Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Wrestlemania XXVI - Oficjalna Dyskusja

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Wrestlemania XXVI

WrestleMania_XXVI.jpg

Miejsce: University of Phoenix Stadium

Miejscowość: Glendale, Arizona

Hasła przewodnie: "Destruction in the Desert", "History Will Be Made. Will You Be There?"

Theme song: "I Made It (Cash Money Heroes)" wykonawca: Kevin Rudolf (przy współpracy: Birdman, Jay Sean and Lil Wayne)

Oficjalna karta:

World Heavyweight Championship

13590724

Chris Jericho vs. Edge

WWE Championship

13591108

Batista vs. John Cena

Streak vs. Career

No DQ, No Countout

13589158

The Undertaker vs. Shawn Michaels

No Holds Barred Match

13665596

Bret "Hitman" Hart vs. Mr. McMahon

13722954

Triple H vs. Sheamus

Unified Tag Team Championship

13693284

Big Show & The Miz vs. John Morrison & R-Truth

Triple Threat Match

13782996

Randy Orton vs. Ted DiBiase vs. Cody Rhodes

Money in the Bank Ladder Match

13760292

Christian vs. Kane vs. Shelton Benjamin vs.Dolph Ziggler vs. MVP vs.

vs.Jack Swagger vs. Matt Hardy vs. Evan Bourne vs. Drew McIntyre.

2wbtedi.png

• Odpowiedzi 74
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• SweetChinMusic

8

• Modzio1674325957

4

• patryniu

3

• grzesiek1992warszawa

2

Do WM jeszcze trochę czasu i liczę, że jeszcze coś pozytywnego pojawi się na horyzoncie. Walka Taker vs HBK, może nie elektryzować tak jak rok temu, ale na pewno nie zawiedzie, a postać Shawna nabrała jeszcze większych rumieńców i chyba fani Takera już dawno nie obawiali się tak o jego serie(chociaż chyba śmiało można ich uspokoić, że nie mają się czego obawiać). Walka Edge vs Jericho zapowiada się po prostu świetnie i tyle na ten temat, mam tylko nadzieje, że WWE nie zepsuje tego jakimiś głupimi pomysłami. Na RAW sprawa wygląda inaczej, rozpoczął się czas promowania DiBiase'go co jest chyba równoznaczne z brakiem pushu dla Sheamusa i Kofi'ego chyba, że ktoś z nich dostanie program z HHH, ale jakoś nie chce mi się w to wierzyć chociaż nic innego związanego z Hunterem nie przychodzi mi do głowy. Skoro pas ma Batista i jest program z Cena to nie wiem jak potoczy się storyline z Hartem, bo podłączenie tego do walki o pas nie ma najmniejszego sensu i WWE może uraczyć nas jakże spektakularnym pojedynkiem Hart vs Vince. Liczę, że sprawdzą się plotki na temat walki Punk vs Rey, czyli Hair vs Mask. Myślę, że zwycięstwo Punka wypromowałoby go niesamowicie, a Rey bez maski sprzedawałby się jeszcze lepiej(ahh ta dziecinna twarz), ale to tylko moje pobożne życzenie. No i kolejny mark mode z mojej strony, czekam co wymyślą inteligenci z WWE jeżeli chodzi o postać Christiana, która z brakiem MITB na WM straciła szanse na pokazanie się z konkretnej strony(no chyba, że feud z Mizem albo Drew, ale to nie ta liga...). Brak wspomnianego MITB, który stał się nieodłączną częścią największej gali roku to duży minus i mam nadzieje, że chociaż na nowo utworzonym PPV szanse o walizkę dostaną osoby, które nie miały jeszcze dużego pushu, a nie już ustawieni main eventerzy.

Tegoroczna WM na pewno nas nie zawiedzie.Walka Jericho vs.Edge była do przewidzenia a wygra ją na 101% Edge.Walka Batista vs.Cena na pewno wykaże się dużą brutalnością w stosunku do Ceny.Taker vs. HBK mecz na który czekam od zeszłej WM.Walkę tą wygra Undertaker,ponieważ Vince by przez 20 lat nie tworzył tego streaku żeby teraz go zniszczyć.A ten "Carrer Over" HBK'a to będzie przerwa po WM i powrót na Summerslam.

IT'S TIME TO PLAY THE GAME

beznazwy1vu.jpg

I HEAR VOICES IN MY HEAD

Gość j.hardy94

Michaels vs Underkater

Na pewno Undertaker utrzyma swój streak i będzie wynosił 18-0. Jednak mimo raczej wiadomego z góry wyniku walka zapowiada się bardzo ciekawie.

