Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Najlepsza walka PPV WWE Royal Rumble 2010

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Najlepsza walka WWE Royal Rumble 2010:

1.

ECW Championship

Christian © vs. Ezekiel Jackson (w/ William Regal)

2.

United States Championship

The Miz © vs. MVP

3.

WWE Championship

Sheamus © vs. Randy Orton

4.

Women’s Championship

Mickie James vs. Michelle McCool ©

5.

World Heavyweight Championship

UnderTaker © vs. Rey Mysterio

6.

30 Man Royal Rumble Match

Swój wybór uzasadnić postem. Ankieta potrwa 10 dni!

ahfo.png

luba_049.png

• Odpowiedzi 17
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• special24

1

• wojtekb96

1

• Droopi

1

• Artx1674325948

1

Top użytkownicy w tym temacie

To była bardzo dobra walka ,rey pokazał co potrafi

Swój głos oddałem na walkę Sheamus vs Randy Orton. Walka ta nie była jakaś oszałamiająca, ale nie było z czego wybierac. Ogólnie walki na Royal Rumble były bardzo nudne i niestety bardzo słaby RR match :(

Ogólnie na Royal Rumble wszystkie walki były na niskim poziomie. Ja zagłosowałem na RR Match, bo chociaż było ciekawie i dużo finisherów.

Artx7.png

Były moderator (6 maja - 21 września 2010)

No Royal Rumble Match.Może i nie był najlepszy ale nie było tak źle,a pozostałe walki to porażnka totalna :( Głos na RR Match

A i mały błąd u góry pisze zamiast najlepsza walka WWE PPV Royal Rumble to pisze TNA PPV Genesis.

Rated-R Superstar !

15855262764b295303a1d20.jpg

RR Match! To był jedyny pojedynek, którego oglądanie sprawiło mi przyjemność. Może i był słabszy niż ten z 2009, ale i tak niezły, a dodatkowo dobrze wyglądał na tle pozostałych słabych walk.

Znowu głos na walkę Miza. Moim zdaniem była niezła, działo się tam wiele. Została zakończona w zaskakujący sposób, co też jest ważne. Druga dobra walka to oczywiście 30 osobowe RR. Znowu nie wiedziałem, które wybrać, ale sympatia do Miza zaważyła.

Hmm myślę że RR match ponieważ ta walka zawsze niesie za sobą wielkie emocje. Pewnie nikt się nie spodziwał że Edge powróci a co dopiero wygra .... Troche tylko szkoda że nie wygrał HBK wtedy pewny pojedynek na Wrestlmani pomiędzy Undertakerm i HBK ale nie ukrywam że z wygranej Edga się ciesze. Na Wrestlmani może dojść do pojedynku nawet Undertaker vs Edge vs HBK ten pojedynek byłby ciekawy.

• Reputacja:   1
  • Styl:  Jasny

a no Rumble Match bo co by innego :D Dużo emocji i fajnych akcji. A i jeszcze powrót Edge'a

K1190kicopy_zps3e737bee.png

wce.png

f7afdb0d1f356a3dc6d917539237be7a_original.gif?1367060362

Wybieram 30 Man Royal Rumble Match. wydaje mi się że najlepsza walka tej gali PPV.. Fajne było kiedy John Cena zrobił podwójne You can't see me. :)

Najwiecej emocji, fantastyczna walka i oczywiscie niesamowita publicznośc :)

• Styl:  Jasny

WHC match Undertaker vs Mysterio - najlepsza jak dla mnie walka tego PPV. RR match wypał cieniutko na tle tego co bylo np w 2009 roku już nie mówiąc o wcześniejszych latach. Taker vs Rey mój typ

Nie ma żadnego Dobra, ani żadnego Zła

Jest tylko Ciało i wzór jaki Nim wypełniamy

10044082184e92e55ee9063.jpg

zagłosowałem na 30 Man Royal Rumble Match, ponieważ inne walki były według mnie na niskim poziomie. Royal Rumble Match też nie był na fascynującym poziomie, ale był lepszy od innych walk..

496c7c636d7545ad59211dee7b195f02.gif?1329143625

wmbanner.png

Oczywiście 30 man Royal Rumble Match. To przecież najważniejzsa walka na RR. No i także powrót Edga sprawił że zagłosowałem właśnie na Main Event RR :)

Ja wybieram 30-man Royal Rumble. Mi się najbardziej podobała od pierwszej dwójki. Wierzyłem, że wróci Edge, ale nie spodziewałem się że wygra. Gdy został Edge i Cena pomyślałem: "No nie Cena wygra." A tu niespodzianka. No niestety walka o pas ECW mnie zawiodła. Ta walka była moim zdaniem najsłabsza, a ECW to mój ulubiony brand.

Mój głos poleciał na walkę: The Undertaker vs Rey Mysterio.

Moim zdaniem ta walka była najlepsza na Royal Rumble, Rey trochę polatał. Walka ani nie była za długa, ani też nie za krótka, a przy tym pojawiła się krew! :D

'Potrzeba tylko jednej minuty, żeby kogoś zauważyć, jednej godziny, żeby go ocenić i jednego dnia, żeby polubić, ale całego życia, by go później zapomnieć...'
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• KyRenLo
      Oglądajcie NXT Vengeance Day: Karta: Ja ostatnio nie śledzę tego, co się dzieje w NXT, ale galę Vengeance Day wiadomo, że będzie trzeba obejrzeć w całości. Aż trzy walki kobiet co zawsze jest plusem samym w sobie. Blake i Tatum do boju Miłej gali dla oglądających. 
    • KyRenLo
      Czyli znane już są oba Main Eventy. Cody vs. Randy i Punk vs. Roman: Szkoda Drew, bo jako mistrz mi się podobał i bardzo chciałem, żeby na WM wyszedł z pasem, ale WWE to WWE i zrobiło to, co uznało za bardziej stosowne.  Wreszcie Panowie zawalczą o ten tytuł:
    • Attitude
      Nazwa gali: WWE Friday Night SmackDown #1385 Data: 06.03.2026 Federacja: World Wrestling Entertainment Typ: TV-Show Lokalizacja: Portland, Oregon, USA Arena: Moda Center Format: Live Platforma: USA Network Komentarz: Joe Tessitore & Wade Barrett Karta: Wyniki: Powiązane tematy: World Wrestling Entertainment - dyskusje ogólne WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia WWE RAW - dyskusje, spoilery, wraż
    • Attitude
      Nazwa gali: CMLL La Noche de la Amazonas Data: 06.03.2026 Federacja: Consejo Mundial De Lucha Libre Typ: Online Stream Lokalizacja: Mexico City, Distrito Federal, Meksyk Arena: Arena Mexico Format: Live Platforma: YouTube.com Karta: Wyniki: Powiązane tematy: Lucha Libre - dyskusje ogólne
    • -Raven-
      „Miejsce pod słońcem”
  • Dodaj nową pozycję...