisona skoro ma być w teamie z Punkiem na którymś SD po Wmce. Stawiam, że Show-Miz obronią pasy.

Streak vs Career

Mam cichą nadzieję, że walka będzie tak dobra, jak ta sprzed roku. Jednak jestem przygotowany na dużo niższy poziom po ostatnich słabszych występach Takera. Mimo to jestem pozytywnie nastawiony to ponownego starcia obu panów. Nie widzę innej możliwości niż zwycięstwo Dead Mana.

WWE Championship

Ta walka mogłaby być gorsza tylko wtedy, gdyby zamiast Ceny walczył Khali. Walka dobra tylko ze względu na samą renomę uczestników. Może WWE pomyślało, że jedna świetna walka o pas(WHC) nam wystarczy…

Czekałem na ich walkę od momentu gdy Chris pierwszy raz obraził Edge’a za kontuzję. Jestem bardzo zadowolony, że zmierzą się właśnie na Wmce o ten tytuł. Co do walki to Jericho od miesięcy pokazuje, że jest w wysokiej formie i, że może robić megashow. Co do Edge’a to wygląda na to, że również znajduje się w dobrej dyspozycji i jest gotowy na taką walkę. Sam feud dobrze prowadzony, poza faktem pushowania Spear’a. Nie jest to na tyle widowiskowy finisher by to miało sens, ale można sobie jakoś z tym poradzić. Chciałbym by ich feud trwał do Over the Limit(cokolwiek to będzie:P) i by na Wrestlemanii pas zdobył Edge.

a ja się tak zastanawiam czemu Edge musi zdobyć pas ? bo christian wygra Ladder Match ? no tak ale christian jest w RAW dlatego myśle ze bardziej powinnien walczyc o wwe champion . chyba ze na draft planują przeniesc christiana do SD .część walk na wm26 jak HHH - shaemus czy orton vs- legacy , mysterio vs. punk to są walki po to by wszystkie największe gwiazdy były na wm26 .

Jako, że doszło kilka walk, wypowiem się jeszcze raz.

Walka Triple Threath Match Orton vs Ted vs Cody:

Nie mam pojęcia, kto ją wygra. Zawsze lubiłem wszystkich z Legacy, a teraz ich walk ? Zadowolony będę z jakiegokolwiek wyniku. Najlepiej niech wszyscy przejdą face tyrn i założa face'owe Legacy. :P

Triple H vs Sheamus

Tu jestem za Sheamusem. Wszyscy go wyzywają od drewien, a ja go nawet lubię. Podoba mi się jego gimmick, jego sposób walki. Fakt, walka na TLC z Ceną była mocno drewniana, ale i tak go lubię. Triple już dużo zrobił, miał dużo pasó. Mam takie wraże nie, że WWE chce wypushować Sheamusa już teraz, na przyszłego Main Eventera heela. W sumie taki pomysł mi się podoba. Ktokolwiek wygra będę zadowolony, tak jak w przypadku Triple THreat'u, ale jednak wolę Sheamusa.

Mysterio vs Punk

Smacka ostatniego nie oglądałem, ale z tego co słyszałem, jeśli Rey przegra na wstąpić do SES. Dobry pomysł z tym. Ciekawe, czy będzie dalej walczył w masce, pewnie tak. Zresztą Vince nie da przegrać ulubieńcowi dzieciaków i skończy się na wygranej Rey'a przez 619.

Tu liczę na ShoMiz, bo Miz jest jednym z moich ulubionych wrestlerów. Chociaż jego team z Big Showem tak średnio mi się podoba, to wolę jak ma więcej pasów. R-Truth tak średni lubię, walczy dobrze, ale wnerwia mnie to jego 'What's Up ?!' słabe to jest i tyle. Morrisona bardzo lubię, czekam na jego heel turn i wtedy może ponowny team z Miz'em ? Tak bym przynajmniej chciał. :P

Vince McMahon vs Bret Hart

Ciekawie by było, gdyby wygrał Chairman, ale tak się pewnie nie stanie. Walka będzie pewnie słaba, biorąc pod uwagę wiek i kondycję obu panów. Tak jak mówili moi poprzednicy, walka pewnie zostanie zakończona przez Sharpshooter'a. Chociaż może się stać i tak, że Vince zdyskwalifikują, przez interwencję kogoś z zewnątrz, np. Batisty.

jameswoot.png

To będzie chyba jedna z najlepszych walk. Znamy tych panów i liczę, że zrobią dobre widowisko. Mam nadzieje, że Chris Jericho obroni pas bo jeśli tak się nie stenie to Y2J będzie bardzo krótko champem. Gdyby jednak wygrał EDGE to też bym się cieszył obu tych zawodników bardzo lubię, ale jednak stawiam na Y2J'a :) .

WWE Championship

Chyba przewinę tę walkę bo wynik jest wiadomy. Musi wygrać Jasio bo przecież dzieci się popłaczą. Ta walka raczej będzie najsłabsza ponieważ Batista będzie wykonywał nędzny sper a Jasio wykona cztery ciosy i wygra.

