Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Wrestlemania XXVI - Oficjalna Dyskusja

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

No to i ja trochę powiem.

World Heavyweight Championship

Wiedziałem, że ten pojedynek się odbędzie już wtedy gdy Edge wygrał Royal Rumble. Tak swoją drogą to mogli zrobić, żeby powrócił, ale nie wygrał. Wróćmy jednak do tematu... Stawiam na zdobycie pasa przez Edga. Ostatnio tyle się wokół niego działo, że sporą niespodzianką byłoby dla mnie gdyby to Jericho wygrał i obronił niedawno zdobyty pas.

WWE Championship

Aż chciałoby się powiedzieć drewno vs. drewno, lecz ruszają się dobrze, więc nie wypada. Trzymam kciuki za Batistę, lecz pewnie to ulubieniec dzieci (chociaż w sumie też jestem dzieckiem :D ) niepokonany terminator John Cena wygra. Już mi się rzygać chcę jak widzę gdy on wygrywa i chyba będę musiał to oglądać podczas Wrestlemanii. Za jednym i za drugim nie przepadam, Ceny wręcz nienawidzę i myślę, że niestety to on znów zdobędzie pas.

Streak vs. Career

No może to podniesie poziom Wrestemanii 26. Dwie legendy w ringu, ale niestety to już było i wątpię czy odniesie taki sukces jak przed rokiem. Jednak może coś dobrego zrobią. W dodatku walka bez dyskwalifikacji i na pewno krzesła pójdą w ruch. To doda trochę emocji. Może pojawi się w WWE rzecz spotykana bardzo rzadko czyli krew. Sądzę, że tak jak przed rokiem, to Undertaker będzie na różne sposoby przypinał HBK, a to nie będzie się dawał, myślę, że w ostateczności to Shawn Micheals wygra. Chociaż, budowali ten streak przez 17 lat, więc nie wiadomo. Jednak Deadman ma już swoje lata, doskwierają mu kontuzje. Obstawiam, że Taker przegra i zakończy karierę.

Bret "Hitman" Hart vs. Mr. McMahon

Tak jak ktoś już wcześniej powiedział, żałosne. Ten storeline z niby złamaniem nogi Harta, to już przesada. Kompromitowanie Breta przez McMahona i w ostateczności to ten dobry wygrywa.

Triple H vs. Sheamus

Zaskakuje mnie zupełnie to, że taka jak ta ma miejsce na Wrestlemanii. Najczęściej są ostateczne rozstrzygnięcia feudów, a tutaj coś takiego... Podobnie jak poprzednia walka, z góry wiadomo kto wygra. Przy radości kibiców to Triple H pokona Sheamusa.

Unified Tag Team Championship

Tutaj w przeciwieństwie do innych obstawiam Morrisona i R-Trutha. Moim zdaniem to oni wygrają i będzie miało być ogromnym zaskoczeniem, że ten tag-team zdobywa pasy mistrzowskie.

Money in the Bank Ladder Match

Ostatni Money in the Bank na Wrestlemanii. Chciałbym, żeby tą walkę wygrał Kane, ewentualnie Ziggler, lecz to jest niemożliwe. Pewnie walizkę zdobędzie MVP

lub Christian. Wcale, nie byłoby źle gdyby Shelton wygrał. Jest tutaj także Bourne, lecz nie przewiduję jego zwycięstwa. Gdyby to było TNA to jeszcze, mógłby zrobić kilka akcji z drabin i na koniec zostałby sam na ringu i zdjął walizkę. Niestety to jest WWE, jeżeli będzie jakiś Suplex, lub podobna akcja z drabiny to będę zdziwiony.

Artx7.png

Były moderator (6 maja - 21 września 2010)

• Odpowiedzi 74
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• SweetChinMusic

8

• Modzio1674325957

4

• patryniu

3

• grzesiek1992warszawa

2

WORLD HEAVYWEIGHT Chempionship

Uważam że będzie to najciekawszy pojedynek tej WM. Świetny Jericho i dobry Edge. Bardzo chciałbym aby mecz wygrał Chris ale raczej jest to nie możliwe. Wielki powrót Edge'a na RR i od razu wygrana to tym bardziej na WM nie będzie problemu aby to on wygrał, z resztą będzie to taki punkt kulminacyjny tego feudu. Szkoda, bo myślę że można by jakoś lepiej pociągnąć ich rywalizacje. Szkoda Chrisa i jego prawdopodobnie krótkiego title run'u.

