Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

WWE Royal Rumble 31/01/2010 - wyniki

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Match 1

ECW Championship Match

Christian © pokonał Ezekiela Jacksona (w/ William Regal)

Match 2

United States Championship Match

The Miz © pokonał MVP

Match 3

WWE Championship Match

Sheamus © pokonał Randyego Ortona via DQ

Match 4

Women’s Championship Match

Mickie James pokonała Michelle McCool ©

Nowa Women’s Champion : Mickie James

Match 5

World Heavyweight Championship Match

Undertaker © pokonał Reya Mysterio

Match 6

30 Man Royal Rumble Match

Zwycięzca - EDGE - eliminując Johna Cene

Dodano:

1 match - praktycznie cały match to dominacja Jacksona, trochę lotów z narożnika Christiana potem kontra, killswitch i pinfall. Walka taka sobie

4/10

2 match - niezapowiedziana walka to już daje duży +, ale sposób w jaki wyrał Miz....no comment 5/10

3 match - no myślałem że walka będzie bardziej żywa, a wyszło tak średnio. Publika skandująca ,,Randy, Randy'' , ,,Lets go Orton'' wzbudzała uśmiech na twarzy. Sheamus jak zwykla wygrywa via DQ - wkurzające to już.... no i chyba face turn Legacy :) 7/10

4 match - nudny speech McCool, Layla odwala scenkę z Piggy, wpada Mickie bum bum i mamy nową mistrzynie kobiet....oczywiście nie obyło się bez tortu który smacznie wylądował na twarzy McCool i Layly. 3/10

5 match - no z walk o pasy to była najlepsza walka. Pojawiła się krew u Takera (z nosa).. Kilka ładnych akcji Mysterio, ale kontra West Coast Pop w Last Ride była piękna...Still Champion The Undertaker! 8/10

30 man RR - Początek dominacja Punka, nawet to fajnie zrobili ale wg mnie największym szokiem był występ Beth Phoenix a jeszcze większym że wyeliminowała Khaliego! Szkoda HBK'a bo zasłużył na te wygraną..ale nie mówię że z wygranej Edga się nie cieszę :D Mina Jericho po usłyszeniu ,,You think you know me'' bezcenna.. podsumowując RR według mnie w miarę udane a szczególnie zakończenie..10/10 :D

• Odpowiedzi 12
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• FarnaLover

1

• Hero

1

• Zaqu7

1

• Rejden

1

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   1
  • Styl:  Ciemny

KOLEJNOSC WEJSC:

#1 Dolph Ziggler

#2 Evan Bourne

#3 CM Punk

#4 JTG

#5 The Great Khali

#6 Beth Phoenix

#7 Zack Ryder

#8 Triple H

#9 Drew McIntyre

#10 Ted DiBiase

#11 John Morrison

#12 Kane

#13 Cody Rhodes

#14 MVP

#15 Carlito

#16 The Miz

#17 Matt Hardy

#18 Shawn Michaels

#19 John Cena

#20 Shelton Benjamin

#21 Yoshi Tatsu

#22 The Big Show

#23 Mark Henry

#24 Chris Masters

#25 R-Truth

#26 Jack Swagger

#27 Kofi Kingston

#28 Chris Jericho

#29 Edge

#30 Batista

KOLEJNOSC ELIMINACJI:

1• CM Punk wyeliminowal Dolpha Zigglera

2• CM Punk wyeliminowal Evana Bourna

3• CM Punk wyeliminowal JTG

4• Beth Phoenix wyeliminowal The Great Khaliego

5• CM Punk wyeliminowal Beth Phoenix

6• CM Punk wyeliminowal Zacka Rydera

7• Triple H wyeliminowal CM Punka

8-9• MVP wyeliminowal The Miza i siebie samego

10• Kane wyeliminowal Matta Hardiego

11• Triple H wyeliminowal Kane

12• Shawn Michaels wyeliminowal Carlito

13• Shawn Michaels wyeliminowal Cody Rhodes

14• Shawn Michaels wyeliminowal Ted DiBiase

15• Shawn Michaels wyeliminowal Johna Morissona

16• DX wyeliminowali Drewa McIntyre

17• Shawn Michaels wyeliminowal Triple H

18• John Cena wyeliminowal Sheltona Benjamina

19• John Cena wyeliminowal Yoshi Tatsu

20• The Big Show wyeliminowal Chris Masters

21-22• R-Truth wyeliminowal The Big Showa & Marka Henriego

23• Kofi Kingston wyeliminowal Jacka Swaggera

24• Kofi Kingston wyeliminowal R-trutha

25• John Cena wyeliminowal Kofi Kingstona

26• Edge wyeliminowal Chrisa Jericho

27• Batista wyeliminowal Shawna Michaelsa

28• John Cena wyeliminowal Batiste

29• Edge wyeliminowal Johna Cene

Walka trwala 49 minut i 23 sekundy
MichelleMcCool01.gif

wg mnie udane PPV pierwszy raz się tak podjarałem szczegolnie na RR :) piękna końcówka i Mina Jericho też :) cieszę się z wyniku choć SHawn bardziej zasłużył masz rację:) sporo wyeliminował no ale niestety Drewienko go wyrzuciło ;p Ogołem dobre RR i walka Reya vs Mysterio też mogła być :)