Streak vs. Career

Ta walka powinna być najlepsza po raz kolejny dwóch wspaniałych wrestlerów w jednym ringu. Myślę że wygra Taker ponieważ bardzo długo tworzono jego historię. Ale chciałbym wygranej HBK'a. Kto jak nie Sexy boy ma przerwać streak The Undertakera ? Jeśli nie on to na następnej Wrestlemani pokona go Jasio :shock: ( oby nie ). Stawiam że wygra The Undertaker.

Malo mnie interesuje ta walka Bret pokona Vinc'a odegra się i nic ciekawego.

Triple H vs. Sheamus

Wszyscy marudzą że triplak wcisną się na Wrestlemanie. Tak to prawda, ale mnie to pasuje w końcu to mój ulubieniec i WM-ka bez niego to nic ciekawego :D (Przynajmniej dla mnie ). Triple h pokona Sheamusa i chyba skończą ten krótki feud. Choć możliwe, że to Sheamus pokona Triplaka i feud przetrwa bo Triple h będzie chciał się odpłacić. Mam nadzieję, że panowie nas mile zaskoczą i ta walka będzie na poziomie.

Mam nadzieje, że ShowMiz obronią pasy dlaczego ? Bo ja nie lubię...Bardzo nie lubię John Morrison'a & R-Truth'a nigdy nie lubiłem tych zawodników jakoś nie podoba mi się ich styl. Wracając do tematu chciałbym aby wygrał ShowMiz, ale niestety chyba John Morrison & R-Truth wygrają. Zobaczymy wkońcu ma być hell turn Johna.

Randy Orton vs. Ted DiBiase vs. Cody Rhodes

Stawiam na Rhodes'a choć prawdopodobny jest face turn Teda i to on ma szanse na wygraną. Choć widzimy jak Orton powoli też przechodzi face turn i to on ma największą szanse na wygraną. Może być kłótnia Teda z Codym i Orton to wykorzysta.

Tu powiem krótko stawiam na Kane'a lub na Jacka Swaggera.

Tu każdy stawia na wygraną Edga,ale ja myślę,że Y2J tak szybko pasa nie straci.Moim zdaniem WWE ten feud chce pociągnąć trochę dłużej.

WWE Championship

Tutaj nie wygra nikt inny jak WWE Hero John Cena.No jak możemy sobie wyobrażać przegraną Ceny przecież by wszystkie amerykańskie dzieci wpadły w depresję :D .

Streak vs. Career

Tu chyba wiadomo kto wygra.HBK po WM 26 ma przejść na emeryturę więc raczej nie wygra tej walki chociaż kto wie....

Tu wygra na 101% Bret.

Triple H vs. Sheamus

Pewnie teraz znienawidzą mnie wszyscy fani HHH ale,ten mecz może wygrać Sheamus z pomocą Legacy.Moim zdaniem WWE ten feudzik pociągnie trochę dalej.

Tu wygrają Black Magic and White Shadow(czyt.John Morrison & R-Truth),ponieważ Miz miał jakieś pasy stracić z tego co słyszałem.

Randy Orton vs. Ted DiBiase vs. Cody Rhodes

Tu stawiam na wygraną Ortona,ale też może wygrać DiBiase .Rhodes ma 0 szans

Tu powinnien wygrać Christian i po walce na WM 26 o pas WWE Chapionship wykorzystać walizkę,ponieważ Cena już chyba 1000000 razy był WWE Championem a teraz należy się też troche młodszym.

IT'S TIME TO PLAY THE GAME

beznazwy1vu.jpg

I HEAR VOICES IN MY HEAD

13862146

Christian vs. Kane vs. Shelton Benjamin vs.Dolph Ziggler vs. MVP vs. Kofi Kingston vs. Jack Swagger vs. Matt Hardy vs. Evan Bourne vs. Drew McIntyre.

Więc jednak Kofi będzie walczył w MITB , ale to raczej było wiadomo przecież władze WWE nie pozwoliłyby , aby ten zawodnik nie walczył na najważniejszej gali w roku i sądze , że on obok Christiana i Drewa McIntyre jest faworytem do wygrania walizki.

Chociaż chciałbym , żeby zdobył ją Evan Bourne , Shelton Benjamin albo Kane , ale to jest raczej nie możliwe.

Batista vs John Cena

Szczerze mówiąc nie wiem kto wygra.Licze na zwierzaka i mam nadzieje(bardzo małą) że zrobią dobrą walkę.

Edge vs Chris Jericho

Zapowiada się dobry pojedynek,obaj są chytrymi lisami,lecz wygra to Edge przez spear,spear,spear,spear...

Undertaker vs Shawn Michaels

Czcze WWE że dało nam powtórke z tamtej Wrestlemani,świetny feud,szykuje się piękna walka i licze na zwycięstwo HBKa

Randy Orton vs Ted Dibiasie vs Cody Rhodes

Myśle że wygra to Orton,należy się mu...

Triple H vs Sheamus

Triple H to wygra przecież nie przegra z nowicjuszem na takiej gali,walka niestety będzie słaba

Money in the bank

Christian to faworyt ale walizka trafi chyba do Kofiego

Bret Hart vs Vince McMahon

Walka będzie na 100 procent słaba wygra Bret przecież musi się zemścić

Mizshow vs R Truth i John Morrison

Mizshow Sa pewniakami dadzą rade temu stworzonemu z nikąd tag teamowi