Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Heel-->Face , Face-->Heel

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Ostatnio coś nie mam pomysłu na jakieś dyskusje ale przyszedł mi do głowy pomysł o zrobieniu zabawy.Chodzi o to że :Wybieramy zawodnika który powinien przejść na dobrą lub na złą stronę mocy i uzasadniamy dlaczego.Może podam swoje typy żebyście wiedzieli o co mi chodzi.

HeelTurn:

John Cena-Już dawno przejadł mi się jako face.jest można powiedzieć niezniszczalny,nie boi się nikogo po prostu terminator.Myślę że jako Heel spisywałby się lepiej(jak ze Stylesa zrobili Hella to i z Ceny można :P )

Triple H-Tak jak u góry.Jako Heel był zdecydowanie lepszym zawodnikiem a jako face jest taki nijaki.

FaceTurn:

Ted Dibiase-Mam dość ludzi mówiących że to "Cipka" że Ceny nie zdążył by dotknąć.Myślę że byłby z niego porządny Face.Jest bardzo dobrym zawodnikiem i myślę że jak by Vince zaryzykował to wyszło by mu to na dobre bo gdyby kopną parę razy Ortona to i dzieciaki by go zaakceptowały :)

Czekam na wasze typy ;)

Rated-R Superstar !

15855262764b295303a1d20.jpg

• Odpowiedzi 20
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• SweetChinMusic

2

• chlebek91pl

1

• Vejder

1

• the.game_hhh 19-1

1

HeelTurn: Captain Charisma! Christian musi przejść heel turn i ponownie być zarozumiałym, chamskim, aroganckim Kanadyjczykiem jakim był np. w 2005r. Ogólnie Christian teraz przechodząc na SD! mógłby zaliczyć tego turn'a, może po WrestleManii ponownie feud z Edge'em tylko, że teraz o WHC! To by było fajne:P

FaceTurn: Musi go przejśc Chavo! WWE z Chava powinni już dawno zrobić drugiego Latino Heat, ulubieńca fanów, a nie jakiegoś żałosnego heel'a, który podkładał się Horns..coś tam:D Chavo powinien przejść FaceTurn, powinien dostać Title Shot na pas United States bądź IC Title i WWE powinno kreować jego postać w podobnym stylu jak to zrobili z Eddiem:)

HeelTurn:

John Cena-Już dawno przejadł mi się jako face.jest można powiedzieć niezniszczalny,nie boi się nikogo po prostu terminator.Myślę że jako Heel spisywałby się lepiej(jak ze Stylesa zrobili Hella to i z Ceny można :P )

Zdecydowanie się z tobą nie zgadam. Po pierwsze TNA nie ma tak wielkich zarobków ze sprzedaży koszulek gadżetów i innych pierdół, Cena to maszyna do trzepania kasy co imo uniemożliwia zarobki dla WWE, Batek heel, Dx nie ma na razie i brak Hardego to główne czynniki dlaczego heel turn dla Ceny jest niemożliwy.

Ale Heel turn może przejść a na pewno przejdzie tuż po tym jak Jericho zmieni roster, bądź jak Edge z pasem WHC trafi do Raw gdyby on tam był. Oczywiście Edge będzie WHC a zapałka wykorzysta na nim walizkę zdobytą na Wrestlemani.

To czego chce i największy powrót heel'a w obecnych czasach. Maska na twarz i Kane psycho-heel, niszczący każdego na swojej drodze.

Face turny. Żeby nie było długo to tylko wymienię najważniejsze face turny które mogą nastąpić: Randy Orton bądź Ted Dibi(coś tam), następnie na 100% Edge na resztę trzeba czekać, wszystko zależeć będzie od tego jak potoczy się Elimination Chamber.

To ja z innej beczki ;) heel turn hornswoggle i Y2J i tag team z Edgem. A tak na serio, to myślę, że face turn Kozlova może być ciekawy, chociaż on już wszedł, co tam jeszcze.. heel turn jtg, bo mnie mdli te cryme tyme, a face turn to kogoś z Legacy, chociaż osobiście bym sobie życzył Miza ;) W ostatnim czasie było mało turnów i dobrze byłoby to zmienić..

Zdecydowanie się z tobą nie zgadam. Po pierwsze TNA nie ma tak wielkich zarobków ze sprzedaży koszulek gadżetów i innych pierdół, Cena to maszyna do trzepania kasy co imo uniemożliwia zarobki dla WWE, Batek heel, Dx nie ma na razie i brak Hardego to główne czynniki dlaczego heel turn dla Ceny jest niemożliwy.