Chris_Jericho_Banner_by_Cre5po.jpg

Match 1

ECW Championship Match

To czego się można było spodziewać. Ślamazarne tempo, jakaś tam interwencja Regala, którego sędzia i tak wyrzuci. Jackson to kupa czarnych mięśni, nie wiem w jakim celu ładują go do ME... Chyba, że jego walki będą trwać po 2-3 minuty, po całkowitej dominacji, wtedy okej. Ale na dłuższą metę się ten człowiek nie nadaje. Dobrze, że był Christian, bo bez jego skillsów to byłby jeden z murowanych kandydatów do Shit of the year. 2/10 tylko za loty Christiana.

Match 2

The Miz © pokonał MVP

Boooring po raz kolejny z tragiczną końcówką. Jedyny plus jest taki, że to zapoczątkuje feud między tymi wrestlerami. Szkoda tylko, że Miz nie ma nawet w połowie takich skillsów jak MVP... 2/10

Match 3

WWE Championship Match

Tragiczny booking, tragiczne tempo, tragiczny Sheamus z pasem i chyba największy regres w ciągu roku - Randy Orton. Niestety, ale nawet ja, mark Randego, nie widzę ostatnio w jego postaci nic pozytywnego jeśli chodzi o ring. Monotematyczność, nuda itd. Czyżby Randy'emu się już nie chciało? To trochę smutne, bo Orton ma dopiero 30 lat i pewnie jeszcze z 15 lat będzie głównym ME WWE... 2/10

Match 4

Przewinąłem i k***a nie zauważyłem, gdzie to się skończyło... Tradycyjnie, jak na WWE - dramat :) 2/10 za to, że przyszły inne divy i było na czym oko zawiesić.

Match 5

Hrrr... Taker powoli powinien żegnać się z kolegami. Poprostu jest już za stary. Wiem, że piękna kariera itd, ale nie można walczyć całe życie. A pozatym "Trzeba wiedzieć, kiedy ze sceny zejść niepokonanym". Ryjek trochę walkę uratował. Ogólnie najlepsza walka na gali, 4/10...

Match 6

Ależ nudą wiało z ringu. 0 ciekawych akcji, 0 zaskoczenia. Nie czytałem spoilerów, ale w ciemno obstawiałem ostatnią 4rke - Edge, HBK, HHH i Cena. Wypadł mi tylko HHH na jego miejsce Batista. Była taka akcja, że włączył mi się mark mode, kiedy za linami byli Edge i HBK i błagałem, żeby nie wypadli, bo to by oznaczało zwycięstwo jednego z drewniaków. Ogólnie cały mecz markowałem HBK, aż do wejścia Rated R Superstar. Mimo tego, bardzo szkoda mi HBK'a, bo w mojej opinii to jedyny obecnie wrestler WWE, który potrafi zrobić dobrą walkę. No, może jeszcze Edge. W sumie... Suck it... 4/10

WWE Sucks...

Błagam Hogan, daj mi dobre walki w TNA.

A moim zdaniem RR było słabe :( . Walka Orton vs Szajbus 6\10, Taker vs Rey 8/10 a reszty nie komentuje. A 30 man Royal Rumble było słabe myślałem, że to będzie najlepsza walka wieczoru. Bardzo mnie wkurzało, że na 30 man RR było maksymalnie trzy osoby a jak było ich więcej to od razu wylatywali :| . Ogólnie mnie się nie podobało szkoda :( .

