Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

WWE Elimination Chamber 21/02/2010 - wyniki

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Match 1

WWE Championship Elimination Chamber

John Cena pokonał Triple H'a, Sheamus'a ©, Kofiego Kingston'a, Randy'ego Orton'a & Ted'a DiBiasego

Nowy WWE Champ : JOHN CENA

Match 2

WWE Championship

Batista pokonał John'a Cene ©

Nowy WWE Champ : BATISTA

Match 3

Intercontinental Championship

Drew McIntyre © pokonał Kane

Match 4

Divas Championship

Maryse vs Gail Kim - nie odbył się. Za tę walkę zapowiedziano :

Tag Team

Michelle McCool & Layla pokonały Gail Kim & Maryse

Match 5

U.S Championship

The Miz © (/w Big Show) pokonał MVP (/w Mark Henry)

Match 6

World Heavyweight Championship Elimination Chamber

Chris Jericho pokonał Undertaker'a ©, John'a Morrison'a, Rey'a Mysterio, CM Punk'a & R-Truth'a

Nowy World Heavyweight Champ : CHRIS JERICHO

• Odpowiedzi 4
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Zaqu7

1

• BigDickJohnson

1

• Hacjend

1

• A7X_Valeroso_PL

1

Top użytkownicy w tym temacie

WWE Championship Elimination Chamber: Obawiałem się, że w takim składzie będzie to bardzo słaba walka. Jednak bookerzy odrobinę się postarali. Nie umywało się to co prawda do Elimination Chamber o pas WWE sprzed roku, ale jednak w miarę nieźle się oglądało. Zasadniczym minusem był rezultat. Ale na szczęście Vince naprawił ten błąd dając title shota Batiście. O jakości starcia batka z Ceną nie ma sensu dyskutować, z uwagi na fakt zmęczenia tego drugiego. Generalnie duży plus za taki rozwój wypadków.

Intercontinental Championship: Nie spodziewałem się wiele po tej walce. Nudny przebieg, najgorsze możliwe rozstrzygnięcie.

Divas tag team match: przewinąłem...

U.S Championship: Najlepsze starcie tych panów. Do końca miałem nadzieję, że to jednak M.V.P zgarnie tytuł, ale cóż. Grunt że walka została całkiem nieźle poprowadzona.

World Heavyweight Championship Elimination Chamber: Na to czekałem. Świetna walka. Chociaż zaczęła rozkręcać się dopiero po odpadnięciu Punka(btw dobrze rozkminona eliminacja) to jednak dostarczyła mega dużo emocji. Zawodnicy wchodzili na ring i odpadali w najlepszej, dla mnie kolejności. I najgenialniejszy tego wieczora motyw z pojawieniem się HBK! Nie wyobrażam sobie lepszego zaaranżowania feudu między nim a Takerem. A ponad to trzymam kciuki, by to Y2J został wybrany przez Edge'a na rywala w ME Wrestleani. Ogólnie gala na prawdę dobra ;);)

Potwierdzam, gala udana :) Chociaz chyba WWE pozazdrosciło nagłych zmian w scenariuszach z czego zaczelo slynać TNA. Mniejsza o to, najwazniejsze ze fajnie wyszło.

Dla mnie w WWE Championship Elimination Chamber minusem bylo tylko to, ze Randy odpadł jako pierwszy. I to jeszcze przypiety przez Teda. To akurat było do przewidzenia, ale nie pierwszy :( Dobrze ze wreszcie Sheamus stracił pas, bo juz mi na nerwy dzialal...

Zastanawiam sie po co robić MITB skoro niektorzy mogą zdobywać pasy na tej samej zasadzie nie nie meczac sie wlaeniem na drabine...

Kane vs Drew - Kurde, liczyłem na Kane'a. Znowu go szmacą. Nadal uwazam ze theme McIntyre'a ma w sobie cos z Turn The Page zespołu Metallica :P

Jeśli chodzi o Divy, taka sobie, bez rewelacji.

