Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Najlepsza walka PPV WWE Elimination Chamber 2010

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

W tej ankiecie wybieramy najlepszą walkę PPV WWE Elimination Chamber 2010:

1

WWE Championship Elimination Chamber

John Cena vs. Triple H vs. Sheamus © vs. Kofi Kingston vs. Randy Orton vs. Ted'a DiBiasego

2

WWE Championship

Batista vs. John Cena ©

3

Intercontinental Championship

Drew McIntyre © vs. Kane

4

Tag Team

Michelle McCool & Layla vs. Gail Kim & Maryse

5

United States Championship

The Miz © (/w Big Show) vs. MVP (/w Mark Henry)

6

World Heavyweight Championship Elimination Chamber

Chris Jericho vs. Undertaker ©vs. John Morrison vs. Rey Mysterio vs. CM Punk vs. R-Truth

Swój wybór uzasadnij postem. Ankieta potrwa 10 dni!

ahfo.png

luba_049.png

• Odpowiedzi 12
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Luba

2

• hardyjeff123

1

• rambopk

1

• pilot81

1

Top użytkownicy w tym temacie

Moim zdaniem najlepszą była walka o WHC. Cieszy mnie wygrana Y2J'a. Pokazał się świetnie także John Morisson. I na koniec wpadnięcie Shawna - Awesome.

496c7c636d7545ad59211dee7b195f02.gif?1329143625

wmbanner.png

Moim zdaniem najlepszą była walka o WHC. Cieszy mnie wygrana Y2J'a. Pokazał się świetnie także John Morisson. I na koniec wpadnięcie Shawna - Awesome.

Masz racje!

Jak dla mnie zdecydowanie elimination chamber o pas wagi cieżkiej. Dużo zwrotów akcji, na koniec interwencja HBK i wygrana Y2J'a. Mam nadzieję, że dziś na RAW zobaczymy kolejny segment feudu HBK i Takera.

e1dc04d5a2.jpg

Widzę, że większość jest za walką o pas WHC. Popieram was i macie racje. Tylko szkoda, że Jericho wygrał bo bardziej liczyłem na Morrisona.;D Podobało mi sie to jak HBK wykonał Sweet Chin Music na Takerze.

83854000799926186829.jpg

83861155504627407691.png

Może i Elimination Chamber był ciekawyale najlepszą walką dla mnie był walka o pas United States. Więc zagłosowałem na walkę The Miz © (/w Big Show) vs. MVP (/w Mark Henry). Była to dla mnie ciekawa walka bo jak Miz wygrał na RR walke o pas, to teraz kolej MVP,a wolałbym żeby Miz miał pas. Kiedy zaczeła lecieć krew z głowy Miz'a to już pomyślałem że już po. Ale dzięki Big Show'owi udało się Miz''owi wygrać pas i jestem z tego niezmiernie zadowolony. Więc według mnie to była najlepsza walka EC. :D

ahfo.png

luba_049.png

Najlepsza walka oczywiście o World Heavyweight Championship.Wszyscy pokazali się z dobrej strony a i była krew na policzku Jericho. :D Dobrze że zaczeli Truth oraz Punk.Jeszcze walka o U.S była dobra no i znowu sie ździwiłem a czemu?:

Krew :D

Ale głos poleciał na Walkę o WHC

Rated-R Superstar !

15855262764b295303a1d20.jpg

Najlepsza walka to: WHC Elimination Chamber! Dostarczyła najwięcej emocji, dużo świetnych akcji jak np lądowanie Morrisona na stali po Chockeslamie :) . A pojawienie się HBK to już mega dobra rozkmina. Ze względu na fabułę zwycięstwo Y2J jest kolejnym pozytywem.