• Styl:  Jasny

Było tak jak obstawiłem :D ale Royal Rumble wypadło bardzo słabo nie czułem że to RR a tak czekałem na tą gale :( cieszą mnie wyniki i POWRÓT EDGA !!!!! troche szkoda HBK ale on znajdzie inny sposób żeby walczyć z Takerem na WM :P liczyłem że powrót Edga będzie większym wydarzeniem a publika przyjęła go jak innych .Po RR zobaczymy pewnie rozpad DX oraz Legacy i piękny (mam nadzieje) feud pomiędzy Ortonem vs Rhodes vs Ded :D walka Christian vs Jakson tez mi się podobała o dziwo OGÓLNIE RR OCENIAM NA 6\10 więc nie ma tragedii ale nic specjalnego też nie :|

RR match nie był taki zły, ale jednak słabszy niż w zeszłym roku. Punk próbował zepsuć mi zabawę, ale na szczęście w porę został usunięty :) . Cieszy mnie powrót Edge'a, jakoś tak fajnie wyszło, że wszedł '29' a nie '30'. Mina Jericho była świetna 8) . Dobrze wyszło z eliminacją HBK . Pozostałe walki były słabe, może nie licząc Undertaker vs Mysterio. Ta była w miarę, ale to nie to na co czekałem . Ogólnie dobrze się bawiłem przy tej gali ;) .

Match 1

ECW Championship Match

Jak dla mnie walka nudna, dominacja Ezekiela nad mistrzem, jedna kontra i koniec walki.. ileż jeszcze Vince trzymać będzie Christiana jako ECW Championa? Choć swojądrogą nie widzę tak zawodnika, który nadaje się, no może Zack Ryder... mam nadzieje, że Christian w Drafcie trafi na RAW

Match 2

The Miz © pokonał MVP

+ za to, że walka dodana została, podczas trwania gali, aczkolwiek nic do RR nie wniosła, bo końcówka fatalna, co to było? MVP wchodzi na ring i roll up?? :t_down:

będzie przynajmniej ciekawy feud.. szykuje się chyba Triple threat match: Miz vs MVP vs Kofi

Match 3

WWE Championship Match

DNO..! Szajbus atakował rękę Ortona, a Viper rękę Sheamusa.. i co to ma być?? Później ciekawa sytuacja Orton szykuje się do tego legendarnego kopniaka w głowę, a na widowni?? ... Let's go Orton?? ;o Może jakiś face turn? chociaż Orton jest idealnym heelem, a to zachowanie Rhodesa to już parodia... jak dla mnie to już koniec Legacy.. i szykuje się ciekawy feud

Match 4

omijam..

Match 5

To już nie ten sam Taker... i chyba koniec kariery zbliża sie nieubłaganie... walka dobra kontra po 619, Last Ride i koniec.. ;p Ciekaw jestem co wydarzy się na Elimination Chamber? Wygrywa Y2J i na WMce Edge vs Taker vs Y2J?? Nie pogardzie.. ale co dalej z Takerem??

Match 6

RR przewidywalne.. zawiodłem się na tej walce... Co robiła tam Beth? ;o i jeszcze w jaki sposób wyelimiowała Khaliego?? Paranoja.. dobrze że Punk odpadł szybko bo jeszcze chwila i bym nie wytrzymał... Mało działo sie w ringu.. bardzo szybko odpadało wielu zawodników.. m.in. Ryder, JTG, Hardy, Tatsu Masters itd.

jednorazowo było mało osób w ringu, co zepsuło całe widowisko... a na dodatek walka tak przewidywalna że aż szkoda gadać... gdy odpadł Ted DiBiase i HHH wiedziałem że na końcu pojawi się HBK, Cena, Y2J, Batek i Edge..

Gale oceniam na 5/10

nie ma co bylo dobrze ;] co prawda byly pogloski ze Edge ma wrocic na RR'1o ale watpilam w to szczerze- po wywiadzie z nim i przez ponoc 'zaplanowany' powrot na Wrestlemanie- jak widac- wcale nie prawdziwy xD no, ale bylo dobrze ;) wszytskie poza tym mecze jak typowalam, procz jednego- nie spodziewalam sie ze tak dobry zawodnik jak Orton, jest w stanie przegrac z Sheamusem ;o...no ale w sumie DQ to nie jest tak zle, moglo byc gorzej xD dobra..dajmy sie dziecku troche dluzej pobawic..hahaha...