WWE Chempionship

Tutaj bez rewelacji, wygrana Jasia Siinnyy - niestety. Trudno mi sobie wyobrazić przegraną Jaśka na WM szczególnie po tym że przy każdej okazji obrywa mu się od Batka ostatnio ... Jaka polityka takie feudy. A szkoda bo osobiście podoba mi się Batista jako Chemp. A tu pewnie znowu zobaczymy Johna z pasem. Ehh

Bret Hart vs Mr.McMahon

Wygra Hitman i tyle można napisać.

Money In The Bank

Walka którą osobiście bardzo lubię i nie martwię się o poziom. Chciałbym aby walizkę dostał albo Christian albo Shelton. Pierwszy w końcu powinien dostać okazję powalczenia o jakiś znaczący pas, a drugiemu po prostu się należy - bo jest świetny w ringu.

Sheamus vs Triple H

Gdzieś trzeba było upchnąć byłego WWE Chempa, który był tak ładnie pushowany, i Trajpla, który na WM być musiał. Wiec zrobiono z d**y feud między nimi aby chyba mimo wszystko zapchać kartę, pushowanie Sheamusa nie poszło na marne i żeby Trajpel się pojawił - po prostu. Triple H wygra - bo musi wygrać.

Unified WWE Tag Team Championship

Fajnie jak by wygrali Morrison i R-Truth. Show-Miz to jakaś porażka totalna ... Sry

(?) Randy Orton vs Ted DiBiase(?)

Strzelam że tak walka będzie i mam nadzieje że wygra ją Ted. Czas najwyższy odłączyć się od Legacy i zacząć kręcić się wokół pasów.

The Undertaker vs. Shawn Michaels

Specjalnie zostawiłem na koniec ... Powiem tak, liczę na to że Wygra Michaels. Dlaczego ? Tak wiem - streak 17:0, tyle lat budowania go i teraz skończyć z nim ?! To może brzmi trochę abstrakcyjnie ale gdyby brać pod uwagę otoczkę tego wielkiego rewanżu, to bym miał pewne wątpliwości. Obsesja Shawna, budowana już od Slammy. Odmowa Takera, przegrane RR, koniec końców interwencja na Elimination Chamber i zgoda na mecz. Uważam że bez sensu byłoby budowanie tej całej otoczki tylko po to aby znowu, drugi raz pod rząd dać przegrać Shawnowi na WM i przedłużyć streak a na dodatek skończyć jego karierę. Taker nie przegrał 17 RAZY NA WM. Pomyślcie - gdyby nawet teraz przegrał to kolejna wrestler, mógłby zagrozić jego streakowi dopiero za 17 lat! - Była by to już Wrestlemania XLIII (43) trochę dużo lat później co ? Warto jeszcze dodać że trzeba by komuś na to pozwolić ... Wydaje mi się że Taker i jego streak nic nie tracą przegrywając na tej WM. Jest on już tak wyśrubowany że nikt się o niego nawet nie otrze. Jednak szkoda że nie zostanie na nim wypromowany jakiś talent - z resztą nie ma chyba obecnie takiego, który by był godny przerwania go. Patrząc jeszcze z innej strony, tak często z resztą wspominanej, a mianowicie marketingowej. Koniec kariery Shawna to koniec DX. DX = pamiątki - koszulki, kocyki, patyki etc. DX = widownia no i sam HBK = wiele profitów. Skoro Vince liczy się tak z kasą to myślę że by nie przerywał tej żyły złota ... albo $$$$$$$

BTW. Będzie świetna walka. NO DQ - co w sumie na chwile obecną nie zmienia nic po za użyciem krzesła (!!!!), a jak się krew(!!!!!!!) pojawi to wiadomo co dalej się dzieje ... Gdyby to było dawniej to by było coś.

