Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Edge vs....?

SweetChinMusic

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Edge_1196386778.jpg

Edge vs ...?

Lipiec 2009. Zwycięzca pierwszej w historii walki Money in The Bank Ladder Match, pięciokrotny World Heavyweight Champion, czterokrotny WWE Champion, dwukrotny WWE Tag Team Champion. Rated R Superstar Edge doznaje bardzo ciężkiej kontuzji. Copeland zerwał ścięgno Achillesa. Jak można się domyśleć wykluczało go to z walczenia w ringu przez kilka miesięcy. Pojawiają się plotki że Edge może nie wyleczyć swojej kontuzji nawet do WrestleMani XXVI. Wreszcie nadchodzi 31 stycznia 2010 roku. Chris Jericho wykonuje Codebreaker na Cenie. Wkońcu mamy odliczanie

10...9...8....7...6...5....4...3....2....1....!

Nagle słyszymy bardzo znajome słowa: You Think You Know Me. Z 29 numerem powraca The Rated R Superstar EDGE! Najpierw wyrzuca Y2J Chrisa Jericho by na końcu jako ostatniego wyrzucić Johna Cene i wygrać Royal Rumble Match 2010. Niektórzy wiedzący chociaż trochę o wrestlingu wiedzą że daje to bilet do walki w Main Evencie na najważniejszej gali roku WrestleMani XXVI. Edge do wyboru ma dwa pasy mistrzowskie. World Heavyweight Championship oraz WWE Championship. No i właśnie teraz nasuwa się masa pytań. Najważniejsze z nich to : Kogo wybierze Edge? Wiele mówi się o walce na Wrestlemani pomiędzy Chrisem Jericho oraz Edge o World Heavyweight Championship. Tylko teraz nasuwa się kolejne pytanie : Czy to prawda, czy tylko plotki? Jak wiemy World Wrestling Entertainment potrafi nas zmylić. Według mnie do tej walki wcale nie musi dojść ponieważ wszyscy domyślają się że taka walka się odbędzie więc mogą nas czymś zaskoczyć. No właśnie jak już nie Jericho to kto inny? Edge na Wrestlemani może zawalczyć z jednym z 12 wrestlerów. Może to być Sheamus, John Cena, Triple H, Cm Punk, Chris Jericho, Undertaker, Rey Mysterio, Randy Orton, Ted Dibiase, R-Truth i John Morrison. Z kim Edge według was zawalczy? A może dojdzie do jakiegoś Triple Threat Matchu? Ja chętnie zobaczyłbym walkę Edge i Jericho, ale jeśli chodzi o Triple Threat Match to stawiam na walkę Edge vs Jericho vs Christian.

A jakie są wasze typy?

Z kim na WrestleMani XXVI zawalczy The Rated R Superstar Edge?

ZAPRASZAM DO DYSKUSJI

dop. Koper, pisz troszkę estetyczniej, po przecinkach dawaj spacje itd. Pozdrawiam.

Rated-R Superstar !

15855262764b295303a1d20.jpg

• Odpowiedzi 6
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• The Heartbreak Kid

1

• Wrestling Fan

1

• SweetChinMusic

1

• Luba

1

Top użytkownicy w tym temacie

No właśnie kto? Rated "R" Superstar może nas zaskoczyć pod względem tego, że po powrocie klei się feud z Jericho na Smacku i Sheamusem na Raw. Ale z tego co zobaczyłem na ostatnim Smacku, styczniowym czy przedostatnim Edge dawał siwe znaki Phenom w sensie pokazywania, że to On będzie World Heavyweight championem.(dop.Koper co to za zdanie?) Jednak wiemy o tym i znamy WWE z tego, że potrafi nas zaskoczyć. Ja tutaj bym proponował dwie opcje. World Heavyweight Champion - Wygrywa Chris Jericho i w Triple Threat Matchu na WM walka: Y2J vs Deadman vs Edge w tym zwycięstwo Phenom i kontynuacja serii zwycięstw, ale to trochę by było dziwne żeby Taker na tym WM wygrał serię w triple threat tego chyba jeszcze nie było 2. WWE Champ - Elimination Chamber - Wygrywa Sheamus a na następnym Raw Orton domaga się walki o pas i gada z GH po czym ten się zgadza i mają walkę...Niestety pin i Sheamus przegrywa, ale przysługuje mu rewanż o pas i chcę to zrobić na najbardziej widowiskowej gali WWE (WWF) WrestlManii. Co dochodzi do Triple threat w którym Edge nawiązuje kontakt z Ortonem i postanawiają współpracować w walce przeciw Sheamusowi co na końcu wykorzystuje Edge atakuje Ortona, Spear i 1..2..3.. Rated "R" Superstar zostaje WWE Champ. Później feud z Ortonem i tak dalej. Takie moje propozycję mam jeszcze inne, ale już ich nie będę wypisywać. :)(dop. Koper, jedna emotikona na końcu wystarczy.)