Jericho vs Edge

To było do przewidzenia jak Ratet R Superstar wygrał RR. Ale zapowiada się ciekawa walka o ile bookerzy jej nie zchrzanią. Tutaj widziałbym stypulacje np. No DQ czy coś to by podbudowało ich feud, ale to raczej się nie stanie :P Licze na wygraną Edge'a.

Batista vs Cena

Dla mnie ten feud troche bez sensu i ten cały title shot dla Animala. Wg mnie Batista z Ceną to drewna które niewiele potrafią i niestety to może być kolejny zamulacz :/ Chyba, że bookerzy bardzo się postarają w co wątpie. NUDA.

No i kolejny mark mode z mojej strony, czekam co wymyślą inteligenci z WWE jeżeli chodzi o postać Christiana, która z brakiem MITB na WM straciła szanse na pokazanie się z konkretnej strony

A myślisz że po co WWE robi Qualyfing Matche do MiTB. Człowieku ta walka będzie na WM tylko inna gala PPV też się tak nazywa i to wszystko. Już jeden ziomek dodał tu takie newsy i wszystkich zmylił. Pzdr

Edytowane przez Gość

Do WMki jeszcze dużo czasu i mam nadzieję, że pojawi się jeszcze kilka dobrych walk. Walka Y2J'a z Edge'm zapowiada się bardzo dobrze, tak samo jak walka Deadman'a z Mr. Wrestlemanią z którą wiążę wielkie nadzieje. W zeszłym roku ich walka z Wrestlemanii zasłużenie zdobyła tytuł najlepszej walki roku, była bardzo dobra, mam nadzieję, że w tym roku nie będzie gorsza. Walka o pasu WWE nie zapowaida sie niestety tak dobrze jak poprzednie, Drewno vs Drewno. Walka pewnie niczym nas nie zaskoczy i wygra Jasiu. Walka Money in the Bank też pewnie będzie bardzo dobra, mam tylko nadzieję, że nie wrzucą tam CM Punk'a i że to nie on wygra. Dużo bardziej podobałoby mi się, gdyby zrobili walkę Hair vs Mask Mysterio vs Punk o której od jakiegoś czasu krążą plotki. Co do innych walk : mam nadzieję, że będzie walka o pas Interkontynentalny i, że Drew w końcu przegra. Walki o pas US nie wymagam, bo obecny mistrz mi bardzo pasuje. :D Nie martwię sie ogólnie o Wrestlemanie, bo Vince i jego bookerzy wiedzą, że to najważniejsza gala roku i, że nie mogą jej zepsuć. To tyle ode mnie.

jameswoot.png

Hmmmm...No więc tak.Co do walk to jak narazie może być , no po za walką o WWE Championship z wiadomo jakich względów :D Nie ma opcji żeby Ci dwaj panowie potrafili coś normalnego stworzyć w ringu.Ale najgorsze w tym wszystkim jest to że może to być Main Event.Czyli Wrestlemani zakończę oglądać po przed ostatniej walce :D Walka Edga z Y2J:Powiem cztery słowa bo chyba więcej nie trzeba.To będzie walka Roku.No chyba że dadzą im na walkę 10 minut i zrobią z tego walkę taką że Edge będzie katowany przez całą walkę a potem wygra.Undertaker vs Shawn Michaels.Podoba mi się to że jest to walka Streak vs Career ponieważ doda to dramaturgi do tej walki ;) Christian w Money in The Bank na pewno może cieszyć.Mam nadzieje że wygra on albo pan pochodzący z Ghany(jeżeli wogóle będzie w tej walce brał udział) Obstawiam że wsadzą jeszcze właśnie Kingstona,Bourna,Tatsu,Morrisona,Sheltona,Trutha a może i Chavo.Jeżeli dodadzą walkę Punka z Mysterio (Hair vs Mask) to będę wniebowzięty :)

Rated-R Superstar !

15855262764b295303a1d20.jpg

Więc tak jeszcze do Wrestlmani troche czasu zostało .

Starcie o pas World Heavyweight Championship zapowiada się extra Edge i Jericho w jednym ringu to może być coś ;)

WWE Championship - Walka może być nudna.

Undertaker vs HBK - Walka znowu chyba emocjonująca ale pewnie gorsza od poprzedniej ale tylko dlatego że odbywa się po raz drugi ... i jeszcze bo poprzednia była naprawde super więc trzeba więcej wymagać :D

Money In The Bank - Hmmm ciężko mi tu mówić chciałbym aby wkońcu jakiś pas później dostał R- truth ale znowu Koffi I Christian zasługują na niego od dawno dawna :)

Jeszcze jedno małe ale ! Po co została tam walka Money in the Bank, skoro będzie PPV o tej samej nazwie? Albo trzymamy sie tradycji, albo robimy zamieszanie z wymyslaniem durnego PPV. I co, mamy mieć 2 walizki w federacji? Może jeszcze zrobimy unifikację walizeczek? No prosze, błagam o trochę pokory ze strony WWE.