MVP vs The Miz. Fajna walka, bardzo sie starali obaj. Widzac lecącego Marka na barykady przypomniał mi sie widok Jeffa Hardego ktory zawsze sie na nich zatrzymywał lezac glową w dół, a Henry niestety nie hehe....I kwestia krwi na czole Miza. Widać jak jego wielki braciszek dba zeby dzieci nie widzialy go we krwi. To było akurat słabe :/

Wolałbym zeby wygrał MVP

No i World Heavyweight Championship Elimination Chamber. Stawiałem że walke rozpocznie Morrison i Rey. Było inaczej :( Chwilami wydawalo mi sie ze oni tam stoją dluzej niz 5 minut :P hehe Poziom wysoki, wiele ciekawych akcji, zupełne przeciwienstwo do pierwszej walki jesli chodzi o rozstrzygniecia. I te ucieczki Chrisa do pleksowych komnat - super. Zastanawia mnie tylko skad sie pojawila krew na jego policzku ?????

Niczym ostatnim musnieciem pedzla malarza w swym dziele bylo pojawienie sie Shawna. Jego mi tu najbardziej brakowało na tej gali. Pewnie Hornswoggle pokazał mu jak sie zyje pod ringiem hehe Bardzo pozytywny segment

Warto jeszcze dodac kilka slow o interesującym wystąpieniu Edga :) eee wystarczy tylko :t_up:

Ogolnie Gala 5/6

I believe I'll find peace in afterlife please don't question why

• Styl:  Jasny

No gala była hmmmmm :thinking::thinking: wg mnie dobra (na pewno lapsza niż RR), ale po kolei.

WWE Championship EC - walka wybitna nie była. Podobali mi się jedynie Ted oraz Kofi. Reszta nic wielkiego nie pokazała. Noi zwycięzca matko :t_down::t_down: , ale nadrobił to Vince za to plusa ma :D szybki spear batista bomb i nowy WWE Champ :t_up: za to rozwiązanie należą się brawa :applause:

Intercontinental Championship - szmacenie Kane'a ciąg dalszy :t_down: walka słaba choc końcówka nie najgorsza, ale przez wynik to walka dostaje dużego minusa!!!

Divy - jak to divy nic wielkiego. powinny one obejrzec parę walk Knockouts - czegoś by się nauczyły :D:D

US Title - bardzo ciekawa walka. dobre tempo, parę ciekawych ruchów. Ale sam koniec - Knockout punch??? nie to juz przesada. dobrą walkę schrzaniono końcówką nieładnie :x:x

Noi WHC EC - walka zajebista. Tak jak wysłowił sie użytkownik powyżej zawodnicy odpadali w najlepszej kolejności. Świetne akcje (zwłaszcza Rey i Morrison), bardzo dobre tempo ciągle coś się działo. Genialny Jericho z tym chowaniem się w komorach :t_up::t_up: . Jednak najlepsze było przed nami - MICHAELS IS HERE!!!! Genialne zakończenie. I na WM XXVI HBK vs Taker 2 !!!! hell yeah!!! :t_up::t_up::t_up:

Gala ciekawa, ale nie popadam w błogostan. Ogólnie DOBRA!!! :t_up::t_up:

Nie ma żadnego Dobra, ani żadnego Zła

Jest tylko Ciało i wzór jaki Nim wypełniamy

10044082184e92e55ee9063.jpg

• 4 tygodnie później...

Ogólnie czekałem tylko na walke o WWE Championship EC.

WWE Championship - Liczyłem że Cena Wygra i wygrał później ten niedorowzwinięty Batista wkroczył i koniec mojej radości.

Batista cwaniak, bo pokonał zmęczonego Cena...

A reszta walk bez błysku,

John_Cena_signature_banner_by_zahradkar114.png

John Cena Rulezzz!