Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Jeff Hardy w RoH?, Money in The Bank PPV i inne

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

:arrow:Już na 99% Jeff Hardy podpisze kontrakt z TNA. Najprawdopodobniej zacznie pojawiać się regularnie zaraz po rozprawie i zakończeniu wszystkich tych spraw. Jeff poszedŁ do TNA dlatego że będzie tam miał lżejszy grafik i w WWE spotkAłoby go upokorzenie związane z tym, że WWE planowAło program, w którym Punk wyśmiewa się z tego, że Hardy został aresztowany.

:arrow:Matt Hardy na swoim kanale na you tubie umieścił filmik w którym mówi, że Jeff nie ma podpisanego kontraktu z żadną firmą więc może wystąpić w Ring of Honor. Komentarz do tego brzmiał Matt to był żart (No Shit!). Oczywiście kto wie. Matt na twitterze umieścił także wiadomosć: No cóż niestety moje plany weekendowe nie wypaliły. Cholera!... W życiu artyści sprtowi musza być gotowi do wyjazdu w każdej chwili!

W spoilerze umieszcze ten filmik:

:arrow:Stephanie McMahon ma podobno szczególną skłonność do gigantów typu Big Show czy The Great Khali. Miała ona też szczególną więź z Andre Giantem. O jego walce z Hoganem na Wrestlemanii mówiła, że szkoda jej go było i to był chyba najbardziej wzruszający moment ze wszystkich Wrestlemanii. Zapytana o inne szczególne momenty z Wrestlemanii powiedziała o walce Shawna Michaelsa z Undertakerem i Wresltemanii 24. Powiedziała, że WM-ka 24 była wyjątkowa spowodu tego, że walczyli pod gołym niebem.

:arrow:Gwiazda Ring of Honor Colt Cabana znany z WWE jako Scotty Goldman na swoim twitterze wyśmiewa się z nowej tygodniówki WWE NXT.

:arrow:W spoilerze umieszcza zdjęcie umieszczone przez Tarę na swoim twitterze. Reszte pań chyba poznacie :D

1.jpg

:arrow: Wczoraj w nocy na tapingu Florida Championship Wrestling pokazał się były WWE Tag Team Champion Domino. Walczył on z Justinem Gabrielem jako Cliff Compton. Walkę przez dyskwalifikacje po tym jak został zaatakowany przez Wade Barretta wygral Gabriel. Nadal nie wiadomo czy umowa z Comptonem została podpisana na stałe. Został on zwolniony z WWE 8 sierpnia 2008.

:arrow:Jeśli chodzi o Lance Cade to ma on nadal podpisany kontrakt z WWE ale nie wystepuje w TV. Pod koniec zeszłego roku wystąpił w FCW ale od tamtej pory nie było go widać.

:arrow:Na Smackdown został wyemitowany filmik mówiący, że Ezekiel Jackson powraca do tego show.

:arrow:Miz odpowiedział na krytyką kierowaną w jego stronę z powodu bycia mentorem Bryana Danielsona.:

"Odnotowano wiele kontrowersyjnych wypowiedzi z powodu tego, że zostałem mentorem Bryana Danielsona na WWE NXT. Czytalem wiele wywiadów, blogów w których pytają dlaczego ja mam być jego mentorem skoro on zmagał sie już 10 lat we wrestlingu. Dotarło do mojej wiedzy to, że nie którzy ludzie z WWE Universe myślą, że jeśli ktoś odnosił wielkie sukcesy na scenie niezależnej to od razu zrobi to samo w WWE. Ludzie myślą, że jesli ktos potrafił walczyć przed setką ludzi grającą w bingo od razu może stawić się na Mein Event Wrestlemanii. To, że gruby facet bez zębów siedzący w pierwszym rzędzie mówi, że jestes królem zapasów nie oznacza, że na prawdę nim jestes. Moim zdaniem Bryan nie jest gwiazdą WWE. Spójrzmy na niego czy on wygląda na gwiazdę? Nie Bryan wygląda jak mój mdły księgowy. Może gdyby miał charyzmę jak Miz to byłby już gwiazdą WWE ale to ja jestem w pierwszymw historii United Stated Championem i Unifited Tagn Team Championem jednocześnie. Bryan posiada wielki talent ale każdy zapaśnik ma słaby punkt i moim zadaniem jest to aby te słabe punkty znalexć i uczynić go największa gwiazdą jak to możliwe. Mam tylko nadzieje, że on nie wirzy w to co mówią WWE Universe, bo innaczej NXT to bedzie dla niego koszmar."