Randy.! <3 [heel of heels 4ever.! -.-]

Edge ;* Triple H ;* Y2J ;* Miz ;*

wiele osób pisało do mnie z zapytaniem, czemu się tutaj nie udzielam

przepraszam, ale mam zbyt mało czasu ;c

jbc, szukajcie mnie tutaj:

http://zapytaj.com.pl/Profile/user_284644.html pzdr.;))

• Styl:  Jasny

Royal Rumble - pierwsza coroczna gala WWE na którą wielu czeka z utęsknieniem na nową nadzieję, że wreszcie coś się zmieni a tu póki co wielkie G***** :t_down::t_down::t_down:

match no.1 - nie był zły - wielu mówi że beznadzieja - na pewno więcej się działo niż w pewnym meczu o którym zaraz napiszę. Jak dla mnie match był całkiem całkiem. Wiadomo nie te umiejętności Zek'a ale wyszlo w miarę nieźle 5/10

match no.2 niezły bo dodany w czasie gali, ale (jak wielu wspominało) końcówka masakryczna :t_down::t_down:

match no.3 właśnie to nazywam masakrą!!!! ezu w tym meczu nic sie nie działo NIC!!!! :t_down::t_down::t_down: po prostu jedno słowo ŻENADA!!!!!!!!!!!!!!!!! :t_down::t_down::t_down::t_down::t_down::t_down::t_down::t_down::t_down:

match no.4 laski jak to laski ogólnie lipa ale tort na twarzy michelle i layli smakowicie wyglądał :lol:lol

match no.5 najlepszy match tego ppv!! wielu narzeka na Taker'a, ale w tym meczu i tak pokazał że jeszcze może zrobic dobra walkę mimo kontuzji które go prześladują od długiego czasu (mowa oczywiście o kolanach i jego udzie). Jestem wielce ciekawy kto będzie jego rywalem na WMXXVI

No i wielki RR match - wielce zawiódł - ale WWE już nas do tego przyzwyczaiło :t_down::t_down: wielu zawodników (ok 10) odpadło p[o mniej niż minucie - niedobrze naprawdę!!! ale to wszystko nadrabia jeden plus EDGE IS BACK!!!!!!!!! w mojej opinii szkoda ze wraca jako face, bo jako heel'a go poprostu uwielbiam :t_up::t_up:

ciekawe co się wydarzy na Elimination Chamber. Wg mnie schemat jest jasny. EC wygrywa Jericho i na WMXXVI będzie mecz Edge vs Jericho o WHC. póki co musimy cierpliwie czekac do ELIMINATION CHAMBER!!

Ogólnie RR cienko szkoda wielka szkoda :t_down::t_down:

Nie ma żadnego Dobra, ani żadnego Zła

Jest tylko Ciało i wzór jaki Nim wypełniamy

10044082184e92e55ee9063.jpg

Prawie cale Royal Rumble bylo poprostu dolujace, poza jednym malym aspektem jakim byl 30 Men Royal Rumble Match. Oczywiscie niezmiernie sie ciesze z powrotu Edge`a, ktorego szczerze niespodziewalem sie na RR tylko na Wrestlemanii. Do tej pory mi sie japa cieszy z faktu, ze wygral i to byla tylko jedna z nielicznych spraw, ktore mozna zapisac na plus tej gali. Poza tym jak napisal Tojero, trosze za szybko odpadali co poniektorzy, ale to nie zmienia dla mnie faktu, iz 30 Men RR Match byl udanym pojedynkiem, no i teraz szykuje sie zapowiadany, bardzo ciekawy feud z Y2J`iem i Copelandem, na co osobiscie czekalem. Reszta gali byla zenujaca, wiec nie mam zamiaru o niej gadac.

Tak sie ciesze z koncowego pojedynku, ze az daje note 1,5/10.

f9740146ef2299a7841b514be93ac59a.png

bxdsfcb.png

49238945.png

wce.png

84995216.png

• 2 tygodnie później...

Royal Rumble 2010 to było dno. lepsze było chociażby 2007, albo 2009. Walka za szybka. Szybko odpadali faworyci do wygranej. w żałosny sposób było pokazane jak ma wyglądać ostatnie starcie Johna Ceny z Edgem. Każdy głupi by sobie pomyślał, że Edge wróci to wygra RR. Moim zdaniem jak już się biorą za ustalanie scenariusza to niech zrobią to w sensowny sposób. Tak było w tamtym roku i było w tym i jeszcze mi się wydaje, że ustawią tak w przyszłym roku. Orton kopnął McMahona miał byc wywalony z WWE, a wygrał RR i dostał prawo walki o tytuł WWE Championa. :5:|:t_down::t_down::t_down::t_down::t_down::t_down::t_down::t_down::t_down::t_down::t_down::t_down::t_down::t_down:

83854000799926186829.jpg

83861155504627407691.png

• 1 miesiąc temu...

Oglądałem cała gale.

Zupełnie inna bajka niż cotygodniowe Raw czy SmachDown :thumb:

Duzo akcji, piekne Finishery i najlepsi wrestlerzy :D

no i 30 Man Royal Rumble Match czyli to co Misie lubia najbardziej:D

Ogladałem tą walke juz chyba z 10 razy :t_up:

Polecam tym którzy jeszcze nie ogladali :D