Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Elimination Chamber 2010 - Oficjalna Dyskusja.

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

eliminationchamber.jpg

ELIMINATION CHAMBER

Niedziela, 21 LUTY 2010 ROKU.

St. Louis, MO

KARTA:

Intercontinental Championship Match

13500378

Drew McIntyre vs. Kane

WWE Championship Elimination Chamber match.

13469992

Sheamus vs. HHH vs. Randy Orton vs. John Cena vs. Ted Dibiase vs. Kofi Kingston

World Heavyweight Championship Elimination Chamber Match.

13441694

The Undertaker vs. Chris Jericho vs. CM Punk vs. Rey Mysterio vs. R-Truth vs. John Morrison

WWE Divas Championship

13456580

Maryse vs. Gail Kim

Elimination Chamber... Klatka eliminacji, w której wygra najtrwalszy, i tak który za żadną cenę nie da Sobie odliczenia do 3, lub poddania się. W takiej klatce nie myślisz o wszystkim, tylko o jednym. Myślisz o tym, jak wygrać tutaj ten tytuł, o który walczysz. W tym roku mamy ponownie, jak zawsze z resztą strasznie ciekawie zapowiadające się walki. Do karty dodana została już walka o pas WWE Championship, World Heavyweight championship, Divas oraz Intercontinental. Tutaj mamy wiele zaskoczeń. Tittle Shoty zgarnęli tacy zawodnicy jak:

- Ted Dibiase,

- John Morrison,

- Kane, R Truth czy Kofi Kingston.

Warto wspomnieć, że Kingston oraz Dibiase zawalczą o tytuł mistrza WWE. Truth oraz Morrison mają szansę zdobycia pasa mistrza wagi ciężkiej. Natomiast Kane powalczy o mistrza interkontynentalnego. Walki zapowiadają się niezmiernie ciekawie. Pojawiają się pytania, McIntyre czy Kane? Morrison, Y2J, R-Truth, CM Punk, Rey Mysterio czy obrońca tytułu Grabarz? Następny dylemat pojawia się przy WWE Championship, również możemy pomarzyć :) Orton, Cena, Kingston, Dibiase, Triple H czy Sheamus? Irlandzki wojownik, jak zarówno Postrach Postrachów, The Undertaker czy Drew(no) Makintajer nie popuszczą i za wszelką cenę postarają się zachować swoje pasy, mimo wszystko każdy z pretendentów postara się odebrać pas.

Jak będzie? Pożyjemy zobaczymy.

ZAPRASZAM DO DYSKUSJI!

Edytowane przez Gość
  • Odpowiedzi 15
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• czibamba

1

• y2j1674325940

1

• Dragon1674325949

1

• Luba

1

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   1
  • Styl:  Jasny

No w końcu Kane dostał Title Shota i musi go wykorzystać bo jeżeli tego nie zrobi to będzie oznaczało że Vince już nie ma kogo szmacić. Dalej mamy WWE Championship, osobiście stawiam tu na Ted'a bo to świetny zapaśnik a Kingston'a nie widzę jako WWE Champ'a, a reszta to każdy chyba wie jak na razie im wystarczy, WWE potrzebuje kogoś nowego i dobrego jako Champ'a i moim typem jest tu DiBiase. World Heavyweight Championship Elimination Chamber Match hmmmm? Ciekawie się robi osobiście mam trzy typy którymi są Jericho którego chciałbym zobaczyć w postaci Champ'a typu WHC i tak też może się stać Jericho WHC Champion i Edge Royal Rumble Winner byłby to świetny feud aż do WMki, ale wracając do tematu to mam trzy typy Jericho (musi wygrać!), R-Truth (ucieszyłbym się bardzo) i Morrison który ma świetną technikę, i umie zaskoczyć. Divas Champioship no to tutaj nie ma chyba co mówić bo to Piękna Maryse zdobędzie tytuł. Tyle Ode Mnie

K1190kicopy_zps3e737bee.png

wce.png

f7afdb0d1f356a3dc6d917539237be7a_original.gif?1367060362

Intercontinental championship

Drew McIntyre vs. Kane

Intercontinental Champion Drew McIntyre vs. Kane

Tak pisze na wwe.com to nie jest walka o pas tylko normalny Single Match..