:arrow: Kenny Omega jest obecnie na wakacjach w Japonii ale 20 marca ma powrócić do zmagań w Ring of Honor i na ten dzień jest przewidziany Big Event w którym zawalczą Davey Richards i właśnie Kenny Omega.

:arrow:Parę nazw PPV zostalo pozmieniane i tutaj mamy nowy kalendarz oprócz TLC, RR i Elimination Chamber, które widnieją w kalendarzu ale nie znan jest jeszcze dokładna data:

* 28 marca: Wrestlemania 26

* 25 kwietnia: Extreme Rules

* 23 maja: WWE Wild Card

* 20 czerwca: Fatal Four Way

* 18 lipca: Money In The Bank

* 15 sierpnia: Summerslam

* 19 września: Night Of Champions

* 3 października: Hell in a Cell

:arrow:W wyniku usunięcia ECW Tiffany, Rosa Mendes i Savannah wrócily do rozwoju w FCW.

:arrow:Shawn Michaels i Undertaker najprawdopodobniej po Wrestlemanii znowu zrobią sobie dłuższa przerwę. HBK wróci w okolice SummerSlam ale co do powrotu z urlopu Deadmana nic nie wiadomo.

:arrow:Walka Money in The Bank już nie pojawi się na Wrestlemanii. odbedzie się ona na PPV Money in the Bank. podczas tego PPV wszystkie walki będa to walki eliminacyjne do Mein Evntu czyli Money in the Bank ladder Matchu. Zasady wykorzystania walizki się nie zmieniają.

:arrow:Gwiazda TNA Orlando Jordan podobno ma mieć gimmick biseksualisty.

:arrow: Ostatnie ECW osiągnęło rating 1.14

• Odpowiedzi 19
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• The Heartbreak Kid

3

• Wrestling Fan

2

• SweetChinMusic

2

• Anonymus

2

Top użytkownicy w tym temacie

Czyli już nie zobaczymy Money in The Bank na Wrestlemani :( A na tą walkę chyba czekałem najbardziej.Już widzę te Ceny,Ortony i Tripleejcze walczące w MITB. No cóż trzeba będzie poczekać do 18 lipca ale to co robi Vince to już przesada.Ciekawi mnie co to będzie te Wild Card.Fatal Four Way to chyba najgorsza nazwa jaką mogli wymyśleć.Za nie długo będzie Triple Threat zamiast Royal Rumble,Zamiast SummerSlam zrobią "Stel Cage" a zamiast Wrestlemani "Attitude Adjustument".

Rated-R Superstar !

15855262764b295303a1d20.jpg

No SCM masz zupełną rację. MITB jest to walka która zawsze będzie się kojarzyła z WM a oni robią oddzielną PPV. Bezsens :(

Dalej Wild Card: Również nie wiem co to jest ale znając pomysły WWE to pewnie nic specjalnego. Fatal Four Way o tym się już nie wypowiem bo żal słów. Dobra mogli zrobić takie PPV ale pod inną nazwę bo nie cierpię kiedy gale mają nazwy walk czyli TLC, HIAC i teraz FFW. Podsumowując jak tak dalej Vince będzie sobie igrał to za niedługo TNA doścignie WWE a Chairman będzie mógł tylko siebie obwiniać.