Money In The Bank

To tak-mamy sklad w komplecie wiec mozna spokojnie opisac owy pojedynek. NAwet nie wiecie jak bardzo sie ciesze, iz wystapi tam ktos, kto juz dawno na to zaslugiwal, a mianowicie chodzi o "Air Bourne'a". To on powinien byc ta osoba, ktora bedzie krolowala w powietrzu i nawet nie wiecie jak bardzo chcialbym, aby zdobyl walizeczke-to bylby juz ralny push dla niego. Moim zdaniem on i Shelton zajma sie najtrudniejszymi akcjami i to wlasnie oni beda blyszczec. MAmy takze Dolpha, ktory nie powinien nam sprawic zawodu i ogolnie ciesze sie, ze on tez dostal szanse. Jest tez niezawodny Kane, czyli tak jak sie mozna bylo spodziewac, ze wystapi i to samo sie tyczy Montela. Jest tez Matt Hardy, ktory ma doswiadczenie w tego typu walkach, wiec jest coraz wieksza szansa na wspanialy efekt koncowy. No i pozostaje The All-American American Jack Swagger-nie ukrywam, iz bardzo lubie tego zawodnika ale nie wiem dlaczego wlasnie on zawalczy na nadchodzacym MITB-moze przysluzy sie tak samo jak MVP-zobaczymy. Reasumujac, konfrontacja zapowiada sie bardzo ciekawie i jestem pewny ta "gwiazdeczka" wsrod pozostalych "gwiazdek" Evan Bourne bedzie blyszczec najbardziej, w koncu w powietrzu czuje sie jak McMahon w kasie...

TAg team Morrisona i R-Trutha moze byc ratunkiem dla oby dwoch, gdyz patrzac na obecna ich sytuacje, to widze, ze sa daleko od jakichkolwiek pasow, wiec to moze im przysluzeyc, aczkolwiek slyszalem ostatnio o rzekomym przejsciu Johna Morrisona heelturna i cos mi sie wydaje, iz ma to szanse nastapic wlasnie na WM-ce-zaraz po pojedynku Morrison zaatakuje Killingsa, poniewaz wdupili przez niego i od tego sie moze zaczac...Osobiscie kompletnie nie mam pojecia jak to sie moze skonczyc, ale jakiekolwiek by efekty nie byly, oczekuje od nich 150 % wlozonej w pracy w pojedynek...

Sheamus vs Triple H

Jakos gowno mnie obchodzi co sie stanie...

Bret Hart vs Vince mcMahon

Z mojego punktu widzenia bedzie to tylko pojedynek o umocnienie Hitmana w pamieciach fanow wrestlingu...Pojedynek on wygra i bedzie git...

f9740146ef2299a7841b514be93ac59a.png

bxdsfcb.png

49238945.png

wce.png

84995216.png

World Heavyweight Championship

Edge wygrał RR. Chris za dużo gada kim on to nie jest więć rated R odliczy go i odzyska pas WHC.

WWE Championship

Cena wygra ta walke ale nie zakończy to storylinu z Batista.

Streak vs. Career

W tym meczu wygra HBK ponieważ przed kilkoma tygodniami gdy udzielał wywiadu stwierdził ze po WM XXVI odpocznie i pojawi ponownie po kilku miesiącach wakacji.

Bret "Hitman" Hart vs. Mr. McMahon

Dość cienko sie zapowiada. Bret napewno wygra i znowu wroci po 12 latach i bedzie walczył z Vincem.

Jakos nie widzie zmian włascicieli pasów. Po ostatniej akcji na RAW Truth i Morrison wpłyneli na Miza i Showa ale oni nie stracą pasow.

Jeśli chodzi o Edge'a i Jericho, to jednak kibicuję temu drugiemu. Nie mogę strawić wygranej Edge'a na Royal Rumble.

W starciu Batista vs Cena tym razem Zwierzak. Trochę Smackdawnowi trzeba pokibicować, poza tym mam nadzieję, że Batista pokaże się od jak najbardziej zwierzęcej strony.

Kolejne - Undertaker vs HBK. Wydaje mi sie, że tutaj można się spodziewać wszystkiego. Prawdę mówiąc nie wydaje mi się, żeby HBK miał teraz przerwać dobrą passę Undertakera. Zresztą ostatnie porażki Shawn'a wskazują, że na Wrestlemanii też nie pójdzie mu łatwo. Aczkolwiek, czy koniec kariery? Tutaj na pewno bd kombinować.

Liczę też na dobry smaczek między Hartem a McMahonem.

Starcie Triple H vs Sheamus możliwa jest wiktoria tego pierwszego, choć cicho liczę na Celtyckiego Wojownika.