Sheamus vs. Randy Orton vs. John Cena vs. Ted Dibiase vs. Kofi Kingston

A gdzie jest HHH?

Zgadzam się, że Kane od dawna zasługuje na jakichś pas bardzo bym chciał aby w końcu coś zdobył bo świetny zawodnik. Co do walk w klatce, jeżeli chodzi o Raw to według mnie jest wielce prawdopodobne, że rudzielec utrzyma swój tytuł, w obronie pasa pokonał Cene, Ortona, ostatnio bez tytułu Christiana, więc chyba jego postać będzie nadal kreowana jako niezniszczalny barbarzyńca, warunkiem jest utrzymanie pasa. Może Ted, wtedy już musiałby przejść face turna i feud z Ortonem kulminacja oczywiście na WM'ce. Co do SD to fajnym rozwiązaniem byłby pas dla Jericho, Tuptus już napisał dlaczego. Jeżeli kontuzja Morissona okaże się poważna i nie wystąpi on na gali, ciekaw jestem kto go zastąpi. Punk pasa nie zdobędzie on ma teraz zbawiać. R-Truth, czemu nie bardzo go lubię, ale to raczej mało realne. To jedno z moich ulubionych PPV, czekam z niecierpliwością.

http://www.youtube.com/watch?v=vswZ73WETpc

a70061070009c1784bf77973

BKS POLONIA BYDGOSZCZ

Nawet nie wiecie jak ja sie ciesze, iz Big Red Monster nareszcie ma szanse na pas, na ktory no, co tu duzo mowic, zaslugiwal. Nadszedl ten moment, na ktory wielu fanow Kane`a czekalo i po pojedynku dowiemy sie, czy to byl tylko title shot, czy byla to droga prowadzaca do zwyciestwa. Co do walki o WWE Championa, no nie ukrywam swojej radosci z tego, ze wystapia wrestlerzy z przyszloscia, ktorych widze juz w gronie Main Eventow, a dokladniej Ted Dibiase i nasz "niemy" gracz Kofi Kingston i to wlasnie oni powinni trzymac jako tako poziom walki. Aczkolwiek do glowy przychodzi mi niestety zla mysl mowiaca ciagle o Shaemusie, ze wygra. Ale poza tym nie zdziwilbym sie, gdyby Orton dostal pas. Przechodzac do WHC match`u to pojedynek zapowiada sie o niebo lepiej, niz pozostale, no i sami spojzcie na ten sklad-Morrison, R-Truth i co najwazniejsze CM Punk z Chrisem Jericho no i tak jak napisal Tuptus bardzo mozliwa jest wygrana Jericho i rozwiniecie feudu z Edge`m, choc nie ukrywam, moim faworytem jest R-Truth, ktory zasluguje w 100% na pas. Jednakze nie mozna pominac faktu, iz pozostaje takze inny kandydat do tutulu, a mianowicie Punk. No coz, zobaczymy.

Edytowane przez Gość

f9740146ef2299a7841b514be93ac59a.png

bxdsfcb.png

49238945.png

wce.png

84995216.png

Singles Match

Drew McIntyre vs. Kane

Szkoda,że nie o tytuł,ale Kane wygra.

Tutaj obstawiam na wygraną Cena alb HHH .Jeżeli wygra Cena to będzie feud Cena vs. Sheamus.Jeżeli wygra HHH to feud z HartBreakKid do WM i tam wygrana Shawna.

