Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Gdzie to BGZ ?

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

24 sie 2007 21:26 Data rejestracji na Forum użytkownika o nicku :

,,baryla ''

23 wrzesień, Ban za spoiler na SB, odnoszący się do jakiegoś PPV,

17 grudzień baryla zostaje Moderatorem forum BgZ,

Początku zawsze są trudne tym bardziej jeśli spotyka się na swojej drodze takich zapaleńców do Wrestling jak Milos,Don, Willem, Kojot, Lk's, Illu, Palbo, Cycu, Icon....

Taa prawdziwy znawcy którzy znają więcej pojęć na dany ,,chwyt'' niż profesjonalni komentatorzy WWE, zabookowali by nie jedną gale lepiej niż 10 zawodowców, którzy zarabiają po 10 Mil. Zielonych,

Do czego zmierzam zapytacie ?

Odpowiedz narzuca się sama gdy zobaczymy na SB, i widzimy nicki np : Jeff619Hardy Fan, Triple H King !, Triple M, 619RM, i tak dalej, i tak dalej...

Wchodzimy w dyskusje, a tam widzimy całkowity pojazd na Y2J, na Egde, na Ortona, na Tripla, na HBk, ale Jasio jest zajebisty bo ma psa który służy w wojsku, i kocha mamę, i wystąpił w zajebistym filmie który 2 mies po premierze w wypożyczali telewizji ,, N '' już jest w promocji bo tylko 1,22zł na cały Boży Rok :)

Idziemy dalej :) Wchodzimy na dział Wyniki WWE, i widzimy wypowiedź,

,,Raw zajebiste, Jasiu wygrywa, Maria ma fajne piersi jak moja mama'' a pod tym widnieje następujące zdanie :

,, PS Nie wiedzie skąd mogę pobrać Raw ? ''

No ludzie....

Znów zapytacie, do czego zmierzam ?

Odpowiedz jest prost jak budowa cepa( wiem że dla was to coś nowego, i że coś co nazywamy stroną google jest wam obce więc http://pl.wikipedia.org/wiki/Cep_%28narz%C4%99dzie%29, poznajcie dobre serce wujka )

Aktualnie BGZ to przedszkole w którym ktoś ma być przedszkolanką, która nie może nic powiedzieć bo to obraża dziecko i możesz iść do sądu, i dostać za to BANA....

Tak jak tacy ludzie jak : Willem, Cyc, Icon, Don, Lk, zrobili ze mnie ludzi, tak teraz ich brakuje, co to kur@!a jest ? Wychowanie bez stresowe czy ki C%uj ? Dostaje ktoś za to pieniądze z Unii ?

Szczerze mam dość szmacenie nazwy BgZ, wiec proszę was Jeffy, Reje619 i inne dzieciaki o to żebyście przeczytali Sto Razy coś zanim postanowicie to wkleić jako waszego oficjalnego posta....

Ktoś może mi zarzucić że to nie ja tworzyłem to forum, ale jestem już tu 3 lata, i napisałem tego posta bo za bardzo szanuje ludzi którzy to wszystko zaczynali...

Kiedyś to forum miało jaja....

Dziś ktoś go wykastrował..

Dziękuje Dobranoc.

pezetvi7.png
  • Odpowiedzi 14
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Łajt

2

• Wrestling Fan

2

• czibamba

2

• Święty

2

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   1
  • Styl:  Ciemny

Baryla bardzo dobre pytanie. No wlasnie gdzie i dokad zmierza??

Zastanawiam sie tylko czy ten twoj post cos da bo znajac zycie wiekszosc zacnych userow i tak nie zrozumie o co chodzi i bedzie jak dalej.

Moim zdaniem forum jest na pardzo stromej gorce i spad w dol w coraz szybszym tepie. Jesli bedzie tak dalej to juz niedlugo nie zostanie nic z BGZ procz starych archiwalnych postow i tyle.