Dobra to powiem coś ale nie za długo raczej będzie krótko bo w moim odczuciu sprawa ma dwa wyjścia. Pierwszą możliwością która imo jest bardzo możliwa jest taka że podczas No way pffffuu .. Elimination Chamber Chris Jericho wygra pas w Elimination Chamber Matchu po czym Edge wyzwie Chrisa na pojedynek na największej gali roku. Walka w ME na wrestlemanii z Chrisem Jericho i Edgem jest skazana na sukces. Wygrana raczej na korzyść Edga choć trochę mi szkoda. Oczywiście face turn Edga i ... heel turn Kapitana Zapałki aka Christiana, który oczywiście po rozpadzie ECW przejdzie do .. obojętnie czego i zdobędzie walizkę w Money in the Bank. Druga opcja to wykorzystanie shota na kimś z rosteru Raw co by skutkowało przepiękną walką Shawna Michaelsa i Undertakera o pas WHC na Wrestlemanii.

Zapomniałem dodać tylko dodać że osobą z którą zmierzyłby się Edge byłby zapewne Orton, co by też nawiązywało do przeszłości. Ale to niestety skutkowało by brakiem walki Ortona z Tedem. Jakby ktoś mógł podpiąć pod ostatniego mojego posta to by było dobrze bo ja sam nie mogłem edytować

Edge vs... to proste wrestlemania 26 Edge vs Undertaker vs HBK walka była by dla mnie niesamowita o pas WHC . Druga propozycja Edge vs... Y2J vs Big Show wszyscy są już na Siebie negatywnie nastawienie więc czemu nie ! A trzecia walka myslę że.. Odnowienie Ratede-Rko i żeby walczyli o pas Tag Team ale to raczej mało możliwe . Pewnie zauważyliście że lubię Triple Threat Match .

• 2 tygodnie później...

No to teraz to wiadome, że będzie walka Edge vs Y2J ;) To jest bardzo dobry motyw, i to praktycznie było wiadomo od samego początku, ALE. No właśnie, moim zdaniem nałożono na to zbyt mały nacisk. Po kilku galach nie można było się zorientować, czy Edge będzie walczył z Punkiem, Deadmanem, czy też właśnie Y2J'em. Ale to w sumie dobre rozwiązanie, bo do końca była zagadka, z kim będzie walczył. Walka z Y2J'em otwiera możliwość walki Takera z HBK'em, więc to dobra decyzja.

Moim zdaniem w man evencie Edge powinien stoczyć walkę o WHC z Y2J.

Kolejna już pewną walką jest walka Shawna Michaelsa z Undeertakerem, jeśli wygra to przerwie streak, jeżeli przegra odejdzie z wwe.

Niezbyt ciekawie zapowiadała by sie walka Cena vs Batista o wwe championship, wiec zaryzykuje i pomyśle nad Cena i DiBiase vs Batista Sheamus. Niewiem kto mógłby się okazać dobrym partnerem dla Ceny. A może walka DiBiase vs Orton ;O Zobaczymy

14355673994c6b0adce2c5a.png

Don't make me spear you out !

No cóż, teraz to już wiadome że stoczy pojedynek z Jericho. Też miałem takie podejrzneia, ale oprócz niego sądziłem że to może być feud z UnderTaker'em. Ale to by była największa strata jaką mógł by zrobić, bo wiadomo, że na WM nikt nie pokona Taker'a. Kolejnym kandydatem był Sheamus, po powrocie z kontuzji wykonał Spear na Sheamusie i pokazał że on to nie jego liga. Ale według mnie Sheamus nie miał szanas na wygranie EC. Kolejny był HHH, nawet ciekawy był by feud ale za dużo razy już taki widziałem, więć stanowczo nie. Następnie Randy, walka pomiędzy starym Rated RKO, było by ciekawie, no ale nie dali mu wygrać. A teraz Jasiu, nie, ten feud był rok temu i był strasznie nudny oraz i tak Jasiu stracił pas. Ostatni Batista, małe szanse były że Edge będzie chciał z nim walczyć . Więc wypadło na Chris'a. Ciesze się z takiego biegu sytuacji. Super feud zobaczymy.

ahfo.png

luba_049.png