Wiem że nasz jasio to maszyna do zarabiania kasy ,ale są jeszcze Morrisony, Mysteriusze a i wcale nie jest powiedziane że jak z Cenatora zrobią Heela rapera to się jego gadżety będą źle sprzedawały . Jakoś Vincowi nie ubyło kasy jak zrobił z Batka Heela ,więc zaryzykować by mógł.Cena jako heel byłby sto razy lepszy niż jako Face a i więcej fanów by zyskał ;)

Rated-R Superstar !

15855262764b295303a1d20.jpg

• 1 miesiąc temu...

Hell Turn.

John Cena-Nie będę tutaj oryginalny.Przydomek "Terminatora" każdemu już się znudził, a wszyscy by pragnęli zobaczyć go ponownie w roli Hella.Oczywiście na chwilę obecną jest to nie moźliwe :| .

W Hellach to tyle.

Face turn

Randy Orton-Prawie cała jego kariera to bycie Hellem.Faktem jest że znakomicie mu to wychodzi ale mnie osobiście się przejadł w tej roli.Dlatego bardzo się cieszę że w końcu przechodzi Face turn.Z mojej strony duże brawa dla Brandu WWE :t_up: .

paparoach.png

18659.png

• 1 rok później...

Heel Turn - John Cena już dawno powinien on być heelem przez tyle lat był face już się to każdemu

znudziło więc ja myślę że chyba każdy kto jest fanem Cena to chcę aby był heelem.

Face Turn - myślę że Cody Rhodes też mi się już znudził jako heel a jako face mógłby być naprawdę

dobry, ale nie wiem czy wgl jest taka szansa bo jak na razie się na to nie zanosi.

53232759957468997232.png

rko_04.gif

User Miesiąca Wrzesień 2013

Heel-John Cena-jako face się już przejadł.W dodatku jest takim niezniszczalnym terminatorem,którego nie da się pokonać.A w dodatku zawsze na początku walki dostaje bęcki,a potem nagle wykonuje akcje kończąca i wygrywa.Gdyby był heelem na pewno by tak nie było(moim zdaniem)Najlepiej jak by powrócił do gimnicku rapera.Cena obrażający wszystko i wszystkich(to by było coś :D)

Face-Ted Dibiase-już od dawna miał nim być.Jeszcze za czasów Legacy,ale jak wiemy do tego nie doszło.Może teraz coś dla niego przygotują i w dodatku dostanie jakiś mały push na pas.Wszystko możliwe.Oby do tego doszło.

deathnotep.png

angle_02.gif

Heel - Randy Orton. Wogóle nie pasuje do bycia tym dobrym,jest wtedy o wiele bardziej nienaturalny.Zdecydowanie uważam że powinien wróci stary dobry Legend Killer

Face- Cm Punk- niedawno był facem to znaczy nie tak nie dawno 2 lata temu ale był i dosyć dobrze mu to wychodziło myśle ze ponownie mógłby się sprawdzić w tej roli.

Heel Turn- Daniel Bryan... Mi osobiście się przejadł już ten słodki podrywacz, mógłby mimo wszystko zadawać się z blixniaczkami które dodawały mu tylko uroku (hmm mi też by dodały :D) i mógł podarzyć dalej za nimi, po za tym z tego co pisaliście w ROH spisywał się świetnie jako HEEL chętnie bym to zobaczył.

Great Khali- Dośc dużo o tym się mówi, Ale tn człwoeik jest po prostu stworzony do roli tego złego, obecny gimnick tylko pokazuje jego "drewnowatość" a w roli heela może pokazać wiele nieczystych zagrań które urozmajcą jego postać

Ipewnie dla was największe zaskoczenie...

Koffy Kingston- Od kad go ujrzałem chiałbym go widzieć w mrocznym gimnicku shamana voo doo, mógłby się w nim świetnie sprawdzić technikę chłopak ma, brak mu tylko wyrazisości.... Może i nad wyrost mowię ale widziałbym o jako następce undertakera, Ja bym go kupił w tym Gimnicku kupił bez problemu, tym bardziej gdyby Undertaker pomogł mu przejść na tą ścieżkę po zakończeniu kariery.