MichelleMcCool01.gif

Ja powiem tyle. Myślałem, że ja za dobrze na wrestlingu się nie znam, ale jak zobaczyłem kilka tematów to myślałem że się załamie. Nie wiem po co tacy ludzie zapisują się na forum. Po przeczytaniu kilku debilnych tematów chciałem skończyć z BGZ. I tak już pisać mi się nie chce i pouczać początkujących, że zawodnicy mają gmmick i dlatego się tak ubierają. Ponieważ występują tematy o bardzo niskim poziomie inteligenci. A szkoda bo mogło być tu tak pięknie :(

Dop.: Łajt:// Obawiam się, że te słowa kierowane były również do ciebie. Nie nawidzę takiego cwaniactwa. A oni są źli, a oni tacy. Spójrz na siebie to pogadamy...

Mówię zdecydowane nie, chłopaszkom, którzy chcą zabłysnąć i walną sobie nick:

- Jeff619HardyMysterio, czy coś w ten klimat. Osobiście nie wiem jakie BGZ było kiedyś, ale zanim odeszła elita, już było bardzo dobrze. Jak wspomniałem, jak było dawniej to nie wiem, ale utrzymujecie mnie w pewności, iż było tu świetnie. Nie ma co rozpaczać, trzeba pracować, a MOŻE kiedyś przywrócimy stare BGZ :)

Reje 619 i inne tego typu agenty byli, są i będą na tym forum, nic się na to nie poradzi, jest to nieodłączna część każdego typu forum. Dzisiejszy problem BGZ polega na tym, że brakuje mu wartościowych użytkowników, których zostało tutaj naprawdę niewielu i możnaby policzyć ich na palcach jednej ręki. Stara gwardia, która zbudowała to forum, nie dogadała się z szefem i finał jest taki, a nie inny. Minąć musi ogrom czasu, zanim (jeśli w ogóle?) BGZ z powrotem zacznie piąć się w górę.

Wypowiedzi Daimona trafiła prawie w sedno. Tak jak powiedział Reje i Jeffy zawsze byli i zawsze będą. Tylko, że różnica między teraz a kiedyś jest taka, że nie ma kto teraz wyprowadzić tych młodych fanów wrestlingów na wartościowych userów. Podam z własnego przykładu. Jak zarejestrowałem się na forum moje pojęcie było znikome, wbijałem posty gdzie popadło żeby się pokazać do momentu jak userzy tacy jak ILL, LK, Eddy, Danielson, Don, Pablo i wielu innych w dobry sposób oznajmili mnie, że nie tędy idzie droga potem zacząłem się udzielać i w pewnym stopniu pracować dla dobra forum. Teraz czegoś takiego brakuje. Oczywiście są userzy którzy w mądry sposób pracują na forum ale nie są w stanie zawładnąć tą falą napływających fanów ESC. Myślę, że BGZ odzyska swoją dawną świetność do której teraz bardzo dużo brakuje. Ale potrzeba do tego czasu i doświadczonych, chcących pomóc w rozwoju forum fanów tego show.

14c76a45c3.png

Tak jak tacy ludzie jak : Willem, Cyc, Icon, Don, Lk, zrobili ze mnie ludzi..

Podobna sytuacja stala sie ze mna, choc nie przez ludzi, ktorych wymieniles. Mozna spokojnie wywnioskowac z wiekszosci moich postow (a w szczegolnosci tych z tych poczatkowych), iz nie jestem osoba z wysokim ilorazem inteligencji (co zawsze bylo to moja pieta Achillesowa-nie wnikajmy w to...), ktora za kazdym razem stara sie to ukrywac w postach. Ale dosc juz pierdół o mnie, przejdzmy do glownego watku tego tematu. Czytajac posty starej gwardii uwazalem, iz strona stoi na wysokim poziomem intlektualnym i wreszcie znalazlem sie w miejscu, gdzie mozna pogadac na temat wrestlingu z madrymi osobami, co z reszta by mi sie przydalo, bo cale zycie z debilami nie oddzialowywuje zbyt dobrze, ale calosc jest zaklocana przez Bujakow i innych tego typu userow, uwazajacych Chavo Guerrero za nic nieumiejacego lub Johna Cene najlepszego i to wiadomo z jakiego powodu. (patrz: post number one). Wciaz jest pare osob ciagnacych to forum i mam nadzieje, ze dzieki nim wszystko bedzie z mierzalo w lepsza strone. Ja osobiscie postaram sie wam tego nie utrudniac :)