WORLD HEAVYWEIGHT Chempionship

Myślę że wygra Edge. Jerico jest zbyt pewny siebie, lecz ta cecha jest bardzo ważna. Edge ma dużo do pokazania przed publicznością i Chrisem. Myślę że Edge i całe WWE chce aby Edge stał się bohaterem Wrestlemanii XXVI.

WWE Championship

Cena vs Batista hym........ Jestem za Johnem jak najbardziej. Jestem jego wielkim fanem ;P Chciałbym aby Cena pokazał Batiście że jeżeli dostanie Cena szansę na równą walkę, to John ją bardzo dobrze wykorzysta. Yyyy.... Jest jeszcze sprawa Vinca McMahona........ Niby jest zajęty walką z Bret'em Hart'em ale coś knuje, ;) CENA RZĄDZISZ!!!!! ;P

Bret Hart vs Mr.McMahon

Jestem za Bret'em. Myślę że Vince za bardzo przejmie się pojedynkiem Batista vs John Cena. Bret dołoży McMahon'owi. Jest jeszcze Batista i kasa Vinca McMahona. Może w walkę włączy się Batista a Cena na 100 % pomoże Bretowi.

Money In The Bank

"Mr. Money In The Bank" (że tak sobie pozwolę nazwać CM Punka) nie dostał się do tej walki. Śmiesznie byłoby jakby wygrał Mark Henry. Wejść na tą drabinę i w ogóle. Ale chciałbym aby wygrał Evan Bourne. W końcu nie ma dużych osiągnięć w WWE.

Sheamus vs Triple H

Triple H wygra na 100%. Sheamus nie był na wrestlemanii. Doświadczenie zrobi swoje ;)

Unified WWE Tag Team Championship

Miz i Big Show nie pasują jako TagTeam. Johnny Morison i R - Trutr wygrają

The Undertaker vs. Shawn Michaels

The Undertaker wygra. Lecz jestem za Shawnem Michaelsem. Słyszałem że Shawn ma sobie załatwić urlop po Wretlemanii i prawdopodobnie wrócić w okolicach SummerSlam. Nie wiem czy to prawda ale coś mi się o uszy obiło. A z Undertakera WWE chce zrobic niezwyciężonego ;P

Jako iż w Money In The Bank mamy pierwszy raz 9 osób a na Raw poznamy dziesiątą.Najprawdopodobniej będzie to :

Kofi Kingston

Cieszę się z tego niezmiernie ponieważ pojedynek odrazu zrobi się ciekawszy bo mamy teraz trzech poważnych kandydatów do zdobycia walizki są nimi ;

Christian,Drew(no)McIntyre no i najprawdopodobniej

Kofi Kingston

. Dotarły do mnie wiadomości że Walizka ma w tym roku zostać użyta bardzo szybko ze względu na PPV o wiadomo jakiej nazwie.Tak więc tak jak na początku obstawiam Christka który pasował by mi do walki w Main Evencie.Powiedzmy że zdobywa walizkę , mamy już ostatnią walkę pomiędzy dwoma Kanadyjczykami , wtedy wchodzi trzeci tyle że z walizką no i mówi że chce dołączyć do Edga i Jericho.Pasa by nie zdobył ale walka doprowadziła by do feudu na lini Christian-Edge.

Rated-R Superstar !

15855262764b295303a1d20.jpg

Co do walk na WM jestem troche rozczarowany paroma kwestiami po pierwsze jakim prawe MITB zwiekszyla sie do 10 osob to wprowadzi chaos w ringu przypuszczalnie wygra Drew(no) i jest to najgorsza rzecz jaka moze sie przydazyc nie widze go w roli Main Eventera a co dopiero w roli Champa , ja stawialem na Christiana i to by byla najodpowiedniejsza osoba publicznosc go kupuje i powinien smigac z walizeczka co do uczestnikow MITB mizernie bardzo jedynie christian shelton i Bourne moga cos pokazac

Nastepna walka Undertaker i HBK stypulacja ciekawa dodaje smaczku pojedynkowi jednak z gory wiadomo wynik i to jest oczywiste ze streak undera nie moze zostac przerwany walka nie dorowna zeszlorocznej ale o ta 2 sie nie boje bo dadza z siebie 200%