The Undertaker vs. Chris Jericho vs. CM Punk vs. Rey Mysterio vs. R-Truth vs. John Morrison

Jako iż gdzieś wyczytałem,że Dead Man ma stracić pas przed WM to chyba nadchodzi ten moment.WWE może ciągnąć feud Y2J vs. Rated R do WM i tam Edge wygrywa i potem z Undertakerem feud.Druga możliwość to to,że wygra Grabarz i będzie feud Undertaker vs. Edge do WM tam Undertaker przegra,ponieważ ma się niedługo wycofać a na końcu a po walce na WM Edge i Undertaker się godzą i Edge unosi rękę Undertakera w górę.

IT'S TIME TO PLAY THE GAME

beznazwy1vu.jpg

I HEAR VOICES IN MY HEAD

Intercontinental championship

Drew McIntyre vs. Kane

Intercontinental Champion Drew McIntyre vs. Kane

Tak pisze na wwe.com to nie jest walka o pas tylko normalny Single Match..

Sheamus vs. Randy Orton vs. John Cena vs. Ted Dibiase vs. Kofi Kingston

A gdzie jest HHH?

Zaczniesz dobrze czytać zanim coś napiszesz ? Preview:Intercontinental Champion Drew McIntyre vs. Kane - Intercontinental Championship Match

Musisz wejść w walkę, a nie czytać i bzdury pisać ;) .

2dcbuyw.jpg

Tutaj Triple H jest ;)

Nie myśl, że piszę chcę Ci tym dogryźć czy co, tylko chcę pomóc, żeby na przyszłość ktoś Ci nie musiał zwracać uwagi jak ja teraz :)

Żeby nie było off topu:

Walka Kane vs Drew McIntyre naprawdę może zapowiadać się ciekawie zwłaszcza, że walka jest o pas i mam nadzieję, że Kane tego nie przepuści bo jeżeli tak to tak jak napisał Tuptus, Vince nie będzie miał kogo szmacić. Liczę na wiele emocji w tej walce bo Kane potrafi je pokazać i myślę, że Drew może też coś większego pokazać niż na TLC.

WWE Championship Elimination Chamber match - Boję się odgrzanego kotletu z backlash itd to znaczy chodzi o to, że może wygrać Hunter i ponowny feud z Ortonem. Feud z Ortonem wcześniejszy jaki był z samochodem, domem i tak dalej był świetny, ale nie chcę tego samego. Kofiego z tym pasem nie widzę, Sheamus i pas wwe champ już trochę ziewa, Orton znowu, Jasiu znowu, HHH znowu...o może by tak Ted Dibiase i Face Turn ??? Trudno wybrać winnera, ale bardzo chcę Face turnu Dibiasego.

World Heavyweight Championship Elimination Chamber Match - Tutaj podobna sytuacja jak z WWE Champ może niech pas pozostanie u Phenom i tyle :) .

WWE Divas Championship - Winner Is Maryse !

Ogólnie Eliminator Chamber w tym roku zapowiada się bardzo ciekawie i może nam pokazać wiele emocji jak na tą galę przystało :D .

Edytowane przez Gość

Drew McIntyre vs. Kane: Walka zapowiada się średnio bo Drew udowodnił już, że za wiele w ringu to on nie potrafi. Ale niezmiernie cieszy mnie title shot dla Kane'a. On może uratować poziom tej walki. Każde rozstrzygnięcie na niekorzyść Big Red Monstera będzie porażką bookerów. Tylko mam nadzieję, że jeśli zdobędzie pas to na Wmce dostanie lepszego przeciwnika.

WWE Divas Championship

Maryse vs. Gail Kim: Wygrana Maryse jest bardziej niż pewna, trudno oczekiwać czegoś ciekawego po tej walce.

