Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Najlepszy wrestler PPV WWE Elimination Chamber 2010

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

W tej ankiecie wybieramy najlepszego wrestlera PPV WWE Elimination Chamber 2010:

John Cena

Drew McIntyre

The Miz

Chris Jericho

Ktoś Inny

Swój wybór uzasadnij postem. Ankieta potrwa 10 dni!

ahfo.png

luba_049.png

• Odpowiedzi 23
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Luba

2

• rambopk

1

• WojtASR

1

• jericho.edge

1

Top użytkownicy w tym temacie

Zdecydowanie Jasio.;D

Miał dużo szans oraz wiele efektownych akcji. Szkoda, że ten Batista musiał się pojawić.

83854000799926186829.jpg

83861155504627407691.png

Głosuję na kogoś innego, czyli Kofiego Kingstona. Może nie wygrał, ale to był jego pierwszy tittle shot o najważniejszy pas federacji i był on bardzo bliski jego zdobycia. Na dodatek jako jeden z niewielu wykonał parę widowiskowych akcji i uatrakcyjnił nimi walkę.

2d9o3gl.jpg

Zagłosowałem na Ktoś Inny,czyli na Kofiego, bo godnie zastąpił Jeff'a Hard'ego na Elimination Chamber. CHodzi mi o jego skoki, udowodnił że on może zrobić widowisko podobne do takiego które robił Jeff. Jako jego pierwszy tittle shot (wiadomo o jaki pas) wyszedł całkiem nieźle. Pokazał dużo w tym pojedynku. Dzięki niemu pojedynek nabrał rumieńców. :)

ahfo.png

luba_049.png

Zagłosowałem na Miza. Chociaż nieźle pokazał się HBK, przez co mogą się na dobre zacząć dwa feudy. i co ważniejsze 2 walki na Wmce

Zagłosowalem na Kogoś innego. Według mnie najlepszym zawodnikiem okazał się John Morrison, chociaż Kofi świetnie latał.

Świetnie wkomponował HBK oraz pojawienie sie Batisty po walce o WWE Championship.

14355673994c6b0adce2c5a.png

Don't make me spear you out !

wg mnie najlepszym wrestlerem EC był Chris Jericho. W końcu zabrał pas Takerowi bo nudziło już mi się że on go ma. Y2J pomimo pomocy HBK wygrał i to mnie cieszy i dostał to co mu się należało

496c7c636d7545ad59211dee7b195f02.gif?1329143625

wmbanner.png

Mój głos leci na kogoś innego czyli na Kofiego.Pokazał się ze świetnej strony mimo że jakoś długo nie walczył.Gdyby nie Kofi to ten pojedynek byłby dużo gorszy.

Rated-R Superstar !

15855262764b295303a1d20.jpg

wg mnie najlepszym wrestlerem EC był Chris Jericho.

Tak samo ja uważam :) . Może i wygrał dzięki HBK'owi, ale ten pas już dawno mu się należał. Tak więc głos leci na Jericho :)

Głos na Y2J'a. Walczył nawet, nawet zgarnął pas. Co z tego że wygrał gdzięki HBK'owi ? I tak walczył ładnie. :D

jameswoot.png

Y2J, stoczyl ladna walkę, pas mu się nalezal, widac jest w dobrej formie a Undertaker idzie na dno powoli ;d

Randy.! <3 [heel of heels 4ever.! -.-]

Edge ;* Triple H ;* Y2J ;* Miz ;*

wiele osób pisało do mnie z zapytaniem, czemu się tutaj nie udzielam

przepraszam, ale mam zbyt mało czasu ;c

jbc, szukajcie mnie tutaj:

http://zapytaj.com.pl/Profile/user_284644.html pzdr.;))

Najlepiej wypadł Chris Jericho. Nie tylko po raz kolejny pokazał, że jest w formie(zaimponował mi wyrwaniem się z Hell's Gate i za razem dążeniem do Walls) ale i dodał element humorystyczny. Nie mogę się doczekać feudu z Edge'm.

Moj glos polecial na "ktos inny",poniewaz chodzi mi o Randiego Ortona,ktory mial wiele akcji do wykorzystania niektore zmarnowal ale byl chyba najlepszy w ringu mysle za pas powinien sie mu nalezec ale wyszlo inaczej. :|

Oczywiscie mam dylemat, bo bylo dwoch zawodnikow, ktorzy byli ponad wszystkich, chodzi dokladniej o Johna Morrisona i Kofigo Kingstona. Pokazali kawal dobrego wrestlingu i dzieki nim pojedynki w klatce nie byly takie nudne. Mam nadzieje, ze ich udzial w pojedynkach o najwazniejsze pasy nie pojdzie na marne i da do myslenia wladzom WWE, ze jednak warto stawiac na takich zawodnikow...wiec mozna rzec, ze moj glos zostac podzielony na dwoch ;) .

f9740146ef2299a7841b514be93ac59a.png

bxdsfcb.png

49238945.png

wce.png

84995216.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Grok
      Oto spoilery z najnowszych tapingów telewizyjnych TNA Wrestling. Po czwartkowym odcinku Impact na żywo z Gateway Center Arena w College Park pod Atlantą (Georgia), federacja nagrała też walki na Xplosion i Impact. TNA wróciła do Gateway Center Arena w piątkowy wieczór. Spoilery z tych nagrań nie są jeszcze dostępne. Spoilery poniżej pochodzą z Cagematch.net i PWInsider. Nagrane dla Xplosion: Mila Moore pokonała Myla Grace Jason Hotch pokonał Ricky Sosa Nagrane dla Impact: Mr.
    • Grok
      W tym tygodniu odcinek AEW Dynamite na TBS przyciągnął średnio 650 tys. widzów, co oznacza wzrost o 2,7% względem poprzedniego tygodnia. To czwarta najwyższa oglądalność programu od 17 września 2025 r. Odcinek z trzema walkami o pasy i debiutem The IInspiration na Dynamite zanotował rating 0,12 w kluczowej grupie 18-49 — wzrost o 20% w porównaniu z zeszłym tygodniem i drugi najlepszy wynik w tej demografii od 12 listopada 2025 r. W porównaniu z tym samym okresem w 2025 r. ogólna widownia wzr
    • Lukasz_Kukas_Tm
      Codas odzyskał tytuł.Oby na WM-ce stracił pas ku uciesze widzów na rzecz ortona i niech Cody robi Hell Turn Romek musi przegrać z Punkiem
    • Grok
      Autor: Noah Leatherland Druga połowa drabinki turnieju STARDOM Cinderella Tournament rozegrała walki pierwszej rundy w Aichi. Podczas gdy pierwszy dzień przyniósł kilka remisów, ten drugi zakończył się jasnymi rozstrzygnięciami w każdym starciu. Siostry Inaba obie odniosły sukces w swoich meczach pierwszej rundy. Tomoka Inaba pokonała Anne Kanaya w pierwszym starciu, a Azusa Inaba zwyciężyła nad Lady C w drugim. Saya Iida zmierzyła się z Kiyoka Kotatsu. Mimo solidnych strike'ów Kotatsu, potęż
    • KyRenLo
      Oglądajcie NXT Vengeance Day: Karta: Ja ostatnio nie śledzę tego, co się dzieje w NXT, ale galę Vengeance Day wiadomo, że będzie trzeba obejrzeć w całości. Aż trzy walki kobiet co zawsze jest plusem samym w sobie. Blake i Tatum do boju Miłej gali dla oglądających. 
  • Dodaj nową pozycję...