Pozdro

f9740146ef2299a7841b514be93ac59a.png

bxdsfcb.png

49238945.png

wce.png

84995216.png

Cóż, forum przede wszystkim brakuje opieki dobrych userów. Na forum mamy jednego administratora, który postami w dyskusji mimo wszystko nie może się pochwalić. VIPowie nie żyją już na tym forum tak, jak wcześniej. Wiadomo, część dostało bana, a część albo nie ma już tak wiele czasu, albo nie ma powodów, by napisać tu posta. Starzy userzy, którzy wychowywali nowych maniaków wrestlingu, obecnie są gdzieś indziej,a na BGZ nie ma żadnej osoby, która miałaby jakąś nieokrzesaną moc wychowania 200 spamerów na dzień. Wśród Global modów ja oraz tomo staramy się, z tego co widzę, jak najbardziej dbać o porządek. Ale wobec 95 postów dziennie, z których usunąć należałoby 75% - jesteśmy bezsilni. Pomocnicy póki co ch***ja mogą robić z nowymi, a i sami prezentują taki poziom, że wstyd mi, że sam przez miesiąc miałem tą rangę. Montoya tez ostatnio stara się utrzymać porządek, więc jest OK. Ale co z tymi 2 wspaniałymi byłymi moderatorami, obecnie Globalami? Viper i Aquiva. Tak się palili, że zostają w ekipie, a ci, którzy się wcześniej wahali, odwalają całą robotę za nich. Robsson tez jakiś nieaktywny. Ja się staram usuwać, pisać odpowiednie PW, jak trzeba, dawać reputy, opieprzać w sb, tylko, że póki co to nie skurtkuje, bo co może kilka osób (doliczyłem się 3) wobec tłumu młodych osób, którzy i tak uważają cię za debila, bo lubisz Y2J'a, a nie Johna Cene/ Jeffa Hardy'ego

Reasumując brakuje jakichkolwiek osób, które mogłyby wychowywać całą tą nową ekipę.

Mam nadzieję, że każdy pomocnik oraz jak najwięcej zwykłych userów to przeczyta.

Właśnie jak Daimon napisał Reje, Jeffy były, są i będą. Kiedy tutaj trafiłem pomyślałem, że forum jak każde inne, ale jednak to coś w sobie ma czego nie ma takie attitude czy WF. Nie chcę obrażać tamtych forum bo również na nich przebywam i są świetne, ale to forum jest najlepszym forum w jakim mogę uczestniczyć. Czytam posty i widzę jak piszecie o fanach 4kids Cena. Jestem również wielkim fanem Ceny, ale i innych zarazem typu Y2J, HBK czy Edge. Rzeczywiście to co napisał baryla to prawda bo dużo widzę osób które wjeżdżają na Triple H, ale każdy ma swoje zdanie no i trzeba to uszanować. Do rzeczy forum jest jak dla mnie na doskonałym poziomie i zawsze tak będzie. Wiadomo każdy palnie głupotę, ale człowiek na błędach się uczy. To co mógłbym napisać o zaletach tego forum na pewno nie napisałbym tyle o attitude czy WF. To forum po prostu rządzi i dlatego właśnie na nim uwielbiam postować(chyba, że ban, ale wiadomo człowiek na błędach się uczy) :);) .

Właśnie o tym mówię. Jeśli ktoś obecnie pisze, że forum jest na doskonałym poziomie, to czego oczekiwac więcej? Chyba mamy zbyt duże ambicje, baryla.