Z innej beczki: szkoda mi Tiffany, że zostaje przeniesiona do FCW bo jest to jedna z najpiękniejszych div w WWE i szkoda, że już nie będzie się prezentowała w TV. Orlando Jordan jeżeli w życiu prywatnym jest biseksualistą to mam nadzieję, że w TNA nie będzie bo to może zniesmaczyć widzów i odwrócić się od TNA.

DEAD MAN WALKING

Wild Card - Turniej coś jak na AAO.

I jeszcze jedno na WMce będzie MitB więc nie wiem skąd masz takie informacje.

Co do newsów to imo słabe i nic ciekawego.

A i Hardy nie podpisał kontraktu tylko kontrakt jest przygotowany i będzie mógł go podpisać tylko wtedy gdy wyjaśni się jego sprawa sądowa. (tj. nie może trafić do więzienia)

W spoilerze umieszcza zdjęcie umieszczone przez Tarę na swoim twitterze. Reszte pań chyba poznacie

Ashley <3 Moja miłości...

Z Mizem trochę się zgodzę, można nie wiadomo jak rozpierdalać na ringu, ale gdy staje się przed ogromną publicznoscią, to momentalnie dopada trema i można postawić na środku stolca. Jeśli Miz wypromuje Danielsona, doszlifuje jego mic-skillsy itd to wyrośnie z niego nie lada gwiazda.

MiTB będzie na WM, tylko po prostu oprócz (?) tej walki na WM, odbędzie się osobne PPV o tej samej nazwie.

Z tego co pamiętam Hardy ma przestawionych 6 zarzutów, oskarża się go między innymi o sprzęt do robienia narkotyków, handel i coś tam jeszcze. To nie wiem czy to jest mała szansa by trafił do więzienia. Przyznam, że nie słyszałem nic w newsach wcześniej o Hardym i nie wiem jak potoczyła się rozprawa która miała miejsce chyba w grudniu. Wystarczy poczekać do marcowej rozprawy i zobaczymy jak to będzie. :thinking:

Oby rozprawa Jeffa poszła pomyślnie. Dłuży mi się już bez niego. Ale i tak najlepszą informacją jest MITB jako PPV. Ta walka zasłużyła na bycie ME. Będę się jarał nawet jeśli nie odbędzie się ta walka na WM-ce.

Podobnie jak Zaqu7, nie mogę się doczekać powrotu Jeffa. Mam nadzieję, że wróci jak najszybciej. Jeżeli chodzi o sprawę z MitB jako PPV to prawdziwe MitB będzie tak jak napisał Daimon, a PPV będzie po prostu się tak nazywało. Szkoda Tiffany bo nie będzie można już jej oglądać w WWE :( . Przyznam, że jest to jedna z najładniejszych Div w WWE, a raczej była. Miz ma tutaj rację bo jak taki mało doświadczony Bryan wchodzi na ring i widzi tylu ludzi to robi kloca i nie wie co powiedzieć. Miz mu zapewne pomoże przy micu itd. Ogólnie wiadomości spoko ;) .

Newsy fajne, przyczepiłem się do kilu rzeczy, ale liczy się ogół ;) Co do samych wiadomości.. nie jest i nie byłem nigdy fanem Jeffa, ale chciałbym, żeby już wrócił. Trochę głupio ze strony Vince'a, że przez głupi storyline enigma nie wraca do WWE. Trochę mnie dziwi, że Rosa Mendes wraca do FCW. Myślałem, że pójdzie tam, gdzie Ryder, ale to może też oznaczać, że i on tam powędruje. Ogólnie ciekawi mnie, gdzie pójdą gwiazdy ECW

Myślę raczej,że Hardy nie pójdzie do RoH,ponieważ to federacja ma bardzo małe zyski i nie zarabiał by nawet dwóch czwartych dochodów jakie osiągał w WWE.Co do Shawna to będzie tak jak w zeszłym roku.Z tymi PPV to chyba jaja sobie robią.Wszystkie PPV WWE miały bardzo dobrą oglądalność.Vince w końcu doprowadzi o tego,że TNA wygra "wojnę" i oglądalność gwałtownie spadnie.MiTB pojawi się na WM,ponieważ na najbliższym RAW mają się odbyć mecze kwalifikacyjne.

