Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Najlepszy wrestler PPV WWE Royal Rumble 2010

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Głosujemy na najlepszego wrestlera na gali PPV WWE Royal Rumble 2010

:

Christian

The Miz

Sheamus

Mickie James

Undertaker

Edge

Ktoś Inny

Swój wybór w ankiecie uzasadnij postem. Ankieta potrwa 10 dni!

ahfo.png

luba_049.png

• Odpowiedzi 22
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Zaqu7

1

• Dragon1674325949

1

• Cylar

1

• WojtASR

1

Top użytkownicy w tym temacie

Mickie James ponieważ jest tutaj jedną kobietą.Ale tak na serio to miała najkrótszą walkę z tych wszystkich wymienionych.No ale zasłużyła na wygraną tego pasa :)

Moim faworytem jest Edge. Powrócił w wielkim stylu po dosyc ciężkiej kontuzji. Teraz jest już wypoczęty i może nam serwowac walki na wysokim poziomie. Zwycięstwo w Royal Rumble matchu z pewnością Mu się należało.

no właśnie ten powrót po ciężkiej kontuzji

Podobnie jak reszta - Edge. Powrót w wielkim stylu, rozdał tyle Spearów, że nawet nie liczyłem.

Artx7.png

Były moderator (6 maja - 21 września 2010)

Wiadomo że Edge.Piękny powrót no i wygrana.Mimo że w ringu był nie całe 10 minut to i tak więcej pokazał niż połowa w RR Matchu :D

Rated-R Superstar !

15855262764b295303a1d20.jpg

Definitywnie Edge. Wielki szacunek dla niego za tak szybki powrót po jednej z cięższych kontuzji jakie można mieć. Zgadzam się z przedmówcami, pokazał na ringu o wiele więcej niż większość pozostałych uczestników.

Oczywiście, że Edge. Ale tutaj zadecydowała sympatia. Lubię Miza i Edge'a a do przewidzenia jest, że wszyscy głosują na Edge'a. Tak więc zagłosowałem na Miza, który wystąpił w dwóch walkach i jedną z nich wygrał, obraniając w ten sposób pas USA

Zdecydowanie EDGE

Bez dwóch zdań Edge

No pewnie, że Edge. Powrócił, wszedł z numerem 29 i wygrał Royal Rumble Match. Dlatego właśnie mój głos idzie na niego.

2wbtedi.png

• Styl:  Jasny

wszyscy mówią EDGE - ja mówię UNDERTAKER - wielki szacunek dla goscia który mimo tylu urazów kontuzji obecnie jeszcze jest w stanie coś pokazac w ringu. Głos idzie na Takera choc wiadomo wydarzeniem był powrót Edge'a.

Nie ma żadnego Dobra, ani żadnego Zła

Jest tylko Ciało i wzór jaki Nim wypełniamy

10044082184e92e55ee9063.jpg

Wybieram :Ktoś Inny, mam na myśli Johna Ceny.. ma straszne bóle pleców, jest bliski kontuzji ale i tak walczy :) Fajnie że był oko w oko w oko z HHH i HBK powtórka z Survivor Series ... oczywiście John nie był największą gwiazdą RR bo nią był Edge ale i tak głosuje na niego :)

Głos na Edge'a, ponieważ powrócił po kontuzji w wielkim stylu..

496c7c636d7545ad59211dee7b195f02.gif?1329143625

wmbanner.png

Ja zagłosowałem na Ktoś Inny czyli Rey Mysterio. To przez niego walka z Takerem nabierała tempa. Ogólnie Rey nie ma formy ale pokazał się z dobrej strony.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Kaczy316
      Zawsze są jakieś plusy i minusy, Cody jako zawodnik nie jest zły, cała otoczka wokół tego i booking jedynie to dno, a fani chcą na czymś wyrazić swoją frustrację i obrywa się Rhodesowi za to, a prawda jest taka, że winę ponosi booking, a kto za to ponosi winę? Tu już trudno powiedzieć, bo czasem to writterzy, czasem Triple H, a czasem TKO, więc można obwiniać zarząd jako całość zamiast skupiać się na jednej osobie, otoczka i booking to tragedia w tej kwestii od stycznia teasujemy Cody vs Jacob v
    • Grins
      Na papierze wygląda to dobrze, ale niestety WWE idzie zaś tą samą drogą czyli wpychają na siłę zawodnika do paszczy to że Cody wczoraj zebrał dobrą reakcje nie znaczy że na następny SD fani już będą happy, dobrze wiemy jak to się zawsze kończyło... Póki co chyba WWE leci po rekord w dislike'ach na YT 100k pękło, cieszę się że chociaż fani w internecie mogą wyrazić swoją frustrację, bo to jak potraktowali Drew'a to dla mnie było to skandaliczne, fatalny run chyba jeden z najgorszych jeśli chodzi
    • VictorV2
      - Dropdown Uppercut - Disaster Kick - Bionic Elbow - Cross Rhodes - Cody Cutter - Snap Powerslam (Ukradziony Randy'emu) Fakt. Więcej niż 5. Nie mogę powiedzieć że nie masz racji.  
    • MattDevitto
      Co do Reignsa zgoda, ale Cena jednak coś tam więcej potrafił - inna sprawa, że musiał zawsze wykonać swój podstawowy moveset by dziecarnia była zadowolona
    • GGGGG9707
      O ile run Drew był bardzo dobry choć zdecydowanie za krótki, o ile Drew na pas zasługiwał i szkoda mi go że nagle go traci to mimo wszystko cieszę się z wyniku. Po pierwsze Cody z pasem zawsze na plus, po drugie to nam daje ciekawszą walkę na WM. Bądźmy szczerzy Orton vs Cody ma większy kaliber niż Orton vs Drew co przy aktualnej formie Ortona byłoby bardzo ciężkie do oglądania.  Tylko w przeciwieństwie do nich Cody jest dobry ringowo więc dla odmiany przynajmniej mamy Terminatora który u
  • Dodaj nową pozycję...