Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Wrestlemania XXVI - Oficjalna Dyskusja

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Na chwilę obecną pojedynki się ciekawie zapowiadają. Przechodząc do rzeczy:

World Heavyweight Championship

Walka będzie naprawdę świetna, już rok temu mogliśmy się przekonać jak panowie mogą super walkę wykręcić. Po drafcie 09 mieliśmy pojedynek na SD Edge vs. Jericho. Naprawdę, było co oglądać. Dawali z siebie wszystko, te nieczyste zagrywki z obu stron, ta chytrość i porządanie wygrania. Walka była cudna ale nie pamiętam kto wygrał. Teraz może być trochę gorzej bo Edge jest face'em i raczej nie będzie używał nieczystych zagrywek, choć ja liczę na to że zrobią super widowisko, godne ME WrestleManii.

WWE Championship

Większość osób mówi, że to będzie kiepski pojedynek, choć ja sądzę, że nie. Będzie co oglądać. Batista jest hell'em więc pokaże coś nowego w swoich walkach, Jasiu jak się wkurzy to nie ma przebacz (terminator 8) ) .Ale razem mogą wykręcić nawet niezłą walkę. Choć obawiam się rezultatu :( . Jasiu pewnie wygra, bo gdyby przegrał to dzieci by się rozpłakały. Ale zobaczy się jaki będzie rezultat, ja liczę na Batistę.

Undertaker vs HBK

Rok temu wykręcili super walkę, choć wiadomo było, że wygra Taker to i tak walka zapierała dech w piersiach. Teraz oni są starsi. Już pewnie takiej walki nie zobaczymy. A patrząc na zdrowie Michaels'a i streak Taker'a to już wiemy kto wygra i kto zakończy karierę. Ale liczę na to że uda im się jeszcze zrobić jakieś widowisko. Na ostatnią walkę HBK'a powinni coś ciekawego wymyśleć.

Money in the Bank

Narazie śa cztery osoby, a z tych osób które tu są na żadną nie postawię. Ale jedna rzecz mi się podoba Morrison już nie zawalczy w tej walce. To jest coś, nie lubiłem tego kiedy on w niej walczył. Pokazywał dużo ale mnie to jakoś nie zachwycało. Z tych osób które tu są na razie największą szanse na wygraną ma Christian ale zobaczymy co będzie dalej.

ahfo.png

luba_049.png

• Odpowiedzi 74
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• SweetChinMusic

8

• Modzio1674325957

4

• patryniu

3

• grzesiek1992warszawa

2

W walce Takera z HBK wygra Under. Nie możliwe jest to aby przerwali Jego streak. Jeśli tak się stanie to będzie największa głupota i największe świństwo jakie zrobiło WWE. Shawn zrobi sobie trochę przerwy i wróci na SummerSlam. W walce o pas WWE zapewne Batista wygra albo zostanie zdyskwalifikowany. Może dojdzie do tego jakaś fajna stypulacja w co wątpię. Możliwe jest też dodanie do tej walki kogoś z pary Sheamus-Triple H a może nawet będzie Fatal 4 Way. Walka o pas wagi ciężkiej... Hmmm tutaj liczę na Y2J'a! Nie chcę aby tak szybko stracił pas. Drugi raz z rzędu zwycięzca RR Match'u nie wygra na WrestleManii. Ale to dla mnie bez znaczenia, ważne aby Chris Jericho obronił pas bo za dużo dostaje od Edge'a na ostatnich galach. MitB Match - tutaj nie jestem w stanie wskazać faworyta. Dziwi mnie brak McIntyre'a i Morrisona. Mam nadzieję, że Drew dostanie inną walkę i wystąpi na WM'ce bo należy mu się wbrew temu co o nim sądzą inni to JA uważam, że Drew to dobry zawodnik i jest jednym z moich ulubionych. Spośród tych czterech, którzy się zakwalifikowali do MitB to liczę na Sheltona Benjamina!

Chris Jericho vs. Edge

Według mnie w tej walce Rated R Superstar wygra przez ostatecznie przypiętą akcje - spear. Mimo starań Y2J, warunki fizyczne i wytrzymałość Edga zadecyduje o jego wygranej. W końcu mimo iż wszedł na Royal Rumble jako 29 to pokazał swoją pasje do wrestlingu

Batista vs. John Cena

Tu już troche trudniej. Obaj prezentują styl amerykański więc powinni iść łeb w łeb. Cena na pewno nie pozwoli na sobie zrobić Batista Bomb. A FU załatwi sprawę i myślę że w ostatecznych rozrachunku Champ wygra.

