Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Najlepsza walka PPV WWE Elimination Chamber 2010

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

W tej ankiecie wybieramy najlepszą walkę PPV WWE Elimination Chamber 2010:

1

WWE Championship Elimination Chamber

John Cena vs. Triple H vs. Sheamus © vs. Kofi Kingston vs. Randy Orton vs. Ted'a DiBiasego

2

WWE Championship

Batista vs. John Cena ©

3

Intercontinental Championship

Drew McIntyre © vs. Kane

4

Tag Team

Michelle McCool & Layla vs. Gail Kim & Maryse

5

United States Championship

The Miz © (/w Big Show) vs. MVP (/w Mark Henry)

6

World Heavyweight Championship Elimination Chamber

Chris Jericho vs. Undertaker ©vs. John Morrison vs. Rey Mysterio vs. CM Punk vs. R-Truth

Swój wybór uzasadnij postem. Ankieta potrwa 10 dni!

ahfo.png

luba_049.png

• Odpowiedzi 12
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Luba

2

• hardyjeff123

1

• rambopk

1

• pilot81

1

Top użytkownicy w tym temacie

Moim zdaniem najlepszą była walka o WHC. Cieszy mnie wygrana Y2J'a. Pokazał się świetnie także John Morisson. I na koniec wpadnięcie Shawna - Awesome.

496c7c636d7545ad59211dee7b195f02.gif?1329143625

wmbanner.png

Moim zdaniem najlepszą była walka o WHC. Cieszy mnie wygrana Y2J'a. Pokazał się świetnie także John Morisson. I na koniec wpadnięcie Shawna - Awesome.

Masz racje!

Jak dla mnie zdecydowanie elimination chamber o pas wagi cieżkiej. Dużo zwrotów akcji, na koniec interwencja HBK i wygrana Y2J'a. Mam nadzieję, że dziś na RAW zobaczymy kolejny segment feudu HBK i Takera.

e1dc04d5a2.jpg

Widzę, że większość jest za walką o pas WHC. Popieram was i macie racje. Tylko szkoda, że Jericho wygrał bo bardziej liczyłem na Morrisona.;D Podobało mi sie to jak HBK wykonał Sweet Chin Music na Takerze.

83854000799926186829.jpg

83861155504627407691.png

Może i Elimination Chamber był ciekawyale najlepszą walką dla mnie był walka o pas United States. Więc zagłosowałem na walkę The Miz © (/w Big Show) vs. MVP (/w Mark Henry). Była to dla mnie ciekawa walka bo jak Miz wygrał na RR walke o pas, to teraz kolej MVP,a wolałbym żeby Miz miał pas. Kiedy zaczeła lecieć krew z głowy Miz'a to już pomyślałem że już po. Ale dzięki Big Show'owi udało się Miz''owi wygrać pas i jestem z tego niezmiernie zadowolony. Więc według mnie to była najlepsza walka EC. :D

ahfo.png

luba_049.png

Najlepsza walka oczywiście o World Heavyweight Championship.Wszyscy pokazali się z dobrej strony a i była krew na policzku Jericho. :D Dobrze że zaczeli Truth oraz Punk.Jeszcze walka o U.S była dobra no i znowu sie ździwiłem a czemu?:

Krew :D

Ale głos poleciał na Walkę o WHC

Rated-R Superstar !

15855262764b295303a1d20.jpg

Najlepsza walka to: WHC Elimination Chamber! Dostarczyła najwięcej emocji, dużo świetnych akcji jak np lądowanie Morrisona na stali po Chockeslamie :) . A pojawienie się HBK to już mega dobra rozkmina. Ze względu na fabułę zwycięstwo Y2J jest kolejnym pozytywem.

