Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Najlepszy wrestler PPV WWE Elimination Chamber 2010

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Ja postawiłem na Ktoś inny, mam na myśli Kofiego ponieważ mimo to że nie wygrał to pokazał kilka ładnych lotów.

beznazwy4c.jpg

• Odpowiedzi 23
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Luba

2

• rambopk

1

• WojtASR

1

• jericho.edge

1

Top użytkownicy w tym temacie

Jak dla mnie Kofi, Chris zdobył pas, ale była to duża zasługa Shawna. Kofi pokazał jak się walczy zrobił kilka super akcji.

e1dc04d5a2.jpg

Ja zagłosowałem na Chrisa Jericho. Pomimo pomocy Shawna Michaelsa, zaliczył dobrą walkę i nareszcie zdobył jakiś pas. Dobrze radził sobie, także Kofi Kingston, lecz ostatecznie oddałem głos na Jericho.

Artx7.png

Były moderator (6 maja - 21 września 2010)

Mój wybór jest oczywisty, John Cena, gdyż może o pas przegrał z Batistą to i tak wygrał w końcu Elimination Chamber.

Zgadzam się z Prototype, pokazał na co go stać choć wiem żę stać go na dużo więcej :)

Oczywiście głos na Johna Cene

Zagłosowałem ,na kogoś innego kim jest zdecydowanie Batista! Otrzymał świetny gimmick ,nie będzie już się błaźnił ,lecz będzie nas ostro wkurzał. Jako pupil Chairmana i WWE Champ może okazać się jeszcze gorszym sukinsynem niż Orton. Zdobył na tej gali pas mistrza WWE choć się nie napracował ,lecz najważniejsze w jego charakterze jest to by zdobył jak najwięcej i się nie napracował.

Ktoś inny. Chodzi mi tu o Undertakera. Gdyby nie interwencja Shawna to na 98% Taker bylby posiadaczem pasa World Heavyweight Championship. Szkoda mi go było ale cóż, taki jest wrestling.

Zagłosowałem na Y2J ponieważ starał się chłopaczyna :D No i w końcu WHC :D

Pytanie do Prototype:

Masz napisane

W temacie: 1995

I zastanawia mnie, że mimo swojego wieku i wczesnym (jak dla mnie) zainteresowaniem się wrestlingiem możesz lubić to Drewno?

Dziękuje Dobranoc!

Dop. Luba Pytanie nie na temat. To nie jest wolna dyskusja tylko ankieta w której wybierasz wrestlera PPV. Więc proszę takie sprawy załatwiać na PW, SB lub w wolnych tematach i teraz dziękuje dobranoc!

Chris Jericho najlepiej walczył i zdobył pas. Jednak pomógł mu HBK.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Attitude
      Nazwa gali: wXw Independent Wrestling Summit Data: 07.03.2026 Federacja: Westside Xtreme Wrestling Typ: Online Stream Lokalizacja: Oberhausen, Nordrhein-Westfalen, Niemcy Arena: Turbinenhalle 1 Format: Live Platforma: independentwrestling.tv Karta: Wyniki: Powiązane tematy: Independent Zone
    • Attitude
      Nazwa gali: DDT D Generations 8 Data: 07.03.2026 Federacja: DDT Pro Wrestling Typ: Online Stream Lokalizacja: Nagoya, Aichi, Japan Arena: Imaike Gas Hall Format: Taped Data emisji: 10.03.2026 Platforma: Wrestle Universe Karta: Wyniki: Powiązane tematy: Independent Zone
    • Attitude
      Nazwa gali: wXw Inner Circle 19 - Homecoming Data: 05.03.2026 Federacja: Westside Xtreme Wrestling Typ: Online Stream Lokalizacja: Essen, Nordrhein-Westfalen, Niemcy Arena: Turock Publiczność: 300 Format: Taped Data emisji: 07.03.2026 Platforma: independentwrestling.tv Karta: Wyniki: Powiązane tematy: Independent Zone
    • Jeffrey Nero
    • KyRenLo
      Wygląda na to, że strata pasa przez Drew nie została odebrana zbyt dobrze głównie przez fanów w Internecie: Komentarze też ciekawe: Zobaczymy jak sytuacja się rozwinie.
  • Dodaj nową pozycję...