IT'S TIME TO PLAY THE GAME

beznazwy1vu.jpg

I HEAR VOICES IN MY HEAD

Jeff Hardy i RoH.? To się nie klei. Hardy nie przejdzie do RoH, ponieważ ma dobre dochody w WWE i TNA. Gdyby prezes RoH zaproponowałby Hardemu wyższą pensję na pewno Jeff skusiłby się i podpisałby kontrakt do RoH.

83854000799926186829.jpg

83861155504627407691.png

Uwielbiam Miz'a ale osobiście nie zgodzę się z tym co powiedział. Każdy kto zna się na wrestlingu i widział Danielsona w akcji, wie, że jest on co najmniej dobrym (moim zdaniem świetnym) wrestlerem, a jego umiejętności mocno przewyższają umiejętności Miz'a. Powoływanie się na ilości pasów posiadanych przez niego też jest bezcelowe. Danielson był mistrzem ROH przez 15 mięsięcy! Zgodzę się jednak, że muszą potrenować nad jego mic skillem. Nie to żeby był słaby w te klocki, ale występowanie przed 15 tyś. widownią to coś całkiem innego niż to co doświadczył w ROHu. Jasne, ze Bryan nie jest jeszcze gotów do walki o pasy WWE czy WHC ale moim zdaniem trochę zakpili przedstawiając go jako "Rookie". A Miz też trochę pojechał mówiąc, że - cytuję:"To, że gruby facet bez zębów siedzący w pierwszym rzędzie mówi, że jesteś królem zapasów nie oznacza, że na prawdę nim jesteś". Sądzę, że uważa tak więcej osób niż tylko fani ROHa.

Co się tyczy Jeff'a to tak jak już ktoś wyżej napisał, Jeff przejdzie do TNA dopiero po rozprawie sądowej. Mam nadzieje, że wykaraska się z tych kłopotów bo chętnie bym go zobaczył w TNA. Miejmy nadzieje, że nie pójdzie do pierdla, czytając niektóre komenty mam wrażenie, że ludzie nie wiedzą, że koleś faktycznie może tak skończyć, czego mu serdecznie i z całego serca NIE życzę :|

Szkoda trochę tej Tiffany, całkiem fajnie się ją oglądało ja GM ECW. Mogliby ją nawet wsadzić w jakiś romans z wrestlerem byle by pozostała na wizji. Ale, ale, przecież słyszałem, że w tym całym NXT ważną role miał by grać Divy. Ciekaw jestem jaką. A skoro już dużą role mają grać Divy to czemu nie miało by wśród nich być Tiffany czy Rosy? Aha, no i kto będzie zapowiadał walki jeżeli Savannah'e też wyśla do FCW?

beznazwyi.png

Mam nadzieję że nie skażą Jeefa Hardego,ponieważ on jak i Rey Mysterio są moimi ulubionymi wrestlerami WWE.Mam nadzieje,że jeszcze wróci.A co do zmian PPV to jest to bezsensu.

Trochę odbiegnę od tematu:Ezekiel Jackson ma przejść do Smackdown jako mistrz ECW.

deathnotep.png

angle_02.gif

Jeff na 100% pojdzie do TNA. Przeciez jest nawet na nowej wejściowce TNA. No i ciesze sie bardzo bo TNA jest o wiele lepsze od WWE i Jeff bedzie mogl pokazac wszystkie swoje umiejetnosci. Pozdro