Według mnie najlepsza walka była o pas WWE Championship.Dużo sie działo, bardzo dobrze wykazał sie kofi,jeszcze na koniec ta akcja z Batistą. :D

mariass.jpg

Ja zagłosowałem na walkę o WHC ponieważ moim zdaniem była najciekawsza (sądząc po głosach nie tylko moim :D ). John Morrison pokazał na co go stać. Liczyłem na to że wygra Y2J, a gdy wszedł HBK wiedziałem że to koniec...

beznazwy4c.jpg

Zdecydowanie głos idzie na walke o pas World Heavyweight Championship dużo się działo wszyscy pokazali się w miare z dobrej strony :D

W ogole nie jestem zdziwiony dotychczasowym wynikiem ankiety...Walka o WHC byla najlepsza, choc dosc wkurzyl mnie 1 moment-zbyt szybkie odpadniecie R-Trutha, lecz byli tez inni, ktorzy sie pokazali ze swietnej strony np. Morrison zaslugujacy juz dlugi czas na szanse o konfrontacje z Main Eventami o jeden z najwazniejszych pasow. Spodziewalem sie takiego wyniku koncowego.

Co do reszty to nie mam najwiekszych zastrzezen...

f9740146ef2299a7841b514be93ac59a.png

bxdsfcb.png

49238945.png

wce.png

84995216.png

Najlepszą walką zdecydowanie był pojedynek o WHC. Chowający się w komorze Jericho i Undertaker miotający o jej drzwi, Morrisonem. Jeszcze to wejście HBK i Sweet Chin Music na koniec. Wiedziałem, że Jericho wreszcie musi zdobyć ten pas i się nie pomyliłem. W tej walce było tak jak stwierdził poprzednik, szybkie odpadnięcie R-Trutha.

Artx7.png

Były moderator (6 maja - 21 września 2010)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Kaczy316
      Zawsze są jakieś plusy i minusy, Cody jako zawodnik nie jest zły, cała otoczka wokół tego i booking jedynie to dno, a fani chcą na czymś wyrazić swoją frustrację i obrywa się Rhodesowi za to, a prawda jest taka, że winę ponosi booking, a kto za to ponosi winę? Tu już trudno powiedzieć, bo czasem to writterzy, czasem Triple H, a czasem TKO, więc można obwiniać zarząd jako całość zamiast skupiać się na jednej osobie, otoczka i booking to tragedia w tej kwestii od stycznia teasujemy Cody vs Jacob v
    • Grins
      Na papierze wygląda to dobrze, ale niestety WWE idzie zaś tą samą drogą czyli wpychają na siłę zawodnika do paszczy to że Cody wczoraj zebrał dobrą reakcje nie znaczy że na następny SD fani już będą happy, dobrze wiemy jak to się zawsze kończyło... Póki co chyba WWE leci po rekord w dislike'ach na YT 100k pękło, cieszę się że chociaż fani w internecie mogą wyrazić swoją frustrację, bo to jak potraktowali Drew'a to dla mnie było to skandaliczne, fatalny run chyba jeden z najgorszych jeśli chodzi
    • VictorV2
      - Dropdown Uppercut - Disaster Kick - Bionic Elbow - Cross Rhodes - Cody Cutter - Snap Powerslam (Ukradziony Randy'emu) Fakt. Więcej niż 5. Nie mogę powiedzieć że nie masz racji.  
    • MattDevitto
      Co do Reignsa zgoda, ale Cena jednak coś tam więcej potrafił - inna sprawa, że musiał zawsze wykonać swój podstawowy moveset by dziecarnia była zadowolona
    • GGGGG9707
      O ile run Drew był bardzo dobry choć zdecydowanie za krótki, o ile Drew na pas zasługiwał i szkoda mi go że nagle go traci to mimo wszystko cieszę się z wyniku. Po pierwsze Cody z pasem zawsze na plus, po drugie to nam daje ciekawszą walkę na WM. Bądźmy szczerzy Orton vs Cody ma większy kaliber niż Orton vs Drew co przy aktualnej formie Ortona byłoby bardzo ciężkie do oglądania.  Tylko w przeciwieństwie do nich Cody jest dobry ringowo więc dla odmiany przynajmniej mamy Terminatora który u
  • Dodaj nową pozycję...