Sheamus vs. HHH vs. Randy Orton vs. John Cena vs. Ted Dibiase vs. Kofi Kingston: Trochę zawiódł mnie skład tej walki. Jest tylko jeden zawodnik dysponujący ciekawym stylem, czyli Kofi. Ale wątpię by to Jemu przypadł ten tytuł. Z pozytywów na pewno trzeba wymienić zbliżający się face turn Dibiasiego. Może nawet on sam wyeliminuje Ortona? :) Co do wyniku to wolałbym by tytuł nie został obroniony przez Sheamusa. Drażni mnie, że WWE Title jest w rękach kogoś tak mało prezentującego. Chyba najbardziej będę kibicował HHH.

The Undertaker vs. Chris Jericho vs. CM Punk vs. Rey Mysterio vs. R-Truth vs. John Morrison: Skład tego starcia w pełni rekompensuje mi wybór uczestników poprzedniej walki. Może tylko zamiast Punka do walki wprowadziłbym Zigglera. I właśnie zwycięstwo Punka byłoby dla mnie ciosem. Ale poza takim układem zaakceptuje każde rozstrzygnięcie. A opcji jest duużo, ale chyba najlepiej, patrząc przez pryzmat feudów na Wrestlemanie, będzie jeśli wygra Jericho. Jego starcie z Edgem byłoby świetną opcją na Main Event . Ale zobaczymy co Zostanie nam zaoferowane. Nie mogę się już doczekać.

Drew McIntyre vs. Kane

Kane moim zdaniem powinien zostać bardziej wypushowany, ale pewnie wygra Drew. Będzie słaby mecz, ale da się obejrzeć. Drew pewnie wygra przez jakiś rull-up, bo tak przez pin to z takim Kane to by trochę głupio wyglądało. Ten pas nadal będzie miał Drew, ale może po Elimination Chamber na Smackdown Kane zdobędzie pas. Kane z pasem? Mi to nie pasuje więc stawiam na McIntyre'a. :t_up:

WWE Championship Elimination Chamber Match.

W tej walce zapowiada się dużo emocji, bo to WWE Championship Elimination Chamber Match. Jako pierwszy wejdzie Ted z Kofim. Potem HHH, a potem już pewnie wiadomo Cana, Orton i Sheamus. Moim zdaniem pierwszy odpadnie Kofi, a wyeliminuje go Orton. Drugi Cena, bo przecież niedawno miał pas i teraz na pewno go nie zdobędzie. Potem Orton i zostaną nam już tylko trzech, HHH, Ted i Sheamus. Już potem zostanie nam dwóch HHH i Sheamus. I moim zdaniem wygra Sheamus. A po tej gali PPV na RAW HHH pokona Sheamusa. Tak myślę. A Ted napewno nie wygra bo pewnie będzie miał Feud z Ortonem. :x I dla tego stawiam na Triple H. :t_up:

W tej walce też będzie się działo. Moim zdaniem na początku wejdzie Mysterio i R-Truth. Potem Morrison, Punk Jericho i Taker. Pierwszy wyleci R-Truth, drugi Mysterio, potem Morisson potem Punk i zostaną nam dwóch Taker z Chris'em. Oczywiście, że wygra Chris. Taker już miał swoją kolejkę, a dlatego, że na Wrestlemani ma walczyć z Edgem a podobno będzie miał Feud z nim. Stawiam na Chrisa. :t_up:

WWE Divas Championship

Maryse vs. Gail Kim

Nie będę tego oglądał, ale moim zdaniem wygra Maryse i obroni Divas Championship. Dlatego, że Kim to nie pasuje mi z pasem, więc stawiam na Maryse. :t_up:

t9woev.png

walke div wygra maryse.

ec sd chris jericho i do wreslmeni bedzie feudowal z edgem.

ec raw wygra shemus .

ic match drew

Drew McIntyre vs. Kane

Pojedynek według mnie nie ciekawy i raczej go przewine ale cóż. Według mnie wygra Kane i wreszcie zdobędzie pas od tak dawna.