Według mnie najlepsza walka była o pas WWE Championship.Dużo sie działo, bardzo dobrze wykazał sie kofi,jeszcze na koniec ta akcja z Batistą. :D

mariass.jpg

Ja zagłosowałem na walkę o WHC ponieważ moim zdaniem była najciekawsza (sądząc po głosach nie tylko moim :D ). John Morrison pokazał na co go stać. Liczyłem na to że wygra Y2J, a gdy wszedł HBK wiedziałem że to koniec...

beznazwy4c.jpg

Zdecydowanie głos idzie na walke o pas World Heavyweight Championship dużo się działo wszyscy pokazali się w miare z dobrej strony :D

W ogole nie jestem zdziwiony dotychczasowym wynikiem ankiety...Walka o WHC byla najlepsza, choc dosc wkurzyl mnie 1 moment-zbyt szybkie odpadniecie R-Trutha, lecz byli tez inni, ktorzy sie pokazali ze swietnej strony np. Morrison zaslugujacy juz dlugi czas na szanse o konfrontacje z Main Eventami o jeden z najwazniejszych pasow. Spodziewalem sie takiego wyniku koncowego.

Co do reszty to nie mam najwiekszych zastrzezen...

f9740146ef2299a7841b514be93ac59a.png

bxdsfcb.png

49238945.png

wce.png

84995216.png

Najlepszą walką zdecydowanie był pojedynek o WHC. Chowający się w komorze Jericho i Undertaker miotający o jej drzwi, Morrisonem. Jeszcze to wejście HBK i Sweet Chin Music na koniec. Wiedziałem, że Jericho wreszcie musi zdobyć ten pas i się nie pomyliłem. W tej walce było tak jak stwierdził poprzednik, szybkie odpadnięcie R-Trutha.

Artx7.png

Były moderator (6 maja - 21 września 2010)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Grok
      Oto spoilery z najnowszych tapingów telewizyjnych TNA Wrestling. Po czwartkowym odcinku Impact na żywo z Gateway Center Arena w College Park pod Atlantą (Georgia), federacja nagrała też walki na Xplosion i Impact. TNA wróciła do Gateway Center Arena w piątkowy wieczór. Spoilery z tych nagrań nie są jeszcze dostępne. Spoilery poniżej pochodzą z Cagematch.net i PWInsider. Nagrane dla Xplosion: Mila Moore pokonała Myla Grace Jason Hotch pokonał Ricky Sosa Nagrane dla Impact: Mr.
    • Grok
      W tym tygodniu odcinek AEW Dynamite na TBS przyciągnął średnio 650 tys. widzów, co oznacza wzrost o 2,7% względem poprzedniego tygodnia. To czwarta najwyższa oglądalność programu od 17 września 2025 r. Odcinek z trzema walkami o pasy i debiutem The IInspiration na Dynamite zanotował rating 0,12 w kluczowej grupie 18-49 — wzrost o 20% w porównaniu z zeszłym tygodniem i drugi najlepszy wynik w tej demografii od 12 listopada 2025 r. W porównaniu z tym samym okresem w 2025 r. ogólna widownia wzr
    • Lukasz_Kukas_Tm
      Codas odzyskał tytuł.Oby na WM-ce stracił pas ku uciesze widzów na rzecz ortona i niech Cody robi Hell Turn Romek musi przegrać z Punkiem
    • Grok
      Autor: Noah Leatherland Druga połowa drabinki turnieju STARDOM Cinderella Tournament rozegrała walki pierwszej rundy w Aichi. Podczas gdy pierwszy dzień przyniósł kilka remisów, ten drugi zakończył się jasnymi rozstrzygnięciami w każdym starciu. Siostry Inaba obie odniosły sukces w swoich meczach pierwszej rundy. Tomoka Inaba pokonała Anne Kanaya w pierwszym starciu, a Azusa Inaba zwyciężyła nad Lady C w drugim. Saya Iida zmierzyła się z Kiyoka Kotatsu. Mimo solidnych strike'ów Kotatsu, potęż
    • KyRenLo
      Oglądajcie NXT Vengeance Day: Karta: Ja ostatnio nie śledzę tego, co się dzieje w NXT, ale galę Vengeance Day wiadomo, że będzie trzeba obejrzeć w całości. Aż trzy walki kobiet co zawsze jest plusem samym w sobie. Blake i Tatum do boju Miłej gali dla oglądających. 
  • Dodaj nową pozycję...