Jasiu pojedzie BAtistę? Chyba nie, gdyż będę spodziewał się heelowskiej końcówki w wykonaniu obecnego mistrza, przez co zachowa pas.

Teraz co piątek będzie mnóstwo gadania dwóch Kanadyjczyków, i nawet nie ejst to złe rozwiązanie, gdyż Ci dwaj showmani zawsze mają cos do powiedzenia.

I możecie mnie uznac za marudę, jednak odklepywanie starć DJ DZiadiorów jest trochę pójściem na łatwiznę ze strony creative teamu.- Dobra, legendy zrobią swoje. A jak ich zabraknie, to dopiero będzie rozpacz w WWE

- ,,,To wsadzamy Undertakera tu..Shawna tu i jakos się kręci.

-Ale zaraz, oni już są na emeryturze.

-nosz k***a...dzwonimy po Russo,

-ale on dla nas nie pracuje

-to w tym roku się obejdziemy bez Wrestlemanii...kibice nie poczuja różnicy"

(patrząc na poczynania WWE konwersację tego poziomu można będzie chyba niedługo usłyszeć w tej firmie)

No to mamy trzech nowych wrestlerów w Mitb.Resztę napiszę w spoilerze żeby nie było.

Kane,Dolph Ziggler,Shelton Benjamin.Czyli nie jest źle ;) z obecności Dolpha bardzo się cieszę , zobaczymy co pokaże.Shelton w tej walce jest pewnie tylko po to żeby zrobić zajebiste show ale raczej tej walki nie wygra :( Kane może być,liczę na jego zwycięstwo.

Rated-R Superstar !

Chris Jericho © vs Edge

Na ta walke zapowiadalo sie juz od dawna i bardzo sie ciesze, iz jest w karcie na Wrestlemanie XXVI. W ringu stanie dwoch fantastycznych wrestlerow, ktorzy powinni dac nam swietna rozrywke, wiec licze, ze ta walka bedzie nalezala do udanych pod kazdym wzgledem. Tak naprawde jeden scenariusz wydaje mi sie najbardziej prawdopodobny i wygrana Rated R`a, choc z drugiej strony moglby wygrac Jericho i feud jeszcze bardziej sie rozkreci a pas straci w jakims pozniejszym okresie, lecz Wrstlemania wydaje sie najlepsza na zdobycie pasa przez Edge`a....Coz, zobaczymy jak to sie potoczy a ja mam nadzieje na swietny pojedynek, bez wzgledu na koncowy wynik, poniewaz oby dwoch wrestlerow uwazam za swietnych...

Batista © vs John "Kolek" Cena

Tego sie wlasnie obawialem, czyli walka 2 klockow, ktora moze naprawde zanizyc poziom calej Wrestlemanii. Tak naprawde gorszej walki nie mozna bylo sobie wyobrazic (chyba, ze walczylby Khali =)) ). Wczesniej myslalem, iz walke o WWE Championa na Elimination Chamber wygra Bioly i jego panowanie nad pasem zakonczy sie wlasnie na nadchodzacej Wrestlemanii a tu prosze bardzo-suprise! i w ogole nie spodziewalem sie takiego obrotu spraw. Ze wzgledu na to, ze tak bardzo nie lubie przeCeny to pojedynek moze wygrac Batek i wojowac o pas z Janem. Losy Rudego sa dla mnie nie znane, nie wiem, moze gdzies sie wtraci do tego feudu...

The Undertaker vs Shawn Michaels

Jestem niemalze pewny, ze Deadman wygra i utrzyma ten swoj Streak juz do konca, bo szkoda przerywac cos, co bylo budowane latami i zostalo zniszczone przez faceta, ktory juz widzi w oddali swoj koniec kariery...Oczywiscie ja bardzo lubie Shawna, szanuje go, bo jest jedna z ikon tego biznesu, ale naprawde nic nie da przerwanie passy Undertakera. Jesli chodzi o poziom walki, to nie powinna juz byc odbywana z takim polotem, jak ta pamietna z Wrestlemanii XXV, ale nie malbym nic przeciwko, zeby dosc czesto lecialy Tombstone`y, Last Ride`y, Chokeslam`y i Sweet Chin Music`i, tak jak podczas poprzedniego pojedynku. W sumie mysle, ze nas nie zawioda i bedziemy ogladac cos naprawde godnego uwagi...

Money In The Bank opisze, jesli sklad bedzie juz w komplecie (choc widze, iz dolaczaja wrestlerzy, na ktorych oczekiwalem)...Jesli reszta walk, tez pojawia sie w karcie, to takze nie omieszkam wyrazic opinni o nich...