Undertaker vs. Shawn Michaels

No tutaj sprawa jest całkowicie otwarta... Czy Undertaker nadal będzie niepokonany? Czy może HBK pokaże co potrafi... . A więc obaj zawodnicy to rutyniarze po 40 roku życia. Nie ma to jak dziadki w akcji. Myślę że Sexy Boy pokaże, że potrafi, ale jak rok temu to ostatecznie Phenom wygra.

Bret Hart vs. Mr. McMahon

Tutaj jak dla mnie oczywista wygrana Hitmana, ale nic pewnego. To co Bret pokazywał ostatnio demolując WWE: Raw. Jak dla mnie jedyne pytanie: Czy Hart mimo złamanej nogi będzie walczyć... to już niedługo!

Money In The Bank Ladder Match

Nie wiem jacy następni dwaj zawodnicy dojdą do tej walki. Ale jak narazie obstawiam na spryt Christiana i Sheltona Benjamina... może ewentualnie Jack Swagger.

No widzę że wszyscy się doczekać nie mogą ja też. Walki będą super zwłaszcza rewanż Shawna Michaelsa z Takerem. A Vince McMahon z Hitmanem ta walka może przejść do historii jak myślicie?

WM zapowiada się bardzo obiecująco. Najlepiej zapowiada oczywiście Taker vs HBK moim faworytem jest taker. Kolejna obiecująca się walka Edge vs Y2J mój faworyt to Edge ale kto wie.Następnie MITB narazie moim faworytem jest chrystek ale nie wiem kto będzie jeszcze walczył. I zdecydowanie najsłabiej zapowiadajaca się walka Batista vs Cena obaj to drewna ale chciałbym żeby wygrał batista.

Ale będzie ostro!!! Już się nie mogę doczekać. Myślę, że Michaels pokona w końcu Undertakera, bo przecież nie pozwolą mu odejść z WWE, bo przyciąga ludzi do oglądania.

Jedyne czego żałuje, to że Orton nie będzie walczył na wrestlemanii o pas tylko Cena!

EDGE - CHRIS JERICHO

Ta walka wydaje mi się że będzie naprawde super. Od samej kontuzji Edga wiadomo było o ich feudzie i ciesze się że możemy zobaczyc ten feud na wrestlemanii. Chciałbym żeby walke wygrał Rated R Superstar bo byłoby ciekawie na Extreme Rules. Może rewanż jako Ladder Match?

BATISTA - JOHN CENA

Znowu bardzo się zawiodłem. Liczyłem że wygra Sheamus i będzie walczył z HHH a tak... Mam nadzieje że panowie się postarają i nie zaniżą poziomu całej WM'ki

Chociaż licze że do walki o pas mogą wskoczyc HHH lub Sheamus (albo obaj. Bo wątpie żeby WWE zostawiło HHH bez występu na WMce) a jeśli nie to licze na ANIMALA

SHAWN MICHAELS - UNDERTAKER

To prawda że ciężko będzie im wykręcic tak dobry pojedynek jak na 25ce ale... wszystko możliwe. Widze z komentzrzy innych że prawie nikt nie stawia na HBK a ja szczerze powiem że on może wygrac. 1. Undertaker ma już 50 lat. Jego zdrowie jest opłakane i walczy coraz mniej. W pojedynkach coraz częściej nieplanowanie krwawi. 2. A kto w całym cholernym WWE miałby złamac ten STREAK?? Jak dla mnie i wielu moich znajomych to HBK jest jedyną osobą w WWE która ma prawo dzięki całej swojej karierze złamac Streak deadmana. Shawn Michaels niedługo będzie kończył karierę więc złamanie Streaku Undertakera na WMce byłoby takim udekorowaniem całej jego kariery w WWE. A Streak Undertaker był ciągnięty przez 17 lat i wkońcu Undertaker powinien przegrac.

MONEY IN THE BANK LADDER MATCH

Tu licze że wygra Kofi Kingston. bo zasługuje na title shota a może wygra Christian lub Shelton. Ale moim zdaniem wygra tu ktoś z RAW bo ostatnio walizka była na Smackdown za sprawą CM PUNKA. moim zdaniem title shoty powinni dostac z tych zawodników co są w meczu np: Christian, Jack Swagger i Shelton. A jak do meczu dojdzie jeszcze jako ostatni Kingston to będe wniebowzięty i postawie na niego.