żeby hardy przeszedł do ROH to zarząd ROH musiałby zwolnić większość zawodników , w końcu hardy to nie jakiś tam nowicjusz, którego nikt nie zna, ale doświadczona i światowa gwiazda. mógłby co najwyżej przejść do ROH na jeden występ. już bardziej widze go w TNA. co do zmian nazw pay per view to niektóre są dziwaczne ale, może sie okazać całkiem spoko. chyba najbardziej odpowiada mi PPV Money In The Bank, ale fajnie by było gdyby ta walka odbywała sie też na wrestlemanii, chociaż gdyby WWE tak postąpiło walizka straciła by tą ważność i każdy by miał 2 szanse wygrać ją, co było by bezsensowne. no i ten orlando jordan. nie lubie gejów , możecie mówić że jestem homo fobem ale, po prostu ich nie lubie, ale od gejów jeszcze dziwniejsi są biseksualiści. nawet gdy zmieni ten gimmick to i tak nie będe go szanował.

canadiandestroyerani.gifth_ththswanton1vz0.gif

9178.png

24669.png

8806.gif

8791.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Grok
      Paul Heyman nie pojawi się na Raw w najbliższym czasie. W trakcie poniedziałkowego odcinka Michael Cole ogłosił, że Heyman doznał stłuczenia kręgosłupa szyjnego, rozcięć twarzy i skrzywienia przegrody nosowej po ataku Rollinsa z zeszłego tygodnia. W efekcie Heyman jest poza akcją na nieokreślony czas z powodu tych urazów. W zeszłotygodniowym Raw Heyman wyszedł na ring i nawyzywał Rollinsa, który powrócił podczas Elimination Chamber, by zepsuć Loganowi Paulowi wygraną w walce. Rollins kontynu
    • HeymanGuy
      Gang zamaskowanych chłopów imieniem Triple H’a znów atakuje, nie uważamy że ta formuła lekko się wyczerpała? O ile nie lubię The Vision te podchody z zamaskowanymi zaczynają mnie męczyć niczym piłka Polską reprezentacje. Heymana trochę w TV chyba nie będzie, jakaś kontuzja po tym ataku się wkradła, albo po prostu dobrze sprzedają atak Rollinsa. Bayley idzie na AJ Lee o pas IC, no spodziewałem się wygranej Raquel, była ostatnio na fali i miała prawo to wygrać ale Bayley chyba jest lepszą decyzją,
    • Attitude
      Nazwa gali: WWE Monday Night RAW #1711 Data: 09.03.2026 Federacja: World Wrestling Entertainment Typ: Online Stream Lokalizacja: Seattle, Washington, USA Arena: Climate Pledge Arena Format: Live Platforma: Netflix Komentarz: Corey Graves & Michael Cole Karta: Wyniki: Powiązane tematy: World Wrestling Entertainment - dyskusje ogólne WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia WWE RAW - dyskusje, spoiler
    • Grok
      Michael Oku jest najbardziej znany na świecie z serii meczów z Willem Ospreayem. Teraz dostanie szansę, by pokazać, na co naprawdę go stać, w starciu z inną gwiazdą AEW. Właściciel Revolution Pro Wrestling Andy Quildan i Tom Campbell ogłosili na kanale YouTube RevPro, że Oku zmierzy się z Ricochetem, mistrzem AEW National Championship, na gali RevPro Live in Coventry w niedzielę, 22 marca. To będzie ich pierwszy w historii singles match. Spotkali się wcześniej tylko raz: Ricochet połączył s
    • Grok
      Women’s Intercontinental Title będzie broniony w przyszłym tygodniu. Bayley wygrała gauntlet match na Raw, co dało jej title shot przeciwko AJ Lee na najbliższym odcinku, gdy Raw zawita do San Antonio. W finale Asuka złapała Bayley w Asuka Lock, ale Bayley wyrwała się i skontrowała Rose Plant. W gauntlecie wzięły też udział Ivy Nile, Raquel Rodriguez, Lyra Valkyria oraz IYO SKY. Na poprzednim Raw Lee celebrowała swój tytułowy sukces z Elimination Chamber, ale znalazła też chwilę, by rzucić o
  • Dodaj nową pozycję...