Randy Orton- nie kupuję go jako Face'a jest po prostu do niczego, podobnie jak Cena ale mam nadzieje ze w tej sprawie WWE szybciej się opamięta

Face Turn:

Vickie And Chavo Guererro- Oj tak chętnie ujrzałbym ich razem Chavo powinien mieć mozliwość znów pokazania 100% swoich możliwości, a Vickie?? Świetnie sprawdza się w roli managera, w roli Face'a może jej Excuse me nie było by aż ta wkurzające

The Miz- Całkowicie przejadł się jako Heel wielu twierdzi żę jego długi title run umocnił go w WWE, wg mnie stało się wręcz odwrotni, WWE traktowało go jako sprytnego ale zarazem fatalnego mistrza

sig.png

Heel Turn:

:arrow: Christian - musi wrócić ten Capitan którego uwielbiałem :)

:arrow: Randy Orton - znudził mi sie jako Face. robią go na takiego terminatora jak Cena pfff

:arrow: Rey Mysterio :D - fajnie by było gdyby był heelem. co prawda wwe trzepie na nim kase no ale w koncu jest też SC którego wszyscy pokochali. a poza tym w wwe przydałby sie zamaskowany heel :)

Face Turn:

:arrow: Ted Dibiase - gdyby dobrze go pokierowali to może 2x Cena ? :)

:arrow: The Miss(Miz) - nuda nuda nuda. ten title run go tak zniszczył że masakra. w ogóle juz prawie nie oglądam walk z jego udziałem no bo to wiadome Miss wygrywa nieczysto i jest gites. na każdej jego walce jest wiadomo że albo mu Riley pomoże albo co. teraz jak Riley na SD to Miz moze przejść turn i grać samotnie.

:arrow: CM Punk - Może gdyby był facem jak dawniej to odzyska swoją pozycję ?

alexisy.png

Heel Turn:

Rey Mysterio - Byłby ciekawym zawodnikiem bo caly czas jest face'm i przytula sie z dziciakami.

John Morisson - Tworzylby swietny mroczny Tag Team z R-Truth'em.

Face Turn:

Wade Barret - Zdobyłby wiecej fanow i ktos by go wrescie docenil

Alberto Del Rio - Dzieki tej przemianie moglby zdobyc tytul WHC.

fabregash.jpg

• 4 tygodnie później...

Heel turn:

:arrow: Randy Orton - To mój ulubiony zawodnik. Ale przejadł mi się w roli face'a. Niech powróci stary , dobry Legend Killer ! :twisted:

:arrow: John Cena - Terminator. Chyba każdy wolałby go jako heela. W najbliższym czasie jest to raczej nie możliwe ale kto wie :twisted:

Face turn:

:arrow: The Miz - Nudny title run. Jako heel zawsze nie czysto wygrywa. Może to i dobrze... Ale chciałbym go zobaczyć w roli face'a.

:arrow: CM Punk - Myślę , że jako face i już bez New NeXus WWE by go tak nie szmaciło na PPV i by odzyskał swoją dawną pozycję.

:arrow: Justin Gabriel i Heath Slater - Mówiło się już , że Gabriel na house show w RPA ma mieć rolę Baby Face'a. We dwóch mogliby stworzyć dobry face'owski tag team.

cmpunk2.png
  • 1 miesiąc temu...

Heelturn:

:arrow: Randy Orton - jako heel Randy był dość ciekawym zawodnikiem, świetnie prezentującym się zarówno w ringu jak i poza nim np. obijając kogoś niespodziewanie w szatni. Jako heel mógł pokazać swoją nieobliczalną, agresywną stronę :), jako face jest mdły i po prostu nudny.

Faceturn:

:arrow: Sheamus - mimo, że darzę tego zawodnika ogromną sympatią i uważam, że jest dość dobrym heel'em to chętnie zobaczył bym go w roli tego dobrego. Czy wyszło by mu to na dobre tego nie wiem, jednak przy obecnym braku faceów na smackdown, gdzie jest tylko Orton, a później długo nic aż do mindcardu uważam, że mogłby zdziałać znacznie więcej jako face i przyniosło by to pożytek zarówno jemu, być może w postaci pasa wagi ciężkiej jak i federacji

19203151084f9d12f7e2306.png

"The only person you are destined to become, is the person you decide to be”

- Ralph Waldo Emerson

Heelturn:

Randy Orton - za czasów heel'a miał ciekawe feudy i jego walki były niezłe, aż chciało się oglądać, a teraz "LEGEND KILLER" jest lubiany przez publiczność, trochę dziwnie to wygląda

John Cena - ciekaw byłbym tylko reakcji dzieci i tego kto zostałby nową twarzą WWE.

Faceturn:

Justin i Sleater - myślałem, że po rozpadzie The Corre to już jest formalność, a jednak się pomyliłem.