BRET HART - VINCE McMAHON

Tu licze że po powrocie po 13 latach wygra Bret Hart. Należy mu się za ten cały Montreal Screwjob no i za całą jego wcześniejszą kariere w WWE/WWF. No i znowu McMahon dostanie lanie na WMce jak np: (chyba) na 22 WMce z HBK'em.

THE MIZ & BIG SHOW - JOHN MORRISON & R-TRUTH

Boję się że tak jak w tamtym roku na 25 WMce walka o Unified Tag Team Championship będzie Dark Matchem:/ Czego bym żałował. Bo lubie Tag matche o ile łamią konwencje tzn. Nie najpierw dostaje jeden a później zmiana i nagle wygrana. Chciałbym znowu zobaczyc Morrisona jako Tag Championa ale nie chciałbym go zobaczyc jako championa z R-Truthem. Brakuje mi dlatego tag teamu Miz & Morrison i The Dirt Sheet. Dlatego licze się z tym że MIZ-SHOW wygrają

Undertaker vs HBK - ta walka raczej już nie będzie taka ja na wm 25 , ale myśle że ci świetni zawodnicy jeszcze coś pokarzą

John Cena vs Batista - może ci panowie czymś nas zaskoczą (np. trochę lepszą walką niż zwykle :))

Edge vs y2j - To może być walka roku ale nie musi ;)

bret vs vince - nie wiem czego po tej walce bym mógł się spodziewać :thinking: mam nadzieje że wygra bret

MiTB - jeszcze nie wiadomo kto będzie ostatni mam nadzieje że Kofi ale chyba wygra to Christian

pozdro :)

Undertaker vs HBK:

- boję sie że ta walka będzie powtórką z rozrywki z zeszłego roku, nie wiem na jaki panowie wpadli pomysł, ale mam nadzieję że będę mógł powiedzieć że walka jest inna niż roku temu. Wynik raczej jest nie ważny, ważne żeby walka przeszła do historii.

Edge vs Chris Jericho:

- tutaj zwycięzca może być tylko jeden: spear, spear, spear, spear, SPEAR. :twisted:

Batista vs John Cena:

- jak dla mnie to Dave może wyszorować podłogę Ceną, zmieść go i skontuzjować na resztę kariery, przypadkiem, ma sie rozumieć =))

Bret Hart vs Vincent K. McMahon:

- innej opcji jak zobaczenie sharpshootera po tylu latach po prostu w tej walce nie widzę.

MITB:

- tutaj boję się że ostatnie miejsce w tej walce dostanie Drew Mcintyre i wygra ten mecz, a ogólnie stawiam na Christiana i może odbierze w przyszłości pas Edge'owi :thinking:

Miz & Big Show vs Morisson & R-Truth:

- tu pozwolę potrzymać pasy ShoMiz, jakoś nie chcę żeby znowu pasy przejął tag team z dupy wzięty. i szkoda że Big Show w tym roku nie będzie miał wali z Shaq'iem.

mam nadzieję że dojdzie jeszcze do walki Triple H vs Sheamus i CM Punk vs Mysterio

Rated R Superstar

WM zapowiada się lepiej niż rok temu,ale też bez rewelacji

EDGE - CHRIS JERICHO

Walką na którą czekam już od czasu gdy pojawiły się pierwsze plotki o ich walce. O forma obu się nie martwie Chris zawsze trzyma wysoki poziom,a Edge po kontuzji już chyba doszedł do siebie. Narazie wkurzaja mnie słąbe wypromowanie tej walki i feud jest nudny,co tydz przychodzi edge i sprzedaje speara Jericho. Bookerzy się opierdzielają. Chciałbym by dodali im jakis gimmick match,szkoda ze raczej nie może to byc ladder match,dlatego że ze będzie MITB,ale może przynajmniej Hardcor match

BATISTA - JOHN CENA

Kolejny odgrzewany kotlet,walka pomiędzy nimi na SS była jak na ich umiejętnosci naprawde zjadliwa,tylko wtedy było face vs face więc troche inny booking,teraz mamy typową walke heel vs face i nie spodziewam się niczego szczególnego.