Zresztą, sorry Rezling Fan, ale wydawało mi się, zawsze, że ty przewodzisz w rankingu "świetnych" nabytków BGZ.

Łajt to forum i tak nie jest nasze więc...

Nie ma tu takiego pisania...

:waving:

pezetvi7.png

Właśnie o tym mówię. Jeśli ktoś obecnie pisze, że forum jest na doskonałym poziomie, to czego oczekiwac więcej? Chyba mamy zbyt duże ambicje, baryla.

Zresztą, sorry Rezling Fan, ale wydawało mi się, zawsze, że ty przewodzisz w rankingu "świetnych" nabytków BGZ.

Dlaczego "świetnych" w apostrofie ?? Chodziło Ci o świetnych inaczej ??? Ja tutaj nigdy nie mówiłem o sobie, że jestem świetny na tym forum ;) . I Wrestling Fan jak coś ;) .

I Wrestling Fan jak coś

Łajt, czytać k***a nie umie wiesz? Tak jak kolega napisał, twoje posty przewodzą w tym rankingu nabytków, których pojawiło się od cholery. Były Ceny, Są Jeffy i będą Reye, tego nic nie zmieni. Ale twoje posty nie przekraczają tej magicznej bariery, która dzieli ludzi pokroju, Łajta a ludzi pokroju Jeff619Cena.

Edit:

Z chęcią powiedziałbym teraz: A nie mówiłem?

PW Do mnie od pana Wrestling Fana.

Wrestling Fan napisał(a): I Wrestling Fan jak coś

Łajt, czytać k&*%$a nie umie wiesz? Tak jak kolega napisał, twoje posty przewodzą w tym rankingu nabytków, których pojawiło się od cholery. Były Ceny, Są Jeffy i będą Reye, tego nic nie zmieni. Ale twoje posty nie przekraczają tej magicznej bariery, która dzieli ludzi pokroju, Łajta a ludzi pokroju Jeff619Cena.

O co Ci chodzi ??? :///

Napisze coś tu jeszcze,zanim big Norbi wbije i skasuje temat.

Wkurza mnie to,że zabierają głos osoby,które nie pobyły nawet roku na BGZ,a udają,że wszystko rozumieją,wszystko wiedzą.Post berego,choć mocny to prawdziwy.Te bujaki,siksłannajny i inne siny i rezdling fany były i będą,choć wtedy gdy była ekipa,elita czy jak tam sobie to nazywacie BGZ'u,wszystko jakoś było zadbane.Działy nie były zaśmiecane (patrz grafika,otwórz painta napisz na białym polu "rej Misterjo" i załóż galerie na BGZ,taki patryniu złoży u ciebie zamówienie na 30 sygn i 2 razy więcej avków z Ceną -.-'),wszystko było tak jak należy.Poza tym poziom forum,no ludzie to co na backstage'u e-fedu niektórzy wyprawiają to fochy norka to przy tym małe miki.

Dlaczego "świetnych" w apostrofie ?? Chodziło Ci o świetnych inaczej ???

:lol

Masz na swoim koncie jakieś 10 tematów "10 pytań o..."I jakieś 30 "5 pytań o..." jeżeli tak ma wyglądać przyszłość całego PSW,to harakiri(jakby był jakiś tłumok na sali - http://www.slownik-online.pl/kopalinski ... 4DA391.php ) spalenie i wrzucenie to oceanu.Teraz dyskusje,o ile Koper potrafi coś jeszcze napisać,to reje tripel ejcze i inne sina lower mnie załamują,nieraz cała dyskusja powinna iść do PostPower bo ze śmiechu się można popłakać jak się takie coś widzi.Tyle ode mnie koniec,EOT.Halo ziemia.

• Reputacja:   991
  • Status:  Online
  • Urządzenie:  Android
  • Styl:  Ciemny

Dajcie sobie spokój, bo wygląda to, jak jakiś emo topic.

Nikt z dawnej ekipy nie umarł i dalej działamy w internecie.

Save_them.norbi :lol