Edytowane przez Gość

f9740146ef2299a7841b514be93ac59a.png

bxdsfcb.png

49238945.png

wce.png

84995216.png

Jestem niemalze pewny, ze Deadman wygra i utrzyma ten swoj Streak juz do konca, bo szkoda przerywac cos, co bylo budowane latami i zostalo zniszczone przez faceta, ktory juz widzi w oddali swoj koniec kariery...

Tu się z Tobą zgodzę.Myślę że nikt nie przerwie Streaku Takera .Dlatego mam nawet pomysł jak ta walka mogła by się skończyć.Myślę że mogło by się to zakończyć Double KO.Obaj zawodnicy nie mieli by już siły walczyć dalej , sędzia przerwał by pojedynek i ani nie przerwano by streaku Takera ani Michaels nie skończyłby swojej kariery.Jest jeszcze jedno rozwiązanie.Taker wygrywa Michaels kończy Karierę by wrócić gdzieś tak w okolicach Summer Slam tak jak w zeszłym roku.

Rated-R Superstar !

Streak Undertakera nie zostanie nigdy przerwany,ponieważ nie tworzyliby go tak długo.A z HBK będzie tak jak w tym roku,że powróci w okolicach Summerslam.A jeżeli wygra HBK(Co się nigdy nie stanie)to Undertaker też weźmie sobie wolne.

IT'S TIME TO PLAY THE GAME

beznazwy1vu.jpg

I HEAR VOICES IN MY HEAD

World Heavyweight Championship - na pewno zapowiada sie świetna walka. Prawdopodobnie po ciężkim meczu wygra Edge (wiadomo, przeszedł na face'a więc dostanie pas) jednak ja wolałbym, żeby pas został u Y2J.

WWE Championship - znowu Cena...no ale z drugiej strony lepiej on niż Sheamus. W tej walce jestem jak najbardziej za Batistą. Nie przepadam za nim ale ma to coś co czyni z niego dobrego mistrza, nieźle spisuje sie w swojej roli heela, a Cena? Co za dużo to niezdrowo, takie moje zdanie. WWE promuje go na siłe, co walka o pas to Cena...

Undertaker vs HBK - szykuje nam sie kolejny wielki pojedynek, obydwaj będą ostro zdesperowani, Taker będzie chciał sie zemścić za EC i raz na zawsze zakończyć te "podchody" Shawna, z drugiej strony Michaels nareszcie dostał to o co tak długo walczył - walke z Deadmanem. Myśle, że obydwaj dadzą z siebie 100 % i szczerze mówiąc nie mam w tej walce faworyta...

Money in the Bank - znamy narazie tylko czterech uczestników, ale już z tych moge wyłonić swojego faworyta. Mowie tu oczywiście o Christianie. Kane w Ladder Matchu raczej sie nie sprawdzi (nad czym niestety ubolewam) ...Ziegler...nie wiem, zobaczymy, natomiast największym konkurentem dla Christiana powinien być Shelton. Znają sie z ECW wiedzą na co ich stać. Coś czuje że w tym roku MitB przyniesie dużo emocji :thinking:

Nie mogę się już doczekać walki Undertaker vs HBK.Mam nadieję że wygra HBK

Batista vs Cena żeby to było Last Man Standing match.

Money in the bank ten pojedynek jest zawsze fajny, ciekawe kto wygra...może CM Punk

Według mnie walka Takere z HBK'em, może okazać się dużym rozczarowaniem. Nie chodzi mi o to, że będzie słaba, ale po ubiegłorocznym pojedynku, który był fantastyczny obawiam się, że więcej nie da się wycisnąć, obym się mylił :). Interesująco zapowiada się czas do gali w jaki sposób panowie będą z sobą feudować. Walka Edga z Jericho była do przewidzenia Rated R przechodzi face turna ich feud i starcie ostateczne to według mnie będzie ozdoba tego rocznej WM'ki. Interesująco powinno być w następnej parze Batista vs Cena mam nadzieję, że w jakichś sposób zostaną w to bardziej wmieszani VKM oraz Hitman i zobaczymy Breta po raz ostatni na największej gali roku. MiTB, zawsze jest ozdobą całej gali znając życie tutaj będzie tak samo więc będziemy mieli na co popatrzeć. Wydaje mi się, że możemy jeszcze zobaczyć walkę Ortona vs Ted, ewentualnie Teda w parze z Codym przeciwko Viperowi. Ciekaw jestem co będzie z Mizem, którego ze swoich tytułów będzie musiał bronić na gali, a może będzie musiał walczyć 2 razy w obronie pasa US jak i TT, pożyjemy zobaczymy. Jak na razie zapowiada się ciekawie, mam nadzieję, że będzie jeszcze lepiej.

http://www.youtube.com/watch?v=vswZ73WETpc

a70061070009c1784bf77973

BKS POLONIA BYDGOSZCZ