SHAWN MICHAELS - UNDERTAKER

Jeśli pojedynek będzie przynajmniej w 70 % tak dobry jak na poprzedniej wrestlemani ,to wybacze że znów mamy odgrzewany kotlet,powinna byc większa dramaturgia(tak jest to możliwe ;) ) ale walke wygra Taker jestem tego pewny, obaj maja miec przerwe po WMce,Shawn niby odejdzie na zawsze by powróciec po jakimś storylinie na SS.

MONEY IN THE BANK LADDER MATCH

Bardzo słabo jak narazie wypromowany pojedynek,w poprzednich latach było lepiej. Wydaje mi się że w tym roku wygra ktoś słabo wypromowany np Dolph i przy późniejszym wykorzystaniu walizki poprostu przegra,bo takiego rozwiązania jeszcze nie było. Christian nie potzrebuje walizki by bic się o głowne pasy,a reszty jakoś nie widze z walizką. Choc chciałbym Swaggera

BRET HART - VINCE McMAHON

zobaczy co wymyślą,bret się ledwo rusza i nie bardzo moze przyjac jakikolwiek cios. Co do zwycięscy to Bret wygra to jest pewne

THE MIZ & BIG SHOW - JOHN MORRISON & R-TRUTH

Nie mieli nic ciekawszego dla Morrisona i R-Trutha? Walka bedzie zapewne krórka i zakonczy się KO punchem

Jak dodadza więcej walk to napisze więcej :)

Edge vs Chris Jericho:

No Chciałbym jeszcze raz zobaczyć Edge'a jako WHC i uważam że tak się stanie :) ogółem spodziewam się dobrej walki pomiędzy tymi dwoma Zawodnikami że tak powiem są to już Cenieni zawodnicy we Wrestlingu więc powinno się dziać!

John Cena vs Batista:

hmm Nie chcę kłamać mówiąc że czekam na tę walkę bo nie czekam niestety... Wynik można przewidzieć zapewne Jasiek znowu wygra na WM jak zawszę ;/ do tego Obaj nie posiadają za bardzo jakiegoś specjalnego skilla mało techniki sama siła ehh szkoda gadać ;p

Undertaker vs Shawn Michaels:

uu Na ten mecz czekałem rok temu i w tym roku czekam również i dalej jestem za Shawnem niech Wreszcie skończy ten głupi Streak Takera!! Nie przepadam za Deadmanem ale wiem że jest dobry i dobre walki skręcić potrafi .. Dwie Legendy znowu na ringu kroi się dobra walka!

Money In The Bank Match:

również może wyjść dobry meczyk tylko brakuję mi w nim kilku osób i napewno zamieniłbym np. Kane'a na Kofiego :)

mam 2 faworytów choć nie jestem pewny że wygrają aa właściwie to 3 mam heh po 1 Primo Christian choć mam wątpliwości bo taka prawda że on może dostać kapkę większy push bez Walizki walczyć o prestiżowe pasy bez problemu...także co do Kryszczyna to nie jestem pewny ... druga osoba Shelton Benjamin zdobył już trochę w swojej karierze pasów ale żadnego prestiżowego jak WWE Championship czy World Heavyweight Championship już czas na większy push niech nie marnują SHeltona !! no i 3 osoba to Matt któremu kapkę kibicuję i też bym chciał żeby ściągnał tę walizę i zainkasował wreszcie jakiś pożądny pas :)

Bret Hart vs Vince McMahon:

Naciągany storyline już mi sie niedobrze od tego robi... żałosne Bret pewnie na koniec założy Sharpshootera i po walce ;/

R-Truth&J.Morrison vs ShowMiz:

Powstał nowy TT no i może również być ciekawa walka.. o tym za bardzo nie chcę się rozpisywać bo sam nie wiem co sądzę o tym po za tym że może być ciekawie i sądzę i tak że jednak ShowMiz obronią bo zbyt krótko narazie trzymają te pasy;p

Triple H vs SHeamus:

oczywiście wiadomo za kim jestem!! The Game all day;p mam nadzieję że wreszcie ktoś sprawi porządne manto Rudemu;p narazie nikt tego nie zrobił ;p liczę na dobry meczyk pomimo to a faworytem oczywiście HHH:)

Chris_Jericho_Banner_by_Cre5po.jpg

WORLD HEAVYWEIGHT Chempionship

Uważam że będzie to najciekawszy pojedynek tej WM. Świetny Jericho i dobry Edge. Bardzo chciałbym aby mecz wygrał Chris ale raczej jest to nie możliwe. Wielki powrót Edge'a na RR i od razu wygrana to tym bardziej na WM nie będzie problemu aby to on wygrał, z resztą będzie to taki punkt kulminacyjny tego feudu. Szkoda, bo myślę że można by jakoś lepiej pociągnąć ich rywalizacje. Szkoda Chrisa i jego prawdopodobnie krótkiego title run'u.