Najlepsze walki, najciekawsze. Uczestnicy interesujący.Oczywiście moimi faworytami są Triple H i Randy Orton. Choć są też duże szanse na to że Sheamus obroni tytuł ale ja tego nie jestem pewien. HHH jest najbardziej doświadczonym zawodnikiem w tym typu meczu, wygrał go aż 4 razy więc to jest faworyt #1. Orton to mój drugi faworyt bo może na WrestleManii zmierzy się Edge'm choć wątpie. :roll: John Cena nie wygra bo będzie feudował z Batistą aż do WM więc będzie zajęty. Dibiase małe szanse na wygraną ale za to bardzo duże szanse na pin fall na Randym. Kingston uważam że odpadnie jako pierwszy bo nie widzę go w tej walce. Wedłyg mnie nie powinien brać w tym udziału tylko wygrać w pojedynku kwalifikacyjnym do MitB który już niedługo będzie.

Faworytów w EC też mam dwóch. Czyli Chris Jericho i Taker. Chris to nawet możliwy zwycięzca, bo feud z Edgem był już ogłaszany ale wszystko może się zmienić. Choć gdyby Chris wygrał to co z Takerem. Uważam że na WrestleManii będzie z pasem. Choć wtedy mógłby zawalczyć z HBK ale raczej tak nie będzie. No ciąg dalszy o Takerze. Więc on wygrywa EC i na WrestleManii raczej zmierzy się Edgem choć nic niewiadomo, choć jedno wiadomo Taker wygra na WM. :) CM Punk w klatce znalazł się fuksem ale bez swoich sprzymierzeńców nie widzę go żeby wygrał ten pojedynek. Rey miał szanse na RR, nie wykorzystał więc według mnie tego meczu nie wygra. R-Truth jest pushowany więc napewno kogoś spinuje na EC ale na bank tego pojedynku nie wygra. Morrison to ciekawa postać ale nie widzę go jako WHC więc sądzę że nie ma szans na wygraną ale może zastąpić Jeff'a i wykonać jakiś fajny skok z klatki.

WWE Divas Championship

Maryse vs. Gail Kim

Tu liczę na Maryse bo ją bardzo lubię ale ona jest heel'em więc raczej nie wygra :( ale Gail Kim to nie jest materiał na championa. A Maryse jest i to jak najbardziej. :thumb:

P.S. Najlepsze jest to że na plakacie jest Batista, a nic o nim nie słychać. W żadnej walce nie jest. xD

ahfo.png

luba_049.png

• 2 tygodnie później...

Drew McIntyre pokonuje Kane'a

Myślę że dla większości "niestety", ale Drew pokazuje co potrafi i jaki ma potencjał. Kane na swoje stare lata powinien zdobyć jeszcze jakiś pas, no ale widocznie jeszcze nie teraz.

WWE Championship Elimination Chamber Match

Jak @UP napisał co to feudu Johna Ceny z Batistą mieli na sobie wzrok przeciwnika, ale Cena obiecał fanom, że wygra pas WWE. John Cena wygrał Elimination Chamber, ale po tym pokonał go Batista i prosze do WM jest mistrzem, ale tam się zobaczy...

World Heavyweaght Championship Elimination Chamber Match

Myślę, że Undertaker obronił by pas gdyby nie SCM od Shawna Michaels'a. Jak zawsze dziecko szczęcia, Y2J skorzystał z tego i został nowym mistrzem. Zobaczymy co na WM powie mu Rated R Superstar, Edge...

ma ktos jakies linki do pobrania tego wydarzenia?

• 3 tygodnie później...

Drew McIntyre vs. Kane

Niestety mam złą wiadomość dla fanów KANE ponieważ on przegrał :(

tutaj wygrał cena ale vinece zrobił tak że odrazu bronił pas w walce z batistą którą przegrał :t_down::t_down::t_down::t_down::t_down::t_down:

zn338y.jpg

1-2415547-9245106.jpg

URL=http://img367.imageshack.us/i/hbk.jpg/]hbk.jpg[/url]

Sometimes you have to go through hell to get to heaven