Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

TNA iMPACT! Cross the Line[PSP/NDS]

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   66
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Ciemny

1040037625.jpg
TNA iMPACT! Cross the Line to sequel wydanej w 2007 roku przez Midway gry o podobnym tytule. Po upadku tej firmy w 2008 roku, prawa do marki przejęło SouthPeak Interactive, tworząc kolejną sportową grę podejmującą tematykę wrestlingu.

Tytułowa TNA to jedna z kilku najpopularniejszych w Stanach Zjednoczonych federacji zawodowego wrestlingu. To co wyróżnia ją na tle konkurencji, to przede wszystkim prowadzenie walk w studio telewizyjnym przy obecności niewielkiej widowni oraz wprowadzenie sześciokątnego ringu, nie spotykanego w walkach innych wrestlingowych federacji.

Walki w federacji TNA toczą się zarówno wewnątrz, jak i poza wspomnianym ringiem, a zawodnicy często wykorzystują w starciu dostępne wokół przedmioty, na przykład krzesła. W TNA iMPACT! Cross the Line wcielamy się w najbardziej znanych zawodników tej federacji: Ravena, Rhino, Christophera Danielsa, Samoa Joe, czy AJ Stylesa, tocząc zarówno pojedynki jeden na jeden, jak i biorąc udział w większych potyczkach. Gra oferuje również tryb dla wielu graczy, wykorzystując sieciowe możliwości przenośnych konsol.

Zdjęcia

606380359.jpg

606380140.jpg

606379593.jpg

Co myślicie o tej grze. Sam osobiście w nią osobiście nie grałem ale to co widzę po zdjęciach z gry nie jest zachwycające. Jak dla mnie wersja jest zrobiona tak na szybko dla pieniędzy i co najgorsze nie robi żadnej konkurencji dla WWE SVR010 na PSP. Grafika wygląda strasznie jak na tą konsole. Gameplay zbytnio też nie zachwyca ale nie mogę zbyt dużo powiedzieć bo nie grałem.A jeśli ktoś z was grał niech się podzieli opinią.

#SmartFanZone
  • 2 miesiące temu...
  • Odpowiedzi 6
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• undertaker124

3

• adi2229

1

• Yao

1

• AJKid

1

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   0
  • Styl:  Klasyczny

Ta gra już wyszła? Bo nie wydaje mi się.

• 1 miesiąc temu...

• 1 miesiąc temu...

Niedawno dowiedziałem sie, że TNA Impact Cross The Line wyszło jak na razie tylko na PSP. Myślałem, że jak wyszła wersja na PSP, to i wyszła wersja na Nintendo DS. Jednak tak nie jest. Na NDS wyjdzie trochę później. Znalazłem oficjalny trailer tej gry:

http://www.youtube.com/watch?v=RFk2btDlyCo&feature=player_embedded

DEAD MAN WALKING
Gość Nefarius
Niedawno dowiedziałem sie, że TNA Impact Cross The Line wyszło jak na razie tylko na PSP. Myślałem, że jak wyszła wersja na PSP, to i wyszła wersja na Nintendo DS. Jednak tak nie jest. Na NDS wyjdzie trochę później. Znalazłem oficjalny trailer tej gry

Mam ją na NDS już ok. 20 dni, więc wyszła. Cóż mogę o niej powiedzieć... jest zbugowana, nieaktualna, ma mało rodzajów walk i wrestlerów, krótko mówiąc gra do dupy. A co najlepsze: zajebiście nierealistyczna.

Jak zobaczyłem Hogana robiącego Dragon Suplexa to o mało nie upuściłem konsoli ze śmiechu.

Rhino robiąc Gore atakuje powietrzem. Podczas Ultimate X matchu nie da się zrzucić przeciwnika gdy ściąga X'a

Takie gry nie powinny wychodzić. Szkoda kasy wydanej przez TNA na reklamę takiego gniota. Za kilka dni dojdzie do mnie PSP i zobacze jaka jest, ale wiem że i tak się na tej grze zawiodę. Żadna konkurencja dla SVR, nawet tego na komórki...

Mam ją na NDS już ok. 20 dni, więc wyszła.

Aha sorry, ale albo miałem przestarzałe wiadomości, albo fałszywe :(

Cóż ja mogę powiedzieć o tej grze.... Mam ją na PSP. Przeszedłem ją szybko (3 dni tylko) i już w nią nie gram. Podobnie jak ty jestem zniesmaczony. Myślałem, że jak przełożyli premierę o pół roku (bo na PSP miało wyjść w styczniu) to dopracują ją i wyjdzie jakaś konkurencja dla SvR. A tu dupa. Jest zupełnie odwrotnie. Widzę w niej tylko dwa plusy: pierwszy to fajnie zrobione wejścia w stylu filmiku (jednak tu też mogli się lepiej postarać i zrobić te wejścia do samego ringu), drugim plusem jest Ultimate X Match. Tylko w tej stypulacji można było się jako tako pobawić. Ta gra to nic innego tylko 90% gry TNA IMPACT, która wyszła w 2008 roku. Wracając do wersji na PSP. Story nie było takie złe, nawet fajnie dopracowana fabuła (z tego co wiem to w tej wersji z 2008 było identyczne =)) ). Jakoś specjalnie nie przeszkadzał mi nawet ten strasznie skrócony move-set w porównaniu z SvR. Przyzwyczaiłem się do niego. Pora na minusy, których jest dużo. Największym minusem jest to, że nie można tworzyć swoich zawodników. WTF!!! Jest to wręcz niedopuszczalne. Zamiast tego kochani wydawcy stworzyli sobie 20 kolesi, których ani razu nie użyłem. Bezsens. Dalej. Zupełnie nieaktualny roster. Co tam robili Sonjay Dutt i Petey Williams? Czy nie lepiej było zrobić RVD, Jeff'a Hary'ego i Mr. Andersona? Tych trzech by spokojnie wystarczyło. Strasznie mało i słabo dopracowane stypulacje. Grafika też zostawia wiele do życzenia. Ogólnie gra słaba. Panowie z SouthPeak Interactive zupełnie się nie przyłożyli. Szkoda tej gry naprawdę. Ocena 4/10

PS: Jeżeli jacyś użytkownicy oprócz mnie i Nefariusa miała przyjemność lub nieprzyjemność grać, to serdecznie zapraszam to komentowania gry TNA Impact Cross The Line.

DEAD MAN WALKING