Dalej pojedynek Rudego (Sheamus) i HHH walka wzieta doslownie z dupy i taka tez bedzie feud prowadzony na predce bez wiadomych przyczyn nie kupuje tego pojedynku wygra oczywiscie HHH

Bret Hart i Vince wogole nie powinno dojsc moim zdaniem do tego pojedynku podobno ma byc stypulacja street fight jak dla mnie to bedzie nieporozumienie przy stanie zdrowia Harta walka bedzie trwala moment. Zakonczy sie pewnie przez sharpshotter jeszcze nieudolnie zapiety =))

MizShow Vs John Morison i Truth nastepna walka wzieta z dupy tylko po to zeby Morrison i Truth mogli sie pokazac na WM oczywiscie przegraja ten pojedynek

Batista vs Cena to bedzie drewniana walka roku Batista ktory od jakiegos czasu nie pokazuje nic jako wrestler zmierzy sie z Cena ktory tez powoli sie przejada jego umiejetnosci spadaja na leb na szyje jedynie co mu pozostalo to marki czytaj dzieci i mic Skillsy bez stypulacji ten mecz bedzie zamulal straszliwie tutaj obstawil bym batiste ale moze byc roznie

Cm Punk vs Rey Mysterio ten pojedynek zapowiada sie znakomicie Cm Punk mimo ze teraz slabiej w ringu taki booking ale umiejetnosci chlop ma jak i Rey ktory potrafi latac jako ze markiem jestem Punka mam nadzieje na zwyciestwo Punka w tej walce bedzie co ogladac

No i doszlismy do Main Eventu WM

Chris Jericho vs Edge to bedzie chyba najciekawsza walka z tych wszystkich 2 Kanadyjczycy ktorzy w ringu jak i za mic potrafia duzo nie markuje ani jednemu ani drugiemu ale Edge powinien przegrac z obecnym Champem wrocil dopiero co po powaznej kontuzjii brzuszek urusl jak widzialem na RR niech powoli wraca do zdrowia pojedynek na korzysc J2Y.

bill_goldberg.jpg

Turek sory ale kojarzysz mi się z następnym dzieckiem Ceny ... Choć oczywiście mogę się mylić...

Zacznę od walki :

Mcmahon vs Bret : Nie wiem po co tą walkę dali bo to będzie kompletny nie wypał Vince walczy jak moja siostra ... Stawiam na Breta ale ta walka obniży ocenę WM

Edge vs Jericho : Bezapelacyjnie wygra Edge nie po to wrócił i wygrał Royal żeby teraz przegrac na WM

MITB : To jaką szansę dostał Drew żeby walczyć tu jest okropne i nie po to to zrobili żeby nie dać mu wygrać nienawidzę tego zawodnika .. Chociaż wolę żeby wygrał Shelton

Cena vs Batista : Ta walka to dla mnie najgorsze co mogło się przytrafić na WM bo to co robi WWE jest niesamowite w wwe są ciągle Ci sami mistrzowie ale może wygra Batista chociaż jestem pewien Jasia zapewne po walce wbiegnie Drew z walizka 1.. 2...3 i Drew nowym mistrzem

Sheamus vs HHH : Ta walka jest tylko po to żeby The Game miał walkę na WM bo nie widzę innego powodu oczywiście wygra HHH

Tag team Match : Wolę żeby wygrał John Morisson i R-Truth .. Ale raczej wygra ShowMiz

NAJLEPSZA WALKA NA WM : HBK VS DEADMEN Oczywiście liczę na HBK ale ta walka jest dla mnie zagadka więc nikogo nie wytypuję

Gość Nefarius

Tegoroczna WM'ka zapowiada się ciekawie. Brakuje mi tu tylko walki Orton vs DiBiase. Miałem nadzieję, że ten drugi wprowadzi swojego ojca do Hall of Fame już jako face. Ale nie tracę nadzieji

Bret Hart vs McMahon

Niby na tą walkę długo czekałem, ale zmieniłem nastawienie. Jak tak patrzę na Harta, to trochę szkoda gościa. Kiedyś ulubieniec publiczności, teraz widać po jego minie że na ringu nie czuje się zbyt dobrze. Z pewnością Hart wygra po Sharpshooterze. Liczę też na to, że znikną guest hostowie i Bret obejmie stanowisko GMa

Edge vs Y2J

Liczę na to, że walka będzie na poziomie. Ci panowie jeszcze nigdy mnie nie zawiedli ;]

Sheamus vs HHH

Walka dwóch drewien z movesetami skromniejszymi niż Cena.