WWE Chempionship

Tutaj bez rewelacji, wygrana Jasia Siinnyy - niestety. Trudno mi sobie wyobrazić przegraną Jaśka na WM szczególnie po tym że przy każdej okazji obrywa mu się od Batka ostatnio ... Jaka polityka takie feudy. A szkoda bo osobiście podoba mi się Batista jako Chemp. A tu pewnie znowu zobaczymy Johna z pasem. Ehh

Bret Hart vs Mr.McMahon

Wygra Hitman i tyle można napisać.

Money In The Bank

Walka którą osobiście bardzo lubię i nie martwię się o poziom. Chciałbym aby walizkę dostał albo Christian albo Shelton. Pierwszy w końcu powinien dostać okazję powalczenia o jakiś znaczący pas, a drugiemu po prostu się należy - bo jest świetny w ringu.

Sheamus vs Triple H

Gdzieś trzeba było upchnąć byłego WWE Chempa, który był tak ładnie pushowany, i Trajpla, który na WM być musiał. Wiec zrobiono z d**y feud między nimi aby chyba mimo wszystko zapchać kartę, pushowanie Sheamusa nie poszło na marne i żeby Trajpel się pojawił - po prostu. Triple H wygra - bo musi wygrać.

Unified WWE Tag Team Championship

Fajnie jak by wygrali Morrison i R-Truth. Show-Miz to jakaś porażka totalna ... Sry

(?) Randy Orton vs Ted DiBiase(?)

Strzelam że tak walka będzie i mam nadzieje że wygra ją Ted. Czas najwyższy odłączyć się od Legacy i zacząć kręcić się wokół pasów.

The Undertaker vs. Shawn Michaels

Specjalnie zostawiłem na koniec ... Powiem tak, liczę na to że Wygra Michaels. Dlaczego ? Tak wiem - streak 17:0, tyle lat budowania go i teraz skończyć z nim ?! To może brzmi trochę abstrakcyjnie ale gdyby brać pod uwagę otoczkę tego wielkiego rewanżu, to bym miał pewne wątpliwości. Obsesja Shawna, budowana już od Slammy. Odmowa Takera, przegrane RR, koniec końców interwencja na Elimination Chamber i zgoda na mecz. Uważam że bez sensu byłoby budowanie tej całej otoczki tylko po to aby znowu, drugi raz pod rząd dać przegrać Shawnowi na WM i przedłużyć streak a na dodatek skończyć jego karierę. Taker nie przegrał 17 RAZY NA WM. Pomyślcie - gdyby nawet teraz przegrał to kolejna wrestler, mógłby zagrozić jego streakowi dopiero za 17 lat! - Była by to już Wrestlemania XLIII (43) trochę dużo lat później co ? Warto jeszcze dodać że trzeba by komuś na to pozwolić ... Wydaje mi się że Taker i jego streak nic nie tracą przegrywając na tej WM. Jest on już tak wyśrubowany że nikt się o niego nawet nie otrze. Jednak szkoda że nie zostanie na nim wypromowany jakiś talent - z resztą nie ma chyba obecnie takiego, który by był godny przerwania go. Patrząc jeszcze z innej strony, tak często z resztą wspominanej, a mianowicie marketingowej. Koniec kariery Shawna to koniec DX. DX = pamiątki - koszulki, kocyki, patyki etc. DX = widownia no i sam HBK = wiele profitów. Skoro Vince liczy się tak z kasą to myślę że by nie przerywał tej żyły złota ... albo $$$$$$$

BTW. Będzie świetna walka. NO DQ - co w sumie na chwile obecną nie zmienia nic po za użyciem krzesła (!!!!), a jak się krew(!!!!!!!) pojawi to wiadomo co dalej się dzieje ... Gdyby to było dawniej to by było coś.

• Reputacja:   1
  • Styl:  Ciemny

Aktualna karta:

World Heavyweight Championship

13590724

Chris Jericho vs. Edge

WWE Championship

13591108

Batista vs. John Cena

Streak vs. Career

No DQ, No Countout

13589158

The Undertaker vs. Shawn Michaels

13665596

Bret "Hitman" Hart vs. Mr. McMahon

13722954

Triple H vs. Sheamus

Unified Tag Team Championship

13693284

Big Show & The Miz vs. John Morrison & R-Truth

Money in the Bank Ladder Match

13720074

Christian vs. Kane vs. Shelton Benjamin vs.Dolph Ziggler vs. MVP vs. Jack Swagger vs. Matt Hardy vs. Evan Bourne

[/center]

MichelleMcCool01.gif

No to skoro doszły nowe walki to się o nich wypowiedzieć trzeba.

ShowMiz vs Morrison&Truth

Kolejny Tag Team z dupy wzięty.Wygrać , wygrają ShowMiz bo pasy trzymają dość krótko a walka jest tylko po to by wsadzić gdzieś Morrisona i R-Trutha.

Bret vs Vince

Wątpie by walka byłą jakaś dobra.Bret ma swoje lata , Vince zresztą też a skoro nawet nie zmienili opcje liścia na kopa w krocze podczas powrotu Hitmana to coś musi oznaczać.

Triple H vs Sheamus

Kolejna walka z Dupy wzięta.Mimo iż szanuje Triple H to moim zdaniem jest on zupełnie bez formy , a Sheamus? A Sheamus to drewno.Feud z Dupy wzięty,żadnej historii . Takie walki to na inne mniej ważne PPV a nie na Wrestlemanie.

Money in The Bank.

Cieszy tu obecność Bourna ale za bardzo to on się w tej walce liczyć nie będzie.Skład dobry.Walka pewnie będzie git , może jakiś SSP z drabiny?(ach te marzenia przy obecnej polityce)

Na razie karta na WM taka sobie.Wiadomo będą przynajmniej dwie walki na których zasnę no ale może jakoś to przeżyje.Jak zostaną dodane kolejne walki to się wypowiem :D

Rated-R Superstar !

15855262764b295303a1d20.jpg

No dobra to czas dokończyć moją wypowiedź.

Bret "Hitman" Hart vs. Mr. McMahon

Ta walka będzie kiepska. Nawet nie mam zamiaru oglądać dwóch klepiących się dziadków. Jeden od drugiego jest starszy. Weź cie się z tą walką. Nic ciekawego na pewno nie pokażą.Oby podczas tego pojedynku wkręcił się Batista lub Jan, bo inaczej to będzie nie wypał. Choć liczę na rąbniętą główkę Vinca, że wymyśli coś ciekawego do swojego pojedynku. Jeśli chodzi o rezultat walki to nie mam pojęcia kto wygra. Z jednej strony to federacja Vinca, więc on raczej nie da się pokonać. Z drugiej strony może wygrać Bret bo jest młodszy. Ale nic nie wiadomo. :roll:

Triple H vs. Sheamus

Uczeń zmierzy się z mistrzem. W tej walce raczej wygra HHH, choć mógłby zawsze przegrać tylko po to żeby wypushować Sheamusa. Walka tak czy siak będzie na kiepskim poziomie bo będą walczyć dwa drewna. Świetnie. Według mnie HHH nie da się pokonać na WM ale zawsze Sheamus może odegrać się na Extreme Rules w table's matchu xD. Może i to drewna ale walka miedzy nimi z chęcią obejrzę, bo jeszcze takiej nie widziałem. :P

Big Show & The Miz vs. John Morrison & R-Truth

Tu to pojedynek będzie taki sobie ale wiadomo że wygra ShoMiz. Oczywiście Miz pokaże że jest najlepszy i będzie się popisywał przed Morrison'em jak to on daleko zaszedł. To mi się podoba w jego stylu. Pojedynek pewnie zakończy się pięścią Show'a na John'ie M., a następnie Skull Crushing Finale od Miz'a i koniec walki. Still The Unified Tag Team Champions The Big Show and The Miz. Właśnie tak to się zakończy. 8)

Money in the Bank Ladder Match

Wreszcie pełna karta, choć patrząc na tą kartę to jestem zdziwiony. Nie ma kogo wytypować na zwycięzce. Chyba największe szanse ma na wygranie pierwszy zakwalifikowany uczestnik Christian. Jedynie go widzę zdobywającego tą walizkę, a następnie zdobędzie on pas WWE lub zacznie feud z Edge'em o pas. To będzie cudne. Drugim kandydatem jest Kane ale on jest bardziej szmacony i nie zdobędzie walizki, choć po cichu liczę na niego. :D

ahfo.png

luba_049.png