Taker vs HBK

17:1

MiTB

Christian, Bourne i prawdopodobnie Kingston. Recepta na sukces . Liczę na sporo lotów. Dziwi mnie tylko obecność Henry'ego, Drew(na) i Swaggera. Jakoś ich nie widzę z walizką

ShowMiz vs R-Truth i Morrison

Miz i Show wygrają. Heel turn Morissona - większy fail niż push Sheamusa

Walki Cena vs Batista nie skomentuje

HardyBoyZz ty jesteś dzieckiem Jeffa, a poza tym nie zauważyłeś różnicy dwóch lat między tobą a chłopakiem do którego mówisz dziecko?

Koper ja tak nie uważam bo cenie też innych wrestlerów ale różnica wieku nic nie mói bo ktoś może być dzieckiem mając 50 lat... z zachowania no ale tak się wyraził o Cenie że tak to zrozumiałem ale ja nie pisze w każdym moim poscie że Jeff jest najlepszy i bla bla... Ale cenie i szanuję to że ktoś lubi Cene , Ortona , Batiste, Y2J

Vince McMahon vs Bret Hart - liczę tutaj na Harta , ale zobaczymy co wymyśli tu Vince

Edge vs Chris Jericho - to może być i zapewne będzie zankomita walka 2 bardzo dobrych zawodników zapewne Edge zdobędzie tytuł , ale sądze , że Chris mógłby dłużej zachować tytuł

Sheamus vs Triple H - ta walka jest dlatego bo nie mogłoby zabraknąć Huntera na WM może coś ciekawego pokażą , ale patrząc na dość słabe umiejętności Sheamusa , ale nie tracę nadziei

Undertaker vs HBK - to co pokazali na WM XXV to było coś wspaniałego myśle , że może tego nie powturzą , ale napewno będzie na co popatrzeć

ShoMiz vs R-truth & John Morrison - jestem trochę zawiedziony , że ani R-Truth ani John nie wystąpią w MITB szczególnie John , który już pokazywał , że potrafi walczyć w takich pojedynkach , co do tej walki to zapewne ShoMiz obronią tutuły , ale chciałym żeby R-Truth i Morrison zdobyli pasy

John Cena vs Batista - zapewne początek jak i prawie cała walka będzie na korzyść Batisty , ale pod koniec Cena "terminator" wygra i zdobędzie po raz kolejny pas WWE

CM Punk vs Rey Mysterio - nie mogło zabraknąć Reya na WM bardzo mnie cieszy , że będzie walczył z CM Punkiem mam nadzieje , że poziom tej walki będzie duży

MITB: Evan Bourne , Christian i Shelton Benjamin będą nakręcać ten pojedynek ale Swagger czy Dre(wno) raczej go będą obniżać , Matt Hardy po paru walkach na NXT z Justinem Gabrielem może nabierze lepszej dyspozycji , Dolpha Zigglera jeszcze nie widziałem w tego typu walce więc licze , że zaskoczy mnie ,

Walka career vs streak to będzie najlepsza walka wg mnie. Nie ma pewnego zwycięzcy, z jednej strony rewanż HBK no i kariera, a z drugiej streak Undertakera. Najprawdopodobniej ta walka będzie no DQ. Ciekawi mnie również walka Hart'a i jak sobie poradzi w ringu po takiej przerwie.

A więc, WWE nas zaskoczyło. Nie ma meczu Ted Dibiase vs. Randy Orton za to mamy:

13782996

Triple Threat Match.

Kto by się spodziewał takiego postępowania WWE? Bardzo mądra sprawa, podpush***ją nie tylko Teda ale i Codyego.

Co do walki

Orton vs Ted vs Cody

Jestem bardzo zadowolony z tego że taka walka się odbędzie.Cieszył bym się jeszcze bardziej gdyby

W narożnikach stali ich ojcowie.

Ogólnie walka może być dobra o ile przez połowę walki nie będziemy widzieć czegoś w stylu 2 vs 1 .

Rated-R Superstar !

15855262764b295303a1d20.jpg